ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.09.2010
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 04.06.08
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
JUN-2010
DURATA: 7 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 11

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 4 MIN

Carpe Diem Claros super hotel dar manageriat prost.

TIPĂREȘTE

Noi am fost în vacanţă la Carpe Diem Claros în perioada 12.06 – 19.06.2010. O superofertă de 489 euro/7 nopţi/2 adulţi + 1 copil de 11 ani. A fost o experienţă plăcută, per total, ţinând cont că a fost primul hotel de 5 stele la care am stat.

Când am ajuns nu am fost lăsaţi să intrăm cu maşina în complex deoarece era „full parking” aşa că am lăsat-o pe un petic de pământ prăfuit, de lângă şosea. Ulterior (după două zile) am mutat-o pe o alee a complexului lângă terenul de baschet care şi el era umplut cu maşini.

Check-inul l-am făcut relativ repede după ce ne-am contrat cu recepţionera deoarece aveam biletele în hotel şi ea ne-a dat în vile. Ne spunea că e vina agenţiei şi că oricum e mai bine aşa. A avut dreptate în privinţa condiţiilor de la vilă unde am avut „family room” adică apartament (spre bucuria ficei mele, că avea camera ei separat), cu vedere la hotel şi mare. Super camerele. Curăţenia, schimbarea prosoapelor şi aprovizionarea cu consumabile la baie, în fiecare zi.

Ce ne-a surprins e că nu a vrut să ne pună brăţară decât după orele 14, spunând că dacă vrem să mâncăm au restaurante cu plată.

Mâncarea a fost îndestulătoare şi orice mofturos ar fi avut de unde să aleagă, cu toate că parcă a fost mai de grabă de 4 stele. Băuturile ca peste tot în Turcia la AI, mai „soft”, parcă prea „soft”. În schimb dotările (piscinele, aquaparcul, etc) şi facilităţiile oferite sunt, cert de 5 stele. Personalul, nu foarte amabil încearcă să te satisfacă de fiecare dată de câte ori îi soliciţi. La masă (după 3 zile) am avut neplăcuta surpriză ca mesele la care mâncam (de opt persoane) să fie rezervate de TUI Polonia.

Am prins şi „perioada critică” cu invazia românilor şi chiar s-a simţit prin schimbarea calităţii şi cantităţii (mai ales la masă), au apărut cozile la ciorbe, cartofii prăjiţi, carne şi bere, ne-au împărţit în două serii la cină, a dispărut nessul de la barul de la plajă, gălăgie peste tot dar mai ales la tobogane, monopolizat colace pentru tobogane, etc. Fiind în proporţie de 80% români, animatorii au fost nevoiţi să înveţe şi cuvinte româneşti. Aşa au văzut şi turcii ce înseamnă să fie cotopriţi! Seara după spectacole mergeam la lobby bar, unde pe fundalul muzicii cântată la pian, beam cocktail-uri toloniţi în canapele pe perne sau pe terasă.

Un alt punct interesant al complexului sunt restaurantele a la carte. Noi am fost la trei: Horizon (grătar), Farina (pizza&paste), Piscis (peşte). La al patrulea am luat ţeapă deoarece când ne-am programat ne-au spus că Teos (asiatic) este doar pentru adulţi, fapt infirmat de cei care au fost acolo. Atenţie, pentru programări (se fac la nivelul unde sunt magazinele, accesul de la plajă în hotel pe partea stângă) trebuie să vă duceţi în prima zi a sejurului (min. 7 zile), maxim a doua zi, pentru a mai găsi locuri. Mai sunt două restaurante: Apollon (internaţional) şi El Sombrero (mexican) dar sunt cu plată.

Nu rataţi plimbarea cu hidrobicicleta dar mai ales cu kaiacul (la insule), recomandată să se facă la primele ore ale dimineţii din cauza căldurii.

Alte activităţi sportive încercate de noi: volei pe plajă, minigolful şi minifotbalul.

Îngheţata (bună) se servea între orele 16:00 şi 17:00 în două locuri la cornet (un loc ambulant şi la restaurantul Horizon) şi la terasa copiilor unde fetiţa mea lua îngheţată de fructe ambalată. Ayran-ul (băutura tradiţională turcească din lapte bătut şi puţin sărat) era foarte bun şi răcoritor.

La plecare am vrut să mâncăm de prânz şi am avut neplăcuta surpriză să nu mai putem intra în cameră (pe la ora 13) deoarece uşa se blochează automat la ora 12. Şi fă drumuri de la cameră la recepţie să rezolvi problema pe căldurile alea!!! O fericire! Aşa am întârziat plecarea cu vreo 2 ore. Deci atenţie la ora de plecare.

