Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 826

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 827

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 828

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 829

Notice: Trying to get property of non-object in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 830
Levanda Suites, o gazdă primitoare / impresii Levanda Suites, PARALIA KATERINI #AmFostAcolo
ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 31.03.2023
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
SEP-2022
DURATA: 6 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 360
FĂRĂ transport
CAZARE ÎN DblStd
REGIM MASĂ faraMasa
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
98.75%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
[fb]
TIMP CITIRE: 10 MIN

Levanda Suites, o gazdă primitoare

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Preambul

Nu aveam în plan o vacanţă în Paralia Katerini sub nicio formă, însă e clar că pe lumea asta se poate întâmpla orice sau vestitul proverb “nu aduce anul ce aduce ceasul” s-a potrivit perfect. Începând cu 7 septembrie anul trecut, ar fi trebuit să ne petrecem o săptămână în insula Skiathos, vacanţă pusă la cale de prin noiembrie 2021 când cumpăraserăm de Black Friday bilete de avion la BlueAir la promoţie 1+1 gratis, puţin sub o mie de lei, doar cu bagaj de mână.

După cum vă amintiţi, în 06 septembrie BlueAir a operat pentru ultima oară, doar dimineaţa când au apucat să zboare vreo două avioane, apoi pauză definitivă...

Pe 06 septembrie am făcut şi noi check-in-ul dimineaţa (cu 24 ore înainte), aveam bagajele pregătite, parcarea lângă aeroport plătită, cazarea antamată de la finele anului trecut, în Skiathos Town. O cazare minunată, ce să mai, eram cu arma la picior! Urma să achităm la proprietate cei 650 €.

Când, undeva pe la orele 16,00, a venit vestea că BlueAir nu mai zboară deloc o vreme, aceasta ne-a lovit ca un fulger drept în moalele capului. Eram încă la serviciu şi mi se înmuiaseră picioarele când am primit anulările pe telefon, dar odată ajunşi acasă năuciţi de situaţie, am încercat să ne adunăm pentru a vedea ce puteam face în continuare.

În primul rând, ne îndreptăm atenţia asupra cazării care nu mai putea fi anulată gratuit. Începem să dăm telefoane, e-mail-uri ba la booking, ba la proprietate, în final a doua zi obţinem anularea gratuită cu multe explicaţii, scuze, etc., zic eu în bună parte şi datorită statutului meu, dar mai ales a proprietarului hotelului care a înţeles că a survenit un caz de forţă majoră.

Cu parcarea a fost cel mai simplu, am obţinut învoirea să parcăm în viitor în contul celor opt zile achitate, când am fi vrut noi. Rămânea marea întrebare: Ce facem? Plecăm undeva sau rămânem acasă?

Cum acasă n-am fi avut stare, am hotărât: aruncăm bagajele deja făcute în maşină şi o pornim la drum undeva în nordul Greciei să ne lingem rănile provocate de noua şi fortuita situaţie în care ne aruncase BlueAir-ul şi căreia trebuia să-i facem faţă. Varianta de a ajunge cu maşina noastră în Skiathos a picat din start fiindcă nu aveam timpul necesar să ne permitem drumul şi şederea, în plus ar fi costat mult implicând şi un ferry cam scump.

Soţul vine cu propunerea să mergem pe un drum bătătorit, pentru a ne fi mai uşor şi a evita eventualele surprize neplăcute, având în vedere că starea noastră de spirit nu era tocmai bună. Şi uite aşa am ajuns din nou în Paralia Katerini, întâiul loc vizitat din Grecia, prima staţiune în care ne-am petrecut un sejur superactiv, în urmă cu mulţi, mulţi ani.

