DEZASTRU
Villa Morfeas(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Nu recomand
Nu recomand in nici un caz Villa Morfeas, m-am luat dupa review uri, dar acum vad ca sunt lasate de persoane gen Astor, sau Irina S, cu siguranta sunt conturi false.
Camerele sunt murdare, mobilier vechi, miroase a vechi, aerul conditionat galben. Prosoapele se schimba o singura data la o vacanta de 7 zile, la pret de 120 de euro pe noapte studio si 150 de euro apartament, mi se pare o bataie de joc, sa stai sa usuci prosoape dupa fiecare dus pe stenderul pe care normal ar trebuii sa-l folosesti pentru a usca haine si prosoape de plaja.
Am fost 2 familii, si noua ne-a fost dat un studio care avea geamul fix langa zona de gratar, nici nu vreau sa imi imaginez ce fel dormi cand se face gratar langa geamul tau.
Gazda, un grec alunecos care vorbeste mult ca sa acopere toate deficientele de la cazare.
Vila nu are piscina, pozele au fost puse in review si gazda se apara ca nu le-a pus el si ca pe site nu exista nici o informarie referitoare la piscina, desi imi e greu de crezut ca un turist poate pune poze cu piscina la o cazare care nu are asa ceva. Deduc ca el le-a pus de pe un cont fals.
Deci nota de pe google sau tripadvisor este falsa, facuta de conturi false.
Locuri de parcare sunt limitate, desi asta nu ne-a deranjat, pentru ca nu e o drama sa parchezi la intrarea de sus sa mergi 20 de metri pe jos.
Am luat o parte din bani, dupa mari discutii si am plecat la un alt hotel, unde am primit calitate reflectata de pret.
Curtea este relativ ingrijita si langa plaja.
Nu recomand in nici un caz decat la un pret de 50-70 de euro.
Trimis de Tdr1989 in 28.06.24 05:06:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tdr1989); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Tdr1989: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
- Jun.2023 Cazare perfecta in Thassos, langa Limenas — scris în 18.02.24 de Astor din PIPERA (VOLUNTARI) [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Cazare dezamagitoare — scris în 18.08.22 de comisar din IASI - nu recomandă
- Sep.2018 Septembrie in Thassos — scris în 23.09.18 de alar din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Un sejur linistit in THASSOS — scris în 04.01.19 de colonel1 din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Cazare frumoasa langa Limenas — scris în 13.07.15 de Doris77 din PLOIEşTIORI [PH] - RECOMANDĂ