ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 02.01.2022
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Timisoara
ÎNSCRIS: 28.07.08
STATUS: ADM
TIMP CITIRE: 4 MIN

2 weekenduri gratuite pe lună

TIPĂREȘTE

[actualizare 19.10.2023] -- Am reluat / prelungit concursului în perioada 01.10.2023 - 30.04.2024, în absolut aceleași condiții (inclusiv premiile acordate)


Pe scurt

- începând din luna martie (cel mai probabil — [le] posibil chiar din februarie! ulterior am decis acordarea chiar din februarie), AFA acordă, lunar, 2 weekenduri gratuite (în România, în limita a maxim 500 de lei fiecare)

- premiile se vor acorda prin tragere la sorți dintre utilizatorii care îndeplinesc cumulativ, următoarele condiții: au acumulat, la finalul fiecărei luni, (i) minim X voturi către același număr de reviews-uri (X urmează a fi stabilit, poate fi X=100), (ii) pentru minim 5 autori diferiți (cu voturi distribuite relativ omogen - adică NU 96 unui anume autor și restul celorlalți 4...) și (iii) la o distanță de minim 10 5 minute între voturi

- Detaliile și Regulamentul concursurilor lunare se vor stabili (și afișa, AICI), în curând

 

„Expunerea”

-” Review-ul meu (foarte bun) a adunat doar 7 voturi, iar un altul, despre X (folosit, aici, peiorativ) are dublu / MULT mai multe”

După care urmează, inevitabil, discuții interminabile despre „problema reviews-urilor votate PREA MULT” („bisericuțe” etc șamd)

Sunt convins că ați citit, cu toții, multe asemenea plângeri. Iar când sunt mai multe, se aprinde CLAR beculețul „Houston we have a problem” :)

Esențial este însă că problema - așa cum este ea indicată și discutată de unii utilizatori - este falsă (este identificată greșit).

Ca de multe alte ori, ca mai peste tot în viață, oamenii tind să confunde cauza cu efectul

Problema nu este că unele reviews-uri sunt votate. Ce să facă oamenii / sau noi? să nu voteze / respectiv să-i împiedicăm să voteze? E normal să voteze reviews-uri (1) la care intră și (2) care „le plac”

Paradoxal este că oamenii nu observă problema reală - deși aceasta e „expusă” în prima propoziție a plângerilor! („review-ul (foarte bun) a acumulat doar 7 voturi” - sublinierea mea)

Problema reală este că se votează prea puțin (iar ce observă lumea este efectul acestei cauze = că unele revs „sunt votate mult” ).

Mai precis doar foarte puțini useri votează.

Dacă măcar 30-40-50% dintre utilizatori ar vota, efectul mai sus menționat s-ar disipa, probabil până la dispariție. (În momentul de față, estimativ, mult sub 1% votează aproape de fiecare dată când au ocazia)

Bun, am identificat problema (cauza) -- ce s-ar putea face pentru a o remedia (sau măcar atenua)?

Soluția „normală” - fix ca în cazul vaccinării :) -- ar fi creșterea generală a nivelului de conștientizare: să realizeze singuri „că ar fi bine să” .

Nu este - nici aici - din păcate o soluție practică, având toate șansele să se dovedească utopică.

-

Iată deci cum am ajuns să anunț aceste 2 premii lunare = în fiecare lună se acordă câte 2 premii, pentru voturile (la reviews-uri!) de luna trecută.

Premiile se vor acorda abia din luna martie (pentru voturile din februarie) pentru că e nevoie de timp pentru a stabili „detalii” de genul

- care a pragul (total voturi reviews) de la care se formează lista cu cei care vor intra la tragerea la sorți? M-am gândit la 100 - dar o fi suficient? N-o fi prea mult? O fi prea puțin?

'Om vedea. La final de ianuarie voi rula o analiză care îmi va spune câți utilizatori ar fi intrat, luna viitoare (februarie) în tragerea la sorți. Rezultatele analizei vor fi publicate, evident, aici.

- tragerea la sorți = va fi efectuată pe un site extern, evident independent (de genul random.org). Va fi introdusă lista utilizatorilor care participă la tragerea la sorți, iar programul acelui site va extrage, aleator, 2 câștigători

M-aș bucura dacă aș găsi 2-3 voluntari care să se ocupe, prin rotație de asta (eu afișez, la începutul lunii, lista utilizatorilor care se califică; EI introduc lista, EI apasă pe butonul „extrage aleator câștigătorii” )

Sunt multe lucuri de pus la punct și aici.

Apoi mai trebuie CLAR stabilite, pregătite & îndeplinite condițiile pur contabile - care sunt reglementările legale în vigoare? Cum se stabilește & plătește impozitul (va fi suportat de AFA)?

Etc (mai sunt, dar nu vreau să mă întind prea mult)

-

Așa cum știți, în sistemul implementat de AFA, „valoarea” este stabilită, primordial, prin voturile user-ilor.

Oameni buni, votați reviews-urile (și autorii) care merită.

În primul rând pentru că... chiar merită (și așteaptă, se bucură de fiecare vot primit) !

Apoi — votul vostru CHIAR ESTE un „mulțumesc” adresat acelui autor.

Eventualele premii pentru „efortul” de a vota — considerați-le doar un aditiv, un bonus.

## end review sc

[fb]
---
Trimis de Admin in 02.01.22 19:10:27
Validat / Publicat: 03.01.22 10:35:05

VIZUALIZĂRI: 8586 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

125 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE? [doar simbolic; articolul NU are PMA std]
PUNCTAJ CRT: 0 PMA (std) PLUS 42 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Acest articol nu beneficiază de punctajul standard acordat automat.

ECOURI STICKY: importante, "concluzii" etc
NOTĂ: ecourile STICKY sunt "extrase" şi afişate prioritar, la începutul şirului de ecouri; ele se regăsesc, totuşi, ŞI în succesiunea cronologică, "normală" a şirului de ecouri
16-01-2022, 11:51 - Admin
Regulamentul concursului

1. PERIOADA. Concursul se desfășoară între 1 ianuarie și 31 decembrie 2022 [modificare 01.10.22] 30 noiembrie 2022.

Perioada poate fi crescută, prin adăugarea unor intervale continue sau discontinue de timp, prin decizii comunicate din timp aici, pe acest fir de discuție.

