ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.07.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Gura Humorului [SV]
ÎNSCRIS: 03.09.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2020
DURATA: 7 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
EXCELENT

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
PLAJA şi MAREA:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 7 MIN

Wawe Resort – WOW, peste Turcia?

TIPĂREȘTE

Desi suntem fani Egipt si Turcia, anul acesta din cauza pandemiei de covid 19 am ales un sejur, pentru prima data in Bulgaria, la WAVE RESORT aproape de Pomorie, zona Burgas.

Astfel, pe 4 iulie 2020 am plecat de la domiciliu cu masina in jurul orei 90.30 si am ajuns la noi pe litoral, in Saturn, la hotel Hora, in jurul orei 18.30, cu o pauza la Bacau, pe traseul Ramnicu Sarat – Harsova – Ovidiu – Mangalia.

In Saturn, la hotel Hora am ramas o noapte, in care am dormit cu greu 2 ore, de bine ce ne era, iar a doua zi pe la 07.30, am trecut granita in Bulgaria pe la Vama Veche, in vama noi fiind singuri. Aici le-am dat o declaratie pe propria raspundere, completata de acasa si ni s-a luat temperatura, cu totul daca am stat 6 minute, dupa care am trecut granita.

Drumul pana la destuinatie a decurs lin, uneori fiind chiar singuri pe traseu.

De la Varna, drumul a fost putin mai aglomerat, dar in nici un caz ca in Romania.

La WAVE RESORT am ajuns in jurul orei 10.50, cu greu am gasit loc in parcarea hotelului care era plina, fiind parcate masini si pe drumul principal in afara parcarii.

Parcarea a costat 15 leva pe zi si e bine daca aveti deja leva, deoarece la casa de schimb valutar a hotelului cursul euro era mult mai mare decat cel oficial.

Cum am ajuns la receptive, in maxim 10 minute am si primit camera, care corespundea rezervarii, adica double premium sea view, la et. 2, chiar pe centru, avand o vedere foarte frumoasa spre fantana muzicala si piscine.

Ei, in sfarsit ne-am relaxat complet. Asa DA!

Dupa experienta din ziua anterioara la hotel Hora, unde aproape ca intrasem in depresie, aici la WAVE ne-am revenit, regasind admosfera familiara din Turcia si Egipt la cele mai bune resorturi la care am fost.

WAVE RESORT a fost deschis in 2019, are o arhitectura moderna si foarte frumoasa.

Camera noastra avea undeva la 46-48 mp, cum intrai de pe un hol mare imediat in dreapta era spatiul alocat toaletei cu doua chiuvete cu oglinzi mari deasupra rotunde si frumos luminate, cu o incapere separata pentru dus, si o alta separata pentru wc, si acestea luminte difuz, in continuare de pe hol, in dreapta se afla dressingul, cel mai mare pe care l-am vazut la un resort de pana acum si in continuare urma camera de dormit, cu un pat matrimonial mare si unul de o persoana, iar in capat balconul spatios, cu o masuta, doua scaune si un uscator de rufe.

In camera era minibar care a fost plin cu apa, doua doze de bere si sticle cu cola si fanta in prima zi, dupa care a fost alimentat in zilelele urmatoare doar cu apa. Seif gratuit in camera.

Restaurante si mancare

In primul rand trebuie sa mentionez despre masurile care au fost luate la acest resort anti covid 19.

In mai multe locatii sunt dispozitive cu gel dezinfectant.

La intrarea in restaurante - unul principal si 3 a la carte (bulgaresc, italian si asiatic) – sunt dispozitive cu gel dezinfectant, pe sol sunt indicatoare de sens de urmat, in restaurant in dreptul recipientelor cu mancare sunt panouri din plexiglas si tu intinzi farfuria si iti pun ei ce anume doresti, ospatarii poarta masti sau viziere si manusi.

Mesele le dezinfecteaza dupa fiecare client.

Si la receptie personalul poarta masca sau viziera si manusi, la fel si cameristele care fac curatenie.

Despre mancare, ce pot sa zic decat felicitari, foarte, foarte bun! .

La micul dejun produsele (branzeturi, omlete cu legume, omlete simple, ochiuri, oua moi, carnaciori, salam, sunca, bacon, crenvusti, ciupercute, brocoli, rosii fierte, masline, salate de cruditati, morcov, sfecla, patiserii, iaurt, salate de fructe) se mai repetau, insa la amiaza si seara, in fiecare zi, era ceva nou.

Supe foarte bune, cu carne si legume, ceva diferit pentru noi a fost cea de rata, foarte gustoasa, multe feluri de carne, binenteles si de porc, am mancat pentru prima data carne de rechin, au fost si scoici, carne de oaie, somon, fructe de mare, multe salate de tot felul, baby morcov, spanac fiert, ardei copti, paste de tot felul, pizza extraordinar de buna, mai multe sortimente„intr-o seara am mancat carne de pui de marimea unor sarmale imbracate intr-un mat si cu gust de mici, foarte bune.

La desert, tot felul de prajituri si torturi cu diferite crème, tarte cu fructe, baclava, inghetata, produse de patiserie, toate foarte bune.

