ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.07.2010
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Brașov
ÎNSCRIS: 22.07.09
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2010
DURATA: 5 nopți
cuplu fara copii
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTA MEDIE REZULTATĂ
97.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

Casa Ancora2

Liniste si relaxare, la 'Casa Ancora', la noi la mare

Ilustrație video-muzicală

TIPĂREȘTE

Priveam cu resemnare ploaia ce şiroia nemiloasă pe parbrizul maşinii şi noi eram atât de aproape de mare… Sperasem până în ultima clipă într-o minune, şi, deşi prognoza meteo nu era chiar îmbucurătoare, ne hotărâserăm să nu renunţăm la vacanţă. Mă cuceriseră impresiile pline de suflet şi culoare ale lui pepsi70ro şi pink_gabi şi de-abia aşteptam să ajung şi eu la Casa Ancora din Costineşti mai ales că domnul Dan, proprietarul pensiunii, ne asigurase că va fi un weekend călduros. Începutul nu era îmbucurător, când am ajuns la Eforie nici nu am putut privi marea aşa plânsă şi încercam să accept gândul că nu o voi vedea zâmbind prea curând.

Mă întorceam în Costineşti după aproape cincisprezece ani, cu sufletul la fel de tânăr, la fel de visătoare, cu speranţa că aici ţi se poate îndeplini orice dorinţă iar din descrieri şi imagini Casa Ancora era destinaţia perfectă. Am intrat în Costineşti pe o ploaie deasă şi totul îmi părea schimbat. Doar gara rămăsese la fel, am recunoscut peronul unde coborâsem cu un bagaj uşor, studenţesc, în prima mea vacanţă la mare. Ştiam că de aici mai avem puţin de mers până în centru unde am identificat foarte uşor clădirea impunătoare, pe care scria cu litere mari, ANCORA. În curte erau parcate maşini din Bucureşti, Dolj, Bacău, ulterior am aflat că sunt familii care vin de ani buni aici. Mă bucur că nu suntem singurii oaspeţi, primesc cheia de la cameră şi amplasarea mi se pare grozavă. Îmi place îndeosebi scara de acces, pe partea laterală a clădirii, dar şi terasa cu vedere spre stradă, de unde, când era senin, îmi plăcea să confund cerul cu marea.

Camera era aşa cum îmi place mie, nu foarte mare dar deosebit de intimă, dotată cu un mobilier simplu dar practic, cu elemente de decor care m-au impresionat plăcut. Am răsuflat uşurată văzând că este un pat dublu cu o singură saltea, recunosc că nu îmi plac camerele twin, în special când sunt în vacanţă. Îmi mai doream să am un frigider, pe care l-am găsit, o baie proprie, care exista şi multă linişte. Toate aceste condiţii fiind îndeplinite, m-am declarat încântată, mai rămânea de rezolvat doar problema cu vremea.

După-amiaza am studiat cu mai multă atenţie micile obiecte care înfrumuseţau camera, în deplină armonie cu întreaga pensiune. De o parte şi de alta a patului erau aşezate pe perete, strategic, două veioze frumoase, de unde puteai stinge lumina comod, cum îmi doresc şi eu acasă de multă vreme iar puţin mai sus, frumos încadrat, un aranjament colorat de flori înveselea camera. Atmosfera în cameră a fost în permanenţă plăcută, numai bună pentru odihnă, de câteva ori am uitat geamul deschis noaptea şi nu a fost frig iar plasa de ţânţari mă asigura că nu voi avea parte de zumzetul acestor insecte cu care eu, venind de la munte, nu sunt învăţată şi de care, din fericire, nu am avut parte nici acum.

Pe măsuţa de lângă pat era aşezată, alături de două pahare şi o scrumieră, o fundă elegantă realizată dintr-un voal cu model vesel, un alt strop de culoare care înviora camera. În cameră mai erau două taburete iar în partea laterală, aproape de intrarea la baie, un cuier cu două sertare şi rafturi încăpătoare precum şi o oglindă.

