ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.08.2011
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 24.01.10
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2011
DURATA: 1 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 12, 13

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Pensiunea Karla 3* - un loc care promite mai mult

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

* Localizare: coord. GPS: N 45,1501995 / E 23,7009446 45.290070 N / 23.690815 E

* Repere:

Se afla langa hotelul Onix (cel inalt si alb aflat in dreapta, la sosea - cum se vine dinspre Novaci, cam in mijlocul statiunii), la maxim 200 m de acesta, undeva in spatele lui, chiar langa partie! , si este vecina cu Pensiunea Panoramic (de culoare roz). Din sosea, prin fata hotelului Onix se vireaza la dreapta pe o straduta neasfaltata, apoi se face stanga imediat pe prima straduta, apoi iar dreapta. Se vede imediat, este o pensiune colorata in portocaliu. Drumul este neasfaltat si destul de prost, in panta, dar totusi circulabil. Ce mi-a placut mult este zona in care se afla pensiunea, este f. bine amplasata, nu este la sosea, este aproape de baza partiei principale din Ranca si locul acela de joaca cu colacii pentru copii, de care multi ati auzit deja. (Acum chiar am vazut multi copii aici ca se dadeau cu colacii. Sunt niste colaci ca si la aquaparc, dintr-un cauciuc mai rezistent, prevazuti cu maner, copiii isi aseaza posteriorul in colac, isi prind apoi colacul de un cablu cu ajutorul unei franghii, cablu care ii urca apoi undeva mai sus. Acolo se dau jos din colac, isi iau colacul fiecare si se muta pe partea cealalta, unde e coborarea si isi dau drumul la vale pe un fel de plastic, dar alunecau chiar f. bine, si nu era nici apa nici gheata, doar un traseu ingust din plastic. Era mare distractie acolo. Pretul unei urcari si coborari, pentru un copil este de 2 lei, veti primi o cartela din hartie).

In ultima vreme am citit tot mai multe impresii legate de noul si pitorescul traseu Transalpina si dorinta de a merge si noi acolo a fost atat de mare incat in weekendul care tocmai s-a incheiat (27-28 august 2011), am fost (si noi) acolo.

Despre traseul pana la Ranca dar si despre Transalpina, despre plimbarile noastre prin frumoasa statiune Ranca, despre vizita la un atelier de mesteri olari din Horezu, va voi povesti separat in continuare. Mentionez ca totul a fost atat de frumos, ne-am bucurat ochii cu mult verde si am avut 2 zile pline, extraordinar de frumoase.

Sa le luam pe rand. Stiti ca va povesteam candva de "terapia cu verde infinit’’. Aceste urmatoare review-uri ale mele as vrea sa fie pentru ochii vostri o astfel de terapie, mai ales pentru cei interesati sa ajunga acolo, la Ranca, sa se cazeze acolo si apoi sa urce mai departe pe Transalpina. Dar si pentru cei care nu pot ajunge acolo, din diverse motive, le doresc sa isi bucure ochii cu pozele facute acolo, absolut... verzi. Mie personal nu imi place sa merg la noi pe litoral, dar muntii, padurile, lacurile si tot verdele muntilor nostri m-au atras dintotdeauna, padurea are un farmec aparte pentru mine si avem si niste locuri de o frumusete salbatica, deosebite. Avem cu ce sa ne putem mandri in intreaga lume.

Marturisesc ca este prima data cand am ajuns in zona aceea la Ranca si am citit multe impresii de aici, cele mai multe fiind legate de cazarea la Pensiunea Valea Mariei 3*, unde multi care scriu pe AFA au ajuns, s-au cazat, unora le-a placut mai mult, altora mai putin.

Imi amintesc acum ca martea trecuta, 23 aug. 2011 ne-am hotarat ca sambata dimineata 27 aug. 2011 sa mergem spre Transalpina si sa cautam cazare sambata seara la Ranca. Duminica dimineata (28 aug. 2011) doream sa urcam mai departe de aici pe Transalpina. In cel mai rau caz daca nu gaseam cazare la Ranca luam traseul in sens invers si dormeam undeva la Voineasa.