Levanda Suites, o cazare convenabilă

În 07 septembrie seara, după ce luaserăm hotărârea că vom pleca în zorii zilei următoare, intru pe booking să văd dacă găsesc ceva din foarte scurt, altfel trebuia să ne orientăm la faţa locului. Nu mică mi-a fost mirarea să observ, în partea de nord a staţiunii (în zona Paralia Kallitheas), mai nouă, acolo unde am mai stat în tranzit şi alte dăţi, o unitate de cazare de generaţie recentă care mai avea disponibilă o cameră dublă deluxe cu vedere la Muntele Olimp, în regim fără masă, pe care nu am pregetat s-o rezerv. Pentru şase nopţi aveam de plătit la proprietate 360 €, o sumă rezonbilă. Ne obişnuiserăm cu cazări la care să avem mic-dejun şi faptul că eram privaţi de prima masă a zilei nu a fost chiar pe placul nostru, dar ne-am aprovizionat de la supermarketul din vecinătate şi am rezolvat cât de cât problema. Nota de pe booking era de 9,6, deci absolut încurajatoare.

După un drum de peste opt sute de kilometri parcurşi fără pauză, exceptând oprirea pentru plinul de benzină făcut în apropierea vămii Kulata, ştiind că preţul combustibilului este mult mai avantajos în Bulgaria faţă de Grecia, am ajuns la destinaţie fără nicio problemă.

Adresă: str. Spirou Loui, nr. 7, Paralia Katerini, 60100, Grecia

Website: https://levandasuites. gr/en/

Tel. : +30 2351 061887

E-mail: levandasuites@gmail.com

Eram aşteptaţi în jur de 14,00 aşa cum estimasem eu că vom ajunge, însă cum trecuse de 15,00, gazda mi-a trimis mesaj prin booking, întrebându-mă de ora sosirii. I-am răspuns că în maximum o oră vom fi acolo şi aşa a fost.

Două cuvinte despre Levanda Suites

Levanda Suites este o unitate de cazare micuţă şi destul de nouă, construită în 2021, cu aspect elegant şi arhitectură modernă, finisată cu materiale de bun gust şi de calitate superioară. Are şapte camere dintre care trei duble deluxe şi patru triple deluxe, dispuse pe două niveluri: parter şi etaj. Una dintre triplele de la parter poate fi ocupată de persoane cu mobilitate redusă. Toate camerele sunt prevăzute cu chicinetă modern utilată, toate camerele au balcon sau terasă, unele au vedere spre Muntele Olimp, altele la strada pe care se face şi intrarea în stabiliment. Clădirea este dotată şi cu lift, deşi poate nu era neapărat necesar, însă, e clar că se vrea a fi una cu facilităţi multiple.

Distanţa până la plajă este de vreo trei sute de metri, iar până în centrul Paraliei, la biserica Agia Fotini, se parcurg circa 600-700 metri.

Experienţa proprie

De cum am sosit, familia care administrează clădirea ne aştepta zâmbitoare, ne-a fost făcut check-in-ul repede, am fost conduşi la lift, apoi la camera noastră situată la etaj. Accesul în cameră se face pe bază de cifru care se formează pe mica tastatură montată pe perete, lângă uşă, codul fiindu-ne comunicat pe un fel de portvizit care conţinea cartela cu care se pornea curentul electric în cameră, după ce era introdusă în tipul de locaş cunoscut.

Camera ne-a impresionat plăcut prin spaţiul generos de care dispunea şi stilul deosebit în care era decorată, şi, bineînţeles, printr-o curăţenie exemplară. Desigur, se observa că totul este nou şi modern, însă, aşa cum aveam să constatăm pe parcursul şederii, nu chiar de utilitate maximă. De la intrare, drept în faţă aveam uşa către balcon, în stânga un culoar către chicinetă şi baie, iar camera era dominată de patul matrimonial de dimensiuni apreciabile. Mobilierul se bazează mult pe metal, este destul de inovativ, dar şi curios să vezi suporturi sau noptiere mai ciudate, însă per ansamblu arată foarte bine.