 

2. PARTICIPANȚI.

2.1. Sunt înscriși automat toți utilizatorii AFA care votează reviews-uri publicate în luna curentă (sau de maxim 3 ani vechime).

Voturile trebuie să fie pentru minim 5 autori diferiți și să fie distribuite relativ omogen (adică NU 96 unui anume autor și restul celorlalți 4...).

2.2. NOTA BENE: Adnotarea „retras din concurs” (care a fost setată în trecut de mai mulți useri) se referă la Concursurile PENTRU AUTORI -- nu este aplicabilă aici = concursurilor pentru votanți

În acest moment, nu sunt implementate setări care să permită retragerea voluntară din acest concurs (și estimez că nu vor fi nici în viit apropiat, datorită complexității modificărilor în program).

Dacă un câștigător nu dorește acest premiu, îl poate dona (vezi 4.5).

2.3. Utilizatorii care au datorii neachitate către agenția de turism a site-ului (cea care acordă premiile) nu pot participa la concurs.

 

3. CLASAMENTUL este întocmit pe baza (1) voturilor din luna curentă acordate (2) oricărui review din acea lună sau altor reviews-uri, publicate în trecut, dar nu mai vechi de 3 ani.

3.2. Reviews-urile publicate în secțiunile „off-topic” sunt excluse din calculul punctajului AL.

3.2. Voturile negative sunt excluse din calcul.

3.3. Sunt contabilizate doar voturile (i) acordate la o distanță de minim 5 minute între voturi, (ii) acordate pentru minim 5 autori diferiți

 

4. STABILIREA CÂȘTIGĂTORILOR.

4.1. În ziua de 1 a fiecărei luni se va anunța lista utilizatorilor care au atins sau depășit pragul de 100 reviews-uri votate (respectiv o medie de 3 reviews-uri votate pe zi)

4.2 Dacă niciun utilizator nu a atins pragul de minim menționat la (4.1), limita va fi coborâtă la 75 reviews-uri votate în cursul acelei luni

4.3. Dacă un singur utilizator a depășit pragul — i se va înmâna voucherul de 500 de lei; al doilea voucher nu se va acorda, în acea lună.

4.3. Dacă sunt exact 2 utilizatori care au depășit pragul – cele 2 vouchere li se vor înmâna, evident, direct.

4.4. Dacă lista cuprinde 3 sau mai mulți utilizatori - câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți - (urmează detalii).

4.4.1. [adăugat 29.01.22] Tragerea la sorți va fi efectuată de pagina miniwebtool.com/random-name-picker și va fi transmisă LIVE pe Facebook, pe grupul «AmFostAcolo Grup Oficial „maria55”» - link direct aici.

4.4.2. [adăugat 29.01.22] Data și ora tragerii la sorți (extragerea transmisă live) va fi anunțată în ziua de 1 a fiecărei luni (pentru Concursul lunii anterioare) și va fi anunțată aici (pe acest fir de discuție) și pe grupul de Facebook.

4.5. Dacă un câștigător nu dorește premiul câștigat — îl poate dona (însă doar unui alt user care a participat la tragerea la sorți respectivă - și nu a fost extras)

4.6. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni [modificat 5.9.2022] 3 (trei) luni (de ex câștigătorilor lunii FEB nu le mai pot fi alocate premii în lunile MAR și APR [le] și MAI — sunt eliminați de pe lista tragerii la sorți definită la 4.1 - în lunile MAR și APR [le] plus MAI, chiar dacă au peste 100 revs votate în acele luni).

 

5. VALORIFICAREA PREMIILOR.

5.1.1. Premiile pot fi valorificate doar de către câștigător (și familia sa), oricând timp de 6 luni de la atribuire

5.1.2. Voucherele NU SE POT cumula cu niciun alt voucher emis de AFA.

5.2.1. Voucherele se pot folosi pentru orice sejur sau minisejur la o vilă, pensiune, hotel din România; de 1,2 sau mai multe nopți de cazare; pentru 1,2 sau mai multe persoane.

5.2.2. [adăugat 11.1. 24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Se acceptă spre decontare doar c/v serviciilor de cazare + eventualele mese incluse în pachet sau care sunt servite la unitatea de cazare în cauză.

5.3. Decontarea voucherelor - este detaliată mai jos:

5.3. 1. se încarcă pe AFA (minim) un review de cazare despre (mini) sejurul respectiv

5.3.1B. [adăugat 11.1.24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Review-ul de cazare trebuie să depășească un prag minim cantitativ (minim 1.000 caractere) și calitativ (de ex, dar nu limitat la: să fie scris îngijit, fără greșeli flagrante de ortografie sau gramatică; la modul echilibrat, fără superficialități sau trivialități etc) = să fie publicat cu PMA STD. Dacă review-ul trimis nu se califică pentru PMA STD, condiția 5.3.1 NU se consideră îndeplinită, iar banii nu vor fi decontați.

5.3. 2. se trimite — prin email către webmaster(at)amfostacolo(punct)ro — dovada plății c/v acelui sejur (factură, bon fiscal, OP transfer bancar etc) și se se solicită decontarea (indicându-se nr de cont unde să se facă plata, numele și datele titularului = CNP, adresă = obligatorii din pdv fiscal)

5.3. 3. AFA virează în contul indicat contravaloarea sejurului - în limita a 500 de lei.

 

6. PROTECȚIA DATELOR / GDPR. Toate datele colectate sunt cerute explicit de lege — ele nu vor fi folosite decât în scopul îndeplinirii cerințelor legale și nu sunt prelucrate sau stocate în alte sensuri decât cele strict legale.

