REZONABIL
Grecia intre da si nu
Am ales aceasta cazare gandindu-ma ca acum este momentul sa merg in Grecia. Nu am mai fost niciodata si ceea ce am scris este doar bazandu-ma pe ceea ce am gasit la acest hotel si in aceasta tara.
Daca a fi sa le caracterizez plajele in care am fost ar fi cam asa: Daca esti tanar si vrei sa te distrezi du-te in Nei Pori; daca ai copii mici du-te la acest hotel; daca esti in varsta du-te la Leptokarya Hotelul este de familii cu copii mici, cei mai multi copii pe metru patrat dar cu toate acestea nu este un hotel in care sa fi deranjat de toti prichindeii de pe plaja sau de la piscina in timpul noptii.
Mancarea este o mancare de cantina, ai ce manca dar dupa 3 zile ai mancat din toate. Plaja hotelui era impartita in 2 jumate pentru cei cu all inclusive si cealalta jumatate pentru cei care veneau cu masina. Barul de pe plaja dadea bautura doar pentru cei care plateau, noi trebuia sa mergem mai departe si daca cumva vroiam un cocktail trebuia sa mergem in hotel. Vinul este servit din cutie, berea daca nu te nimereai la inceput numai facea nici spuma, apa minerala era partia carbogazificata. Din punctul meu de vedere se vede ca greci nu au experimentat pina acum servirea all inclusive.
Plajele sunt si ele diferite, in Nei Pori si la hotel jumatate cu pietre si jumatate cu nisip in schimb in Leptokarya este plina de pietre.
Personalul care se ocupa de ce aveai in camera cred ca avea ca scop decat curatenia nu si reimprospatarea cu apa sa gel de dus (a doua zi am ramas fara gel de dus). Pentru prosoapele de plaja trebuie sa platesti garantie.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de crp1972 in 12.06.25 14:33:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
- Alte destinații turistice prin care a fost: Kusadasi, Ozdere si Istanbul
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crp1972); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Review-ul de mai sus pare, însă, că se termină cam „abrupt” -- s-a întâmplat ceva la încărcare?
Suspendat până la clarificare
Mulțumiri pentru completări, impresiile vor fi publicate în scurt timp
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 116943&hid=6960.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
@crp1972: Ca să îți placă Grecia, alege o insulă, nu neaparat din cele scumpe. Corfu, Lefkada, de ex. Și cel mult mic dejun.
Mănâncă la taverne, orice vei încerca va fi bun. Bea bere rece si vinul casei, la carafă.
O să vezi plaje minunate, apă de nu o uiți în veci!
Încearcă, nu renunța la Grecia.
Nei Pori nu e reprezentativ pt Grecia.
Vacanțe minunate!
Eu am fost o singura data in Grecia la all inclusive si pot spune ca este sub Bulgaria. Tot am evitat sa merg întrucât atunci cand ai copii mici mergi pe AI saj UAI. Da Grecia nu stă bine... Aici. Dar nici la taverne nu mai este ce a fost... Am văzut in Nei Pori preturi...
O pizza de la 12 euro in sus berea de la 5, ... 6 euro ca să te simti bine într o zi eu consider că ai nevoie cam de... 300 euro fără cazare vorbim de 2 adulti si 2 copii... In 7 zile nu poti merge fara 3000 euro parerea mea... Greșesc?
@M Liviu: Nu stiu daca gresesti, nu am mai fost in Grecia din 2023. Cred ca s-au scumpit si acolo toate.
Nu pot aprecia de cat e nevoie pt a te simti bine, daca esti cu copii.
In 2023 noi doi cheltuiam cam 100 E/ zi, cu masa, berea, un cokteil seara. Dar cu copiii e altceva, de acord cu tine. Ei vor ba una, ba alta ! Merg si eu cu nepotii, si se duc multi bani !
Vacante minunate !
@M Liviu:
”Greșesc?
Grecia e mare, deci foarte probabil sa gresesti, in sensul ca in Mykonos s-ar putea sa nu iti ajunga nici 600 euro si in zone normale 300 euro / zi pentu mancare este exagerat.
Eu anul asta am fost un pic mai jos de Salonic dar am mancat si in alte zone Kasandra, Pozar, etc... 4 adulti (2+2).
Masa de pranz se situa in jurul a 50 euro cu o bere/suc/apa iar cea de seara cel mai scump am platit aproximativ 100 euro (2 portii de dorada- cultura, 1 portie de vita, 1 de porc, 1 salata greceasca, 1 tzatziki, 1 apa, 1 suc, 3 coktailuri - numai astea au fost 30 euro, 1bere - asta peste tot era maxim 4 euro, supliemntar am priomit un aperitiv + desert din partea casei). Media pentru masa de seara ar fi undeva pe la 70 euro.
Cazarea fara mic dejun, apartament cu 2 dormitoare+ living a fost 1720 euro, pentru 10 nopti.
Deci 1720 + 1500 + 100 (cumparaturi mic dejun) = 3320 euro / 4 adulti/ 10 nopti - strict mancare+cazare.
@Nasshu: Da mulțumesc pentru informații. Mykonos nu as alege. Dacă ar fi să merg poate un Skyathos sau Kefalonia... Grecia are farmecul ei aparte si nu as opta sa merg la all inclusive... As cauta in fiecare zi o altă plajă după un program stabilit in prealabil.
Să auzim numai de bine!
- Jun.2021 Dezamagit — scris în 27.06.21 de adi@simo din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2020 Ultra all inclusive cu apă de la robinet ???? — scris în 01.08.20 de kosmin_d din ARAD - nu recomandă
- Aug.2018 Dezamagitori — scris în 12.08.18 de bebelll din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2017 Lucruri care se fac o data in viata — scris în 13.07.17 de costimoro din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2016 Clar nu are 5 stele — scris în 04.09.16 de tic din ŞTEFăNEşTI [AG] - nu recomandă
- Jul.2016 Nu ce te astepti la 5* — scris în 23.07.16 de VICIANA din SLATINA - nu recomandă
- Aug.2015 Dezamagitor — scris în 16.10.15 de mirelus1968 din ORADEA - nu recomandă

Rog așteptați...