ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 19.10.2021
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Mărăşeşti (VN)
ÎNSCRIS: 30.04.09
STATUS: CONSUL
DATE SEJUR
OCT-2021
DURATA: 2 nopți
Cuplu
PREȚ SEJUR 1700, pentru două camere plus alte cheltuieli lei
incl. cost transp. (cu auto propriu)
TIP CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE: BUN
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
99.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 39 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Pensiunea Orizont4

NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă; — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Pensiunea Orizont 4*- Poiana Brașov

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Nici anul ăsta n-am ajuns în Bulgaria de ziua mea, pe motiv de pandemie și gânduri fricoase. Ca să pun ceva în loc m-am gândit la Poiana Brașov, un loc drag mie și cumva fițos. Ținta mea din Poiană era s-ajung la Pensiunea Orizont, de 4 * unde aveam rezervarea făcută cu ajutorul site-ului de-l știm cu toții. C-am citit eu acolo că are condiții wow, că e ușor accesibil, că e frumos, că... și că... Mă rog, aveau și oarece fotografii care să te convingă să le umpli spațiul locativ.

Din orașul istoric spre Brașov, pot alege vreo trei variante de drumuri, logice, mă refer, că, așa, pot ajunge la Brașov, plecând de acasă, după ce trec prin Satu Mare de exemplu. Dar, păstrându-mi ce-a mai rămas din logică, doar v-am spus că tocmai ce-am îmbătrânit, spuneam că pot ajunge la Brașov, prin Onești, trecând Pasul Oituz pe la Brețcu- Tg. Secuiesc-Brașov, fie prin Pasul Mușat, adică prin Vidra-Lepșa-Ojdula-Tg. Secuiesc- Brașov sau, ultima, prin Buzău-Pătârlagele-Nehoiu-Întorsura Buzăului-Prejmer-Brașov.

Am ales ultima variantă și vă sfătuiesc și pe voi s-o alegeți, cel puțin în această perioadă a anului, pe motiv de peisaj frumos, drum foarte bun (prin câteva locuri se lucra la repararea carosabilului și tronsonul este semaforizat), plus variațiuni de vizitare a diferitor locuri: Muzeul Chihlimbarului sau Biserica Rupestră de la Aluniș.

Am plecat de acasă pe la ora 11 iar GPS-ul mă informa că ora probabilă de sosire va fi 14,30. Ei, i-am făcut în ciudă și am ajuns în Poiana Brașov pe la 17,30, pentru că, tocmai ce v-am spus, n-am ratat ocazia de a mai trece pe la Colți și Aluniș, cu efecte viitoare pe acest site, le veți vedea, poate că citi și, veți vota. :p

În Poiana Brașov totul era bine și frumos, ploua bacovian, mai ceva ca-n ultimele postări ale @Mioritica, ba, prin unele porțiuni, era și ceață generoasă. Brrr, chiar a venit toamna?!

Să spunem c-am ajuns ușor la pensiune, amplasată pe strada Poiana Brașov nr 1. Cam ciudată această adresă, locația e înconjurată de multe alte clădiri, cum o fi fost tocmai ea cea cu nr 1?! Oricum, GPS-ul și-a făcut treaba până la capăt și, la un moment dat a răcnit, delicat, la mine să mă dau jos din mașină că tocmai ce-am ajuns la destinație. Tot adevărat este că, totuși, n-ar strica un indicator-două care să-ți deschiză ochii și să știi cum s-ajungi la locul cioată, mai ales că, pentru a ajunge la el, trebuie să treci printr-o parcare și pe un culoar făcut într-un pâlc de brazi. Așa, fără indicator, cam intri cu ochii larg închiși

Am coborât, și uitându-mă, nu foarte atent, am văzut că sunt în fața unei înalte și frumoase clădiri ca se intitula” Pensiunea Orizont” . Se pare că, da, chiar ajunsesem la destinație. Parcare largă, pavată, locuri de parcare suficiente. Să mai spun că acestă clădire găzduiește două unități hoteliere, în stânga fiind” Pensiunea Orizont 4 *” în dreapta” Hotel Crisalpin 3*. De ce asta, nu știu să vă spui, mai sunt și enigme: ce, știe cineva ce se întâmplă, exact, în Triunghiul Bermudelor?! Și, ce, de asta nu puteți trăi voi! Parcările erau diferite, separate cu un gard delicat, deci nu se amestecau mașinile.


