ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 09.10.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Sannicolau Mare
ÎNSCRIS: 24.07.08
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
SEP-2010
DURATA: 7 zile
cuplu fara copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 10 MIN

Vacanta la Sarti!

Ilustrație video-muzicală

Trio hellenique - La danse de zorba (sirtaki) ..
TIPĂREȘTE

Cred ca e o idee gresita sa mergi la mare in Grecia, doar pentru 7 zile!

Nu, nu sunt fitze, e doar parerea mea! 7 zile sunt deajuns numai pentru cei care doresc sa stea doar la plaja si sa faca baie! Dar, daca esti curios ce este peste celalalt mal al golfului, peste muntele din fata ta, sau si mai departe…atunci lucrurile se schimba!

Pentru ca eu am fost la Sarti, sau mai bine zis, am dormit in Sarti, pentru ca in 7 zile nu am facut plaja aici decat in prima zi 2 ore si in ultima o ora si asta nu din cauza vremii, care a fost insorita aproape zilnic, cat din cauza deplasarilor zilnice pe care le faceam! Si nici macar o masa nu am luat la vreo taverna din Sarti, tot din lipsa timpului.

Am avut cazarea in partea mai cea mai linistita a statiunii, in sud, la Sarti Beach Superior! Bilet achizitionat de la o agentie din Bucuresti din Piata Romana. Fara transportul lor, alegand sa mergem noi doi, cu masina noastra!

Oferta am primit-o de vreo 3-4 luni inainte de la @ionescunic, imediat dupa ce a avut grija mai intai sa puna un review ‘’greu’’ despre peninsula Halkidiki, cu foarte multe poze, puse parca sa ma ispiteasca pe mine! La scurt timp, vine cu completarile de rigoare, ca a si scazut agentia pretul, ca e o oferta’’Platesti 1 si mergi 2’’! Si imi argumenteaza ca si-a trimis si soacra acolo si ca a venit super-incantata, ea, care este de fel foarte exigenta in ale cazarii! Si dupa toate aceea…dispare si ma lasa-n ceata! Unde? Undeva in Grecia, cred ca in Corfu!

Sar peste toata agitatia mea de a achizitiona biletul mult dorit. In final am avut drum in Bucuresti la inceputul lunii septembrie si am reusit sa am in mana voucerul pentru acest hotel.

Mi-a placut acolo din prima zi! Nici nu se putea altfel! Sarti este o mica localitate in partea de est a Sithoniei, unul din cele 3 brate ale Peninsulei Halkidiki! Are cam 900 de locuitori, dar de obicei cand se termina sezonul turistic, majoritatea pleaca la Salonic, sau in alte zone.

Cum in prima zi am ajuns pe inserat, seara superba, cu luna plina, am vazut toata acea dulce agitatie care te invaluie seara in vacanta, pe strada, cand totul este luminat cu sute de beculete si cand turistii stau linistiti la taverne si savureaza cate ceva, iar noi treceam printre ei cu masina pe stradutele inguste! Iar magazinele si-au intins marfurile pana-n sosea. Si cand muzica de la taverne se aude placut! Si asta face parte din farmecul Greciei, nu? !

A doua zi am avut intalnire cu ghida romanca-Mariana Turcu-care a venit la noi la hotel sa ne faca ‘’introducerea’’! Dupa cateva momente ne-a invitat sa o insotim in oras, doar noi doi, pentru ca restul turistilor sosise de ieri, cu autocarul, doar noi eram intarziatii venind cu masina personala!

Ne-a sfatuit unde putem face cumparaturile, ne-a dus pana pe strada unde sunt cluburile, ne-a aratat biserica, unde slujeste un preot roman.

Cum sa nu iubesc Grecia, cand acolo frumosul poate lua diverse forme?? ! Se poate inlocui cu succes o firma luminoasa, stralucitoare si moderna cu un simplu par de care sa atarne altul, oblic, legate strengareste cu o funie si sa sculpteze pe ea numele barului, cum veti vedea acesta imagine intr-una din pozele mele??? !!! Iar langa el sa creasca liber un cactus imens? ! Aceasta imagine e la sosea. Cine-i poate rezista? Eu una nuuu!