-

textul va fi setat „PINNED” (va apărea imediat sub textul articolului)

29-01-2022, 19:21 - Admin

Acum, despre tragerea la sorți pentru stabilirea celor 2 câștigători lunari

1. Lista userilor calificați pentru tragerea la sorți se va introduce pe site-ul miniwebtool.com/random-name-picker

Din februarie voi folosi un alt site, mai „avansat” - wheelofnames.com/ro

2. Cei 2 câștigători vor fi „extrași” , absolut aleator, de softul de pe site-ul de mai sus

3. Tragere la sorți va fi transmisă LIVE, pe grupul de Facebook „AmFostAcolo Grup Oficial „maria55” - link aici -- la o dată care va fi comunicată din timp

02-02-2022, 19:33 - Admin

Primii 2 câștigători ai voucherelor de 500 de lei -- pentru luna ianuarie: Floria și doina_c24

Dacă ați pierdut transmisia live a extragerii -- ea poate fi revăzută pe pagina AmFostAcolo Grup Oficial «maria55» --- link direct spre video: pe FB

02-03-2022, 19:41 - Admin

Prin tragere la sorți -- transmisă live, acum câteva minute, pe grupul nostru de FB (link la final), cei 2 câștigători ai lunii ferbuarie sunt: tm67bru și krisstinna

Dacă nu ați prins transmisiunea în direct — ori, vba aia, dacă„v-ar face plăcere să revedeți” (ca și Revelioanele de demult), linkul spre înregistrare este acesta: pe FB

-

Cf Regulamentului, cei 2 câștigători (tm67bru și krisstinna) nu mai pot obține un alt premiu timp de 2 luni (în MAR și APR nu pot participa la tragerea la sorți, chiar dacă îndeplinesc condițiile de înscriere pe listă)

02-04-2022, 11:39 - Admin

Am reușit, într-un final -- însă pe viitor trebuie să găsesc probabil altă soluție tehnică / alt laptop

Sunetul nu s-a înregistrat — [le] mă rog, cel provenind de la microfonul meu — dar extragerea a fost transmisă live pe grup -- o puteți revedea aici

Drept câștigători ai lunii martie au fost extrași adrianbogdan și nrs — au primit, fiecare, câte un „weekend gratuit” (câte u n voucher de valoare max 500 de lei)

03-05-2022, 19:02 - Admin

Căștigătorii lunii aprilie — extrași la sorți azi, într-o transmisiune live pe FB sunt crimis și maryka.

Au câștigat, fiecare, câte un voucher de 500 de lei pentru un weekend gratuit la o unitate de cazare din România.

Linkul spre extragerea transmisă live pe FB

Din păcate iar mi-a „căzut” microfonul... // nu s-a înregistrat nimic din comentariul meu -- oricum nu ați pierdut mare lucru, am zis de 2 ori „martie” în loc de aprilie // apoi m-am corectat

03-06-2022, 19:14 - Admin

Extragerea câștigătorilor lunii MAI - transmisă live pe Facebook, aici (pe grupul AmFostAcolo Oficial «maria55»)

- a început cu o întârziere de aprox 7 minute -- cum laptopul meu e de pe vremea turcilor, l-am rugat pe fiul meu să se ocupe el, pe calculatorul lui, iar configurarea a luat mai mult timp decât anticipasem.

- dintre cei 28 de participanți eligibili, softul site-ului wheelofnames.com/ro i-a extras, drept câștigători, pe Mishu și tripyy — felicitări!

Primesc, fiecare, câte un voucher de 500 de lei, pe care-l pot folosi într-un weekend în țară, cf condițiilor definite în Regulamentul concursului.

01-07-2022, 21:48 - Admin

Câștigătorii lunii IUNIE, extrași azi (la ora 19, de către Alex, fiul meu) în transmisiunea în direct pe Facebook - vezi aici — sunt adrianbogdan și tata132

Felicitări câștigătorilor — primesc fiecare câte un voucher de 500 de lei pe care-l pot valorifica pentru un sejur în România.

06-08-2022, 19:13 - Admin

„Roata norocului” - wheelofnames.com/ro -- a extras drept câștigători ai ediției din luna IULIE (amfostacolo.ro/vot-rev-lu ... m=7&y=2022&vr=3) următorii utilizatori:

- rowger

- resita2009

Felicitări celor 2 câștigători - au câștigat fiecare un voucher de 500 de lei pentru un weekend (sau orice alt minisejur) în România.

Condițiile de valorificare le știți cred cu toții — dacă nu, le găsiți mai sus în această pagină.

-

[adăugat ulterior, c-am uitat , inițial] link către transmisiunea live a extragerii: pe FB

03-09-2022, 19:01 - Admin

Cei doi câștigători ai lunii AUGUST a concursului - amfostacolo.ro/vot-rev-lu ... m=8&y=2022&vr=3

- extrași în transmisie live - pe FB

sunt:

- maryka

- crismis

Felicitări celor două utilizatoare — au câștigat, fiecare, un voucher de 500 de lei - detaliile în Regulamentului concursului

05-09-2022, 09:45 - Admin

Începând cu extragerea pentru luna septembrie, art. 4.6 se va mofidica

- vechea prevedere „4.6. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni”

- noua prevedere: „4.6. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 3 (trei) luni”

01-10-2022, 18:59 - Admin

Câștigătorii lunii SEPTEMBRIE, extrași de wheelsofname (vezi transmisia live pe FB) sunt

- celeste

- nicole33

Felicitări celor 2 câștigătoare - li s-a alocat câte un voucher de 500 lei

-

„Clasamentul” lunii septembrie: amfostacolo.ro/vot-rev-lu ... m=9&y=2022&vr=1

03-11-2022, 19:47 - Admin

Extragerea de azi a fost efectuată de fiica mea, Anamaria (12 ani) -- am reușit abia din a 3-a încercare, cea anunțată pt 19.30 -- probleme tehnice cu primele 2 tentative. (nu s-a înregistrat nimic)

Clasamentul lunii octombrie: amfostacolo.ro/vot-rev-lu ... =10&y=2022&vr=1

Transmisiunea live pe FB (tot aici, pe grup, aici se pot vizualiza și primele 2 tentative)

Câștigători: elenaadina și CATAAS - felicitări.

03-12-2022, 18:12 - Admin

Ultimii câștigători ai concursului (cel puțin ultimii din 2022) - sunt Yoda și Rodel

Celor doi le-a surâs norocul în extragerea transmisă azi, live, pe grupul nostru de Facebook -- vezi video-ul extragerii aici

„Top votanți” luna noiembrie: amfostacolo.ro/vot-rev-lu ... =11&y=2022&vr=1

===

Concursul „Top Votanți” se încheie deocamdată aici.

Este posibil să-l reiau anul viitor, într=o formulă ușor modificată -- voi anunța din timp decizia (probabil către sf lunii decembrie va fi anunțul)

06-11-2023, 18:15 - Admin

Acum câteva minute s-a încheiat extragerea live a celor 2 câștigători ai voucherelor de 500 lei acordate pentru ediția lunii octombrie a concursului „Top votanți” amfostacolo.ro/vot-rev-lu ... =10&y=2023&vr=1

Au fost 13 utilizatori calificați pentru tragerea la sorți: mprofeanu, ghisor, crismis, AZE, krisstinna, alinafulg, nicole33, zlatna, ⭐ValentinB_88⭐, adso, ANILU, doina_c24, nelu73????