despre SERVICII

Este bine de știut, pe site administratorii explică că nu vei plăti nimic la rezervare, că timp de câteva zile poți anula gratuit rezervarea, dar că, după un anume termen, vi se va reține întreaga sumă, chiar dacă nu mai ajungi să te cazezi. Și, în plus, ora check-inn este ora 16.00. Așa este, pe drum fiind spre Brașov, dar după ora 16,00 trecute, fix, am primit un apel telefonic din partea locației unde urma să năvălesc prin care mă întreba dacă vin. I-am explicat că sunt persoană serioasă, că la mine nu găsești minciuni și, cert, voi ajunge la Pensiune, că nu voiam să-mi ia banii mocca!

La recepție am fost întâmpinați de un tânăr care s-a dovedit că chiar lucra acolo. I-am spus de ce am nimerit noi acolo, s-a uitat peste hârțoagele lui, a recunoscut că am rezervarea făcută, motiv pentru care m-a pus să completez veșnica hârtie prin care mă întreba de ce sunt eu la Brașov, apoi am primit cheia de la cameră și am zbughit-o pe scări, tocmai la etajul 1, unde am primit voie să stăm.

Toate aceste activități au durat, cel mult 10 minute, timp în care mi s-a expus și programul de mic dejun și ceva date despre locație și împrejurimi. Chiar a fost foarte amabil acel tânăr cum, de altfel, au fost toți cei cu care am interacționat din partea administrației.


despre CAMERE & COND. CAZARE

Camera ca întreaga locație, dealtfel, era curată, suficient de mare ca să nu devii claustrofob, utilată cu tot ceea ce este necesar: frigider, minibar, televizor. Mobilier bun, în stare normală. Mocheta era, un pic, mai călcată, dar nu era caz de targă!

Baia, micuță, utilată la fel, cu cele necesare, inclusiv, da, mă știți, cu uscător de păr. Mă jur că, odată și-odată o să-mi las părul să crească, n-o să mă mai rad pe cap. Doamne, ce senzație trebuie să fie să-și usuci lațele cu aer cald!!!

Că veni vorba de căldură, în cameră era bine și cald„la duș și chiuvetă aveai apă caldă-fierbinte și dincolo de limita suportabilității.

Cel mai bengos lucru la această cameră este terasa, imensă, la care aveau acces cele două camere de le rezervasem, . că deh, sărbătoream ziua de naștere cu cei dragi mie, deci urma să vină și plozii. Terasa era impresionantă, mobilier util și bine întreținut, doar că, din cauze de Romica Jurcă chiar n-am putut abuza de ea, că ploua diluvian. Dar, de existat exista, n-am cum să cârcotesc!

De aruncat pe drumuri ești aruncat în ziua de se termină cazarea pe la ora 11, dar noi n-am stat să pățim așa rușine, am plecat noi, de bună voie, după ce-am mâncat micul dejun, adică după 10.


GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)

Pensiunea are un restaurant amplasat la parterul clădirii. Sunt vreo 8 mese unde clienții pensiunii primesc mic dejunul, al cărui preț este inclus în cel al camerei.

Servirea se face de către personalul pensiunii, meniul este la alegere din vreo trei variante și conține mult mai multe de câte ar fi nevoie să iei, dimineața, un mic dejun îmbelșugat! O să vedeți poze ca să vă dați cu părerea.

Intervalul de timp pentru servit micul dejun este între 8 și 10, orele spun, nu lunile din an.

Pensiunea nu servește însă prânz sau cină, așa că, de foame veți fi nevoiți să hălăduiți prin Poaina Brașov, unde, cu siguranță veți găsi o mâncătorie care să vă îndestuleze, ceea ce am făcut și noi.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Vorbim de Poaiana Brașov, loc unde Natura a fost foarte darnică. Dacă nici aici nu suntem mulțumiți, atunci, clar, suntem cârcotași!


