ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.06.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 05.06.21
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2022
DURATA: 3 nopți
Business
3 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 11 MIN

Casa Roman de la epavă

TIPĂREȘTE

Am găsit Casa Roman uitându-mă aiurea pe net. Mi-a plăcut în mod special locația respectiv este exact pe malul mării, într-o zonă retrasă, în nordul satului de vacanță Costinești.

N-am mai fost în Costinești de o veșnicie, de peste 20 de ani. Cred că era 2001. Aveam cazare în curtea unui om, la cort, sub niște pomi fructiferi. Zilnic mă dispera groaznic un tânăr bezmetic cu o claie de păr ondulat și cu alură de artist care își freca dinții sonor, câte 20 de minute pe ceas, în fiecare dimineață, cu o perie, la o chiuvetă exterioară lipită de peretele casei. Era cool la cort dar asta mă scotea din sărite. Am stat mai multe zile. Într-una din zilele astea am mers să vedem Vama Veche. Era prima oară în viața mea. Nu știam ce-i aia.

Era o zi mohorâtă, cu cer acoperit. Soarele nu se vedea. Am ajuns pe plajă, în Vamă, unde se descurca fiecare cum putea cu starea vremii. Cei mai mulți aveau jachete pentru că nu era prea cald dar prima scenă de care am avut parte în Vamă a fost ceva ce nu mai văzusem înainte și, cu siguranță, niciodată după. Doi tineri se hârjoneau pe plajă și foarte firesc că doar erau în vacanță. Chestia e că el era aproximativ îmbrăcat în timp ce ea era goală pușcă. Plaja era relativ populată de pâlcuri – pâlcuri de turiști, stând ca la picnic și destul de îmbrăcați în timp ce micuța Iulia țopăia fericită, fără nici o grijă, aproape hărțuindu-și prietenul anost. Priveam scena cu ochii bulbucați de uimire, de la mică distanță. Îmi părea ireal ce văd: toți oamenii aceia liniștiți și pacifiști care n-aveau nici o treabă cu nimeni și-și vedeau de picnicul lor imperturbabil.

Punctul culminant a fost, însă, când au apărut părinții Iuliei, cu jachetele cu glugă, încheindu-și fermoarele până la bărbie și informând-și fiica țopăitoare că următoarea oră vor fi de găsit la terasa aia: arătau ei cu mâna direcția.

Primeam siderată: cum? Tu, copilă adolescentă, țopăi maxim dezbrăcată pe lângă amețitul tău, în fața tuturor, nimeni nu se miră iar părinții, apăruți de nicăieri, te informează unde să-i găsești după ce te saturi de țopăit pe plajă. Nu mai văzusem așa ceva. Și nici nu aveam să mai văd vreodată.

Aia a fost ultima vacanță în Costinești. De atunci, Vama scria pe mine. Cum începea sezonul de vară, aruncam un cort în rucsac și fix pe plaja din Vamă mă găseai. Sufeream de un fel de nihilism apatic.

După o vreme, însă, după ani de zile, am ajuns la un fel de saturație. Scotocisem deja toate cotloanele din Vamă și asistasem la multe transformări. Când, deja, s-au schimbat atât de multe lucruri încât nu prea mai recunoșteam nimic din ce găsisem prima dată, m-am întors, din nou, în Costinești.

Și iată, Casa Roman. În timp ce Vama se zbătea nevrotică între parâme și prețuri prohibite, eu mă relaxam liniștită, în pace, pe terasă la Casa Roman.

Am avut 3 nopți de cazare, luate pe bk, plătite prin aprilie, am și uitat când, cu ceva reducere oferită de site, 405 lei la unitatea de cazare, 372,60 lei tras din contul meu, început de sezon, loterie curată, poate să fie soare, poate nu. Oricum, și dacă plouă, la mare e frumos și, în orice caz, n-are cum ploua non-stop.

Un mare plus este că locația are și restaurant și chiar dacă mai plec prin altă parte, e confortabil să pot servi masa la locație, fără multă bătaie de cap, la începutul zilei sau la întoarcere de la plimbare.