Încăperea era scăldată în permanenţă într-o lumină caldă, datorită jaluzelelor oranj, o culoare foarte inspirată şi care mi-a creat mereu senzaţia plăcută că este soare, ocazie cu care am verificat încă o dată beneficiile cromoterapiei. Soarele a fost însă scump vederii în prima zi şi a trebuit să mă mulţumesc cu un apus superb la malul mării doar la televizor…

Baia este suficient de încăpătoare, are aerisire afară, un aspect pe care l-am apreciat întotdeauna iar instalaţiile sanitare sunt de bună calitate şi în stare perfectă de funcţionare. Apa caldă curgea în permanenţă şi era asigurată de un boiler electric de mare capacitate. Erau pregătite totodată şi consumabile iar prosoapele erau personalizate cu sigla pensiunii, cu aceeaşi grijă pentru detaliu pe care am întâlnit-o în fiecare colţ al pensiunii.

Accesul în fiecare cameră se face direct de pe terasa care înconjoară clădirea pe partea dinspre curte iar intrările sunt separate. A fost o adevărată plăcere să luăm micul dejun dimineaţa pe terasă, la măsuţa din lemn forjat, să respir aerul curat şi să mă bucur de soarele care şi-a făcut cu generozitate apariţia a doua zi. Camera era mărginită, de o parte şi de alta, de ghivece uriaşe de yucca, pe care le puteam confunda uşor cu palmierii care au început să apară şi la noi pe litoral. De ploaie nu mi-a fost frică nicio clipă pentru că, pe lângă faptul că eram la etajul I, pe peretele exterior am observat şi un colac de salvare cu mesajul “Welcome aboard”… Elemente şi decoraţiuni marine am întâlnit, de altfel, la tot pasul în pensiune, aranjamente ingenioase din pietricele şi scoici de toate formele şi mărimile.

Surpriza cea mai mare am avut-o în grădină, o adevărată oază de răcoare şi verdeaţă unde se intra pe o punte lată, cu balustrade de ambele părţi, dar nu vă temeţi, este aşezată direct pe pământ. Grădina este îndrăgită nu doar de cei mici pentru care este amenajat un spaţiu generos de joacă dar şi de cei mari care îşi pot prepara un grătar în locul special creat în acest scop. Nu am rezistat nici noi ispitei şi într-o zi am savurat primul nostru grătar la mare, o minunăţie, pentru care mulţumim încă o dată întrucât cărbunii au fost oferiţi din partea casei. Grădina este amenajată cu foarte mult bun gust, este parţial acoperită cu viţă de vie la umbra căreia se găsesc mese cu bănci de lemn unde poţi lua masa, te poţi relaxa la răcoare când căldura devine sufocantă, într-o atmosferă foarte plăcută. În spatele grădinii, aproape de grătar, se găseşte şi un umbrar decorat în stilul cabenelor lipoveneşti din Delta Dunării, dotat şi acesta cu băncuţe şi mese unde te poţi retrage dacă doreşti mai multă intimidate. Am admirat şi aici elementele cu specific marin prezente la tot pasul: şiragurile de soici, năvodul de pescuit, colacul de salvare, cârma şi, bineînţeles, ancora. Fiecare colţişor este valorificat, nimic nu este lăsat la întâmplare, gazonul tuns milimetric în mijlocul căreia a fost amenajată o mică fântână arteziană, culoarul de verdeaţă care desparte locul de joacă şi grătarul de spaţiul cu băncuţe. Am găsit aici chiar şi un brăduţ argintiu care mi-a amintit de muntele de acasă. Nu am aflat cine este grădinarul şef dar merită toată aprecierea pentru modul în care a creat acest loc perfect de relaxare. Este o adevărată feerie de arome şi culori, aici trandafirii îşi păstrează mirosul autentic, nu ca cei din florării care nu mai au niciun parfum iar felul în care au fost îmbinate diversele specii de cactuşi cu crinii dar şi alte flori asemănătoare dar a căror denumire nu o cunosc m-a cucerit de-a dreptul. Trebuie să recunosc că este cea mai frumoasă grădină pe care am văzut-o şi care recrează, la dimensiuni mai mici, aranjamentele florale pe care le-am întâlnit apoi la Balcic.

