ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 14.10.2010
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Oradea
ÎNSCRIS: 07.04.09
STATUS: PARTENER
LUNA
OCT-2010
prieteni
5 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Restaurant Old Mill - La MOARA VECHE

TIPĂREȘTE

Restaurantul pizzerie Old Mill este situat pe str. Mihail Kogalniceanu nr. 26, fiind foarte bine pozitionat in inima orasului Oradea, intre Centrul Civic si centrul orasului, in apropiere de Oradea Plaza.

In general nu prea ma atasez de un local anume, preferand in general experiente noi, spre incantarea (e drept nu de fiecare data) papilelor gustative, dar trebuie sa recunosc ca de cand l-am descoperit in urma cu aproximativ un an, acest restaurant a devenit locatia preferata de toti prietenii nostri, in special cu ocazia unor onomastici/zile de nastere. In acest sens pot spune ca este perfect avand o mancare foarte gustoasa, preturi foarte bune, servire ireprosabila si curatenie impecabila. Ca sa nu mai vorbesc ca in cazul in care sarbatorita/sarbatoritul primeste flori, chelnerii se prezinta imediat si aseaza buchetele in vaze pe care le aduc cu ei.

Desi e mai degraba un restaurant decat o pizzerie, eu recunosc ca sunt marcat definitiv de pizza Diavola si de sosul extrem de iute pe care-l primiti din partea casei si chiar daca cateodata mai "gresesc" si comand altceva, invariabil la final sunt nevoit sa comand si "desertul Diavola". Specificul restaurantului fiind international veti gasi aici diverse specialitati ale bucatariei romanesti, maghiare, italiene si nu numai. Amatorii vor putea sa se racoreasca cu un pahar de vin din sortimentele pe care le gasiti la bar sau cu o bere proaspata - la acest capitol existand actualmente si o promotie 2 beri la pret de una. Din pacate au scos cocktailurile din oferta spre regretul nostru, deoarece aveau cateva fara alcool dar si cu alcool "delicioase". Sunt totusi prezente in meniu multe alte bauturi alcoolice sau racoritoare, precum si nelipsitele varietati de cafea sau ceai.

Desi restaurantul dispune de destul de multe locuri, cred ca peste 100 de locuri, e recomandat ca pentru serile de la sfarsit de saptamana sa sunati pentru rezervare.

In afara de pizza fie ca e Diavola sau alta, recomand cascavalul pane langa care veti primi un sos absolut delicios, ceafa de porc cu cartofi aurii, salata bulgareasca, pastele, iar ca desert "un must try" ar fi papanasii. Preturile sunt foarte mici avand in vedere portiile si calitatea mancarii, la ultima vizita am platit pentru 1 pizza Diavola, 1 pizza Prosciutto e funghi, 2 portii de cascaval pane cu cartofi aurii, o salata bulgareasca, 3 limo, o cafea, un ceai de fructe si o apa plata 110 lei.

AmFostAcolo ultima data acum cateva zile si o sa mai mergem foarte curand :))


[fb]
---
Trimis de danoradea in 14.10.10 15:20:21
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 7220 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danoradea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Restaurant Old Mill - imagine din interiorul restaurantului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 2400 PMA (din 1 vot)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

15 ecouri scrise, până acum

danoradeaAUTOR REVIEW
[14.10.10 15:27:05]
»

Am sa rog un web sa retraga punctele pentru review si poze si totodata imi pare rau ca de aceasta data calitatea unor poze cam lasa de dorit, dar "veselia" la masa a fost la cote inalte si in aceste conditii a fost cam greu sa fac poze.

webmaster20*
[14.10.10 15:34:37]
»

Cu regret, am retras punctele standard la cererea autorului, am insa convingerea ca acest mic neajuns va fi compensat de aprecierea oradenilor si nu numai.

danoradeaAUTOR REVIEW
[14.10.10 15:39:41]
»