* Cum am facut rezervarea:

Am intrat deci pe internet si am dat o gramada de telefoane. Fiindca multi doreau sa ajunga acolo si fiind si weekend, si inca luna concediilor, dupa multe apeluri la care mi se raspundea cu Nu si Nu, am gasit in sfarsit 2 camere pentru noi toti 6 cati eram la Pensiunea Karla 3*. Rezervarea am facut-o telefonic. Tin minte ca erau 2 numere de telefon afisate pe internet. La numarul 076... mi-a raspuns o voce calda, domnisoara Diana, fiica patronului, care m-a asigurat ca totul e in ordine si avem rezervate camerele. Pentru confirmare am mai sunat-o si vineri, inainte de plecare, caci asa stabilisem de comun acord. Eram 2 familii, deci 2 masini, noi fiind 4 persoane am primit o camera sus la etajul 3 la mansarda, nr. 9, cu vedere spre partie si ceilalti care erau cu noi au primit camera dubla cu pat matrimonial, nr. 1, situata la etajul 1, tot cu vedere la partie.

* Pretul camerei:

Camera noastra nr. 9 de la mansarda a avut 2 paturi mari duble si a costat 120 lei pe noapte. (100 lei in afara de weekend). Cealalta camera dubla cu pat matrimonial a costat 80 lei pe noapte. Mentionez ca pentru weekend pretul camerei pt. 2 persoane ar fi trebuit sa fie de 100 lei pe noapte, cum vazusem afisat pe internet, totusi ei au dat doar 80 lei, preturile le aflasem dinainte, in momentul rezervarii camerelor. Aceste preturi nu includ si masa, practic exista o bucatarie unde poti sa pregatesti ce aduci in traista de acasa. Si a fost bine.

* Cum ne-am cazat la pensiunea Karla 3*:

Imi amintesc acum ca am ajuns la Ranca dupa mai multe opriri pe traseu, caci tot traseul pana acolo sus la Ranca a fost deosebit de frumos.

In jurul orei 14 (porniti la ora 7,30 din capitala) am ajuns in fata pensiunii. Tin minte ca am oprit la hotelul Onix unde am intrebat pe cineva si apoi am gasit usor pensiunea. Am lasat masina acolo in fata pensiunii si am intrat.

Sincera sa fiu, daca ma luam dupa aspectul curtii pensiunii, o luam urgent la fuga, poate altul in locul meu ar fi chiar fugit, dar am lasat sa vedem continuarea. Intreaga curte era un adevarat santier, peste tot nisip, ciment, cutii cu gresie, mult praf si mizerie am intalnit la intrare, dar si in holul imediat aflat langa scarile de la intrare. Era de inteles, caci era si santierul acela, dar si pensiunea era complet ocupata cu turisti, practic nu se putea pastra curatenia oricat ai fi incercat.

Inauntru nu am dat de patron, nici de d-ra Diana, fiica acestuia in varsta de 19 ani. Am aflat atunci ca administratorul pensiunii, un irakian-om de afaceri cu spirit intreprinzator, nici nu merge pe acolo, pe la pensiune, caci este un om exrem de ocupat, care are afaceri in strainataturi iar fiica acestuia, Diana, cea care ne-a facut rezervarile locuia de fapt in Bucuresti, nici ea nu venea pe la Ranca. Ne-a luat asadar in primire femeia care se ocupa de pensiune, angajata ca menajera acolo, care stia de venirea noastra si ne-a indrumat spre camere. Aceasta doamna deosebit de amabila practic locuia acolo, intr-o camaruta imediat langa intrare, iar sotul si cei doi copii dragalasi ai lor, un baietel Alexandru si fetita Bela vin doar ocazional, ei avand de fapt casa intr-o alta comuna. Alaturi de aceasta menajera era o tanara care ajuta la toate treburile. Ne-am luat asadar in primire camerele si am coborat la parter.

* Din ce e compusa pensiunea Karla:

Pensiunea Karla a fost infiintata, dupa cate am inteles, la inceputul anului 2010, deci absolut totul este nou acolo. In total sunt 10 camere, repartizate pe 3 nivele. La parter se afla un coridor care in stanga da intr-o bucatarie, iar in fata se deschide un salon mare, format din 2 camere la un loc, absolut superb, dotat si cu semineu. In dreapta sunt scarile care urca la cele 3 etaje. La etajul 1 sunt primele 4 camere notate cu 1, 2, 3, 4. La etajul 2 urmeaza camerele 5, 6, 7, 8, iar sus la mansarda, fata in fata sunt 2 camere pentru 4 persoane, numarul 9 si 10.