Dintre aceștia, „roata numelor” wheelofnames.com, învârtită de fiica mea, Ana, i-a stabilit drept câștigători pe adso și ghisor

Extragerea a fost transmisă live pe Facebook, pe grupul nostru „AFA oficial «maria55»” și poate fi vizualizată aici.

02-12-2023, 18:07 - Admin

S-a încheiat de 5 minute extragerea celor doi câștigători ai lunii noiembrie — a fost transmisă live pe FB (click pentru a viualiza clipul video)

Cei 2 câștigători extrași de Ana sunt adrianaglogo și elenaadina — felicitări

02-01-2024, 18:14 - Admin

Cei 2 câștigători ai voucherelor de 500 lei acordate în luna DEC-2023 au fost stabiliți în extragerea live transmisă pe Facebook, extragere „supervizată” de fiică-mea, Anamaria:

alinafulg și Mioritik

Extragerea live poate fi consultată pe grupul nostru de FB

11-01-2024, 21:09 - Admin

Actuallizare Regulament -- a fost adăugat, și aici, punctul 5.2. 2

5.2. 2. [adăugat 11.1. 24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Se acceptă spre decontare doar c/v serviciilor de cazare + eventualele mese incluse în pachet sau care sunt servite la unitatea de cazare în cauză.

Motivele — le puteți citi aici

Prevederile vor intra în vigoare începând cu săptămâna viitoare

01-02-2024, 18:07 - Admin

În urmă cu puține minute, Ana a extras cei 2 câștigători ai lunii ianuarie 2024 = c-kosty și ⭐ValentinB_88⭐

Felicitări tuturor celor 14 participanți la extragere -- și în primul rând, evident, câștigătorilor!

Extragerea a fost transmisă live pe grupul nostru de FB -- aici

01-03-2024, 18:07 - Admin

În urmă cu câteva minute, la ora 18 fix, Ana a extras cei doi câștigători ai concursului lunii februarie — aceștia sunt Yolanda și crismis.

Extragerea a fost transmisă live pe FB

Felicitări celor 2 câștigătoare

02-04-2024, 21:05 - Admin

Greu cu extragerea lunii martie -- Ana a tot lipsit // iar eu fără ea nu mai știu să fac extragerea -- așa că a trebuit să toot reprogramez.

Ne-am reunit, într-un final, în echipa completă și am purces la extragerea celor 2 câștigători -- aceștia sunt tata123 și mprofeanu (câte un voucher de 500 de lei fiecare). Felicitări ambilor.

Extragerea a fost transmisă live pe grupul nostru de FB - aici

sfârşit listă ecouri STICKY; mai jos găsiţi ecourile în ordinea cronologică, "normală"

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 5

125 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 125
AdminAUTOR REVIEW
[03.01.22 12:12:23]
»

IMPORTANT: în concursul „2 weekenduri gratuite pe lună” sunt înscriși automat toți userii care votează reviews-uri

Adnotarea „retras din concurs” (care a fost setată în trecut de mai mulți useri) se referă la Concursurile PENTRU AUTORI -- nu este aplicabilă aici.

În acest moment, nu sunt implementate setări care să permită retragerea voluntară din acest concurs (și estimez că nu vor fi nici în viit apropiat, datorită complexității modificărilor în program).

Dacă un câștigător nu dorește acest premiu, îl poate dona (însă doar unui alt user care a participat la tragerea la sorți respective - și nu a fost extras)

doinafil
[03.01.22 13:49:46]
»

Mulțumesc pentru informare! Este binevenit acest stimul de premiere pentru uzerii AFA care votează! Nu știu acum dacă voi avea norocul să particip la extragerile lunare sau dacă („da!” ) voi fi și câștigătoare Important este să votăm cât mai mulți, nu-i așa?!?

Să dea Domnul ca anul 2022 să fie un an cu sănătate pentru toți, să fie mai bogat și fără piedici la ieșiri în țară și în afara ei, ca să avem ce povesti aici!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][5 voturi]
Mitica49
[03.01.22 14:40:37]
»

@Admin:

@doinafil:

La mulți ani!

E bine să se voteze articolele publicate, cât mai multe, însă cum rămâne cu citirea lor. Că se pot da voturi la tot ce se publică fără a fi citit review-ul. Și atunci care-i câștigul userului și al site-ului AFA?

Dragoș_MD
[03.01.22 14:50:40]
»

@Mitica49: se poate face cumva ca să se poată vota numai dacă pagina a fost „mișcată” (scroll) - cel puțin votantul ar trebui să treacă peste articol, chiar dacă nu-l citește. Măcar vede pozele (presupunem că are, altfel nu prea avem ce vota, nu?) dacă nu citește (tot) textul.

Ed. ult. - oricum butoanele de vot sunt sub articol, deci într-un fel sau altul trebuie să fie parcursă pagina ca să ajungă acolo...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
AdminAUTOR REVIEW
[03.01.22 14:56:22]
»

@Mitica49: În „cel mai rău și mai rău caz” — câștigul saitului va fi un review // pentru care a plătit 500 lei

[încă nu am detaliat condițiile de acordare a premiilor, dar acestea vor include „un review AFA despre acel weekend” ]

--

Acuma... hai să stăm (să ne uităm! de fapt) strâmb și să judecăm drept:

- extrema-extremelor ar fi ca unii (mulți / „toți” ) userii să „voteze tot ce se publică” fără să citească (niciunul, nimic)

- după ce, timp de 1-2-3 luni, majoritatea („toți” - maxim 1) vor vedea NU vor câștiga nimic din asta, câți vor considera că „nu merită «efortul»” ?

Câți vor continua această practică? Puțini - cel mai probabil spre zero (și în orice caz cvasizero ca procent / pondere din totalul votanților)

--

E bine să ne gândim și la extreme - să prevedem și cazurile „extrem de nefavorabile”

Realitatea va fi, însă, în 99.99% din cazuri între cele 2 extreme.

doinafil
[03.01.22 18:04:35]
»

@Mitica49: Așa cum scrie și @dragos în ecoul lui,

... se poate face cumva ca să se poată vota numai dacă pagina a fost „mișcată” (scroll) - cel puțin votantul ar trebui să treacă peste articol, chiar dacă nu-l citește. Măcar vede pozele (presupunem că are, altfel nu prea avem ce vota, nu?) dacă nu citește (tot) textul.