Aveam şi o canapea extensibilă, o toaletă cu oglindă şi scaun cu o formă deosebită, ba chiar şi un suport cu schelet metalic format din mai multe etaje. Acesta avea rol de loc depozitat haine, judecând după nişte umeraşe care stăteau agăţate de o bară metalică. Lămpile de iluminat, la fel, erau de formă mai ciudată, ca de altfel mai toate decoraţiunile interioare. Până şi tablourile agăţate pe pereţi erau mai neobişnuite. Pardoseala era rece, ca-n orice ţară mediteraneeană, din gresie bine aleasă, care imita duşumeaua. Deasupra canapelei era suspendat televizorul LCD cu ecran mare.

În ton cu stilul aparte al clădirii, tâmplăria, fenestraţia erau realizate din materiale de calitate înaltă, de fapt, atenţia la detalii şi bunul gust se sesizau fără efort.

Imediat după suportul cu schelet metalic, se găsea chicineta, bine ascunsă după uşi asemănătoare unui dulap, aşa încât la deschiderea acestora se dezvăluia privirii o minibucătărie dispusă pe verticală. Destul de plăcută ochiului, dotată cu veselă şi aparatură modernă: filtru de cafea, plită cu inducţie, hotă electrică, prăjitor de pâine, cuptor cu microunde, frigider, însă realizezi repede că nu prea e practică şi decât în redusă măsură utilizabilă. Spaţiul restrâns tare din dreptul său, lipsa unei mese oricât de mică în apropiere sau a unui oarecare blat, ar face aproape imposibilă folosirea ustensilelor de bucătărie, până şi spălatul vaselor precum ceşti de cafea, farfurii pare complicat fiindcă nu ai unde să le aşezi la uscat.

În fine, cum nu aveam de gând să ne preparăm decât cafea, eventual ceva sandvişuri pentru micul-dejun, toată treaba asta n-a constituit un inconvenient prea mare. Cred că acum v-aţi dat seama că m-am referit la faptul că utilitatea nu s-a concretizat, tocmai din acest punct de vedere.

Lângă chicinetă aveam baia, destul de mare, placată cu ceramică de calitate atât pe pereţi cât şi pe pardoseală, prevăzută cu obiecte sanitare şi baterii moderne, plăcută ca aspect. Din nou, mi-a umbrit părerea foarte bună lipsa unei cabine de duş, care probabil din raţiuni de modernitate, a fost înlocuită cu un spaţiu dedicat, dar în mod evident nu atât de practic, fiindcă apa depăşea acel spaţiu, stropind pe jos, chiar dacă te străduiai să nu o faci.

Ca şi consumabile am primit flaconaşe de gel de duş, şampon, săpunele, hârtie igienică şi au fost mereu puse altele în locul celor epuizate. Prosoapele ne-au fost schimbate zilnic, iar lenjeria la mijlocul sejurului. Serviciul de curăţenie se efectua la cerere, atipic faţă de alte locuri.

După părerea mea, vedeta incontestabilă a cazării o constituie balconul. Spaţios, elegant, înzestrat cu mobilier de grădină, de calitate, cu scaune şi masă mare, balconul a fost locul în care îmi savuram cafeaua de dimineaţă sau de după-amiază când stăteam cu ochii pe Muntele Olimp. Într-o perioadă când nu eram chiar în apele mele şi încercam să mă adun, mă relaxa foarte tare să privesc spre “jilţul lui Zeus” şi locul în care se adunau toate divinităţile din mitologie. Vârful său, Mytikas (2917 m) părea mereu pudrat de nea. Jos, în dreptul camerei aveam un covor verde din gazon perfect. Apusul de soare văzut din balcon era de poveste şi cum n-am prins înnorat deloc, ne-am bucurat zilnic de spectacolul soarelui înainte de a merge la culcare.

