ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 23.02.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JAN-2021
DURATA: 2 nopți
Cuplu
PREȚ SEJUR 540 lei
FĂRĂ transport
TIP CAM: DblStd
REGIM MASĂ MD
Raport PREȚ/CALITATE: EXCELENT
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
37.50%
Mai degraba nemulțumit
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
83.50%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 28 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Continental Forum Hotel4

Continental Forum Oradea: hotel da, restaurant, hotărât, ba!

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

După modelul experimentat cu succes în noiembrie la Cluj, ne-am hotărât să vizităm Oradea, orașul despre care auzisem atâtea lucruri bune și frumoase, ba chiar aici pe AFA citisem destule articole încurajatoare. În plus, primeam periodic notificări cu reduceri la zboruri de la Blue Air, așa încât ne-am zis că merită să încercăm un city-break în orașul de pe Crișul Repede.

Inițial, am luat bilete pentru un weekend prelungit, de vineri până luni, la mijloc de ianuarie, apoi zborul de întoarcere, de luni, ne-a fost anulat, așa că am redus intervalul de ședere, hotărând să venim înapoi duminică seară, atunci când era o cursă disponibilă. Orarul de zbor a fost bun, decolarea având loc vineri la orele 10,15, iar duminică din Oradea puțin cam târziu, la 22,00, dar ne rămânea toată ziua la dispoziție. Modificarea a fost gratuită, iar ambele bilete tur-retur au costat 227 lei (cu bagaj de mână), promoția de discount de 50% fiind considerabilă.

În atare condiții, trebuia să ne orientăm la o cazare convenabilă pe care intenționam s-o achit cu un card de vacanță și cum reținuserăm de când fuseserăm la Sibiu exact cu un an în urmă, că și Oradea deține un hotel din lanțul Continental Forum (la Sibiu fuseserăm mulțumiți) care acceptă plata în acest mod, am sunat și m-am informat, după ce studiasem un pic și website-ul propriu al hotelului. În plus, hotelul oferea o reducere de 20% din tariful de cazare pentru rezervările făcute direct pe website-ul propriu. A fost simplu și ușor, am rezervat o cameră dublă de luxe, cu balcon și vedere la Criș contra sumei de 270 lei/noapte cu mic-dejun inclus, pentru weekend-ul 15-17 ianuarie.

Am aterizat la Oradea în jur de orele 11,00 și până am ajuns în oraș, s-a făcut de prânz, când ne încerca foamea. Vremea s-a dovedit a fi friguroasă, de fapt cred că am prins cel mai geros weekend din iarna asta, și să-l fi căutat înadins nu cred să fi reușit așa! Check-in scria că se face începând cu orele 15,00, însă dacă tot intraserăm în hotel, am zis că n-ar fi rău să întrebăm și am nimerit bine, fiindcă recepționerul a cercetat dacă e liber ceva și am avut noroc. În rest, am primit imediat cartela camerei, informațiile despre micul-dejun, ni s-a dat o hartă personalizată a Oradei, ni s-a recomandat piscina proprie în aer liber, cu apă geotermală (37ºC), ni s-a răspuns că putem mânca la restaurantul hotelului și că putem achita la final, tot cu același card de vacanță.

Am primit o cameră de luxe, exact așa cum antamasem, situată la etajul al patrulea, cu balcon și o superbă vedere la Crișul Repede.

Câteva cuvinte despre Hotel Continental Forum Oradea, 4*

Adresă: Aleea Ștrandului nr. 1, cod 410051, Oradea, România

Website: continental-forum-oradea. ... nentalhotels.ro

E-mail: oradea@continentalhotels.ro

Hotel Continental Forum este un „mastodont” cu 168 de camere dispuse pe șapte etaje, ce-şi afişează cu mândrie pe frontispiciu cele 4 stele cu care este catalogat. A fost construit în perioada 1967-1971, numele său inițial fiind Hotel Dacia. La acea vreme era o bijuterie arhitecturală, a rămas o emblemă orașului pentru mult timp, dar din 1996 acesta intră în lanțul hotelier Continental, iar zece ani mai târziu, în urma unui proces de rebranding, devine Continental Forum, hotelul de astăzi. Se spune că ar fi cel mai mare din oraş. Se află chiar pe malul râului Crișul Repede, la cam10-15 minute de mers pe jos de principalele atracții turistice ale Oradei.