- Curtea pensiunii:

Fiind in lucru, am inteles ca in toamna aceasta va fi gata caci se lucra intens acolo, asa ca inarmati-va cu rabdare, nu taiati pensiunea Karla de pe lista voastra, caci si asa noi ne-am simtit deosebit de bine acolo. Va puteti si acum caza, oricand, dar sa stiti cam ce vedeti afara, prin curte si sa nu va speriati. Lasand la o parte acel santier, imaginati-va ce frumos va fi in viitorul apropiat acolo, se investesc bani grei acum acolo, oricum noi am dormit doar o noapte si nu suntem niste oameni prea pretentiosi. Si va spun ca ce gasiti afara nu se compara cu comfortul si luxul pe care il gasiti inauntru. In curte exista 2 gratare pentru carne, unul din acela mai mic si unul mare, care nu se prea poate muta, prevazut cu cos pt. fum. Aveti perii de sarma, iar gheare pentru gratar am gasit acolo. Practic am adus de acasa tot ce am dorit sa mancam acolo. Mai exista afara o masa rotunda din plastic si cateva scaune tot din plastic care se pot folosi.

-Bucataria:

Ehei, mi-ar fi placut tare mult sa am si eu acasa la Bucuresti o astfel de bucatarie ca si cea de acolo, nu ma refer la suprafata, care oricum era mult mai mare, ci ma refer la toata aparatura ultramoderna absolut noua pe care am folosit-o acolo la pensiunea Karla. Nu stiam sa pornesc cuptorul, care dealtfel avea si afisaj electronic cu alarma . Mai tarziu am invatat. Chiuveta-si ea nu era din inox cum avem multi dintre noi, ci era dintr-un material deosebit, frigiderul de calitate, de culoare inox, f. incapator dealtfel, a facut fata cu brio cerintelor noastre, ale tuturor celor cazati la pensiune. Mobilierul deosebit, nou, se asorta cu faianta, deosebita si ea. Am avut absolut tot ce ne imaginam si doream noi sa avem acolo la bucatarie, de la sandwichmaker la filtru de cafea, mixer, cafetiera, prajitor de paine, farfurii, oale, cratite, tacamuri deosebite, pahare, toate deosebite, absolut noi, de buna calitate, care va spun ca nu erau din acelea ieftine. Am inteles ca multe erau aduse din afara. Am avut si o camara la dispozitie, pentru alimentele noastre. Deci am adus de acasa tot ce ne trebuia, am prajit acolo cartofi, afara s-a prajit carnea, si intr-un final am incins acolo o masa dar si un dans, cum de mult nu ne-am distrat atat de bine.

-Salonul:

Cum intri in pensiune, mergand tot inainte din coridor, lasand in stanga bucataria cea ultramoderna, intri intr-un salon absolut superb. In fata era un semineu, de o parte si de alta a semineului erau canapede din piele, absolut noi, in dreapta intrarii era o comoda TV pe care erau multe CD-uri si un DVD cu boxe. Practic exista muzica pentru toate generatiile, poti dansa si asculta muzica cand vrei. In salon exista 3 randuri de mese a cate 6 persoane fiecare, doua dintre ele fiind din lemn masiv, deosebit de valoroase si elegante, iar in stanga era o masa cu scaune din inox, mai tineresti. In stanga exista si un geam care dadea spre locul unde se afla gratarul, dar tot in partea stanga exista si o baie mare, cu cabina de dus si tot ce trebuie. Cam asta era la parter. In fiecare seara am inteles ca se face foc in semineu, foc de care ne-am bucurat si noi toti sambata seara. A fost deosebit de intim si frumos.