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Chiar dacă nu e iarnă, ai ce face în zonă!

Excursii, de exemplu spre Peștera Valea Cetății, care chiar dacă e mai aproape de Râșnov nu este descurajant de departe pentru a nu-i face o vizită. Că veni vorba de Râșnov, dacă tot ași ajuns aici, puteți urca și până la DinoParc, mai ales dacă aveți copii mici. Doar că, nu plecați după fentă, dinozaurii sunt imitație, nu-s reali, deci, nu le e foame, așa că nu veți putea scăpa de copii și nici, eventual, de neveste, aveți grijă! Știu ce spun, Adriana a descoperit de ce insistatm s-o duc acolo și, de-atunci, găsesc prânzul doar în cartea de bucate!

În Poiană, mă rog, relativ aproape este un Centru de echitație, de ale cărui servicii n-am abuzat, m-ar bate Dumnezeu să-mi urc cele nouăj' de kile pe o biată ființă nevinovată cum este calul.

Altă ocupație distractivă, mai ales pentru femei, este shoppingul: la AFI și Coressi Shopping, ori plimbatul prin Piața Sfatului sau alte locuri de știți voi de ele.

Iar de relaxat te relaxezi, Slavă Domnului, că-n Piața Sfatului sunt multe terase, și sus la Poiană sunt restaurante și crîșme în voie.

Cam asta a fost, eu mă tirez, la mulți ani mie și, haidi, pa!

Nu plec așa, de capul meu, vă las s-auziți o melodie veche și frumoasă: https://www.youtube.com/watch?v=OnTelUJrDhc


---
Trimis de Yersinia pestis in 19.10.21 14:27:51
Validat / Publicat: 19.10.21 16:03:24
VIZUALIZĂRI: 537INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV.
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Ungaria (Balaton, Budapesta, Gyor), Croația (Porec, Rovinje), Serbia (Vrnjacka Banja, Zajcear), Bulgaria (Varna, Nisipurile de Aur, Duni, Albena, Balcic, Veliko Tîrnovo, Tryavna, Gabrovo, Nessebar), Grecia (Thassos), Polonia (Jaworzno, Osciewicz, Zabrje, Katowice, Krakaw), Austria (Wien, Graz), Germania (Hamburg, Nurenberg, Fruth, Viersen), Italia (Milano, Venezia), Slovenija (Postojna Jama), Slovacia, Cehia (Praha, Brno)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
31 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Yersinia pestis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P09 Pensiunea Orizont, este evident care e !
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 51400 PMA (din 38 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 39.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  31 ecouri scrise, până acum

  webmasterX [19.10.21 16:02:16] »

  Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

  webmasterX [19.10.21 16:02:34] »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  Yersinia pestisscris / TELEFON [19.10.21 16:12:56] »

  @webmasterX: Sincer, nu-nțeleg de ce e așa mare distanța dintre " Crisalpin" și "Orizont" că, practic, la desparte un perete?!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Yersinia pestisscris / TELEFON [19.10.21 16:15:07] »

  @webmasterX: Am văzut, mersi! Este că-i mișto melodia? 😀

  nrs [19.10.21 17:18:01] »

  ma primesti cu un LA MULTI ANI! chiar daca e tarziu?

  crismisscris / TELEFON [19.10.21 18:40:05] »

  La mulți ani ție! 🥂

  Yersinia pestis [19.10.21 19:32:37] »

  @nrs: Totdeauna e loc pentru gânduri bune, mulțumesc pentru urări!