Curtea pensiunii este destul de spaţioasă, încap nouă maşini dacă sunt bine aranjate şi separă clădirea pensiunii de şoseaua principală, astfel încât nu se aude zgomotul de la stradă. Pensiunea nu asigură servicii de masă dar există o bucătărie pusă la dispoziţia oaspeţilor unde se găsesc, pe lângă ochiurile de gătit, un cuptor cu microunde, un toaster, un sandwich-maker, o cafetieră dar şi veselă. Eu am folosit doar cuptorul cu microunde o singură dată dar m-am bucurat că se folosea foarte uşor şi nu am avut nevoie de ajutor cum mi se întâmplă de obicei…

Din câte am observat, Casa Ancora este preferată de familiile cu copii, probabil atât datorită distanţei mici faţă de plajă, doar 5 minute, dar şi grădinii minunate despre care tocmai v-am vorbit şi la care mi-a rămas şi mie gândul. Pe lângă camerele duble, pensiunea se mândreşte şi cu suita pe care a descris-o atât de frumos pink_gabi şi pe care am văzut-o şi noi într-o seară şi care arată chiar mai bine decât în fotografii aici dar şi cu apartamentul despre care a scris pepsi70ro dar care a fost în permanenţă ocupat cât am fost noi aici

Toate camerele beneficiază de internet wireless care, la noi în cameră cel puţin, avea o viteză de invidiat, chiar mai bună decât acasă şi care s-a dovedit foarte util.

Proprietarul vilei este extrem de amabil, mereu ne întreba cum ne simţim sau dacă avem nevoie de ceva, ne-a ajutat cu absolut tot ce am avut nevoie şi îi mulţumim încă o dată. Se vede faptul că se ocupă de pensiune cu mult suflet şi îşi doreşte cu adevărat să te simţi bine. Mulţumim pentru ospitalitate şi vă dorim să simţiţi şi în continuare numai briza nu şi criza de pe litoral!

Şi, pentru că după ani buni în care mă consideram iremediabil îndrăgostită doar de munte, acum nu concep o vară fără mare, vă rog să ataşaţi melodia “Mă-ntorc la tine, mare albastră! ” http: //www. trilulilu. ro/pitica13/e10cad78596188


---
Trimis de krondia in 07.07.10 20:49:02
VIZUALIZĂRI: 4173
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
29 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (krondia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 11500 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

29 ecouri scrise, până acum

Alina Morar [07.07.10 21:06:44] »

Foarte frumos si scris din inima, vad ca v-ati simtit foarte bine.

Ce frumos, ca locuiesti la munte. Noi trebuie sa ne impartim zilele de concediu si la munte si la mare.

Primul vot vine de la mine.

presario [07.07.10 21:17:33] »

Vreau si eu la Costinesti, la ancora.

Am vrut sa-ti dau primul vot, dar nu m-am miscat prea bine.

Inteleg ca este pe langa "gogoasa infuriata"?

webmasterXY* [07.07.10 21:20:45] »

Atasat fondul muzical solicitat. Auditie placuta!

Flaviu [07.07.10 21:22:45] »

Felicitari pentru impresii! Plaja, marea, statiunea cum s-au prezentat?

krondia [07.07.10 21:37:19] »

Casa Ancora se gaseste chiar in centru, pe strada principala, perpendicular pe straduta care coboara la plaja, chiar langa pensiune este magazinul lui Ismail de kebab, care era închis, dar şi un chiosc alimentar iar exact vizavi este un chiosc cu covrigi.

"La steaguri" marea era curata, fara alge, doar putin rece, nisipul fin iar plaja a fost foarte animata in weekend, in special. Despre statiune voi scrie mai multe intr-un review separat.

Flaviu [07.07.10 21:39:39] »

Multumesc pentru raspunsul prompt! Mi s-a facut si mie "pofta" de Costinesti.

alinutzza140* [07.07.10 22:51:00] »

Vot cu SB.Si super review. Abia astept sa ajung la mare.

trandafir 1970 [07.07.10 22:51:19] »

Citind frumoasele randuri asternute, mi-ai amintit de un concediu petrecut acum 10 ani, cand eram numai noi 2 si marea, cand nu conta unde stam, cand mergeam seara la discoteca "Ring",cand ne plimbam pe faleza, ascultand valurile cum se sparg de malurile"Golfului francez", in fata vestitului pe atunci hotel "Forum"...Ale tineretii valuri...Partea cea mai frumoasa am pastrat-o la final: dupa luni intregi de tratamente, in urma acestei minunate vacante, am ...ramas insarcinata!

Ma bucur ca ai gasit si tu cazarea perfecta pe litoralul nostru; pentru bucuria citita in ochii tai de a reveni la in statiunea studentiei, pentru emotia reintalnirii noastre, dar, mai ales pentru minunatele amintiri care ma leaga de Costinesti, iti daruiesc cele mai multe PMA permise!

ancamariagadea [07.07.10 23:06:43] »

Excelent review! Cate informatii...Bravo, @krondia!

pepsi70ro [07.07.10 23:10:45] »

Ma bucur sa citesc impresii pozitive despre litoralul nostru, ma bucur pentru vacanta voastra si pentru ca ati gasit locul unde v-ati simtit cu adevarat bine.