Concluzionând CDC este un complex de 5 stele cu servicii de 4 stele:

Plusuri:

- spaţiile generoase şi mobilierul stilat şi nou din hotel şi restaurantul principal (Tamarind);

- camerele;

- multe piscine;

- aquaparcul;

- restaurantele a la carte (mai slăbuţ este Piscis, dar compensează prin locaţie);

- plaja şi intrarea în apă lină, ambele cu nisip fin;

Minusuri:

- izolarea complexului;

- lipsa locurilor de parcare;

- conceptul la CDC este de AI şi nu de UAI cum este prezentat peste tot;

- dealurile pe care trebuie să le urci, oriunde te-ai duce;

- cafeaua – apă chioară (cea mai proastă băută în Turcia);

- apa servită în pahare (sticlă sau plastic) şi nu îmbuteliată;

- muştele care sunt peste tot (cameră, plajă şi mai ales acolo unde nu ar trebui să fie: la masă);

- animaţia destul de slabă.

Vacanţe plăcute tuturor!


[fb]
---
Trimis de Horia in 27.09.10 14:55:30
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3276 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Horia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 CDC - camera noastra.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 7800 PMA (din 7 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

22 ecouri scrise, până acum

sandu.53
[27.09.10 20:07:53]
»

parca mai mult minusuri decat plusuri... oricum un interesant punct de vedere de care e bine sa tinem cont! felicitari si votul cel mai important... cel cu nr. 7!

anadragusin
[28.09.10 00:24:39]
»

Excelent pretul pt. un asemenea sejur. Un review bun si echilibrat. Felicitari.

HoriaAUTOR REVIEW
[28.09.10 08:40:03]
»

Multumesc la amandoi.

bobyrodin
[01.11.10 21:12:45]
»

bun rev-ul tau, super pretul. Trimite-mi. te rog pe mesageria privata numele agentiei cu care ai fost.

andi13
[19.01.11 20:36:29]
»

Felicitari pentru review. Un discurs echilibrat insotit de poze excelente (un FB si de la mine). As vrea sa te intreb cum v-ati descurcat cu distantele? Erau de nesuportat (tinand cont si de caldura) sau reprezinta o problema doar pentru cei mai comozi? Este clar ca pentru copii e superb, iar adultii trebuie sa se adapteze... As dori si eu numele agentiei cu care ai calatorit daca se poate (in privat) si poate ceva detalii despre drum.

Multumesc.

IleanaG
[20.01.11 09:23:56]
»

Care este drumul ales de voi?

HoriaAUTOR REVIEW
[20.01.11 11:03:12]
»

Salut,

pt. bobyrodin

Ţi-am trimis mesaj pe privat.

pt. andi13

Şi ţie ţi-am trimis mesaj cu numele agenţiei.

Să şti că distanţele nu sunt exagerat de mari. Mersul pe jos chiar face bine. Cum ai spus, ele reprezintă o problemă pentru cei foarte comozi. Dar există şi pentru aceştia o rezolvare, prin deplasarea cu maşinuţele care sunt puse la dispoziţia turiştilor de resort. Resortul este recomandat famililor cu copii dar şi adulţii au aquaparcul, care este super.

pt. andi13 şi IleanaG:

Drumul l-am făcut din două bucaţi, cu oprirea intermediară la Kűçűkkuyu la cca. 100 km după Canakkale. Fiind un drum lung, recomand o oprire pe traseu (de regulă în Turcia).

Iată traseul făcut de noi: Bucureşti – 70 km – Giurgiu/Ruse (vama RO/BG) – 65 km – Razgrad – 35 km – Targoviste – 43 km – Kotel – 49 km – Sliven – 28 km – Yambol – 65 km – Lesovo/Hamzabeyli (vama BG/TR) – 40 km – Edirne – 120 km – Kesan – 110 km – Eceabat bac/ferry, traversare cu bacul Canakkale – 100 km – Kűçűkkuyu – oprirea intermediară: Total 725 km. Kűçűkkuyu – 30 km – Edremit – 140 km – Aliaga – 50 km – Izmir – 70 km autostradă – Belevi – 15 km – Selcuk – 20 km – Kusadasi: Total 325 km. TOTAL: 1100 km.

Important referitor la drum.