Costinești ul l-am găsit cuminte și senin. Deși e sat și a existat înainte să fie turism, s-a dezvoltat așa frumos că toate casele au devenit pensiuni.

Am citit multe critici despre Costinești ul recent – ba că-i haos, ba că nu-i curat. Eu l-am găsit foarte curat și îngrijit, bine organizat. Toate pensiunile au curtea frumos amenajată, cu gazon sau nu, cu ceva mese sau zone pentru odihnă. Restaurante sunt mai puține dar ne-am descurcat și de-asta spun – era bine că puteam servi masa la cazare.

Casa Roman nu e chiar în mijlocul evenimentelor ci este într-o locație mai retrasă și asta mi-a plăcut mult. În nordul localității sunt spații de cazare mai răsfirate, cu mult teren viran între ele. Chiar clădirea de la Casa Roman, eu personal cred că a fost construită direct să fie hotel și nu a fost locație pentru locuit înainte.

Are parter plus două etaje și toate camerele au vedere spre sud cu o priveliște frumoasă unde se vede golful cu centrul plajei din Costinești, drumul de pe faleză și minunată priveliște spre mare pentru că locul cu clădirea e ceva mai sus decât nivelul mării. Spre nord dau toate ferestrele de la baie și e mai rece.

Chiar în dreptul Casei Roman este plajă, aproape de epavă dar până la plajă se coboară un drum bolovănos, în zig – zag, nu prea lung. Zice că e plajă de nudiști. Erau câțiva oameni pe plajă, nu prea mulți, dar toți erau îmbrăcați corespunzător plus, erau mulți copii. Plaja este destul de mică, ne-amenajată, prin nisip mai sunt și pietre, șezlonguri nu – nici vorbă – umbrele nici atât, porumb ioc, bere nic – doar sus, pe faleză, la cazare, la Casa Roman – în schimb e acea pace cum nu găsești într-un loc amenajat. Eu, sincer, găseam starea asta doar în Vama Veche, înainte să devină ce a ajuns acum. Personal, apreciez asta foarte mult dar pare că doar eu. Am avut solicitări să mergem la aglomerație.

Spre sud, această mică plajă se termină repede și nisipul se pierde pe sub bolovanii negricioși masivi, cu aspect de bazalt, cu care s-a sistematizat litoralul. Când se termină nisipul, cucerește limita apei această aglomerare de pietre masive ce continuă astfel până spre centru. Câțiva metri deasupra este o alee betonată care continuă astfel de la Casa Roman până în centru. Din loc în loc sunt scări cu acces către strada cu trotuar înalt și acces auto care este, de fapt, faleza și care tot în centru duce. Dar toată zona de la Casa Roman are un aspect idilic de pace și liniște. Asta mi-a plăcut mult și a contat hotărâtor când am făcut rezervarea.

Strada de acces este asfaltată și continuă spre nord, pe lângă hotelurile răzlețe dintre care, vecinul are aspect de corabie, vopsit albastru palid.

În față la Casa Roman există parcare, și pe partea cu clădirea, și pe partea cu marea.

Curtea cazării are un gard din tije metalice verticale prin care vedem marea, din curte. Terasa este spre drum deci și spre mare. Are un acoperiș permanent, din lemn roșcat închis și câteva mese cu scaune foarte confortabile unde mi-am petrecut multe ore.

Chiar la sosire, primul lucru, ne-am instalat pe terasă și am servit masa. Era puțin după prânz. Doi câini de talie mică ne-au întâmpinat și ne-au ținut companie de-a lungul orelor de relaxare. După o vreme de-am mutat în cameră și, deși am avut intenția să mai ieșim, asta nu s-a mai întâmplat și mare parte din după-amiază am dormit. A fost relaxant.

Camera este extrem de reconfortantă, cu gresie ivoire pe jos, pat dublu și un fel de canapeluță foarte cochetă pentru relaxare dar care a devenit, în final, pat de o persoană foarte comod. Evident, are cele de trebuință: baie, dulap bine organizat cu 5 rafturi și zonă de umerașe, TV, frigider mic, cuier, noptiere, o masă lângă canapeluță, tot ce trebuie. Are și aer condiționat.