Dupa ce Mariana ne-a plimbat prin toata statiunea, am ajuns in centru! Nu, centrul nu e pe prima strada, cea plina de taverne colorate sau de magazine cu suveniruri, unde mi-as fi inchipuit eu! E mai in mijloc, de la biserica in jos. Acolo este un loc frumos, ca o piazzeta, dupa cum a denumit-o zambind, sotul, cu gandul la Italia! Acolo sunt magazine, un restaurant, o farmacie, bancute, chiar si-o agentie de turism. Totul in jur este plin de vegetatie. Sunt palmieri inalti, care in acesta perioada sunt impodobiti cu bilutele acelea caramizii pe care le fac ei toamna! Tot acum infloreste si yuka, are o floare alba, ca un ciorchine!

Ne-m oprit la o gelaterie, unde tot Mariana, ca o gazda, a insistat sa faca cinste cu o inghetata italiana. Foarte delicioasa! Tot acolo am discutat si ce excursii optionale dorim sa alegem. Nu mai erau atat de multe ca in plin sezon, dar am ales mai intai- Croaziera la Muntele Athos. Apoi as fi mai dorit inca una eu- Excursia la Salonic, si sotul a dorit din nou o alta croaziera- la Laguna Albastra. In final i-am facut eu pe plac, pentru ca am aflat la Salonic va trebui sa mergem 3,5 ore si eram satula de masina, in cele 14 ore cat am facut din Banat pana aici si inca 2500 de km, pe care i-am parcurs in in sapamana care tocmai se incheiase prin tara, ajungand pana in Bucovina!

Am primit si unele tichete cu numele agentiei cu care puteam avea reduceri la unele magazine si taverne. Ne-a arat si unde este amplasata agentia si medicul, in caz de avem nevoie de ceva. Este foarte bine sa stii ca nu esti chiar al nimanui, acolo, pe meleaguri straine! Deci fata asta, mi-a mers la inima din prima!

In plimbarea noastra de recunostere a statiunii, ne-a aratat unde este cel mai mare super-market-Aridivantis si in apropiere de el este o strada cu cateva cluburi.

La Clubul Macedonia, am fost si noi in prima seara, deoarece agentia organiza petrecerea de bun venit pentru acesta serie de turisti, noi fiind chiar ultima. Ce sa spun, e un loc care sincer nu mi se potriveste, am stat ~10 minute si am renuntat si asa mi se parea ca am stat cam mult! S-a organizat si petrecerea de ‘’La revedere’’ in ultima seara, dar nu ne-am mai deranjat!

Celalalt club, Clubul lui George-e ceva inedit-in sensul ca acolo se asculta muzica veche si frumoasa, in opinia mea. Daca-l vezi de la intrare, zici ca-i magazia de lemne a vecinei mele (sper ca nu citeste pe site si ea) ! Un geam da, unul ba! Iar inauntru e chiar sinistru, e un decor din panza de paianjen. Candva, a angajat o tanara din Cehia, la bar si fata a incercat sa faca ‘’curat’’ incepand sa stearga panzele de paianjen, dar George s-a infuriate rau si a concediat-o din prima zi! George este patronul, un ‘’tinerel’’ pe-un scuter, de vreo 70 de ani, foarte energic, l-am recunoscut doar din descrierea perfecta a ghidei, fara sa mi-l fi aratat cineva!

Daca mai stateam o saptamana, cunosteam toata localitatea. Au si un teren de fotbal cu instalatie nocturna, unde vip-urile locale isi consumau energia!

Am vazut si unde este internetul, marturisesc ca nu am fost decat intr-o seara vreo 2 ore, costa 2 euro pe ora! E chiar pe prima strada de langa faleza.

Pentru cei care au copiii ii informez ca pe plaja sunt amenajate doua locuri de joaca pentru copii.

Casele –sunt frumoase, cateva sunt mai vechi, albe cum le stiti din vederile ce reprezinta Grecia. Si-n fata lor cate-o batranica stand pe scaun, imbracta in negru, privind uimita veselia si forfota turistilor!