Observația ta este justificată! Eu cred, însă, că sunt mulți useri care (ca și mine - recunosc ), chiar dacă nu citesc cap/coadă un articol luuuuuung, măcar îl parcurge „în diagonală” , cum se spune! . Și dacă chiar este interesat de locul despre care se scrie, îl ajută formatul în care este structurată pagina de început a postării articolului (despre cazare sau servicii, despre notele ce se dau pentru mâncarea la restaurante, etc., etc.)

Să ai un an 2022 așa cum ți-l dorești!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][3 voturi]
AdminAUTOR REVIEW
[03.01.22 20:55:20]
»

Legat, cumva, și de discuția imediat deasupra

- așa cum am anunțat — aici, de azi deasupra fiecărui review programul afișează timpul mediu estimat pentru lecturare

Am inserat această informație din ALTE MOTIVE (chiar poate fi util), însă, la o adică am putea-o folosi în tentativa de a depista voturile anormal de rapide (comparativ cu timpul mediu de citire) ! — din categoria „votat fără citit” , de exemplu

-

Repet și aici rugămintea de a verifica timpul mediu calculat, la diverse reviews-uri.

M-ar ajuta feedback de forma „la review-ul X voi ați afișat timp estimat 6 minute, iar eu l-am citit în...

Doar pe baza a cât mai multe astfel de feedbackuri se poate face „reglajul fin” al algoritmului...

ANILUPHONE
[04.01.22 09:29:21]
»

Deci, am înțeles eu bine, oricare membru AFA, indiferent de statut, poate vota și participa la concurs... ?!?!

Ar trebui să și scrie despre plimbările lor, nu numai să întrebe și să culeagă informații!!!

Pentru o mai bună informare puneți articolul "pined " sau trimis pe email... părerea mea.

Eu am o altă întrebare legată tot de voturi, voturile/punctele primite acum în 2022 la articole mai vechi, de ce nu se contorizează pentru 2022 și numai la punctajul general?!?! În condițiile în care se face un clasament anual, practic aceste puncte nu se contorizează în clasamentul nici unui an... !!!

În rest numai de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][0 vot]
AdminAUTOR REVIEW
[04.01.22 09:52:54]
»

@ANILU:

Eu am o altă întrebare legată tot de voturi, voturile/punctele primite acum în 2022 la articole mai vechi, de ce nu se contorizează pentru 2022 și numai la punctajul general?!?!

În 99.999999% din cazuri nu este așa -- voturile primite în anul 2022 pentru articolele vechi apar în casamentul voturilor anului 2022.

Câteodată, însă — DOAR la începutul anului (precum acum!), programul poate fi „derutat” — unde să contorizeze voturile primelor zile?

De exemplu în zilele de 1 și 2 din acest an, sistemul a returnat 52 ca săptămână, dar 2022 ca an! (asta pentru că acele zile, sâmbătă și duminică, nu sunt considerate ca fiind din prima săptămână a anului 2022! - ea începe să fie numărată de luni). „Decide” că nu le poate contoriza la anul 2022 (că nu e încă S52), așa că le trece la 2021 (S52).

Sunt anomalii țin de sistemul universal de contorizare a indicelui „săptămâna curentă”

Când le-am observat, am încercat să remediez manual (să corectez manual „săptămâna” și „anul” pt care se contorizează, în baza de date)

=

NU știu dacă sesizarea ta este din categoria celor prezentate mai sus - sau poate din alta.

Trimite-mi te rog UN EXEMPLU (aici sau în privat), pentru a putea studia și a da un răspuns

AdminAUTOR REVIEW
[04.01.22 11:33:27]
»

După ce am analizat (pe baza unui exemplu - căutat de mine), s-a dovedit că prima mea afirmație din răspunsul precedent este ERONATĂ

Câteodată, însă — DOAR la începutul anului (precum acum!), programul poate fi „derutat” — unde să contorizeze voturile primelor zile?

Astfel că răspunsul corect la întrebarea

Eu am o altă întrebare legată tot de voturi, voturile/punctele primite acum în 2022 la articole mai vechi, de ce nu se contorizează pentru 2022 și numai la punctajul general?!?!

este următorul:

voturile primite în anul curent pentru orice activitate din trecut (pentru revs-urile anului trecut, de exemplu) se contorizează în clasamentele anilor respectivi (plus, evident. în clasamentul general) - și NU se contorizează în clasamentul anului curent

Asta pentru că acele voturi reflectă activitatea userilor din anii respectivi (și nu pe cea din anul curent)

Mai multe detalii, mult mai pe larg = pe firul cu discuțiile „administrative” - mai precis aici

--

Eventuale continuări ale acestui subiect - rog acolo.

Am rugămintea de a se încerca păstrarea ACESTUI fir de discuție doar pentru subiectul său — concursul „2 weekenduri gratuite pe lună”

M'LiviuPHONE
[05.01.22 22:21:50]
»

Sunt useri care votează o grămadă de review uri. Care au vechime pe acest site. Dar nu am văzut la mulți nici o impresie publicata... Nici eu nu scriu 10 impresii la o escapada de weekend... Dar totuși este important ca informațiile sa circule... Bune, rele le așteptăm de la toți colegii AFA. Toate cele bune tuturor și un An Nou mai bun!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1][1 vot]
AdminAUTOR REVIEW
[07.01.22 14:11:51]
»

am finalizat o primă versiune a programului (intern) de analiză voturi reviews -- ceea ce mă face să sper că vom reuși să acordăm primele premii încă din februarie (pentru voturile din luna ianuarie) - ' om vedea.

- ca orice program nou (& complex) - scriptul mai are nevoie de o perioadă „de rodaj” (debug, testări, „fine-tunning” )

--

Lista candidaților (de până acum) la tragerea la sorți (au depășit un prag intermediar, orientativ doar):

cris1982, Safta Radu, AZE, crismis, zlatna, tm67bru, mprofeanu, zapacitu, adrianbogdan, ovidiuyepi, adrianaglogo, CarmenAnuta, nrs

Acestora li se mai pot adăuga, evident, și alții - care votează, în cursul lunii, un număr minim de reviews-uri (orice review încărcat în ultimii 3 ani).