Chiar m-am simțit extrem de bine acolo. Nu știu ce vibe are locul dar trage la relaxare. În fața ferestrei mari aveam un copăcel tinerel ce adia în foșnetul brizei marine și îmi dădea o stare de confort.

Accesul în camere se face dintr-un balcon lung, comun, pe toată lungimea clădirii care are și scaune moi, model taburet, în fața fiecărei camere.

Pe partea cealaltă de curte există clădiri anexe.

La restaurantul locației poate servi masa oricine, venit de pe-afară, fără să fie cazat la locație. Norocul meu a fost că, fiind început de sezon, nu prea era îmbulzeală și am avut parte de liniște. Mai erau turiști dar nu erau gălăgioși. Abia în ziua în care am plecat a năvălit o hoardă gălăgioasă astfel că m-am bucurat că nu-i nevoie să-i suport.

Casa Roman este administrată de familia Roman, doi oameni care mi-s foarte dragi. Cu doamna m-am și împrietenit și e prima dată când se întâmplă asta la o cazare. Am comunicat foarte empatic tot timpul și la plecare am schimbat date, cu mult drag. Apreciez asta. Cum scriam, nu mi s-a mai întâmplat. Am stabilit să mai mergem doar că încă nu știu când. Am întrebat când se încheie sezonul la ei, când închid, și mi-a spus că nu se încheie, că ei sunt permanent la locație și putem veni și iarna. Asta e o veste bună. Chiar mi-a plăcut locul foarte mult și mi-a stârnit și nostalgii, amintindu-mi despre liniștea și confortul de la malul mării, mângâiat uneori de ușoară briză și pacea aia de pe terasă cum nu găsesc în altă parte. Plus, au un vin bun, servit la pahar (6 lei) sau la carafă (1 litru = 30 lei dar se poate comanda și 0,5 litri) care mi-a făcut după-amiezile dulci. Oferta de la bar e mai largă dar eu asta am preferat: alb sec.

Ciorbele erau 20 lei și erau foarte bune, de-ale casei, așa, nu chiar de comerț, dacă înțelegeți nuanța. De-asemenea, serveau felurile variante de grătar și ocazional mai încingem câte un festin. Ziua dinaintea plecării, spre exemplu, am onorat-o cu 5 ciorbe – era foarte bună – 3 la prânz și 2 la cină că mai aveau. Am cerut și ardei iute și am primit la ceșcuță, murat, tăiat felii, cu puțin lichid de la murătură și nu bucată întreagă, cum se obișnuiește – delicios! Cu ceva smântână, ciorba a mers unsă ????...

Am putut plăti cu card, ba chiar am folosit cardul de vacanță. E un lucru bun pentru că sunt multe locuri pe litoral unde nu am putut folosi cardul.

Prezentul articol este scris pentru programul de premii.

Când am făcut rezervarea am informat Casa Roman că am nevoie de factură cu suma de minim 600 lei. Am primit confirmarea imediat iar asta a fost prin aprilie. În iunie, la sejur, totul s-a desfășurat conform celor stabilite. Când am ajuns la locație Domnul Roman ne-a comunicat că tocmai ne aștepta. Doamna Roman ne-a întrebat dacă vrem cameră la parter sau la etaj. Am preferat la parter pentru acces mai facil și a fost bine. O fată tinerică ne-a ajutat cu bagajele deși nu ar fi fost nevoie. La bar și restaurant era un domn pe care îl vedeam acolo permanent și sunt singurele 4 persoane pe care le-am văzut să se ocupe de locație deci – înțeleg eu – e o afacere de familie, bine organizată unde ne-am simțit minunat și vom mai merge. Începutul ăsta de vară, după niște zile mai reci, ne mai încerca tusea dar după cura de aerosoli de la Casa Roman nu mai avem problema asta. După ce ne mai dezmeticim, vom mai merge să ne mai tratăm. Oricând folosește și eu, personal, mă bucur că e accesibil tot timpul anului. Acolo clar am ce face, indiferent de anotimp.