Am uitat sa mentionez ca in zona nu prea se pune problema spatiilor de parcare, un lucru bun avand in vedere inghesuiala din oras.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
georgiana
[14.10.10 17:26:30]
»

Foarte util, sper ca, cascavalul pane era facut acolo, nu din acela facut sub forma de semipreparat ca in multe alte localuri si care nu are nici un gust?

danoradeaAUTOR REVIEW
[14.10.10 17:45:31]
»

Nu e din acela semipreparat, e facut loco la restaurant, de altfel se simte, diferenta de gust e enorma si avand in vedere ca l-am gustat si eu trebuie sa recunosc ca stie sotia mea de ce il alege cand mergem acolo

magdalena
[14.10.10 19:36:33]
»

Cu atatea impresii despre restaurantele din Oradea sigur nu raman nemancata!

danoradeaAUTOR REVIEW
[14.10.10 21:19:35]
»

Ai dreptate @magdalena , in Oradea sunt foarte multe restaurante unde se mananca foarte bine si ieftin, se pare ca le-a prins foarte bine concurenta.

pepsi70ro
[14.10.10 21:21:12]
»

Un loc interesant demn de retinut pentru acest frumos oras. Felicitarile mele pentru review!

Scuze, trebuie sa mananc ceva...

danoradeaAUTOR REVIEW
[14.10.10 21:31:20]
»

@peprsi70ro sa stii ca si eu ma abtin cu greu sa nu dau o fuga pana acolo, de m-am obisnuit cam prost se pare.

Alina Morar
[14.10.10 23:13:06]
»

Si mie imi trage cu ochiul acel cascaval pane... Eu nu prea mananc carne, asa ca peste tot asta e... carnea mea.

creivean
[15.10.10 21:09:54]
»

Dan, imi pare rau ca, doar acum am vazut review-ul tau. Si, mai am un regret. Stiu de mult de Old Mill, dar inca n-am fost acolo. Promit insa sa merg cat de curand. Pe de alta parte, am auzit ca-i unul din putinele locuri din oras, unde gasesti bere nefiltrata. Sti ceva despre asta?

Oricum, felicitari pentru review.

danoradeaAUTOR REVIEW
[15.10.10 21:54:39]
»

@creivean sa stii ca trebuie sa-ti faci neaparat timp sa ajungi la acest restaurant pentru ca merita cu adevarat, cat despre berea nefiltrata trebuie sa recunosc ca nu am cunostinta, cei drept nu prea mai sunt in ultima vreme amator de bere.

spataru_flr
[24.10.10 23:42:17]
»

Trebuie sa recunosc ca localul nu e rau de loc, avand in vederea amplasamentul, amenajarea interioara iar despre servire pot sa spun ca e ok (chiar cunosc patronii si sunt niste oameni deosebiti), dar in ciuda acestor aspecte atat am de mentionat: desii destul de accesibila ca pret pizza lasa mult de dorit...

P. S. incepand de vineri seara e dezastru cu parcarea in zona

luciaoradea
[08.12.10 15:11:28]
»

Felicitari pt descriere, un vot si de la mine, chiar daca am citit review-ul cu intarziere. Si mie imi plac papanasii de la "Old Mill" si sotului meu pizza Diavola, asa ca se pare ca avem gusturi comune )

creivean
[27.12.10 22:58:19]
»

Gata, am fost ieri, in cautare de pizza (ma saturasem de maioneze, caltabosi si altele asemenea).

Am luat Pizza Old Mill si mi-a/ne-a placut. Iar preturile excelente. O astfel de pizza, cam cu de toate, le 11,99 lei RON/bucata.

Multumesc Dan, pentru ca mi-ai adus in atentie acest local.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, danoradea, georgiana, luciaoradea, magdalena, spataru_flr
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Oradea și împrejurimi:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.065204858779907 sec
    ecranul dvs: 1 x 1