AdminAUTOR REVIEW
[08.01.22 10:42:06]
»

Am progresat mult cu programul de analiză, astfel că de-acum e cert: cele 2 premii se vor acorda și pentru luna curentă (ianuarie)

-

Referitor la pragul minim = nr minim de voturi necesar pentru înscrierea pe lista din care se va efectua tragerea la sorți

# cum am gândit când am anunțat că va fi „100” : m-am gândit la o medie de cel puțin 3 voturi pe zi.

- în general, în fiecare zi se publică minim 10 reviews-uri noi; e imposibil ca dintre acestea să nu găsești minim 3 care-ți place (fie și parțial = de vot „B/U” , nu musai FB/FU)

- evident se poate întâmpla ca în una sau mai multe zile să nu intri pe AFA -- însă ulterior poți recupera - citind „din urmă” , astfel încât să-ți păstrezi media de „minim 3 voturi / zi”

 

# înclin din ce în ce mai mult ca în Regulament „pragul minim” să fie definit astfel: „vor fi incluși în lista tragerii la sorți toți utilizatorii care au atins sau depășit, în acea lună, pragul de 100 voturi; dacă în luna respectivă niciun utilizator nu depășește 100 voturi, pragul va fi coborât la 75 de voturi; dacă nici acest prag nu este atins, pragul este coborât la 50; în fine, dacă vor exista luni în care nici acest ultim prag nu este atins: la tragerea la sorți vor participa primii 20 din clasamentul votanților acelei luni (care au o medie de cel puțin 1)”

AdminAUTOR REVIEW
[08.01.22 11:17:57]
»

Am rulat o analiză

- sunt „în grafic” (au o medie de minim 3 voturi / zi):

mprofeanu, cris1982, crismis, Yoda, Safta Radu, adrianbogdan, Aurici, AZE, tm67bru, zapacitu, nrs, zlatna

- sub limită, dar cu „cele mai mari șanse să atingă această medie” :

MaraMura, CarmenAnuta, Flaviu, ovidiuyepi, adrianaglogo, F2018, Carmen Ion, krisstinna, adso, Yersinia pestis, nicole33, Rodel, Floria, maryka, robert, irinad, msnd, mariana. olaru

-

Voi rula periodic aceste analize - și voi anunța situația din acel moment - odată la 2-3-5-7 zile, funcție de timp (vezi și mai jos)

NB: este posibil ca saitul să funcționeze (mult) îngreunat în perioada rulării acestor analize (sunt complexe) - pentru câteva minute (maxim 3-4)

AdminAUTOR REVIEW
[10.01.22 13:17:51]
»

actualizare = rulare azi dimineață

- sunt „în grafic” pt atingerea pragului de „minim 3 reviews-uri votate pe zi” :

mprofeanu, cris1982, Yoda, crismis, zlatna, Safta Radu, Aurici, AZE, tm67bru, adrianbogdan, krisstinna, MaraMura, nrs, zapacitu, adso, Flaviu

- sunt aproape, cu reale șanse de a intra pe lista de unde se va face, la sf. lunii, tragerea la sorți:

Yersinia pestis, nicole33, ovidiuyepi, msnd, F2018, Floria, CarmenAnuta, Carmen Ion, elenaadina, irinad, maryka, Mihai18, ANILU, robert, Dragoș_????????, celeste

-

NB: pe lista extragerii pot ajunge și alți useri (nu doar cei exemplificați mai sus) -- care pot recupera, ușor, zilele pierdute, votând orice reviews-uri publicate anul acesta (sau cu maxim 3 ani înainte), pentru cel puțin 5 autori, la interval de minim 5 minute între voturi

webmasterX
[11.01.22 12:36:11]
»

pt tragerea la sorți — vom folosi, cel mai probabil* miniwebtool.com/random-name-picker

Îmi pare cel mai bun / cel mai modern dintre cele găsite de mine (e intuitiv, ușor de folosit; permite export = „dovada” etc)

-

Dacă găsiți alte asemenea saituri (care extrag, aleatori, câștigători) -- scrieți-mi-le, aici

AdminAUTOR REVIEW
[13.01.22 07:52:03]
»

Rezultatele analizei rulate astă-noapte (pt ziua de ieri)

- în frunte, „în grafic” (cu o medie de minim 3 reviews-uri votate pe zi): mprofeanu, crismis, cris1982, zlatna, Yoda, adrianbogdan, tm67bru, Aurici, Safta Radu, krisstinna, AZE, zapacitu, nrs, adso, MaraMura, msnd, Flaviu

Dintre cei de mai sus, un utilizator a depășit deja „pragul de final de lună” = de 100 reviews-uri votate

-

Sunt „aproape” de acea medie: Yersinia pestis, elenaadina, nicole33, Floria, CarmenAnuta, Carmen Ion, ovidiuyepi, irinad, F2018, maryka, dorgo

AdminAUTOR REVIEW
[15.01.22 08:15:21]
»

Analiza de astă noapte - valabilă pt ziua de ieri

- sunt în funte, cu o medie de minim 3 reviews-uri votate pe zi:

mprofeanu, crismis, cris1982, Yoda, tm67bru, krisstinna, zlatna, adrianbogdan, Aurici, AZE, Safta Radu, Flaviu, zapacitu, adso, nrs, MaraMura, elenaadina, nicole33

- sunt „aproape” :

msnd, irinad, Yersinia pestis, Carmen Ion, maryka, Floria, ANILU

AdminAUTOR REVIEW
[16.01.22 11:51:06]
»
Regulamentul concursului

1. PERIOADA. Concursul se desfășoară între 1 ianuarie și 31 decembrie 2022 [modificare 01.10.22] 30 noiembrie 2022.

Perioada poate fi crescută, prin adăugarea unor intervale continue sau discontinue de timp, prin decizii comunicate din timp aici, pe acest fir de discuție.

 

2. PARTICIPANȚI.

2.1. Sunt înscriși automat toți utilizatorii AFA care votează reviews-uri publicate în luna curentă (sau de maxim 3 ani vechime).

Voturile trebuie să fie pentru minim 5 autori diferiți și să fie distribuite relativ omogen (adică NU 96 unui anume autor și restul celorlalți 4...).