Propun imnul vechi al Costinestiului, eventual in cadrul acestui ecou, nostalgia amintirilor este puternica si sunt convins, vor fi multi care isi vor aminti cu multa placere aceasta melodie:

http: //www. trilulilu. ro/pepsi70ro/10f5b61b8ac38f

webmasterXY* [07.07.10 23:22:22] »

Inserata melodia propusa in ecou.

Se mai canta prin Costinesti?

krondia [07.07.10 23:29:50] »

Multumesc, Ovidiu, o voi folosi la reviewul destinat Costineştiului. Acum se cântă http://www.trilulilu.ro/BIIANCA/36065a9ee266ac dar este puţin prea "tineresc" pentru gustul meu. A nu se puncta.

Sanziana [07.07.10 23:40:26] »

am avut si eu o discutie deunazi cu d-l Dan si pot spune ca e un tip super. Vorbaret, politicos ,plin de informatii, si toate astea , stasnd de vorba cu o straina. Bravo lui ca stie sa faca turism si felicitari tie ca ai avut parte de o iesire minunata

amfost16 [08.07.10 09:18:47] »

care e distanta pana la plaja? cum sunt preturile in statiune?

krondia [08.07.10 09:29:34] »

5 minute de mers pe jos până la plaja la 10 steaguri, preţurile ca pe litoral, putin mai mari decat la un hypermarket din Mangalia, acceptabile însă la terase, cam 15 lei un meniu fix, o ciorbă simplă 5-6 lei, o porţie de hamsii 4 lei 100g cu pâine inclusă, 3lei un pahar de bere, vezi si reviewul lui pink_gabi, voi reveni si eu cu mai multe amănunte separat

georgiana [08.07.10 10:42:53] »

Chiar m-ai uimit, @Krondia! Atat cu descrierea, cat si pozele! Iar melodia aleasa este foarte... asortata! Un vot, cu intarziere!

TORA INGRID [08.07.10 12:09:25] »

O relatare grozava, fotografii mai mult decat elocvente. N-am mai fost in Costinesti de vreo 10 ani, e rezervata fetelor mele care mereu se amuza cand povestesc cum era pe vremea studentiei mele, cand aveam 100 lei pe zi sa mananc si sa intru si seara la Ring. asa ca un capucino dimineata, niste gogosi sau o pizza la pranz, o ciorbita la impinge tava si intrarea la disco+ sucul de rigoare consumau hartia albastra (ce mai e suta in ziua de azi? ). O data mergeam si la Vox Maris, unde atmosfera era alta dar si preturile... in rest mai erau si petrecerile de pe plaja sau din fata de la RadioVacanta, erau diminetile care ne prindeau adormiti si zgribuliti pe scunele agatate de umbrelute (cine si le mai aminteste? ) sau dimpotriva infasurati in cate-o patura sus pe terasa sa prindem primele licariri ale rasaritului. mai era plaja de nudisti, un fel de Woodstock al Costinestiului, unde goi si hipioti ni se parea ca toata lumea e a noastra si ca in cele 10 zile nimic nu ne atinge, doar soarele si marea. Mai era si epava si curajul de a innota pana la ea, de-a intra prin gaura aceea din chila in maruntaiele ei ruginite, pana sus pe punte-a care la ora pranzului friga talpile goale.

Hei si cate-ar mai fii de povestit

landronache [08.07.10 12:53:08] »

Costinesti.... ce amintiri de tinerete , mi-a trezit articolul tau , felicitari , bine scris!

krondia [08.07.10 15:47:20] »

Se poate reedita linkul propus de Ovidiu astfel încât să rămână şi aici în ecou, mulţumesc http: //www. trilulilu. ro/pepsi70ro/10f5b61b8ac38f


webmasterXY* [08.07.10 22:20:38] »

Am atasat melodia propusa.

krondia [10.07.10 09:29:54] »

@Alina_Morar, da, am noroc, este motivul pentru care m-am stabilit la Braşov, vacanţele la munte mi le fac în weekend...

