De la bun inceput vreau sa va spun ca am avut si eu ocazia sa stau la acest hotel si am ramas cu o amintire foarte placuta. Din toate comentariiile care au fost postate pot spune ca in mare parte sunt realiste, cu urmatoarele amendamente din partea mea.
Sejurul a constat in 12 nopti, cu transport individual si a costat 1100 euro [bani care erau cheltuiti cu mare usurinta pe 7 nopti de cazare la noi pe litoral] iar transportul a mai costat 300 euro cu o noapte de cazare pe drum.
Ajunsi la hotel am gasit o adevarata oaza de vegetatie langa malul marii, servicii excelente din partea personalului, camere mari[junior suite]curate in care curatenie se facea zilnic, iar lenjeria era schimbata la 2 zile. Tinand cont ca in camera eram 4 persoane, doi adulti si doi copii pot spune ca am avut suficient loc fara a ne deranja.
Raportat la calitate, pret pot spune ca este in avantajul clientiilor, recomand acest hotel tuturor
In alegerea sejurului trebuie sa tineti cont si de agentia prin care plecati, daca este firma serioasa si trebuie vazut si cu ce turoperator lucreaza.
In speranta ca v-am fost de ajutor in alegerea dvs. nu pot decat sa va urez vacanta placuta
Trimis de koyoote* in 02.02.11 22:46:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (koyoote*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun venit pe site! Excelenta locatie conform notelor pe care le-ai dat, dar ai gresit cand ai introdus numarul de zile la sejur. Super pretul pt. 12 nopti! Ati avut all-inclusive? cum era masa?
corectat, in fisa tehnica a review-ului, durata la '12 nopti'
nu am gresit numarul de nopti de cazare. am avut all-inclusiv, iar referitor la masa din punctul meu de vedere a fost totul ok. incepand de la salate pana la dulciuri.
- Sep.2018 Nu Presa di finica — scris în 16.09.18 de mihaela_predoiu din CONSTANţA - nu recomandă
- May.2018 Cel mai prost all inclusive — scris în 27.05.18 de danielapiciu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 In nici un caz nu e un hotel de 5 *- nu recomand — scris în 27.09.15 de Monica_Tl din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Foarte multumita — scris în 14.12.15 de raluca Sima din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Una buna... Una rea... — scris în 03.07.14 de PAA din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2013 Un resort de nota 10 — scris în 19.08.13 de Kalimachi din PETROSANI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un hotel minunat si un sejur reusit ! — scris în 09.08.13 de YMUL din SIBIU - RECOMANDĂ