  Yersinia pestis [19.10.21 19:35:23] »

  @crismis: Sărut mâna! 😇

  dorgo [19.10.21 20:37:43] »

  @Yersinia pestis: Ei lasa, lasa, n-o mai coti, te-am prins, te-ai dus prin Pătârlagele de Buzau ca sa te-ntalnesti cu @Mioritica, cu toate ca pasul Oituz e cel mai usor de trecut, e-un delusor cu cateva serpentine, unde, daca ramai cumva in pana de motor la urcare, pui frana cu talpa de la un adidas si-apoi iti remorchezi masina pana-n varful dealului cu cureaua de la pantaloni (sau daca esti in bermude, poti incerca s-o tragi si cu sireturile de la adidasi). 😀

  webmasterscris / TELEFON [19.10.21 21:14:38] »

  Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

  — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  Yersinia pestis [19.10.21 21:27:37] »

  De cotit trebuie s-o fac, drumul e numai serpentine și n-aș vrea să văd cum e să conduci când n-ai nimic sub roți, pământul e bun că ne ține pe toți!

  Cât despre @Mioritica este greu să dai de ea, pentru că azi e-aici mâine-n Tecuci, trecând prin 2 Mai. Deși Tecuciul nu-i așa departe de orașul istoric...

  k-lator [19.10.21 21:46:12] »

  @Yersinia pestis:

  La mulți ani cu sănătate, / viața lungă, spor în toate,

  Să n-ai parte de tablete / Să slăbești, să-ți crească plete,

  Dacă vrei să faci senzații, / S-ai ani fără reparații!

  Neuronii să-ți râmână / Oareşcum la îndemână,

  Ca să poţi să ne mai scrii... / Recenzii, bârfe sau prostii!

  Ori despre feți-mișto sau zâne / Și împărați din altă lume,

  Dar să ne scrii și despre voi / De veți călca prin locuri noi,

  C-avem deja deprindere: / Citim pe propia răspundere!

  Îți mai urez să vrei de toate / Că vrutu-i liber și se poate,

  Să se-mplinească tot mai multe / Poate chiar din cele-oculte,

  Dar gândul bun să te împace / Să nu îmi faci păpuși cu ace!... 😂

   

  Și cum nu aș putea să-nchei / Fără mesajul cu temei

  C-a să n-ajungi la psiholog / Îți spun în loc de epilog

  Deci:

  Adriana să trăiască, /S-aibă cin' să te-ngrijească

  Şi să-ţi așeze pe căputz / Când vei ajunge moşnegutz,

  O scufie călduroasă /... Sper că-i fată generoasă!

   

  În final, te rog să-mi permiți să-ți dedic o melodie, care sper să-ți placă:

  youtube

  Yersinia pestis [19.10.21 22:33:17] »

  @k-lator: Mulțumesc pentru dedicație , Zdob și Zdub îmi place!

  Cât despre poezie, iacă, primii urări și-n versuri. Mulțumesc de gânduri bune, sărut mâna! 😃

  Mioritik🕊️🎄scris / TELEFON [20.10.21 00:04:44] »

  @dorgo: E complicat să te vezi cu cineva într-un loc în care nu-i. Dar, n-ai să crezi, am fost în același loc în iulie, la mare, era cât pe ce să fim colegi de terasă, în Saturn, la Antik. Norok că nu ne știam atunci. Nici acum nu-i diferită realitatea asta dar măcar am fost la Colți. A fost prin Buzău ca să vadă chihlimbarul. Eu cred că i-a plăcut. Și Adrianei. Să le fie de bine, e frumos.

  Mioritik🕊️🎄scris / TELEFON [20.10.21 00:17:37] »

  Dacă n-ai văzut peștera de lapte, tre' să mai mergi odată în Poiană. Adevărat, loc cu pretenții.

  La mulți ani!

  Micul dejun arată super bine. Mă face să mă gândesc la faptul că, sărmanii operatori de turism, s-or fi simțit vinovați că nu își hrănesc oaspeții la prânz și cină astfel că oferă la micul dejun hrană pentru toată ziua.

  Dar omletele au o margine sau două drepte și nu curbe. Asta mă face să-mi amintesc de o tabără în Piatra Craiului cu 20 de prunci, ceva cu autogospodărire când fata ce organiza le făcea omlete la fiecare individual în timp ce ei chițăiau dincolo de fereastră bucătăriei că se trezeau cu noaptea în cap că îi energia muntele. Putea să facă măcar 4 simultan. Ea, nu! Că așa se fac omletele, câte una pentru fiecare. Uite că se pot face și mai multe odată, chiar și la 4 stele.