După ce am făcut dreapta în intersecţia de la ieşirea din Selcuk am mers până la intersecţia unde în stângă se face drumul spre Kusadasi, în faţă este drumul spre plaja Pamucak iar în dreapta drumul spre Özdere. Atenţie, cei care merg la Onyria Claros Beach (fostul Carpe Diem Claros) sau Grand Efe, trebuie să o ia în dreapta spre Menderes (Özdere nefigurând pe indicator).

TAXE DRUM (pentru 2010):

6 € taxa de pod Giurgiu;

5 € vinieta bulgari;

2 LT autostrada Selcuk-Izmir;

18 LT feribot Canakkale.

Drum bun şi vacanţă plăcută!

connexdia
[20.01.11 17:25:39]
»

F bun review, am fost si eu tot in aceiasi per si faza cu invazia romanilor este adev...

te rog sa imi trimiti si mie numele agentiei cu care ai fost, eu am platit mai mult 550 euro/ 6 nopti.

multmesc

andi13
[20.01.11 18:17:27]
»

Multumesc pentru informatii.

Pentru oprirea intermediara ai ceva recomandari? La turci nu se poate plati si cu dolari sau euro?

HoriaAUTOR REVIEW
[21.01.11 13:49:24]
»

Salut,

pt. connexdia

Ai agentia pe privat. Sunt specializati pe Turcia si probabil de aici si preturile mai bune. Oricum noi mergem cu ei de anii buni si nu am avut probleme de niciun fel.

pt. andi13

Cu placere, sper sa va fie cu folos. Va recomand sa va opriti in Kűçűkkuyu deoarece este o localitate pe malul Marii Egee. Dupa ce te cazezi poti sa faci si baie si mai ales sa te plimbi pe faleza si prin portul de acolo. Un alt motiv ar fi ca dimineata mai ai de parcurs cca 325 km pana-n Kusadasi, unde ajungi in jurul orei 14, te cazezi la hotel/resort si esti fresh, nu super obosit daca ai face drumul dintr-o bucata. Vezi ca ti-am pus pe privat pensiunea unde tragem noi de obicei. Super curata si super pret.

La turci poti plati cu absolut orice moneda, dar ca prioritate este TL, dolarul si apoi euro. De exemplu feribotul il poti plati in valuta dar autostrada doar in TL. Noi de regula schimbam niste euro in TL cand intram in Turcia la Edirne.

Numai bine.

HoriaAUTOR REVIEW
[21.01.11 13:55:23]
»

connexdia am incercat sa-ti pun mesajul dar imi spune ca nu ti-ai activat casuta, ca sa primesti mesaje.

Sorry.

andi13
[21.01.11 15:16:22]
»

Multumesc din nou.

andi13
[24.01.11 23:47:47]
»

As vrea sa te mai intreb despre drumurile turcilor. Sunt OK?

Am inteles ca au si ei destule aparate radar care vaneaza vitezomanii. (eu ma numar printre acestia din urma). Traseul indicat de tine e OK pentru ca petreci putin timp in Bulgaria si cred ca nici nu e asa aglomerat ca drumul spre Grecia.

HoriaAUTOR REVIEW
[27.01.11 11:29:19]
»

Noi am plecat din Bucureşti două maşini, în jurul orei 04:30 şi am trecut graniţa la Giurgiu pe la ora 06:00. Este de preferat să treceţi graniţa înaintea orei 07:00 pentru a nu prinde schimbarea turei şi a staţiona inutil în vamă.

Traseul ales a fost: Ruse (2) – Razgrad (49) – Tărgovişte (4) – Omurtag (48) – Kotel (48 şi 7) – Jambol (7) – Elhovo (7) – Lesovo - Hamzabeyli (numerele din paranteză reprezintă indicatorul drumului reprezentat pe hartă într-un pătrat galben – pe harta turistică şi rutieră de la Editura Niculescu). Atenţie că pe hărţi nu apare drum şi punct vamal la Hamzabeyli deoarece acesta este deschis recent, dar nu vă îngrijoraţi este foarte bine semnalizat pe şosea. Traseul este foarte bun, fără serpentine strânse (fiind o zonă de munte – deal), fără prea multe TIR-uri, privelişti superbe şi fără prea multe echipaje de poliţie (am văzut doar două – de care am scăpat “netaxaţi”). Viteza de deplasare fiind în medie de 90 km/h, cu porţiuni de restricţii de viteză pe care am încercat să le respectăm şi cu porţiuni în care puteai să mergi cu 160 km/h. Ca orice drum are şi părţi mai puţin bune dar nu pe distanţe mari: între Razgrad şi Tărgovişte drum cu plombe (cca 10 km) şi între Kotel şi Lesovo drum cu denivelări, se circulă cu viteză dar te cam zdruncină.