-Camerele:

Din coridor de la parter in dreapta, fata in fata cu bucataria, se afla scarile care duc la etaj. La etajul 1 s-au cazat prietenii nostri, camera nr. 1, prima pe stanga. Pot sa va spun ca am intrat si in camera lor si mi-a placut, era zugravita in nuante de galben, culoare care se asorta cu tot ce era acolo. Ei au avut un pat dublu mare in stanga, in fata un dulap mare si in stanga era baia, cu cabina de dus cu hidromasaj si radio, totul ultramodern, adus din afara, ei practic ascultau muzica in timp ce faceau baie! Camera avea balcon, vedere spre partie, iar panorama camerelor situate spre partie, deci in stanga cum urci scarile, era absolut superba.

Pe hol afara la fiecare etaj am observat ca exista cate o camera video si cate un afis care informeaza turistii sa nu duca mancare sus in camere, sa nu duca noroi, sa nu fumeze in camere, sa pastreze curatenia. Dar oare cum ai putea sa nu pretuiesti tot ce ti s-a pus la dispozitie, cand era asa de frumos totul acolo? Camera noastra situata sus la etajul 3, la mansarda, era cu vedere tot spre partie. Cine a mai fost cazat la mansarda cunoaste dezavantajul camerelor mansardate, mai ales persoanele inalte, cum suntem noi. De o parte si de alta a paturilor spatiul de deasupra patului se ingusteaza tot mai mult, astfel ca in margini eram f. aproape de tavan, practic eu nu ma puteam ridica in sus din pat, caci dadeam cu capul. Trebuia sa ma tarasc cumva spre marginea patului. Am avut 2 paturi mari de mijloc, 2 noptiere, o comoda cu un LCD mic, nou, iar sub televizor erau cateva sertare mari. Pe jos am avut parchet laminat si un mic covoras curat si destul de pufos. Deasupra, intre paturi am avut un geam in tavan din acela modern, batant, pe unde puteam admira partia si pe unde venea un aer deosebit de curat. Mai aveam 2 gemulete si pe peretele din fata, intre cele 2 paturi, pe unde admiram Transalpina si imprejurimile.Camera noastra nu a avut balcon.

- Baia :

Era situata in partea dreapta de la intrare, era mare, mai mult era lunga. Langa usa era chiuveta, sub ea era un dulapior, era si oglinda, sapunuri mici sigilate, si apoi urma o cada mare, moderna, noua, fara perdea de dus, iar in capat era vasul de toaleta si un geam mic. Totul era nou, de calitate, nu era nimic ieftin acolo, totul se asorta si era mult bun gust in tot ce am vazut acolo. Mi-a placut si gresia si faianta de aici, in nuante de roz si bej, frumos combinate... Ce nu mi-a placut la camera noastra, fata de celelalte camere de mai jos a fost lipsa unui dulap de pus umerase, lipsa perdelei la cada si faptul ca usa de la intrare se deschidea f. greu, o deschideam din cheie dar mai trebuia si impinsa destul de tare, astfel ca copilele noastre nu puteau intra in camera fara ajutorul nostru, si noi fiind pe la bucatarie jos la parter trebuia mai mereu sa urcam sa le deschidem usa. Mentionez faptul ca usile si geamurile erau din termopan de cea mai buna calitate. Lenjeria de pat aveam de culoare maro, stiu ca imediat cum am primit camera am mai stat 30 minute pana sa se faca curat, caci de-abia plecasera unii. S-a schimbat complet lenjeria. Am vazut niste pilote noi pe pat, pufoase, practic se schimbau husele de pe acele pilote si perne, huse care se inchideau modern, cu arici. Pe ambele paturi erau niste cuverturi (paturi) pufoase din blana naturala de miel, f. placute si moi la atingere. In baie prosoapele erau asezate pe un calorifer tip port prosop, nu erau noi dar totusi erau curate.

La etajul 2 am gasit deschisa camera nr. 6 si am intrat si aici putin sa fac poze. Patul era din piele roz, era pe perete un LCD, era un dulap acolo cu nuante de roz, cu usi culisante, camera nr. 6 era frumoasa, dar nu avea baie. Am vazut ca alaturi, in hol exista baie cu cabina de dus cu radio si hidromasaj, si tot ce trebuie. Camera 6 nu are balcon. Pentru baie trebuie sa iesi din camera in hol. V-am spus ca sa stiti si acest lucru.

