DEZASTRU
Servicii de nota 0
Citatul zilei- Dacă am cunoaște toate dificultățile ce ne așteaptă de-a lungul unei călătorii, nu am mai pleca deloc de acasă. Dan Rather
După un articol cu titlu de Servicii de nota 20 , a venit în mod firesc după desfășurarea evenimentelor acest articol cu titlu Servicii de nota 0! Dacă puteam i-aș fi dat chiar minus, cumva din rubrica așa nu se face! Dar să o luăm cu începutul.
Nu curge numai lapte și miere prin Columbia. Asta este clar, eram avizat de acest lucru. Este drept nu am avut multe evenimente neplăcute. În fapt doar unu, dar care m-a marcat pentru că nu am mai pățit așa ceva nicodată, prin niciun loc și prin nicio țară prin care am mai fost!
Ne plimbam într-o seară prin cartierul Getsemani și am zis să încercăm un local cu specific local, asta fără să mai apelăm la sfaturile turiștilor de pe Tripadvisor.
Zis și făcut am găsit un restaurant foarte drăguț cu muzică bună și cu meniu traditional Columbian sau mă rog din zonă. Toate bune și frumoase.
Ne-am pus la masa și ne-am comandat diverse feluri de mâncare, dar și de băut. Comenzile nu au venit toate o data așa că de voie de nevoie ne-am apucat de mâncat. La un moment dat ospătarul a adus unei fete un fel de mâncare care diferea drastic de cel comandat. L-a refuzat și l-a rugat frumos să-I aducă exact mâncarea comandată. Acesta a tot insistat să i-o dea pe aceea greșită. La un moment dat s-a dus și a vorbit cu patronul locației care era la bar, dar nu s-a schimbat nimic. Tot încerca să i-o bage pe gât! M-am enervat și i-am spus să o ia de acolo că noi nu am comandat așa ceva și nu o achităm. Nici mai mult nici mai puțin a venit patronul și ne-a cerut imperativ să părăsim localul lui. Sincer noi eram în mijlocul mesei, marea majoritate consumasem jumătate din mâncare și băutură și nu vroiam să plecăm. Ne-a spus foarte clar că nu datorăm nimic, dar trebuie să plecăm. Nu ne-am bucurat la această ofertă a lui, dar nici nu am mai putut sta în acest local din care eram pur și simplu izgoniți ca ultimii oameni. Ne-am ridicat și am plecat, dar am rămas așa cu un gust amar.
Când am ajuns la hotel am citit diferite recenzii despre acest local și așa am aflat că nu suntem singurii care au pățit așa ceva, Chiar îmi făceam ceva procese de conștiință. El ne tot reproșa că nu-l respectăm și nu-I respectăm munca. Până la urmă s-a dovedit că era un nemernic.
Când am ajuns în țară am scris evident și eu o recenzie negativă despre acest local. Curios acum când mă pregăteam să scriu am observat că au dispărut majoritatea recenziilor negative inclusiv a mea. Am mai găsit doar una pe care o lipesc aici.