Am plecat la drum echipaţi cu busolă şi hărţi turistice şi rutiere (harta Bulgariei să fie şi cu caractere chirilice pentru o mai bună orientare), dar din cauza proastei semnalizări, mai ales în oraşe, ne-am rătăcit cam de patru ori. Bulgaria, o ţară urâtă (cât poţi să-ţi dai seama în tranzit din maşină), bulgarii destul de amabili, ajutându-ne să găsim drumul prin semne sau cu pixul pe hârtie, că de limba engleză nu au auzit. GPS nu te ajuta in Bulgaria.

La Razgrad am oprit pentru a cumpăra nişte leva, deoarece la benzinării îţi fac calculul în defavoarea ta şi-ţi dau restul în leva, în cazul când plăteşti cu valută. Recomad să schimbaţi la bancă unde primiţi cel mai bun curs.

Alimentarea cu motorină am făcut-o la ieşirea din Bulgaria (ora 12) de la un Lukoil care este chiar înainte de vamă. Am făcut plinul, ştiind că în Turcia combustibilul este mult mai scump. E adevărat că în vama Kapitan Andreevo este mai ieftin combustibilul (dar nu ştiu dacă este de calitate), însă faptul că sunt numai 290 km pe această variantă şi datorită considerentelor de mai sus, recomand fără rezerve acest traseu.

În vama doar două maşini înaintea noastră fapt ce a însemnat ca timp cam o jumătate de oră. Atenţie în această vamă există dutty-fry la turci de unde puteti cumpara doar la intoarcere.

Intraţi în Turcia am mers pe traseul: Hamzabeyli – Edirne (100) – Havsa (E87) – Uzunköprű (E87) – Keşan (E87) – Gelibolu (E87) – Eceabat (E87) – Canakkale (E87) – Kűçűkkuyu (E87) – Edremit (E87) – Ayvalik (E87) – Bergama (E87) – Menemen (E87) – Izmir (E87) – Selcuk - Kuşadasi (numerele din paranteză reprezintă indicatorul drumului reprezentat pe hartă într-un pătrat galben şi dreptunghi verde pentru E – pe harta turistică şi rutieră de la Editura Niculescu). Prima oprire am făcut-o în Edirne pentru schimbatul valutei. Am plecat din ţară cu euro şi dolari, dar în Turcia este bine să faci plata în lire, fiind mai convenabil. În principiu se poate plăti în orice valută, dar în unele locuri este bine să ai lire (taxa autostradă, feribot etc). Aşa că am schimbat, evident la bancă.

Cu toate că semnalizarea în Turcia este impecabilă mai sunt şi porţiuni de drum în refacere, fapt pentru care am greşit drumul de vreo două ori. Drumurile net superioare celor din România, bine semnalizate, cu porţiuni de criblură pentru protecţia asfaltului (datorită temperaturilor foarte mari din timpul zilei).

Pe la ora 17:00 am trecut cu feribotul canalul Dardanele la Canakkale şi pentru că ne cereau pentru o cameră 100 euro (nu ştiu ce hotel de lângă ieşirea de pe feribot) am stabilit să mai mergem câţiva kilometri pentru a găsi o cazare rezonabilă. Fiind un drum de 1100 km, vă recomand o oprire, mai ales celor cu copii, pentru a nu pierde o după amiază la soare şi piscină, la hotel. Chiar dacă noi am fost doi şoferi, conducând şi soţia, este un drum foarte solicitant.

Oprirea am făcut-o la Kűçűkkuyu (ora 20:00) cam la 100 km de Canakkale unde am găsit la intrarea pe dreapta, cam a doua străduţă, o pensiune cochetă, unde am luat camera cu 20 euro (după nelipsita negociere). Condiţiile de cazare cam de trei stele, complexul fiind nou construit, fiecare cameră sau apartament având toate dotările, inclusiv indispensabilul aer condiţionat. Totuşi a existat şi un minus: ţânţarii. Aşa că dacă ajungeţi pe acolo să aveţi pastilele şi aparatul antiţânţari cu voi. Pensiunea este la 50 de metri de mare, localitatea fiind pe malul mării şi nu vă spun ce liniştită şi ce frumos era pe faleză cu taverne şi tarabe cu suveniruri. Chiar ne-a părut rău că am stat doar o zi acolo.