Tavernele- nu este una asemanatoare cu cealalta! Doar de cativa ani au inceput sa vina turisti pe aici, prin Sarti. Candva, era doar un sat de pescari. Majoritatea au intrare dubla si din prima strada paralela cu marea si dinspre faleza! Fiecare era altfel, nu stiai sa zici care e mai frumoasa! Totul foarte rustic, asta imi place la nebunie la ei. La cazare e necesar stilul modern, dar la taverne si pe faleza, tot ce este traditional este indragit de turisti!

Pensiunile si hotelurile-erau fie amplasate pe faleza, fie pe prima sau a doua strada paralela cu marea. Erau frumoase, primitoare, pline cu ghivece de flori, care in unele locuri ocupau si spatiul public, adica trotuarele! Ici si colo steagul Greciei, sa nu cumva sa uitam unde ne aflam!

Seara se simtea aerul curat ce venea dinspre munte, pentru ca in Sithonia este munte care trece de 800 m altitudine! In rest…smochini si rodii coapte, aloe-vera de dimensiuni gigantice, peste tot, palmieri, leandri, cactusi si yuka din belsug! Pot spune ca vegetatia era mult mai bogata ca in insula Thassos, daca e sa ne luam dupa cum arata ea pe harta, adica ~ in aceeasi directie!

La final ghida ne-a dus in cel mai nordic punct, dar si cel mai frumos in opinia mea, sus, la troita! Acolo jos, este un mic pontoon de unde am plecat in Croaziera la Laguna Albastra! De aici, de sus, se vede tot Sarti si bineinteles toata plaja, ca niste mici golfulete largite, albastre si inspumate! In cealalta parte e o stanca mare, pe care apa marii a sapat-o si arata spectaculos! Aici am vazut multi pescarusi! Si inca o troita!

In nord este viata de noapte mai pregnantaSi mare aglomeratie. Aici sunt cele mai multe taverne si cafenele, aici este faleza, aici sunt cele mai multe magazine cu suveniruri! Intre zona nordica si cea sudica este o zona oarecum pustie, soseaua fiind paralela cu marea!

In sud, este o zona mai linistita si neaglomerata. Intr-o seara, am venit singura, pe intuneric, pe jos de la internet si pot sa va marturisesc ca nu mi-a fost tot una! Intre cele doua zone este un pic mai mult de 1 km, distanta care se parcurge usor, intr-o mica plimbare.

Nu am folosit masina in statiune decat in ultima zi, cand o ploaie torentiala de vreo 3 ore a inundat complet soseaua , nemaivazandu-se nici un trotuar si a trebuit sa merg, precum barca pe mare, sa aduc niste prieteni noi, de la excursia de echitatie. A fost o experienta pe cinste, sa nu fi fost careva prin preajma.

Sincer, mi-a placut!

Plaja,

In nordul statiunii apa este mai adanca la mal. In sud, este chiar invers, adica mergi mult pana se adanceste, sau chair foarte mult. Nisipul este foarte fin si nu se vad niciunde scoici sau alte vietati marine minuscule. Nu am vazut arici de mare. Plaja este larga si lunga cat este si statiunea, adica 2-3 km. Sunt sezlonguri aproape peste tot, pentru ca sunt multe baruri, unde poti sta daca binevoiesti sa consumi ceva de la bar, deci nu sunt contra cost! Daca doresti sa folosesti umbrela ta sau prosopul, sunt destule spatii libere, fara sezlonguri.

Plaja era foarte aproape de noi, de fapt doar treceam strada!

Vremea

Nu m-am temut nicicum de vreme, deoarece eu in fiecare an merg la mare in Grecia dupa 20 septembrie! Stiam ca acum se insereaza mai repede, inainte de ora 20 si din aceasta cauza plaja se poate face intre orele 10-17, fara probleme! Apa marii era placuta, curata si calda. Am facut baie in Marea Egee si in ultima seara, pe 1 octombrie, noaptea, cam pe la orele 23, cu o trupa foarte vesela din Romania!