  Mika [20.10.21 11:42:30] »

  La mulți ani! Cu puțină intârziere dar niciodată nu e prea tîrziu!

  MaraMurascris / TELEFON [20.10.21 13:43:58] »

  La mulți ani, fericiți și împliniți și multe călătorii frumoase in continuare, despre care sa ne povestiți la fel de frumos si haios!!

  Asta da, nimereala! In weekendul care a trecut, exact acolo am fost si noi, pentru a 4 a oară, la Orizont!

  Confirm tot ce spuneti, noua ne place acolo foarte mult, ne simtim ca acasă! Oamenii aceia se straduiesc extrem de mult sa fie bine... De exemplu, noi apelam direct la ei pt rezervare, nu cer avans, ne suna doar o zi inainte sa fie siguri ca venim... Cat pt celelalte mese, daca nu ai chef sa iesi, poti comanda (te indruma si ei), si poti manca acolo in salonasul de mic dejun atat de intim si dragut, ceea ce poate fi foarte confortabil in anumite situații.

  Trebuie sa aduc in discutie si cateii pensiunii, pe care noi ii iubim mult si ii revedem mereu cu bucurie... Max, cel putin, este un frumusel rasfatat, ceva de groaza! 😊

  Inca o data, la multi ani, cred ca a fost o alegere foarte potrivita pentru sarbatorirea acelei zile speciale!

  Yersinia pestis [20.10.21 14:28:52] »

  @Mioritica: Nope, erau tot individual făcute, că erau suprapuse, împăturite gen clătite, în 4.

  Mie, unuia, dacă-mi dai omletă, pot mânca oricât, oriunde, mînânc ouă mai ceva ca Zdreanță a lui Arghezi,” cel cu botu de faianță” , Zdreanță, nu Arghezi, de bot spun. Așa că nu-mi pasă de aspectul foarte fizic! Și la SOL Marina Palace avea omletă bună, doar că acolo o făceau la tavă, dar era numa-numa: bună, cremoasă, ce mai, mama ei!

  Că, de unde știu că le făcea individual? Pen' că așteptai până ți le aducea! Cei care voiau oo ochiuri sau oo fierte, le primeau numaidecât, la omletă stăteai până ți le aducea.

  Yersinia pestis [20.10.21 14:30:58] »

  @Mika: Sărut mâna, mulțumesc! Da, ai dreptate, oricând e loc pentru urări și gânduri de bine, nici nu-ți mai trebuie motiv dacă e să le primești!

  Yersinia pestis [20.10.21 14:40:01] »

  @MaraMura: Ha, ce potrivire!

  Îmi pare bine să constat că sunt corect în aprecieri. Nouă ne-a plăcut mult pensiunea, așa cum am arătat mai sus.

  Normal că și din partea noastră acel cățel a primit mângâieri, l-am ochit în dimineața zilei de duminică, înainte de a pleca. Stătea în fotoliul de masaj și, când am trecut pe lângă el Luminița l-a mângâiat. Normal că nu i-a plăcut să fie mângâiat, de s-a-ntors cu burtica-n sus, dând din coadă.

  Dar, dacă tot ai fost la Orizont o dată cu mine, n-ai văzut cine mi-a julit bara, dreapta-față, la mașină? Că cineva mi-a lăsat urmele de vopsea de pe mașina lui pe bara față de la mașina mea și n-a vrut să ne cunoaștem. Mie mi-a fost chiar silă să cer filmarea de la recepție, dar am rămas, așa, deziluzionat de atitudinea ăluia de-a greșit!

  Mulțumesc mult pentru urări și ți le întorc cu bucurie!

  MaraMurascris / TELEFON [20.10.21 15:06:20] »

  Din păcate, nu am văzut, desi eram la etajul 3 si aveam vedere ca lumea asupra parcării si imprejurimilor😊

  Dar de mirat, nu ma miră! Cand am fost in iulie la Orizont, aproape sa fiu dezamagita si sa spun ca nu mi mai trebuie... Ati vazut ca au acolo foisoarele acelea acoperite, unde poti face grătar si banci cu mese, langa parcare...