Capacitatea de cazare, aşa cum rezultă din informaţiile de pe website-ul propriu, constă în 121 de camere standard și business, 35 de camere de luxe, 7 apartamente și 5 camere family. Din totalul de camere, doar 77 au balcon și o vedere impresionantă spre râul Crișul Repede. Poate oferi o mulţime de servicii şi facilităţi, însă pe noi cel mai mult ne-a încântat piscina cu apă geotermală, ce ne-a asigurat un adevărat răsfăţ pe tot parcursul intervalului în care i-am fost oaspeţi.

Din ce am citit aici, pe sait, sau din alte surse, nu toate camerele sunt renovate, deci nu pot fi clasificate ca fiind de patru stele, hotelul fiind chiar unul controversat, căci părerile sunt contradictorii, tocmai prin prisma confortului şi serviciilor de care au avut parte fiecare dintre clienţi. De aceea, nici notele sale de pe saiturile de rezervări on-line nu sunt prea mari, în plus mulţi dintre cei care au fost clienţii hotelului lăsând recenzii descurajante.

Camera noastră

Accesul spre cameră l-am făcut aproape tot timpul cu liftul, trei ascensoare îşi făceau mereu datoria cu succes într-un coboară/urcă permanent, respectându-se regulile de distanţare fizică.

Am primit camera 404 în drum spre care am admirat lobby-ul etajului, precum şi palierele elegante. De cum am intrat, mi-am dat seama că dimensiunea camerei nu este una foarte generoasă, însă aspectul său mi-a plăcut de la prima privire. Finisaje de calitate, curăţenie impecabilă, decor stilat şi multă căldură la propriu şi la figurat, cam acestea mi-au venit în minte la cea dintâi impresie. Mobilierul în tonuri calde de alb şi bej, mocheta în care tălpile se afundă uşor, o fereastră/uşă spre balcon largi care asigură o lumină naturală bună pe timpul zilei.

La intrare, ne-a întâmpiat un hol micuţ cu dulap de haine, un corp de cuier lipit de acesta, precum şi încă un corp cu rafturi etajate în care am găsit halatele de baie, imaculate şi pufoase, împăturite, apoi seiful, iar mai jos espressor-ul de cafea într-o tăviţă cu capsule, ceşti, pliculeţe de ceai, zahăr. La penultimul nivel, se află minibarul care nu conţinea nimic pe timp de pandemie şi sub acesta un spaţiu în care stăteau cuminţi papucii de unică folosinţi şi cântarul de baie.

Camera era dominată de patul matrimonial, de mărime bună, foarte confortabil, încadrat la capete de noptiere deasupra cărora erau montate în perete veioze şi lămpi de citit. Pe una dintre noptiere se afla telefonul fix, iar în continuarea celeilalte se găseşte toaleta cu oglindă şi scaun care poate fi folosită şi pe post de birou. Urmează micuţa zonă de relaxare reprezentată de o măsuţă rotundă, pe care am găsit tava cu pahare şi o sticlă de apă plată din partea casei, aşezată între două scaune-fotoliu.

Vis-á-vis de pat, pe perete aveam televizorul LCD cu diagonală apreciabilă, iar la bază un corp gen măsuţă de bagaje. Deasupra telvizorului, o aplică asigura lumina pe timp de seară. încălzirea şi AC erau furnizate în sistem centralizat, uneori am simţit nevoia să reducem gradele din termostatul caloriferului, fiindcă aerul era destul de cald şi uscat.

Balconul era destul de mare, dotat cu un scaun de plastic, iar pe pervaz cu o scrumieră, semn că doar acolo se poate fuma, însă cel mai frumos lucru era priveliştea spre Crişul Repede, podul Dacia şi faleză, acum acoperită de zăpadă, într-un superb peisaj de iarnă.

Imediat în dreapta, după ce se intră în hol, se face baia, destul de spațioasă, foarte curată și modernă. Se observă că obiectele sanitare nu sunt noi, dar bine întreținute, la fel și instalațiile care funcționează perfect, fără cusur. Baia este prevăzută cu o chiuvetă de sticlă încastrată într-un blat generos, cu duș fără cabină propriu-zisă, despărţit de un paravan de sticlă de restul încăperii. Consumabile am găsit fel de fel (hârtie igienică, gel de duș, săpunele, pastă de dinți, periuțe, loțiune de corp, șampon, set de ras), cele epuizate au fost reînnoite în ziua următoare, prosoapele erau așezate pe caloriferul vertical. Acestea ne-au fost schimbate în fiecare zi.

Continental Forum este un hotel mare cu multe spații comune impresionante, așa cum ar fi imensul lounge de la intrare, foarte înalt- pe două niveluri-, amenajat cu stil, garnisit cu plante, iar privit de la etaj, încântă toate privirile. La parter se mai află un bar, alte spaţii generoase tip lobby, restaurantul Mondo, locul de saună. La mezanin există un local gen autoservire în care clienţilor li se pune la dispoziţie micul-dejun şi din care se poate privi exact spre recepţia şi salonul cu deschidere largă şi înaltă din zona de lobby.

