EXCELENT
Cornelia Diamond Golf Resort la superlativ
Am ales si anul acesta Turcia și nu am dat gres. Cornelia Diamond Golf Resort a fost peste așteptări fiind nr 1 in ceea ce privește serviciile pt noi.
Am avut noroc de o camera cu iesirea la piscina deoarece am fost grup de 8 persoane si am vrut camere alaturate asa ca ne-au oferit varianta de Family Room având întrări separate doar terasa comuna. Vi le recomand cu drag daca sunteți grup.
Camera mare cu toate cele necesare pt igiena inclusiv periuțe de dinți, spuma si lama pt ras cat si absorbante si tampoane chiar si prezervative. Minibarul se reumplea zilnic si conținea chiar si cipsuri, biscuiți.
Piscine peste tot si foarte mari. Plaja superba, lata cu ponton si bar pe plaja. Șezlonguri multe si disponibile la orice ora. Liniște pe plaja fără muzica si harmalaie. Intrarea lina in mare si apa calda.
In ceea ce privește mâncarea, totul a fost la superlativ, sushi aproape in fiecare seara, peste si fructe de mare zilnic. Carne de vita zilnic, iar de prăjituri nu mai vorbesc. Foarte bune si făcute cu ingrediente de calitate nu erau ca in alte părți duci si colorate.
Acum singurul minus care l-am găsit îl atribui stațiunii nu resortului, este distanta pana la Bazar sau magazine pt cumparaturi. Se poate merge cu taxi pana la Land of Lagends sunt vreo 5 km dar magazinele de acolo sunt foarte scumpe. Varianta mai ieftina ar fi bazarul din Kadriye. Daca va place sa mergeți la cumparaturi sunteți dependenți de taxi sau autobuz care e ieftin 1$ sau 1€ dar nu circula mereu.
Per total a fost un concediu minunat, nu am nimic de reprosat Resortului, totul a fost la superlativ. Am reveni cu drag, oricând.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de ana mari in 18.09.25 21:48:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Side - Royal Alhambra, Fullya, Oz; Alanya - Lonicera Resort Istanbul
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa și Egipt
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ana mari); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Pentru câți adulți a fost prețul declarat = 2400 euro? (probabil pentru 2 ad; sau poate a fost preț/pers?)
Pentru că în mod cert nu a fost pentru nr declarat = 8 pers...
Prețul trebuie să fie *întotdeauna* corelat cu „nr persoane”
@webmasterX: prețul este pentru 2 adulți. Grupul a fost format din 8 persoane.
@ana mari: Mulțumiri -- am modificat, în caseta tehnic, nr de adulți = 2
Un preț bun pentru lanțul Cornelia -- probabil sejurul a fost achiziționat cu mult timp înainte, în perioada cu Early Booking bun?
@webmasterX: sejurul a fost achiziționat in luna Decembrie 2024 si noi am mers in Septembrie 2025
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@ana mari:
O alegere bună la un preţ excelent!
”Acum singurul minus care l-am găsit îl atribui stațiunii nu resortului, este distanta pana la Bazar sau magazine pt cumparaturi. Se poate merge cu taxi pana la Land of Lagends sunt vreo 5 km dar magazinele de acolo sunt foarte scumpe. Varianta mai ieftina ar fi bazarul din Kadriye.
De fapt, este taman pe dos .
Nu staţiunea, ci chiar resortul este vinovat de distanţa mare până la bazar, până în Kadriye sau Belek, deoarece au închis drumul fix în poartă la Cornelia, obligând maşinile să ocolească aiurea şi, în plus, pe terenurile de golf cu suprafeţe extrem de generoase, care şi astea trebuie ocolite, nu au putut planta tarabe.
Bravo vouă!
Așa găsești când știi ce cauți.
Cat despre review, de ce n-ai lăsat și partea masculină sa zică fo' 2 vorbe? Că io vreau să aflu și dacă v-a satisfăcut beuturica... 😀, echipa de animatori (...TOARE 😜)...
@gushpi: ooo daaa, foarte mulțumiți au fost băieții de bauturica, totul la sticla, ma refer la bere Efes si Müller, Beks aveau si la draft Efes. Cognac si whisky bun JB, Blue Label, Chivas Regal 12 ani, Remy Marin, Martell, iar in privința vinului era vin local dar băieții au fost mulțumiți. Rom Captain Morgan si mai erau vreo 2 feluri. In concluzie bauturi de calitate si pt toate gusturile.
@ana mari: Animatorii toți dansatori profesioniști si spectacolele faine. PS partea masculina nu e prea amatoare de relatări in detalii, ma lasă pe mine la taclale
- Aug.2025 O super vacanta! — scris în 26.09.25 de georgggeee din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Spectaculos,mai ales pentru familii cu copii — scris în 20.07.22 de alexandru77* din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Turcia, o surpriza foarte placuta — scris în 25.07.21 de AudreyJ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Update — scris în 30.07.21 de Lumea mea din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cornelia Diamond - creșă și grădiniță — scris în 31.07.16 de vabor003 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2016 Un sejur linistit! — scris în 27.07.16 de dianna din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Rasfat — scris în 05.11.15 de iorgulescua din BUCURESTI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...