  Ei bine, dupa ce ne am cazat am plecat la plimbare, pe la ora 19 ne am intors, mergem in camera tot etj 3, aceeasi camera in care am stat si acum, cu vedere in față. Fericire mare, ne improspatam, deschidem usa balconului, (era cald chiar si acolo si ei nu au AC), cand vine un miros de friptură... si se aude o maneleala care, ce sa va spun, a tinut pana pe la 11 noaptea.

  Asta e, educatie ai sau nu ai! Si totul se reduce la bun simț. Ca nu te gandesti la celalalt ca i ai facut o paguba, mai mare sau mai mica sau ca nu te gandesti ca deranjezi pt ca oamenii vor odihna si tu nu esti la vreo vilă singur in bătătură cu prietenii tai, ca experienta, tot acolo!

  M am intors la Orizont si ma voi intoarce (dar cel mai probabil vara nu) pt ca in septembrie i am povestit la telefon dlui Marian acest episod, spunandu i sa mi dea camera la etj 4 si cu vedere oriunde numai in fata nu, iar el, un om deosebit, a promis ca asa ceva nu se va repeta (in seara respectivă era altcineva la recepție si cred ca a intervenit, dar destul de târziu). Totusi, a intervenit, pt ca indivizii au stat acolo mult in noapte, dar fara muzica...

  Deci, unde bun simt nu e, nimic nu e si scuze ca m am lungit asa... Promit ca data viitoare voi fi mai vigilenta!!

  Yersinia pestis [20.10.21 16:04:59] »

  @MaraMura: Ei, mare problemă n-a fost, sau, ce știu eu, nu m-ai lovit tu?! Asta e după vorba” Bună ziua ți-am dat, belea mi-am căpătat”

  Am o nedumerire, însă, de ce, atunci când vorbiți cu mine apelați la persoana a doua plural?! Că eu sunt unul singur! Am spus-o, mereu, faptul că ne tutuim, aici, pe site, nu-nseamnă că nu ne respectăm. Dar să fim atât de convenționali, nu-i în spiritul AFA, cred eu.

  Pe mine nu mă deranjează să-mi vorbiți la persoana-ntâia, plus că, o viață-ntreagă am fost polițist, am avut parte de persoane care -mi adresau multe alte urări, mai neconvenționale, așa... deci, te rog!

  MaraMurascris / TELEFON [20.10.21 16:23:42] »

  N am fost eu, pe cuvânt de cercetaș! Mașina noastră e nouă, iti dai seama că de "oftică" măcar si nu ma mai bagam in seamă pe aici! 😅

  Sunt mai recentă aici pe AFA si încă mai am de învățat, scuze, Yersi! Toate urarile mele de bine poliției si nu numai!!

  veraalexescris / TELEFON [20.10.21 17:43:40] »

  @Yersinia pestis: La muuuulti ani!!!

  Îți doresc sănătate, restul le faci tu! 🍾🎈🎉🥳

  Spune-mi, totuși cat costa camera/noapte? Tocmai am intrat pe siteul lor și nu au afișat tariful. Ți-l spun doar daca suni la recepție 🙄

  Sunt în cercetări prin zona, tocmai vine mirobolanta vacanță de toamnă și mă gândesc să plimb pe undeva plodul din dotare, dar și creierul meu are nevoie de puțin aer curat. Covidutul a lăsat ceva urme și am nevoie de aer curat ☺️

  Te îmbrățișez și îți urez toate cele bune! 🤗🤗🤗

  MaraMurascris / TELEFON [20.10.21 19:33:38] »

  @veraalexe: Buna seara! 530 Ron, doua nopti, o dubla cu MD inclus, am achitat noi in acest weekend. Nu stiu pe booking, dar prin tel direct la receptie noi am rezervat si nu am achitat nimic, pana la receptie, la decazare. Sper ca nu e problema ca raspund eu, neintrebata! 😊

  Multa sanatate si calatorii frumoase!

  Yersinia pestisscris / TELEFON [20.10.21 21:07:47] »

  @veraalexe: 540 de lei am plătit eu, pentru două nopți, pe cameră, rezervare pe booking, 10% reducere ptr Genius 2, mic dejun inclus. Chiar recomand!