Piscina

Fără îndoială, vedeta hotelului Continetal Forum Oradea este piscina în aer liber, cu apă geotermală cu proprietăţi curative, care ne-a asigurat o reală desfătare pe timpul minisejurului nostru. Imaginaţi-vă cum a fost ca la -6℃ afară, cu fulgii de zăpadă căzând alene peste tine, să stai scufundat în apă aburindă şi să te lăfăi în cele 37-38℃! Cred că aş fi stat toată ziua în piscină dacă nu riscam să devin murătură şi dacă nu era musai să ajungem şi să colindăm prin oraş, că doar veniserăm să admirăm frumuseţile Oradei!

Accesul este gratuit pentru oaspeţii hotelului, însă pentru ceilalţi clienţi costă 30 lei/zi/adult şi 20 lei/zi/copil, iar programul este destul de cuprinzător, fiind deschisă de dimineaţa de la orele 08,00 până seara la orele 20,00. În afară de cei cazaţi în hotel, veneau mulţi oameni la piscină, în special vârstnici, fiindcă era singura deschisă pe timp de pandemie (din spusele lor), iar apa tămăduitoare era parte din tratamentul lor.

Piscina are o formă neregulată, cu margini rotunjite, este de dimensiune generoasă, iar adâncimea sa porneşte de la 1,20m şi, treptat, ajunge la 2,50m. Se poate intra în piscină fie din interiorul hotelului, printr-un tunel, fie de afară, pe scări. Vara se pot folosi şi şezlongurile, barul din imediata vecinătate, iar apa din piscină nu trece de 33℃. Este garnisită pe laturi cu plante şi arbuşti, acum doar tuia era încă verde.

Ca şi concluzie parţială, piscina asta a făcut toţi banii, clar fără ea cazarea mi s-ar fi părut mai searbădă, deşi camera noastră a fost perfectă.

Mic-dejun

Se putea lua în fiecare dimineaţă între orele 07,30 -10,00 la restaurantul gen autoservire situat la mezanin, dedicat în exclusivitate acestei mese. Era pus la dispoziţie tip bufet, cu respectarea strictă a distanţării fizice şi a regulilor de igienă. Pot spune că a fost ok din punctul de vedere al ofertei de produse şi absolut identic în cele două dimineţi în care am mâncat acolo. Am găsit de toate: legume, fructe, fructe uscate, cereale, mezeluri, brânzeturi, iaurt, unt, miere, diverse gemuri, compot şi preparate calde: crenvurşti, omletă ouă ochiuri, ouă fierte, ciuperci sotate, bacon, cârnăciori, etc. De băut aveam de ales: cafea (foarte bună), sucuri, ceai, apă, lapte, etc.

Nu puteai să spui că că nu găseşti ceva pe plac, dar parcă nu era chiar un mic-dejun bogat, aşa ca de patru stele. Din punct de vedere cantitativ chiar nu erau probleme, se putea mânca fără restricţie, spun asta fiindcă ne-am nimerit în hotel cu mai multe grupuri de sportivi aflaţi în cantonament şi băieţii ăştia chiar mâncau, nu se încurcau, însă nimeni din personal n-a făcut vreo aluzie sau vreun gest dezaprobator.

Restaurant

Cea mai mare dezamăgire a hotelului Continental Forum mi s-a părut a fi propriul restaurant. Noi nu suntem persoane cu pretenţii exagerate sau cu fiţe, dar nu mă gândeam că poate fi atât de slab acest restaurant.

Am ajuns la hotel înfometaţi şi după ce ne-am instalat în cameră, ne-am zis să mergem la masă, la restaurantul Mondo, cel din incinta hotelului. Văzuserăm pe website cam ce oferă ca bucate şi preţurile aferente şi ne-am zis că ar fi ok să luăm prima masă în hotel, de cum am venit. N-a fost aşa! Prima bilă neagră am dat-o pentru faptul că meniul era muuult mai sărac faţă de cel de pe website, şi am făcut cunoştinţă cu el încă de când coboram cu liftul spre parter unde se află restaurantul, deoarece era afişat în cabina ascensorului, lângă oglindă. Ei, ne-am zis, lasă că vedem la faţa locului!