* Cum ne-am descurcat cu masa:

Neavand masa asigurata si nedorind nici sa mancam undeva, ne-am luat de acasa o lada frigorifica cu de toate, dar si bauturi. Binenteles ca a ramas destula mancare, caci am avut grija sa luam si aia, si aialalta, si practic cat sa poti manca in 2 zile? si binenteles ca am adus inapoi mancare destula. Am luat si sare cu noi, zahar, dar erau si acolo din belsug. Am facut in curte carne la gratar, in bucatarie s-au prajit cartofii, am avut in dulap tigai la alegere, in functie de dimensiuni. La bucatarie s-a facut salata, iar tarziu s-au bagat si 2 tavi de placinta cu dovleac la cuptor. Totul a iesit nesperat de bine. Fiind mai multi acolo si pensiunea fiind plina de turisti, ne-am tolerat la bucatarie unii pe altii, fiecare a avut pachetul lui pus bine la frigider, fiecare s-a ocupat de masa lui, fiecare la urma si-au strans masa si si-au spalat farfuriile, paharele, si-au scuturat fata de masa. Fiecare ne simteam in sinea noastra stapani acolo, caci ne-am simtit f. bine cu totii, nu eram supravegheati cat umblam la frigider, cate farfurii folosim, cate pahare, pe unde cotrobaim si ce facem. Nu am avut probleme sa ne dispara alimente, sa se incurce pachetele din frigider, dar nici nu s-a pus deloc problema asa, caci toti eram acolo o mare familie, chiar am intrat in vorba unii cu altii, la o cafea, la un mic dejun. Daca mai stateam o zi acolo ne faceam chiar prieteni noi, erau multi din Deva acolo, Hunedoara dar si din Targu-Mures.

Apoi dupa ce am mancat, seara ne-am asternut la dans, si am dansat cu totii pana tarziu, ne-am simtit atat de bine, de mult nu mai dansaseram asa de mult.

Totusi am simtit lipsa unei terase afara unde sa fi mancat, unde sa fi stat, caci am mancat inauntru in salon, la una dintre mese si, fiind acolo la munte mi-ar fi placut sa mancam afara. Dar sa stiti ca nu va dura mult si pensiunea Karla va avea si o terasa frumoasa afara, si locuri de parcare. Nu peste mult timp. Rabdare deci.

Seara tarziu am urcat spre camere, ne dureau picioarele de atata topaiala. Am ajuns in camera noastra de la mansarda, unde fiind lasat geamul deschis, era un aer curat si proaspat de padure, dar totusi era destul de rece seara afara. Deci nu mergeti acolo fara incaltaminte adecvata si mai ales fara jerseu mai gros.

Dimineata urmatoare, o frumoasa zi de duminica, 28 aug.2011, am vizitat statiunea Ranca, am mers si in sus dar si spre intrarea dinspre Novaci, si ne-am bucurat ochii cu peisaje de vis, multe poze de acolo vi le arat cu drag si voua, si acum, dar si in rw. care vor urma.

Doresc din suflet sa multumesc doamnei care se ocupa de pensiune, este o femeie care pune suflet in tot ce face, o femeie care munceste mult acolo, si ea dar si sotul ei (multumim pentru focul din semineu!), sunt oameni f. simpli dar deosebiti, care au grija de toate camerele, sa fie totul curat, ordine, ca noi totii care vom ajunge acolo din nou, cu mare drag, sa fim multumiti.

As fi vrut din inima sa dau un sincer 10, dar datorita acelei curti, nota mea va fi 9.

Sigur vom mai reveni la Karla, macar sa vedem schimbarile, oricum si acum, noua ne-a placut.


[fb]
---
Trimis de adryana in 29.08.11 19:48:04
Validat / Publicat: 29.08.11 21:02:03
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂNCA. A mai fost în/la: Maramures, Moldova, litoral
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2949 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adryana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 in fata pensiunii Karla este aceasta vila cu restaurant, tot la baza partiei, dar pe cealalta parte.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 17750 PMA (din 18 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

16 ecouri scrise, până acum

webmaster0
[29.08.11 20:09:48]
»

Am introdus coordonatele GPS ale pensiunii, rezultând o poziţie care contrazicea descrierea ulterioară din text; am încercat în acest caz să "ghicim" unde îi este cu adevărat locul, şi am obţinut următoarea poziţionare pe harta click aici. Ne poţi spune dacă-i ok?