@presario să ştii că Ancora este destul de solicitată, în special suita care e rezervată cu timp bun înainte, dar şi apartamentul pe care le recomand şi eu datorită spaţiului generos. Camerele standard duble sunt mai mici dar compensează terasa din faţa camerei şi grădina care este superbă

@Flaviu, @amfost16, @landronache am revenit cu detalii despre staţiune aici

@alinutzza140, eu m-am simţit bine la noi şi cu siguranţă voi reveni oricând cu plăcere, chiar dacă voi mai merge şi pe la alte mări

cristina, acesta să fie motivul pentru care Mihaela se simte atât de bine în apă…?

Ovidiu, chiar m-am simţit bine şi cu siguranţă voi reveni la noi la mare

ancamaria şi alţi iubitori de munte, dacă aveţi drum pe la Braşov, daţi un semn, mi-ar face plăcere să ne întâlnim

@georgiana şi marea noastră este frumoasă

@Tora_Ingrid şi acum preţurile sunt accesibile în staţiune, atmosfera s-a mai schimbat dar aerul tânăr s-a păstrat chiar dacă este oarecum diferit faţă de acei ani. Acum tinerii se distrează noaptea la Club Imperio, lângă lac şi ascultă multă muzică „house”… puţin cam prea alertă pentru gustul meu

Mulţumesc tuturor şi vacanţe plăcute la orice mare aţi merge!

ileanaxperta [10.07.10 20:04:31] »

Draga mea, ti-am sorbit dintr-o suflare minunatele si atat de utile randuri. Si dupa atatea amanunte si descrieri atat de "live" parca am stat deja acolo... Dar nu, voi merge, sper eu, in toamna cu ai mei copii acolo sa vada si ei statiunea tineretului (fost) "revolutionar" al sec. trecut, statiunea de suflet tanar a multora dintre noi.

Asa ca, frumoasa "Casa Ancora"... iata-ne, venim in septembrie!!!

Iar tie, draga krondy, nu-ti pot da mai mult de 400 PMA...

artemisa24 [11.07.10 13:38:02] »

Mi se umplu ochii de lacrimi cand citesc despre Costinesti….nu stiu cand voi mai ajunge acolo dar pentru felul cum ai scris, iti acord maxim posibil…

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [11.07.10 17:42:05] »

Din nou un review plin de impresii foarte utile, superb descrisa aceasta locatie, drept urmare, cu o intarziere scuzabila iti acord cu multa placere votul cu nr. 20 !

(De marti am fost in deplasare prin tara, in interes de serviciu si abia astept sa va povestesc prin cate locatii am trecut si am si stationat : Lugoj, Timisoara, Alba Iulia. Se pare ca merita din plin vizitata tara noastra, caci multe frumuseti ascunde si o parte din ele eu am intalnit, chiar si din mers m-am odihnit admirand frumoasele noastre forme de relief). Felicitari si inca 400 PMA ...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [12.07.10 00:25:26] »

Am uitat sa te intreb, Diana, ce tarife se practica la pensiune ? Poate in vara aceasta avem s inoi ocazia sa vizitam litoralul romanesc (cine stie ) si poate poposim si chiar ne cazam la Casa Ancora. M-ar interesa o camera pentru 2 adulti + 2 copii. Multumesc anticipat pentru raspuns !

krondia [12.07.10 08:59:28] »

Dana, tarifele diferă în funcţie de perioadă şi de tipul camerei. Mai multe detalii găseşti aici http://www.turistinfo.ro/costinesti/cazare-costinesti/vila_casa_ancora-c1181.html

Bmona [29.06.11 10:54:20] »

Frumos relatat, scuze ca am gasit review-ul si l-am votat cu un an mai tarziu! Felicitari!

uana [30.07.11 12:49:02] »

ai putea sa-mi spui si mie te rog frumos, cum se ajunge la casa ancora fara masina personala? sunt taxiuri din gara costinesti? sau e prea departe?

krondia [01.08.11 10:27:48] »

@uana, noi am fost cu maşina personală. Gara este destul de departe, cel mai bine iei legătura cu proprietarul care este foarte amabil, sigur îţi va da mai multe detalii. Numărul de telefon oficial al pensiunii este 0745 089 520 sau 0241 734 584.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
13 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Alina Morar, alinutzza140*, artemisa24, Bmona, dananecula, Flaviu, georgiana, ileanaxperta, krondia, landronache, TORA INGRID, trandafir 1970, uana
Alte impresii din această RUBRICĂ:
NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.112809896469 sec
ecranul dvs: 1 x 1