Restaurantul este frumuşel ca aspect, elegant, dar nu prea mare. A venit repede un chelner cu meniurile pe pe câte o foaie volantă, adică diversitate yok! Ce să alegi, că nu prea aveai ce! Vroiam o ciorbă şi meniul conţinea un singur tip de ciorbă, cea a zilei. Dom’le, îmi ziceam în sinea mea, doar la cabanele din creierii munţilor cabanierii gătesc un fel de ciorbă şi e de înţeles, dar parcă ăsta se vrea restaurantul unui hotel de clasă! În fine, am comandat ciorba zilei care era de pui á la grec. Soţul a ales un mix grill cu garnitură de cartofi prăjiţi, iar eu m-am orientat la nişte penne cu somon. De băut, la început un whisky mic pentru soţ, apoi vin alb la carafă şi o bere. Whisky-ul a fost adus repede, mâncarea aşa şi aşa, dar la sfârşit băutura, greu de tot. Muream de sete, dar nu mai dădea pe acolo niciun chelner, nici al nostru, nici vreun altul timp de minute bune. Până la urmă, au venit băuturile şi ne-am udat gâturile uscate. În afara câtorva sportivi din grupul basketball-iştilor aflaţi în cantonament, nu mai era nimeni în restaurant, ceea ce trebuia să ne dea de gândit. Nu vă spun că mâncarea nu a fost cine ştie ce, dar servirea chiar a fost sub orice critică. În aşteptarea notei de plată, soţul încerca să destindă atmosfera murmurând şugubăţ „Hai, că nu ne mai prindeţi voi pe aici!”

Colac peste pupăză, imediat după ce am terminat de mâncat, când am ieşit la plimbare, am văzut meniul zilei afişat pe o tăbliţă la un restaurant vis-á-vis de hotel, cu 18 lei şi nişte bucate excelente în poze. Asta e!

 

Parcare

Pentru cei ce vin cu maşina, există o parcare suficient de mare, monitorizată şi păzită permanent, dar am citit că ar costa 30 lei/zi, ceea ce nu e puţin deloc.

Wi-fi funcţionează foarte bine peste tot în hotel, în toate spaţiile, am experimentat şi, bineînţeles, este parolat.

Despre personalul hotelului nu prea citisem de bine, însă nu am niciun reproş de făcut, fiindcă toţi cei cu care am interacţionat, cu excepţia chelnerilor delăsători de la restaurant, au fost amabili, serviabili şi săritori. La recepţie am avut parte de o primire bună, de toate informaţiile solicitate, ni s-au dat hărţi, ziare şi reviste locale, tot ce am vrut, iar la final am achitat cu cardul de vacanţă şi am primit factură, aşa cum se procedează normal.

Concluzie

Am avut parte de cazare foarte bună, camerele categorisite ca fiind de patru stele, aidoma celei pe care am primit-o, merită să fie recomandate doritorilor, de restul camerelor nu-mi pot da cu părerea nevăzând cum arată. De asemenea, piscina cu apă geotermală, în aer liber, este punctul forte al hotelului, lucru dovedit, mulţi dintre oaspeţii hotelului alegând să vină să se cazeze acolo din această raţiune. Aş mai da o bilă albă pentru curățenie, acesta fiind este un aspect întâlnit peste tot, prin hotel.

Însă, nu recomand sub nicio formă restaurantul, acesta neridicându-se la pretenţiile unui hotel de patru stele din punctul de vedere al bucătăriei oferite, că altminteri, localul arată ok. Aici ar trebui să se schimbe ceva!

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip: youtube

Citește și CONTINUAREA aici
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

---
Trimis de irinad in 23.02.21 06:34:20
Validat / Publicat: 23.02.21 08:31:17
VIZUALIZĂRI: 662INFO ADIȚIONALE
 • A fost prima sa vizită/vacanță în ORADEA
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia, Serbia, Bulgaria, Albania, Grecia, Malta, Iordania, Israel, Italia, Franţa, Cipru
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Seara din balcon, privim spre Crişul Repede şi Podul Dacia
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 43400 PMA (din 46 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 28.05 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  6 ecouri scrise, până acum

  Mihai18 [23.02.21 10:16:02] »

  Apreciez rewievul și l-am citit cuvânt cu cuvânt ca să-mi dau seama cum privesc și alți turiști acest hotel.

  Eu m-am cazat de două ori la Forum Continental și faptul că a 2-a oară am mers tot la acest hotel, denotă că mi-a plăcut. Prima cazare am făcut-o când am vizitat Oradea, apoi următoarea a fost când am vizitat orașul Debrețen din Ungaria care este destul de aproape, cca. o oră de mers cu autoturismul. La intrarea în Ungaria, m-a surprind faptul că mergând să cumpăr vignieta, mi s-a răspuns că numai până la Debrețen nu este nesesară.