Poziţionarea camerei cumva pe spate, dar cu faţa la Olimp, a fost avantajoasă deoarece dacă era la stradă, pericolul de zgomot era mare, aşa, a fost linişte, ceea ce a contribuit la relaxarea creierilor noştri obosiţi de evenimentele recente.

Wi-fi-ul a funcţionat foarte bine, dar sub parolă, pe care o primiserăm la check-in.

De parcat se găseşte din belşug fie în faţa clădirii, fie destul de aproape într-o parcare generoasă în care se vedeau mai mereu autocare de la agenţii româneşti sau ungureşti.

La check-out am primit factură, ceea ce nu prea ni s-a întâmplat în Grecia, dar şi câteva suvenire cu lavandă, ce se vroiau în ton cu tema hotelului. Drăguţe gazde!

Concluzie

Deşi nu credeam să revenim prea curând în Paralia Katerini, iată că şederea aceasta fortuită n-a fost deloc rea, dimpotrivă, timpul petrecut acolo împărţindu-l armonios între şedinţe de plajă şi baie, excursii frumoase cu maşina sau prin agenţie, shopping, mâncare grecească la taverne, plimbări îndelungi seară de seară. Chiar dacă nu a fost ceea ce plănuiserăm iniţial, a contat enorm că ne-am făcut şederea plăcută în condiţiile date pentru că este foarte important a nu lăsa să-ţi fie afectată starea de spirit şi să te simţi bine oriunde şi oricând.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=g5eDPmYCJq8

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de irinad in 31.03.23 05:17:40
Validat / Publicat: 31.03.23 07:13:10
VIZUALIZĂRI: 1932INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Serbia, Bulgaria, Albania, Grecia, Malta, Iordania, Israel, Italia, Franţa, Cipru, Portugalia, Croaţia, Spania, Egipt, Monaco, Austria
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Notice: Undefined variable: bImpresiiSterse2 in /home/amfost/public_html/impresii9.php on line 3777
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P10 Patul de mijloc, canapea, uşa spre balcon
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 47500 PMA (din 35 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

12 ecouri scrise, până acum

webmasterX [31.03.23 07:11:49] »

Fain și această recomandare

Mutat în rubrica "Levanda Suites, PARALIA KATERINI" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

DOINITA [31.03.23 08:06:28] »

Mai avem noi romanii o vorba, "tot raul spre bine" si se pare ca asa a fost si la voi.

Desi am fost de cateva ori in Grecia, mai exact de 17 ori, nu am facut nicio vacanta in

Paralia Katerini. Nu s-a nimerit, nu s-au aliniat planetele... 🙃, dar pare interesant sa fii

vecin cu insusi Zeus si zi de zi sa privesti in "ograda "lui.

Cazarea pare excelenta, iar faptul ca bucataria nu a fost foarte spatioasa si ti-a creat un

impediment in actiunea de a gati se pare ca se aplica din nou vorba"tot raul spre bine"!

Si sa va fie de bine vacanta!

webmasterscris / TELEFON [31.03.23 08:17:56] »

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

mprofeanuscris / TELEFON [31.03.23 08:59:03] »

@irinad: O cazare bună cu un raport calitate preț la fel de bun! V-ați mișcat repede, de pe o zi pe alta având în vedere neajunsurile cu aceea companie aviatică de tristă amintire.

Ce bine că ați avut liniște prin așezarea camerei, ce frumoasă priveliște spre munte și din balconul imens dar și de pe plajă!

Mă bucur pentru că nu ați ratat vacanța!

Carmen Ionscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 09:11:43] »

@irinad: După ce, în anii 1990, am petrecut 3 sejururi pe Riviera Olimpului la Paralia Katerini, Neoi Pori și Olympiaki Akti, nu am mai poposit în zonă decât în tranzit pentru câte o noapte.