  Altfel, mulțumesc pentru urări, sărut mâna!

  Cât despre aerisit neuronul, chiar ar fi o alegere nimerită, încearc-o! 🤗

  krisstinnascris / TELEFON [20.10.21 21:24:32] »

  Yersi, am ascultat melodia, am reușit să privesc și pozele, iată că am făcut un efort pentru tine, abia am aterizat acasă de la birou și am luat telefonul in mână ca sa îți scriu două vorbe, o dată face omul 40 ani

  De ziua ta îți doresc să ai grijă de Adriana, de copii, dacă ei sunt bine, vei fi și tu.

  Norocul să îți fie cel mai bun prieten, sănătatea să te însoțească întotdeauna, să ai parte de zile senine și fericite alături de cei dragi.

  Și câte urări ai primit! Și ce răsfățat ai fost de colege! Cred că ai cornițe deja

  Referitor la Poiana Brașov: e frumoasa dar eu mă plictisesc acolo, nu sunt munțomană și nu iubesc nici șopingareala. Dar, pentru relaxare și petreceri e ok.

  A fost destul de bogat MD din ce am văzut in poze, dar am o curiozitate: la baie aveai mușama? La duș, zic.

  Am și eu un fix: nu îmi plac musamalele, sunt scarboase, se lipesc de corp și nu se pot dezinfecta ca lumeaLe accept dar nu-mi plac neam.

  La mulți ani!

  veraalexescris / TELEFON [20.10.21 23:36:50] »

  @MaraMura: vai... cum să mă supăr!

  Poate aniversatul nostru, dar nu cred că își consumă el energiile cu deastea😊

  Mulțumesc frumos pentru răspuns! 🤗😘

  Yersinia pestisscris / TELEFON [21.10.21 10:51:53] »

  @krisstinna: Cum să nu-ți placă "Mușamaua"?! Dansul, zic.

  Da, la cabina de duș era folie, baia era micuță, cred că de asta n-au ales soluția unei cabine., dar, am putut trăi și cu asta !

  Și, da, am fost răsfățat, mulțumesc celor care mi-au adresat urări! La alea de bine mă refer! 🤗

  Mersi de vizită, vot și vorbe, îmi place mult să combatem !😀

  Aurici [21.10.21 21:29:03] »

  Și mai târziu decât târziu se mai primesc urări? Că așa ajung eu tot în urmă, după ce toate se spun.

  La mulți ani sănătoși și plimbăcioși, alături de toți cei drag! Și o sugestie de aniversară, dacă îmi permiți. Dacă spui în fiecare zi: "o să zbor, o să zbor, o să zbooooor", să știi că până la urmă va funcționa iar Adriana va fi foarte fericită.

  Păi eu te așteptam cu vești din Lovech dar, treacă-meargă, că nu-i de lepădat nici Orizont. Singura dată când am înnoptat și eu în Poiană tot la Orizont am stat și mi-a plăcut, numai că m-am plictisit tare în stațiune, n-am găsit deloc să-mi umplu timpul. Nici n-am mai revenit de atunci, dar în ultima vreme mi-e dor de un sejur leneș și pentru asta cred că ar fi foarte potrivit.

  Yersinia pestis [23.10.21 23:37:58] »

  @Aurici: Sărut mâna, uite, acuma trebuie să mă scuzi tu că răspund atât de târziu!

  Despre zburat, așa fac, în fiecare zi, doar că spun:” n-o să zbor!” și, uite, funcționează!

  Băi, pe bune, chiar ne-a fost teamă să plecăm la bulgari, prea e pandemie! Suntem noi vaccinați, Pfizer să trăiască, dar am zis că ne forțăm norocul și nu se face!

  Mulțumesc mult pentru urări, scuză-mi, te rog, întârzierea cu care am răspuns!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Aurici, crismis, dorgo, k-lator, MaraMura, Mika, Mioritik🕊️🎄, veraalexe, Yersinia pestis
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.0972020626068 sec
  ecranul dvs: 1 x 1