Intr-o zi, miercuri, soarele a incercat sa ne cam pacaleasca, ascunzandu-se cand si cand dupa cate-un nor, dar in rest, a fost senin si mult soare. Doar in ultima zi, cand a plouat torential, dar spre seara vremea s-a facut din nou frumoasa si am putut pleca la plimbare prin statiune.

Ceea ce m-a incantat foarte mult aici, la Sarti a fost privelistea ce ti-o oferea cand te uiti la mare-Muntele Athos-muntele sfant! Era ca un decor natural pentru fiecare fotografie facuta! Nici nu va puteti imagina cum arata la rasarit, pentru ca eu am fost martora in cateva dimineti! Sunt lucruri care iti lasa amintiri pe viata si-n acelasi timp te fac sa te simti mai bogat sufleteste, mai fericit, mai ales cand esti langa persoana draga!

Uitati, pentru aceste cateva lucruri minore merg eu in fiecare an in Grecia:

-pentru un rasarit,

-o portie de tipura servita neaparat pe malul marii,

-pentru hoinareala de seara printre tavernele unde grecii stau protapiti acolo de ore in sir, sau…de cand vesnicia,

-pentru o plaja ascunsa si-o apa curata si-albastra,

-pentru munte si mare la un loc,

-pentru o plimbare pe mare, in care apa sa ma stropeasca atunci cand stau cu ochii inchisi si visez,

-pentru amabilitatea lor care la sfarsitul unei mese iti mai dau o smochina rece din frigider si-o felie de pepene, ca asa vor ei,

-pentru felul cum stiu ei sa imbine rusticul cu modernul, incat sa iti ramana in suflet.

-Pentru troitele lor alb-albastre care le zaresti pretutindeni la marginea soselei,

-Pentru a-mi face prieteni noi,

-Si nicidecum in ultimul rand pentru ritmul din melodiile lor care te-n‘nebunesc incet, dar sigur!

A fost prima mea vacanta in Grecia Continentala si sunt fericita ca am ales aceasta destinatie! Inca de acolo imi venea in minte acest titlu pentru review-ul meu: ’’Vacanta la Sarti’’!

Viata e frumoasa uneori, nu-i asa?? !


[fb]
---
Trimis de georgiana in 09.10.10 18:28:26
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 12985 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

58 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgiana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Un minunat rasarit,langa Muntele Athos!!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 10050 PMA (din 10 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

58 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 58
mariana [09.10.10 18:39:39] »

Te asteptam si cu multe fotografii!

raduu1972 [09.10.10 18:42:04] »

votul cu nr 2 vine de acolo de unde se da ora exacta, felicitari

valimi [09.10.10 18:59:25] »

Pe mine, unul, m-ai convins, la anul iau fetele si plec la gretzili si sper sa am motive multe sa revin.

webmaster13 [09.10.10 19:11:33] »

Atentie la farfurii! Vine muzica sa ne inebuneasca pe toti!

marina-carmen [09.10.10 19:34:49] »

georgi, te rog sa-mi spui cum era in sept? din cauza rew tale o sa merg si eu in grecia, astept si pozele, salutari

mihaic [09.10.10 20:02:46] »

Frumoasa si interesanta zona de aici din Sithonia, pe care am vizitat-o si noi cu mai multi prieteni in 2009. Un review placut, felicitari!

Cris [09.10.10 20:27:24] »

Frumoasa surpriza pt sambata seara. Mi-au placut mult motivele pt care mergi in Grecia in fiecare an si te-am inteles perfect. Abia astept sa vad pozele.

any* [09.10.10 21:04:32] »

Ma bucur mult ca ai avut un concediu placut, un vot...

creivean [09.10.10 21:23:44] »

Ohoho!!! Ce review, @georgiana. M-a incantat fiecare cuvintel. Ai toata aprecierea mea. Si, te felicit pentru sejurul reusit.

trandafir 1970 [09.10.10 21:44:39] »

De cand te asteptam cu impresii!!

Sa-ti spun ca, nici nu despachetasem bine si incepusem documentarea despre Halkidiki?

Ca ma innebunea @oinescunic mereu ca tu esti acolo si ce cald si bine e, iar noi tremuram sub plapuma?