Denuncia ojo con el restaurante Cartagena DF en Getsemani: Pesimo restaurante el administrador/bartender, me saco con mi esposo y una bebé de 3 años por qué nos quejamos de un margarita de 70 mil pesos que no era margarita sino un jugo de maracuya, el me dice que el gano un premio por ese margarita y le respondo que el margarita no lleva jugo de maracuya y que no se siente el tequila el me recomienda agregar un shot de tequila de 30 mil pesos, ósea … un cocktail de 100 mil pesos. Se ofendió cuando le dije que no me había gustado el jugo de maracuya y Me canceló la orden de comida y me dijo que me fuera por qué si no me había gustado el cocktail de pronto no me iba a gustar la comida y que no le iba a pagar. Yo me reí pensando que era una broma pero NO!!! Me sacaron del restaurante con una invitada, mi bebé de 3 años y mi esposo que es extranjero que viene por primera vez a nuestra Cartagena. Si quieren pasar una vergüenza en Cartagena este es el lugar para demostrar lo peor. En el video digo Tequila pero me refiero al Margarita. No no me gustó el Margarita de maracuya por qué un Margarita no tiene Maracuya y en la carta no lo especificaba. Además publican a una señora que no estaba entendiendo nada diciendo que yo estaba amenazando al administrador con este video para que me dieran “la alimentación” ósea la alimentación… que yo necesitaba que me regalaran la comida por que no me gustaba el cocktail. Un desastre, tras de meterse una equivocación tratan de arreglar las cosas publicando cualquier cosa
Traducere- Reportaj: Atenție la restaurantul Cartagena DF din Getsemani: Restaurant groaznic, managerul/barmanul m-a scos cu soțul meu și un copil de 3 ani pentru că ne-am plâns de o margarita de 70.000 de pesos care nu era margarita ci suc de fructul pasiunii, îmi spune că a câștigat un premiu pentru acea margarita și eu răspund că nu are margarita. remarcabil, el recomandă să adăugați o doză de tequila de 30.000 de pesos, adică... un cocktail de 100.000 de pesos. S-a supărat când i-am spus că nu-mi place sucul de fructul pasiunii și mi-a anulat comanda de mâncare și mi-a spus să plec pentru că dacă nu-mi place cocktail-ul s-ar putea să nu-mi placă mâncarea și că nu am de gând să-l plătesc. Am râs crezând că este o glumă dar NU!!! M-au scos din restaurant cu un oaspete, copilul meu de 3 ani și soțul meu străin care vine pentru prima dată în Cartagena noastră. Dacă vrei să te faci de rușine în Cartagena, acesta este locul în care să-ți arăți cel mai rău. În videoclip spun Tequila dar mă refer la Margarita. Nu, nu mi-a plăcut Margarita cu fructul pasiunii pentru că o Margarita nu are fructul pasiunii și nici în meniu nu s-a specificat. Au publicat și o femeie care nu a înțeles nimic, spunând că îl amenințăm pe administrator cu acest videoclip ca să-mi dea „mâncarea” , adică mâncarea... că aveam nevoie de ei să-mi dea mâncarea pentru că nu-mi place cocktailul. Un dezastru, după ce au făcut o greșeală, încearcă să repare lucrurile publicând orice.
Se pare că m-am înșelat! Avea multe recenzii negative pe google și acolo am scris și eu. În rest totul e valabil un loc groaznic, o experiență teribilă. Nu, nu, nu recomand!
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de robert in 23.04.25 12:58:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AMERICA de SUD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
N-am mai auzit așa ceva de când mă știu!
Îmi pare rău că ați pățit ce n-ar trebui niciodată să se întâmple!
E bine că ai scris despre acest... „restaurant”
, să aibă în vedere cei ce vor să-i calce pragul!
![]()
Este fix celebrul bucatar nazist din Seinfeld
youtu.be/RqlQYBcsq54?si=X6mVZO8WPgodDdpR
In filmuletul pe care l-am gasit pe YouTube nu este si finalul episodului. Seinfeld revine, dupa cateva zile, sa comande irezistibila supa. Gaseste restaurantul inchis si afla ca bucatarul a emigrat in Argentina. Poanta finuta, pentru cunoscatori.
Se pare ca a ajuns, totusi, in Columbia.
” E bine că ai scris despre acest... „restaurant” , să aibă în vedere cei ce vor să-i calce pragul!
Ei, nu cred ca e mare pericol ca vreun cititor AFA sa cada in aceasta ispita
@doinafil: chiar am vorbit frumos cu ei, nu i-am luat pe sus sau mai știu eu ce! Un nebun!
@adso: dada mi-aduc aminte de acel episod! Seinfeld a fost top cu glumele lui!
Cred că totuși a emigrat în Columbia dacă nu or fi cumva mai mulți frați.
referitor la faptul că poate nu or ajunge mulți cititori de aici pe acele meleaguri țin să te contrazic un pic. Scriitori de pe afa poate vor ajunge, poate nu, dar cititori cu siguranță vor mai ajunge acolo.
Ca o paranteză eu așa mi-am început călătoriile exotice inspirându-mă de pe amfostacolo. Apoi am prins curaj și acum pot pleca și în orb fără nicio problemă!
Mersi pentru vizită și comentariu!
- Feb.2025 [Crepes & Waffle (Bocagrande Plaza Mall)] Un altfel de local — scris în 15.06.25 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2025 [Lena y Carbon Restaurante] Răsfăț culinar cu gust de foc și mare — scris în 13.04.25 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...