A doua zi după ce am mâncat şi am mai dat o tură prin centru, am plecat spre Kuşadasi cu bateriile încărcate.

Drumul în Turcia cum am mai spus este OK, dar mare atenţie în Izmir unde trebuie să urmăriţi indicatorul de Aydin pentru a vă încadra bine spre Kuşadasi.

Si o informatie de ultima ora:

Incepand cu septembrie 2010 viteza legala in Turcia pentru automobile a fost marita de la 90 la 110 km/h pe drumurile expres cu despartitor intre sensurile de mers.

Si pentru miniautocare, autocare sau camioane viteza a fost marita de la 90 la 100 km/h pe aceiasi categorie de drumuri.

In localitati limita de viteza a ramas neschimbata (in general de 50 km/h).

Toleranta la aplicarea amenzii pentru depasirea vitezei legale este de 10%, mai putin pe autostrazi, unde toleranta este zero si viteza maxima este de 120 km/h.

ne anunta ziarul Hurriyet

Totusi am observat ca atunci cand vad masini straine nu sunt atat de drastici, chiar lasandu-ne sa trecem fara sa ne opreasca, la un filtru de radar (evident depasisem viteza legala).

Drum bun si vacanta frumoasa!

bobyrodin
[27.01.11 13:04:23]
»

Scrie-ne, te rog cum se numeste pesiunea la care ati stat voi in Kűçűkkuyu pentru ca pretul platit mi-se pare super.

Si inca ceva daca nu te superi ,ai scris ca la Canakkale ai ajuns la ora17.00 iar la 100km distanta la Kűçűkkuyu orele 20.00 ,ai mai oprit pe undeva sau drumul este mai greu de parcurs intre cele doua locatii ?

HoriaAUTOR REVIEW
[27.01.11 13:27:44]
»

Ai pensiunea pe privat.

Si ca sa fiu mai explicit in privinta pensiunii, vreau sa o dau doar membrilor AFA, deoarece marea majoritate a informatiilor le-am luat de aici.

Am mai stat in Canakkale sa cautam un hotel. Drumul este foarte bun intre Canakkale si Kűçűkkuyu.

bobyrodin
[27.01.11 13:45:50]
»

Multumesc mult pentru informatii. Daca te intereseaza informatii despre Kemer -Antalya sau Albena, Duni- Bulgaria iti stau la dispozitie.

iza*
[31.01.11 17:10:25]
»

Multumim mult pentru informatii, ne-ai fost de un real folos si te rog, daca se poate trimite-mi si mie pe privat numele agentiei si al pensiunii unde v-ati cazat. Am inteles ca ati stat in vila la family romm, dormitorul are usa, canapelele sunt mari, confortabile?

HoriaAUTOR REVIEW
[01.02.11 09:22:42]
»

iza ti-am trimis mesaj pe privat cu numele agentiei si a pensiunii.

Dupa cum ai vazut si-n poze, family romm este foarte mare, mai precis este un apartament cu doua camere, fiecare camera avand usa ei. Cum intrii in apartament dai de un hol mare unde in fata este baia, in stanga camera mare (sufrageria) si-n dreapta camera mica (dormitorul). Noi am avut doua paturi duble (poz. 3 si 9) in ambele camere si o canapea mai mica (poz. 11) in camera mare. In poz. 10 poti vedea interior cu camera mica si usa de intrare in camera.

Pe canapea nu a dormit nimeni, dar paturile poti fi linistita sunt foarte confortabile.

Vacanta placuta!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iza*
[01.02.11 16:06:54]
»

Multumesc mult pentru lamuriri. Pe pagina unei agentii am gasit scris ca family room are un dormitor fara usa si un living cu doua canapele si nu mai stiam ce sa cred...

mariga
[20.03.12 10:29:49]
»

@Horia: multumim pt traseu; noi mergem in iulie la acest hotel, cu transport individual, cu 2 copii maricei si am solicitat cazare tot cu 2 camere. Prin ce agentie ai fost?

La Kűçűkkuyu ati avut rezervare sau v-ati cazat pe cont propriu?

mariga
[20.03.12 10:57:55]
»

Daca poti, da-mi te rog un nume de pensiune din Kűçűkkuyu. Multumesc frumos si sa ai o zi minunata!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
anadragusin, andi13, bobyrodin, connexdia, Horia, IleanaG, iza*, mariga, sandu.53
Alte impresii din această RUBRICĂAria Claros Beach & Spa Resort (ex Onyria, ex Carpe Diem) :

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.067183971405029 sec
    ecranul dvs: 1 x 1