Sa-ti mai spun ca, vazand pozele tale super, m-am indragostit de Halkidiki si la anul visez sa-ti calc pe urme?

Sa-ti mai dezvalui ca, muntele ala este super, iar rasaritul este o amintire rascolitoare?

Of, Grecia, ce ai putut face din mine, m-ai subjugat si ajung sa sorb fiecare review despre tine, cu mare nesat, ca si cum din asta mi-as trage energia sa rezist pana la marea Revedere cu tine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
magdalena [09.10.10 21:50:16] »

Asta e motivul pentru care noi am ales sa mergem 9 zile... , ca nu e suficient!

Superb review, o Grecie continentala trebuie sa incerc si eu!

ancamariagadea* [09.10.10 22:08:19] »

Excelent review-ul iar naratoarea desavarsita! Frumos!

Ellada_sagapo [09.10.10 23:03:10] »

Da, viata este frumoasa uneori... si intotdeauna cand esti in Grecia!

M-a uimit poza cu rasaritul. Nu m-am bucurat de el in Grecia pana acum, deci il trec pe lista.

georgiana [09.10.10 23:18:24] »

webmaster 13.

Esti la inaltime mereu! Efaristo poli

ionescunic CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [10.10.10 07:37:12] »

Sunt foarte fericit pentru vacanta voastra minunata si ma pregatesc si eu sa merg aici la Sarti, vara viitoare, pentru a vedea cu ochii mei camera aceea imensa de 8m lungime cu care m-ai amenintat.

Nu va da-ti seama ce trist eram pentru noi si bucuros pentru ei, de fiecare data cand ma suna Georgiana sa-mi spuna ce cald si frumos e acolo si ca face baie si merge in croaziere si se distreaza excelent in fiecare zi, iar noi mai inghetam un pic in fiecare zi, desi in ultimii trei ani si noi mergeam in Grecia in octombrie, insa anul asta criza ne-a impiedicat sa mai avem o iesire de toamna din pacate.

Totusi recunosc ca am avut parte de vacante minunate in Grecia in acest an si din acest motiv sunt mai optimist si astept cu incredere inceputul sezonului viitor.

Iata ca dupa ce eu ti-am calcat pe urme si am folosit sfaturile tale in Lefkada si Zakynthos, acum ai fost si tu pe urmele noastre in Halkidiki, care chiar daca nu e cel mai frumos loc din Grecia, este unul deosebit si ofera chiar aproape tot ce iti poti dori de la o vacanta.

Sarti e un loc foarte bun pentru o prima iesire in Grecia, mai ales pentru familisti, si o masina ar fi necesara, pentru ca avem aici o zona imensa cu foarte multe atractii si litoral de 580 km lungime.

PS. Pozele sunt excelente , mai ales primele 3.

Pentru a va aduce aminte de vacanta voastra da-ti un click aici

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
biancuta [10.10.10 07:41:42] »

@georgiana, de doua ori am fost in Halkidiki, pe Sithonia, atat de mult mi-a placut! Peisajele salbatice sunt superbe iar culoarea marii te zapaceste! Votul nr. 19!

mirelopodu* [10.10.10 09:28:21] »

Încă o călătorie virtuală făcută de mine în Grecia, cu ajutorul tău, Georgiana, şi pentru asta îţi mulţumesc! Aşa, la prima oră a dimineţii de duminică, m-ai făcut să-mi fie dor de Grecia.

sandu.53 [10.10.10 09:51:18] »

@georgiana iti imaginezi cum e sa stai 15 zile in Sarti asa cum am stat eu, colindand de aici peste tot in Sithonia si Kassandra! Noi fiind cu masina am vazut o sumedenie de locuri minunate pe care le-am descris pe AFA si care sigur te-ar fi incantat untr-un sejur mai lung... trebuie sa te mai duci acolo... felictari pentru o splendoare de review scris din inIma si cu multa dragoste pentru acele locuri...

dannek [10.10.10 09:51:49] »

@georgiana

Tu este norocoasa de fel, ma bucur ca ati avut vreme buna de plaja si mai ales baie.