Mulţumesc,

PS dacă nu e, fă dublu clic pe locul unde ştii ca se află (pe hartă) şi scrie aici (copy / paste) coordonatele ce vor apărea sub hartă, în stânga jos).

adryanaAUTOR REVIEW
[29.08.11 21:03:05]
»

nu stiu ce sa zic, vad ca apar alte coord, noi am luat coord chiar de acolo, din parcare. Nu stiu, tu hotarasti aici. Oricum cred ca se potrivesc si coord de la Onix, e f. f. aproape.

webmaster0
[29.08.11 21:37:03]
»

Ai făcut clic pe linkul de mai sus? Hai, te rugăm - e simplu!

adryanaAUTOR REVIEW
[29.08.11 21:55:35]
»

da, este corecta localizarea.

webmaster0
[29.08.11 22:08:44]
»

OK, mulţumim de confirmare.

adryanaAUTOR REVIEW
[29.08.11 23:06:46]
»

L-as rug pe web. sa imi ataseze melodia ,,I need U more''-cantata de Crush si Alexandra, caci imi aminteste de acele locuri, este una din melodiile care ne-a insotit spre Ranca, si cand ma gandesc la verde, ma gandesc la melodia asta... oare de ce? Multumesc.

webmaster0
[29.08.11 23:21:14]
»

Am ataşat videoclipul cerut.

commandorsteel*
[29.08.11 23:39:26]
»

un review de nota 10, ca de obicei. frumos si detaliat.

felicitari

ionescunic
[30.08.11 06:16:50]
»

Iata Adryana ca acum ai nimerit cazarea si m-ai nimerit si pe mine cu melodia atasata, desi nu am un Crush pentru Alexandra Ungureanu, totusi ii apreciez vocea foarte mult!

adryanaAUTOR REVIEW
[30.08.11 07:42:08]
»

@ionescunic, ma bucur.

@commandorsteel, multumesc, este un loc intr-adevar frumos, dar care promite si mai mult.

@web. multumesc frumos pentru melodie, e excelenta pentru drumetii.De asemenea pune te rog coord.Gps care crezi tu ca sunt corecte, noi le-am citit acolo langa pensiune.

adryanaAUTOR REVIEW
[01.09.11 10:08:06]
»

conform site-ului oficial coordonatele GPS sunt

N 45,290070

E 23,690815

as ruga pe web. sa le ataseze totusi pe acestea. Multumesc f. mult.

webmaster0
[01.09.11 10:18:09]
»

Pai sunt exact coordonatele pe care le-am pus eu (deja!) si cu care ai fost de acord!!!

adryanaAUTOR REVIEW
[01.09.11 12:27:38]
»

da, e ok, doar ca acum sunt si vizibile langa titlu, mersi.

webmaster0
[01.09.11 12:58:04]
»

Cu placere; ele erau oricum vizibile pe pagina "tehnica" (de descriere, vezi aici) a pensiunii.

cristinamid
[02.02.12 09:04:31]
»

Da asa e - promit, dar nu isi tin promisiunile; am rezervat o camera in aceasta iarna la ei si m-am trezit in Ranca fara cazare.

Ceea ce s-a intamplat a fost de-a dreptul strigator la cer, si pentru cei interesati sunt dispusa sa detaliez. As dori ca proprietarul sa citeasca acest comentariu, si sa inteleaga ca un client nemultumit trage dupa el o multime de potentiali clienti. In sfarsit, stiu sigur ca toti din cei care imi vor cere o recomandare la Ranca nu vor auzi Karla de pe buzele mele, ba chiar le voi povesti ce am patit.

Doar pentru ca sunt aproape de partie nu le garanteaza o clientela pe termen lung, seriozitatea conteaza foarte mult.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster0
[02.02.12 09:14:18]
»

@cristinamid, asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l (cu completarile de rigoare) folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI (vezi imediat mai jos).

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adryana, commandorsteel*, cristinamid
Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Karla [Rânca]:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.058257102966309 sec
    ecranul dvs: 1 x 1