2.2. NOTA BENE: Adnotarea „retras din concurs” (care a fost setată în trecut de mai mulți useri) se referă la Concursurile PENTRU AUTORI -- nu este aplicabilă aici = concursurilor pentru votanți

În acest moment, nu sunt implementate setări care să permită retragerea voluntară din acest concurs (și estimez că nu vor fi nici în viit apropiat, datorită complexității modificărilor în program).

Dacă un câștigător nu dorește acest premiu, îl poate dona (vezi 4.5).

2.3. Utilizatorii care au datorii neachitate către agenția de turism a site-ului (cea care acordă premiile) nu pot participa la concurs.

 

3. CLASAMENTUL este întocmit pe baza (1) voturilor din luna curentă acordate (2) oricărui review din acea lună sau altor reviews-uri, publicate în trecut, dar nu mai vechi de 3 ani.

3.2. Reviews-urile publicate în secțiunile „off-topic” sunt excluse din calculul punctajului AL.

3.2. Voturile negative sunt excluse din calcul.

3.3. Sunt contabilizate doar voturile (i) acordate la o distanță de minim 5 minute între voturi, (ii) acordate pentru minim 5 autori diferiți

 

4. STABILIREA CÂȘTIGĂTORILOR.

4.1. În ziua de 1 a fiecărei luni se va anunța lista utilizatorilor care au atins sau depășit pragul de 100 reviews-uri votate (respectiv o medie de 3 reviews-uri votate pe zi)

4.2 Dacă niciun utilizator nu a atins pragul de minim menționat la (4.1), limita va fi coborâtă la 75 reviews-uri votate în cursul acelei luni

4.3. Dacă un singur utilizator a depășit pragul — i se va înmâna voucherul de 500 de lei; al doilea voucher nu se va acorda, în acea lună.

4.3. Dacă sunt exact 2 utilizatori care au depășit pragul – cele 2 vouchere li se vor înmâna, evident, direct.

4.4. Dacă lista cuprinde 3 sau mai mulți utilizatori - câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți - (urmează detalii).

4.4.1. [adăugat 29.01.22] Tragerea la sorți va fi efectuată de pagina miniwebtool.com/random-name-picker și va fi transmisă LIVE pe Facebook, pe grupul «AmFostAcolo Grup Oficial „maria55”» - link direct aici.

4.4.2. [adăugat 29.01.22] Data și ora tragerii la sorți (extragerea transmisă live) va fi anunțată în ziua de 1 a fiecărei luni (pentru Concursul lunii anterioare) și va fi anunțată aici (pe acest fir de discuție) și pe grupul de Facebook.

4.5. Dacă un câștigător nu dorește premiul câștigat — îl poate dona (însă doar unui alt user care a participat la tragerea la sorți respectivă - și nu a fost extras)

4.6. Câștigătorii edițiilor lunare pierd eligibilitatea pentru următoarele 2 luni [modificat 5.9.2022] 3 (trei) luni (de ex câștigătorilor lunii FEB nu le mai pot fi alocate premii în lunile MAR și APR [le] și MAI — sunt eliminați de pe lista tragerii la sorți definită la 4.1 - în lunile MAR și APR [le] plus MAI, chiar dacă au peste 100 revs votate în acele luni).

 

5. VALORIFICAREA PREMIILOR.

5.1.1. Premiile pot fi valorificate doar de către câștigător (și familia sa), oricând timp de 6 luni de la atribuire

5.1.2. Voucherele NU SE POT cumula cu niciun alt voucher emis de AFA.

5.2.1. Voucherele se pot folosi pentru orice sejur sau minisejur la o vilă, pensiune, hotel din România; de 1,2 sau mai multe nopți de cazare; pentru 1,2 sau mai multe persoane.

5.2.2. [adăugat 11.1. 24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Se acceptă spre decontare doar c/v serviciilor de cazare + eventualele mese incluse în pachet sau care sunt servite la unitatea de cazare în cauză.

5.3. Decontarea voucherelor - este detaliată mai jos:

5.3. 1. se încarcă pe AFA (minim) un review de cazare despre (mini) sejurul respectiv

5.3.1B. [adăugat 11.1.24] Începând cu 15 ianuarie 2024: Review-ul de cazare trebuie să depășească un prag minim cantitativ (minim 1.000 caractere) și calitativ (de ex, dar nu limitat la: să fie scris îngijit, fără greșeli flagrante de ortografie sau gramatică; la modul echilibrat, fără superficialități sau trivialități etc) = să fie publicat cu PMA STD. Dacă review-ul trimis nu se califică pentru PMA STD, condiția 5.3.1 NU se consideră îndeplinită, iar banii nu vor fi decontați.

5.3. 2. se trimite — prin email către webmaster(at)amfostacolo(punct)ro — dovada plății c/v acelui sejur (factură, bon fiscal, OP transfer bancar etc) și se se solicită decontarea (indicându-se nr de cont unde să se facă plata, numele și datele titularului = CNP, adresă = obligatorii din pdv fiscal)

5.3. 3. AFA virează în contul indicat contravaloarea sejurului - în limita a 500 de lei.

 

6. PROTECȚIA DATELOR / GDPR. Toate datele colectate sunt cerute explicit de lege — ele nu vor fi folosite decât în scopul îndeplinirii cerințelor legale și nu sunt prelucrate sau stocate în alte sensuri decât cele strict legale.

-

textul va fi setat „PINNED” (va apărea imediat sub textul articolului)

AdminAUTOR REVIEW
[16.01.22 13:04:39]
»

Pentru acei cititori care frecventează DE MULT AmFostAcolo, dar care nu au cont încă la noi — și care ar dori să participe la concursul de mai sus:

- PUTEȚI participa — dacă1) vă creați un cont pe AFA și (2) votați reviews-urile publicate pe AFA.