  Am scris un rewiev despre acest hotel, cu notă pozitivă dar în ecouri, printre altele, s-a  criticat faptul că la un hotel de 4 stele, televizorul era de tip vechi, însă pe mine nu m-a deranjat. Pentru poziția sa, cu frumoasă  vedere spre râul Crișul Repede, chiar se merită să fie ales ca loc de cazare.   În închediere vă doresc excursii care să vă placă.

  Aurici [23.02.21 11:15:25] »

  Era cât p-aci să fac revelionul la Oradea. Găsisem o vilă din aceea veche, dar modernizată, care păstrase și vechi dar avea și nou, avea o super notă și un preț bun. Și aveam curaj să mă duc cu 2 perechi dintre prietenii care făcuseră covid. Pe urmă ne-am gândit la restul găștii și nu ne-am îndurat, pentru că ar fi fost prima dată după mulți, mulți ani când ne-am fi împrăștiat așa.

  ​Îmi doresc și eu de mult Oradea. Am dormit o dată acum mulți ani dar orașul nu era nici pe departe ce a devenit în ultima vreme datorită vestitului primar. Mă gândeam să-i dedic câteva zile, dar parcă aș vrea să fie primăvara/vara că prea frumoase erau pozele încărcate de colegii noștri care au scris în ultima vreme despre Oradea. În 2019 îmi amintesc că am citit multe articole de-ale colegilor care scriu pe gustul meu.  

  Dar uitându-mă și la pozele tale de iarnă îmi dau seama că este un oraș frumos oricând, așa că aștept cu interes impresiile despre oraș.

  Mi-a plăcut și hotelul, mai ales piscina, ​iar prețul avionului la data asta merită cât mai multe zboruri interne.

  Te pup, ​un an cu multe planuri de călătorie! ​

  irinad [23.02.21 20:05:08] »

  @Mihai18:  Cu scuzele de rigoare pentru acest răspuns întârziat, ţin să vă spun că şi mie mi-a plăcut la Continental Forum Ordea şi de ar fi să revin în oraşul acesta frumos, tot aici m-aş caza, în acelaşi gen de cameră, aşa că vă înţeleg perfect. Mai mult, piscina era delectarea desăvârşită pe frigul de care am avut parte în acele zile. Era, practic, vedeta hotelului.

  Din anumite privinţe, hotelul nu este chiar de patru stele, însă nu pot spune că m-a deranjat ceva în aşa fel încât să-mi strice dispoziţia. Restaurantul este chiar o dezamăgire, dar acesta se poate elimina uşor, alegând alte localuri din oraş unde se mănâncă foarte bine, am încercat şi noi şi a fost bine, voi povesti.

  Mulţumesc pentru ecou, vizită, cuvinte frumoase şi vă întorc cu drag toate urările de bine!

  webmaster [23.02.21 20:16:44] »

  Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  irinad [23.02.21 20:22:54] »

  @Aurici:  Pentru întârziere îţi sunt şi ţie datoare cu scuze, dar m-am adunat acasă, abia un pic mai devreme.

  Ideea cu revelionul la Oradea mi se pare minunată, însă înţeleg şi faptul că v-aţi "solidarizat" cu restul găştii, lasă că vor veni vremuri mai bune, cel puţin aşa sperăm, şi poate vom mai face petreceri cu multă lume.

  Noi doar am reuşit să "mirosim" un pic Oradea în acel weekend, însă ne-am promis că negreşit vom reveni şi într-un anotimp mai prietenos, cu flori şi grade mai multe în termometre. Însă, nouă ne-a plăcut mult chiar şi aşa, în decorul acela demn de "Crăiasa Zăpezii". Am avut totuşi noroc de o zi cu soare, însă gerul muşca cu putere,   măcar pozele au ieşit  fără nori şi "fulgi".

  Mi-a plăcut și hotelul, mai ales piscina, iar prețul avionului la data asta merită cât mai multe zboruri interne.

  Mă bucur că eşti în asentimentul meu, şi pot spune că deja am în minte o altă escapadă cu avionul în alt colţ de ţară, exact cum ai spus,   preţurile biletelor de avion în perioadele de promoţii "te îndeamnă" să le cumperi fără regret, chiar dacă zborurile se anulează sau se schimbă.

  Mulţumesc pentru ecou, vizită, comentariu! Şi eu îi doresc să ţi împlinească toate dorinţele turistice cât mai curând!

  irinad [23.02.21 20:33:51] »

  @webmaster:  Mulţumesc mult, o surpriză frumoasă pentru mine!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Aurici, irinad, Mihai18
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.0967791080475 sec
  ecranul dvs: 1 x 1