despre SERVICII

Am primit rapid și cu ospitalitate tot ce am avut nevoie. Oamenii sunt empatici, flexibili, cooperanți. Oferă confort psihic și nu numai.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Condițiile sunt așa cum trebuie să fie dar cel mai mult mi-a plăcut vibe-ul. M-am simțit bine, reconfortant, fără să pot explica de ce. Mult mai bine decât în alte locuri, unele chiar mai elegante. E acolo ceva ce m-a relaxat, mi-a dat liniște și pace. A fost frumos.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Am mâncat foarte bine la locație deși meniul nu este prea diversificat. Mi-a plăcut și ciorba și grătarul și mujdeiul.


PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Plaja e aproape, e sălbatică și mi-a plăcut să stau acolo. A fost reconfortant pentru mine.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Maxim a fost pe terasă dar și în cameră mi-a plăcut. Am stat acolo cu drag. Am rămas cu gândul la terasa aceea.


[fb]
---
Trimis de Mioritik in 24.06.22 11:27:47
Validat / Publicat: 24.06.22 13:43:53
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în COSTINEȘTI. A mai fost în/la: În livadă, la cort

VIZUALIZĂRI: 528 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

10 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mioritik); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Peste șosea de Casa Roman, Costinești
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 30600 PMA (din 22 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

10 ecouri scrise, până acum

cris1982 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [24.06.22 14:02:43] »

@Mioritik????????:

Primeam siderată: cum? Tu, copilă adolescentă, țopăi maxim dezbrăcată pe lângă amețitul tău, în fața tuturor, nimeni nu se miră iar părinții, apăruți de nicăieri, te informează unde să-i găsești după ce te saturi de țopăit pe plajă. Nu mai văzusem așa ceva. Și nici nu aveam să mai văd vreodată.

Ăsta da, şoc şi groază!

Asemenea imagine este deviantă şi pentru zilele noastre, darămite pentru anii 2000!

Condițiile sunt așa cum trebuie să fie dar cel mai mult mi-a plăcut vibe-ul.

Să ştii că vibe-ul acela se simte şi din simpla citire a review-ului. Parcă îmi vine şi mie să merg acolo, deşi nu sunt fan Costineşti.

Mioritikscris / TELEFON [24.06.22 14:21:09] »

@cris1982: ????

Cu Iulia, șocul meu maxim a fost nu că era fata dezbrăcată ci că toți oamenii aceia - și inclusiv și părinții - erau atât de okei cu ei înșiși că nu aveau nimic de comentat pentru nimic și trăiau în pace, fără să sară ca floricelele. Asta m-a dat pe spate și nu mai văzusem că până atunci, toți din jurul meu aveau ceva de evaluat, de etichetat și de comentat și asta mă obosea. Cu asta m-a cucerit Vama. Și acum am regăsit asta și în Costinești.

Între timp, am măturat Vama vară de vară, mergeam agale prin colb, se apropia unul de mine, îmi dădea pașnic un Montain Dew - sau cum îi zice - era promoție - apoi ne vedeam fiecare de drum, la fel de agale, altu' îmi oferea prezervative - tot promoție - îi ziceam că n-am nevoie, nu făcea crize... Era un loc fără crize. Asta mi-a plăcut maxim. Acum nu mai e. La Sasha tre' să bei ca să stai pe paleții lor. Asta mă enervează. Plus, la Stuf, copchii de acum nu știu că Ovidiu a făcut acolo cafea la nisip ani de zile... S-a stricat...

webmaster [24.06.22 17:22:50] »

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

Mioritikscris / TELEFON [24.06.22 18:03:12] »

@webmaster: ????

resita2009 [25.06.22 08:29:58] »

Doi tineri se hârjoneau pe plajă și foarte firesc că doar erau în vacanță. Chestia e că el era aproximativ îmbrăcat în timp ce ea era goală pușcă.

ha ha ha, daca iti spun ca exact asta a fost si prima mea experientaa cu vama, era prin ' 96-' 97 si am ramas cu gura cascata de ce vedeam si de cei din jur, nimeni nu aveau treaba cu fericita pereche... dar tot costinestiul a fost mai atractiv in perioada respectiva, aveam 17-18 ani, plecam cu trenul din Resita in grup de 20 de persoane si dormeam pe unde apucam, prin corturi, rulote, case particulare etc 10-12-14 zile, pana se terminau banii.