Eu in Thassos anul trecut la inceputul luni septembrie am avut parte de vreo 3 zile de vreme mohorîtă.

ciocani elena* [10.10.10 11:04:01] »

Frumos povestit, un vot si de la mine, al 23-lea.

Alina Morar [10.10.10 11:35:52] »

Vine si votul meu, tarziu, dar decat sa citesc review-ul pe diagonala, mai bine mai tarziu.

Mi-a placut enorm.

Datorita voua, cei de pe AFA, am descoperit foarte multe lucruri frumoasa despre Grecia, unde sper sa ajung cat de curand. Poate la vara.

Multumesc.

Astept si continuarea.

cris1982 [10.10.10 11:40:55] »

Felicitari pentru aceasta vacanta superba.

Si de la mine un vot.

ileanaxperta* [10.10.10 13:04:23] »

Deja stiu unde voi fi in Grecia vara viitoare: in Sarti. Mai ales ca eu am mai fost acolo in vara lui 2008 (vezi impresiile mele intitulate "Cele mai frumoase plaje de pe Sithonia care ne-au placut cel mai mult", unde am pus si eu poze de acolo, din Sarti) si mi-a placut atat de mult atat asezarea aceea micuta, tipic greceasca, dar plaja mare, cu nisipul atat de mult si de fin, lata, imprejmuita cu multa marinimie de dealuri bogat inverzite de padurici. Iar marea, marea era atunci de vis frumos. Am prins o zi cu vant si erau niste valuri mari. Iar Muntele Athos se vedea atat de clar, fiind o zi din acelea, perfecta, cu cerul albastru... Offf... sa vina iara vara...

Georgiana, pe atunci se construia cred eu, inca o parte din complexul unde ai fost tu acum cazata si chiar atunci le spuneam alor mei ca mi-as dori sa vin odata sa stau aici. Poate se va intampla; planul este facut. Banii trebuie munciti... si apoi imprastiati pt. vacante

De-abia astept peripetiile si intamplarile tale din Sarti, Halkidiki. Un vot si de la mine. (nr. 27).

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
marutz* [10.10.10 14:50:41] »

Frumos scris! Foarte frumos!

pepsi70ro [10.10.10 17:21:07] »

Se vede ca esti indagostita de Grecia si singurul leac este sa ajungi din nou acolo. Felicitari atat pentru review cat si pentru vacanta.

recul* [10.10.10 18:32:34] »

Cum sa nu iubesc Grecia

da, cum sa nu iubesti Grecia? sa te felicit ar fi prea sec si protocolar, sa spunem ca iti apreciez descrierea muncita la fel de mult cat iubesti tu Grecia!

ca o parere personala P34 este superba! ar mai fi si P02, dar este un pic scoasa din context!

sandu.53 [10.10.10 21:33:25] »

@georgiana am uitat sa-ti scriu ca pe d-ra Turcu am cunoscut-o si noi si intr-adevar e o fata amabila, draguta si foarte saritoare... in plus eu am mai scris ca medicul foarte tanar si amabil studiase medicina la Iasi, preotul este roman, iar unii chelneri stiau romaneste cat de cat... asa ca in Sarti ai senzatia ca esti acasa...

celeste [10.10.10 23:25:34] »

Felicitari @georgiana pentru review si pentru poze... Po2 si P34 sunt mai mult decat superbe.

ascent [10.10.10 23:25:46] »

Ce as mai putea adauga? A, da... ca la anul mergem si noi in Grecia...

RobertCodescu [10.10.10 23:32:29] »

Dacă sunt deja 32 de voturi mai am voie şi eu cu 400 PMA ale mele! ? ! ? ! Oricum felicitări de review, poze şi melodie sunt superbe TOATE!!!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
28 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
aLeXa10, alexa91, Alina Morar, any*, ascent, biancuta, celeste, chrisa, ciocani elena*, cris1982, dandian, dannek, david, Enki, georgiana, ileanaxperta*, magdalena, mariana, marina-carmen, marutz*, mirelopodu*, motaneata, raduu1972, recul*, sandu.53, trandafir 1970, valimi, zamolx
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Sarti:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.071038961410522 sec
    ecranul dvs: 1 x 1