Multă lume strâmbă acum din nas când vine vorba de Paralia Katerini, dar eu cred că, fără a fi la fel de spectaculoasă ca alte locuri din Grecia, stațiunea are cel puțin două atuuri incontestabile: distanța mică față de România și preturile decente la cazare și mâncare, fapt ce mi-a fost confirmat în ultimele șederi de scurtă durată.

Iar hotelul ales de tine s-a dovedit o bună opțiune, care a mai diminuat supărarea cu pierderea biletelor Blue Air...

irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 09:15:13] »

@webmasterX: Poziționare corectă! Mulțumesc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 09:28:32] »

@DOINITA: Există timp pentru tot și toate, precum există și loc! 😀 În această vacanță absolut neprevăzută am învățat că este posibil orice și se pot întâmpla multe pe lumea asta.

Chicineta aceea micuță era doar așa de poză, însă doar pentru cafea a fost ok.

În Paralia Katerini, să mănànci la taverne este foarte accesibil, nici nu mă gândeam să gătesc ceva, n-o mai fac demult în vacanțe, dar frigider și veselă îmi place să avem la cazare. În plus, am avut o stare de spirit mai specială.

Totul arăta bine și era nou în cameră și clădire.

Mulțumesc frumos penteu ecou, vizită și aprecieri!

irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 09:30:42] »

@webmaster: Mulțumesc frumos, zi minunată!

irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 09:42:51] »

@mprofeanu: Am fost nevoiți să găsim repede "o ieșire" din impas, altfel nu cred că ne era tocmai bine acasă, în plus ne-ar fi rămas gândul la Grecia.

Am avut noroc să găsim o cazare bună, nouă, cu o priveliște frumoasă la muntele Olimp. Ne-am propus să depășim repejor disconfortul și am reușit în bună măsură.

Ne-am amintit cu plăcere de primele noastre vacanțe pe Riviera Olimpului și ne-a luat nostalgia...

Întotdeauna trebuie să învățam din experiențele noastre și să ne reorientăm rapid pentru a nu ne rata vacanța sau să ne încărcăm negativ.

Mulțumesc pentru gândurile bune, vizită, vorbe frumoase!

irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 10:05:42] »

@Carmen Ion: Cam așa s-a întâmplat și cu noi, foloseam în ultimii ani Paralia ca loc de tranzit spre alte destinații când mergeam cu mașina în Grecia continentală sau în insule apropiate. Dar și noi avem la activ câteva vacanțe în zonă! Nu aș putea să strâmb din nas când vine vorba de Paralia, însă recunosc că Elada e mare, frumoasă și are insule fermecătoare! Soțul meu are un loc special în inimă pentru această stațiune, de altfel și eu, fiind primul loc din Grecia în care am fost în vacanță.

Da, cazarea a fost ok, gazdele la fel și ne-am simțit bine! Deși ar fi fost loc de mai multă trândăveală, ne-am găsit imediat de mers în câteva locuri noi și am revăzut Meteora cu ochii și mințile de acum, pe îndelete, fără excursie organizată.

Mulțumesc de vizită, ecou și cuvinte frumoase!

DOINITA [31.03.23 11:04:10] »

@irinad: Poate la un moment dat ne vom opri pentru vacanta si acolo. In primii ani

de mers in Grecia mai poposeam uneori in zona Platamonas, dar niciodata pentru mai

mult de o noapte desi locul e foarte frumos, de pe plaja se vede Castelul Bizantin, apa e

limpede si plaja cu nisip. Cred ca am dormit de 2 ori, o data la un bungalow si o data la

cort. Era vremea cand in Grecia mergeam cu cortul si opream unde ni se parea ca e mai

pitoresc. Ma incearca nostalgia vacantei la cort, dar articulatiile "spun"NUUUUU!

Toate la timpul potrivit!

irinadscris / TELEFON CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA [31.03.23 11:06:43] »

@DOINITA: Corect! 😀

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Carmen Ion, DOINITA, irinad, mprofeanu
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.092606067657471 sec
ecranul dvs: 1 x 1