Mioritikscris / TELEFON [25.06.22 10:17:02] »

@resita2009: ????

Deci nu bat câmpii, n-am avut halucinații. Îmi amintesc perfect cum a fost însă, uneori, chiar și acum îmi pare ireal. ????

Ce vremuri...

resita2009 [25.06.22 13:04:48] »

Deci nu bat câmpii, n-am avut halucinații. Îmi amintesc perfect cum a fost însă, uneori, chiar și acum îmi pare ireal. ????

Ce vremuri...

daca se intampla in "zilele noastre" pot face pariu ca respectivele perechi erau pe toate saiturile pentru adulti + la 2-3 televiziuni... traiasca telefoanele mobile, cu camera

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Mioritikscris / TELEFON [25.06.22 13:12:13] »

@resita2009: poate nu chiar așa dar nici departe de adevăr nu e.

Mi-e dor de vremurile alea.

Îmi amintesc, stăteam pe plajă, ziua, priveam în zare: marea, soarele, valurile, plaja, toate la un loc făceau o atmosferă de transpunere - pace, magie, nu știu să explic.

Acum nu mai găsesc asta la mare deși am încercat.

Parcă e totul pierdut în desuet.

Și nici atmosfera din crâșme nu mai există, bașca, multe crâșme cu specific au dispărut. Când am înțeles asta, aproape am căzut în depresie.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
resita2009 [25.06.22 13:18:18] »

@Mioritik????????:

Mi-e dor de vremurile alea...

Și nici atmosfera din crâșme nu mai există, bașca, multe crâșme cu specific au dispărut. Când am înțeles asta, aproape am căzut în depresie.

ultima data cand am fost la noi la mare a fost acum 5-6 ani, m-am intors din Bulgaria si colegul mea a facut rost de o cazare "moka" la Eforie Sud, aveam o casa cu 4 camere la dispzotia noastra, am stricat in 4 zile de "litoral romanesc" mai mult decat 7 zile de AI la Club Evrika... de atunci am spus pas la mare, prefer un baile felix/geoagiu bai decat marea noastra.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Mioritikscris / TELEFON [25.06.22 13:29:53] »

@resita2009: Noi aveam la București crâșmarii de la mare care aveau crâșme cu specific și la București respectiv vara erau în Vamă și celelalte 3 anotimpuri la București, la crâșmele pe care le-au amenajat fix la fel ca în Vamă.

Era mitocanu' care are crâșmă în Vamă peste drum de Stuf - la Lyana, unde s-a construit apoi hotelul La John - și în București, lângă grădina Icoanei, pe Cristofor Columb 13 - nu uit ever - la Casa cu lei, etajul întâi era restaurant și la 2, la mansardă era bar - Vama Veche. Acolo ne făceam veacul. Era fix ca în Vamă, doar fără nisip pe jos. Era deschis non-stop, doar dimineața, de la 8:00 la 9:00 se făcea curat și, uneori, chiar și ora aia ne prindea acolo, cu picioarele pe masă ca să poată mătura sub noi.

S-a închis de câțiva ani. Când am aflat, mi s-a prăbușit unul din ceruri.

Mai e Stuful de pe Berzei care ținea deschis până spre dimineață. Acum la 2:00 noaptea e pa și deschide abia pe la 18:00.

Vremuri...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
cris1982, Mioritik, resita2009
Alte impresii din această RUBRICĂCasa Roman:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.086697101593018 sec
    ecranul dvs: 1 x 1