Link direct pentru creare cont AFA: amfostacolo.ro/cn_getdata.php

AdminAUTOR REVIEW
[17.01.22 08:20:31]
»

Analiza de astă noapte (valabilă pentru ziua de ieri)

- sunt „în grafic” (= medie de minim 3 revs votate per zi):

mprofeanu, zlatna, crismis, cris1982, Yoda, tm67bru, krisstinna, adrianbogdan, Aurici, AZE, Yersinia pestis, adso, Safta Radu, Flaviu, nicole33, nrs, elenaadina, MaraMura, zapacitu, Nasshu

„Aproape, cu mari șanse de a atinge media”: Floria, irinad, ANILU, maryka, msnd, Carmen Ion

--

[le] 3 utilizatori au atins deja pragul de 100 revs votate

AdminAUTOR REVIEW
[18.01.22 09:48:29]
»

Începând de azi, fiecare utilizator își poate urmări „număr reviews-uri votate” (în luna curentă) în usercard („activitatea mea” )

- informația este calculată și afișată de program imediat sub locul ocupat în clasament (și deasupra listei de prieteni)

Puteți verifica usercardul propriu în multe feluri -- de exmeplu prin click pe linkul de mai jos:

Usercard PROPRIU

NOTE:

1. informația este afișată doar utilizatori autentificați

2. numărul afișat acolo poate diferi de voturile contabilizate în clasamentul votanților - informația de acolo nu este corelată cu prevederile Regulamentului concursului (de ex nu este verificată condiția „voturi la intervale de minim 5 minute” )

de exemplu în cazul userului tm67bru

- în usercard apar 85 de reviews-uri votate în această lună

- în clasament figurează însă cu 82 -- pentru că programul a detectat un nr de 3 voturi care nu respectă limita de 5 minute!

(bine, din câte văd, sunt pentru revs-uri ff scurte care nu necesită mai mult de 1-2 minute pentru lecturare; dar regulile sunt reguli)

AdminAUTOR REVIEW
[19.01.22 09:14:41]
»

update

- sunt „în grafic” , cu o medie de minim 3 revs votate pe zi

mprofeanu, crismis, zlatna, tm67bru, adrianbogdan, Yoda, cris1982, krisstinna, Yersinia pestis, Flaviu, nrs, Nasshu, Aurici, nicole33, AZE, adso, MaraMura, Safta Radu

- au cele mai mari șanse să atingă media necesară:

msnd, doina_c24, ANILU, elenaadina, Floria, maryka, irinad, zapacitu, celeste, Carmen Ion

FlaviuPHONE
[19.01.22 10:10:23]
»

@Admin:

Eu votez doar pentru aprecierea în sine a recenziei sau aprecierea autorului, nu doresc niciun premiu.

Toate cele bune!

AdminAUTOR REVIEW
[19.01.22 10:26:08]
»

@Flaviu: Meriți felicitări pentru strădania de a aprecia efortul depus de autori.

Cât despre premiu -- dacă vei fi extras la sorți, îl poți dona, cf regulamentului (oricăui alt user de pe lista tragerii la sorți)

FlaviuPHONE
[19.01.22 10:30:32]
»

@Admin:

Am înțeles, așa voi face.

AdminAUTOR REVIEW
[21.01.22 07:42:51]
»

Analiza rulată astă-noapte:

- sunt „în grafic” (minim 3 revs votate pe zi): mprofeanu, zlatna, crismis, robert, krisstinna, tm67bru, adrianbogdan, AZE, Yersinia pestis, Yoda, cris1982, Flaviu, Aurici, nicole33, Nasshu, nrs, adso, Safta Radu, doina_c24, cata2106, ANILU, maryka, tata123 ????, msnd

- îi urmează îndeaproape: MaraMura, MarinaCo, Floria, celeste, elenaadina, irinad, Carmen Ion

AdminAUTOR REVIEW
[24.01.22 09:00:49]
»

Situația „la zi”

- au o medie de minim 3 revs votate pe zi: mprofeanu, crismis, zlatna, Yersinia pestis, Mioritik????????, adrianbogdan, krisstinna, tm67bru, cris1982, robert, Nasshu, nicole33, Yoda, AZE, Safta Radu, Flaviu, Aurici, tata123 ????, adso, nrs, MarinaCo, ANILU, cata2106, doina_c24, maryka, Floria, MaraMura

- sunt „aproape” : elenaadina, msnd, celeste, Carmen Ion

==

14 utilizatori au depășit deja pragul 100 revs votate = se vor regăsi SIGUR pe lista tragerii la sorți

AdminAUTOR REVIEW
[26.01.22 08:29:55]
»

Ne apropiem de încheierea primului concurs „2 weekenduri gratuite” - pentru cei care votează reviews-urile

Au atins deja pragul de 100 voturi - și-au asigurat deja participarea la tragerea la sorți - 17 useri:: mprofeanu, crismis, zlatna, Mioritik????????, tm67bru, adrianbogdan, krisstinna, Nasshu, nicole33, Aurici, cris1982, robert, AZE, Yoda, tata123 ????, nrs, MarinaCo

Sunt aproape: Yersinia pestis, Safta Radu, ANILU, Flaviu, maryka, cata2106

AdminAUTOR REVIEW
[29.01.22 10:34:53]
»

Actualizare, 29 ianuarie

- 24 useri au depășit deja pragul de 100 reviews-uri votate: mprofeanu, zlatna, crismis, Yersinia pestis, tm67bru, krisstinna, adrianbogdan, Mioritik????????, nicole33, Aurici, AZE, Daniela33, Nasshu, cris1982, ANILU, nrs, tata123 ????, robert, MarinaCo, Yoda, Safta Radu, maryka, Flaviu, cata2106

==

Atrag atenția asupra cerințelor Regulamentului Concursului referitoare la votarea reviews-urilor:

- în Concurs se contabilizează doar voturi pentru revs din luna curentă sau de maxim 3 ani vechime

- voturile acordate la mai puțin de 5 minute distanță (între ele) sunt eliminate din Concurs

Am văzut, de exemplu, un utilizator care a acordat, în ianuarie, un număr de voturi care depășește sensibil pragul de „100 reviews-uri votate” , dar care NU figurează (acum) pe lista (provizorie) a tragerii la sorți, pentru că 18 dintre acele voturi sunt acordate pentru revs mai vechi de 2019; în plus, alte 2 voturi sunt eliminate din Concurs pentru că au fost date la interval mai mic de 5 minute...

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
26 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, adrianbogdan, alinafulg, ANILU, c-kosty, cata2106, crismis, doinafil, elenaadina, Flaviu, Floria, hlli, M'Liviu, maryka, Mitica49, nightwish, nrs, paky202, Pușcașu Marin, Rodel, tata123 🔱, tripyy, Yoda, zlatna, Zoazore, ⭐ValentinB_88⭐
Alte articole din această RUBRICĂAnunțuri administrative:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.060333967208862 sec
    ecranul dvs: 1 x 1