Nu a fost nimic din ce am mancat care sa nu ne placa.

In zona intrarii la restaurantul principal se mai afla un spatiu in care gaseai mancare cu aperitive si fursecuri pe toata perioada zilei, dinainte de micul dejun si pina dupa cina. Aici se gaseau si o gramada de dozatoare cu tot felul de sucuri, cafea si bere.

In zona amfiteatrului se gasea Amphi Avenue cu Foodcorner cu program 11.00 – 16.00- unde puteai servi cartofi copti, kebab donar, pizza, salate, fructe, inghetata si un fel de clatite uriase intre 14.00-16.00.

Intr-o seara am mancat, dupa o rezervare in prealabil, la restaurantul asiatic si putem a firma, ca a fost cea mai diversificata si mai gustoasa mancare asiatica pe care am intinlnit-o pina acum, unde mai pui ca si designul interior era unul deosebit.

Ce am vazut nou, la restaurantul principal, terasa din apropierea fantanii musicale, era impartita in doua zone delimitate, pentru nefumatori si fumatori.

Bauturi:

Resortul are mai multe baruri respectiv:

In restaurant principal: 12:30 - 14:00h si 18:00 - 21:00h – se pot servi bauturi alcoolice locale, bauturi calde si fierbinti, bauturi concentrate.

In restaurante A la Cart: 19:00 - 21:00 - se pot servi bauturi alcoolice locale, bauturi calde si calde, bauturi concentrate.

Bistro bar: 10:00 - 12:00,14:00 - 18:00,21:00 - 07:00 - Bere, Vinuri, Bauturi calde si calde, Bauturi concentrate

Pool Bar: 10:00 - 24:00 - bauturi alcoolice locale, bauturi calde si fierbinti, bauturi concentrate

Beach bar: 10:00 - 18:00 - bauturi alcoolice locale, bauturi calde si calde, bauturi concentrate

Cocktail Bar: 10:00 - 18:00 - Bauturi alcoolice locale, Bauturi calde si calde, Bauturi concentrate

Lobby Bar: 08:00 - 23:00h - Bauturi alcoolice locale, Bauturi calde si calde, Bauturi concentrate.

Mare si piscine:

Resortul dispune de mai multe piscine din care una semiolimpica, o zona pentru only adulti 16+ cu baldachine si sezlonguri gratuit si o zona identica petru adulti si copii, piscina cu apa biologica, piscina interioara, piscine laguna cu iesire direct din camerele cu vedere spre piscina Lagoon.

Mini-aqua parc cu 4 topogane. Prosoapele de plaja se luau si puteau fi schimbate zilnic intre orele 16:30 si 18:00 la centrul de wellness.

Pentru copii erau o piscina in aer liber si o piscina interioara, Turnul Aqua pentru copii cu 3 tobogane de apa si o zona acvatica cu jucarii gonflabile.

Marea, 25,26 de grade, putin adinca la intrare, iar dupa vreo 3 m adancimea era mai mica, dimineata marea era mai lina, iar dupa amiaza in 3 zile au fost valuri foarte mari.

Plaja este putin in panta si nu dreapta, dar sunt sezlonguri si pe iarba in apropierea plajei.

Mi-a placut foarte mult ca in aproape toate piscinele puteai sa intri in apa pe trepte si evitai astfel pericolul de a te expune imbolnavirii punand mana pe bara de metal al scarii clasice de coborare in piscine, pe care inevitabil toata lumea o atinge si la urcat si la coborat.

Cam la vreo 200 de m de hotel sunt lacuri cu apa sarata si am vazut turisti care se ungeau cu namol de la cel mai apropiat lac.

Divertisment

De la ora 10.00 incepea programul de animatie, aqua gim, polo, dupa amiaza volei pe plaja si yoga.

Seara de la 20.30 era minidisco la amfiteatru, dupa care de la 21.00 timp de 20 de minute era show de lumina si sunet la fantana muzicala (minunat), iar de la 21.30 spectacole pe diferite teme la amfiteatru.

Internetul Wi-Fi gratuit avea un semnal foarte bun pe toata suprafata resortului.

Cei mai multi turisti erau bulgari, dupa care romani si mai putini nemti si cehi.

In parcare am numarat inainte de plecare 18 masini din Romania, celelalte fiind din Bulgaria.

Tot personalul foarte amabil, zimbitor si dispus imediat sa te ajute.

In ultima zi, am servit micul dejun si am plecat de la hotel in jurul orei 11.00.

Ne-am intors in vama pe la Negru Voda si am fost intrebati doar din ce tara venim, fara alte formalitati. In fata noastra mai erau 5 masini cu nr. de Romania si am asteptat 15 minute.

Am mai ramas o zi la noi pe litoral si ne-am cazat la Ramada by Wyndham Constanta, unde am avut conditii net superioare fata de hotel Hora din Saturn.

 

In final voi raspunde la intrabarea din titlu:

DA, la unele servicii, WAVE RESORT a fost peste serviciile pe care eu personal le-am intalnit la resorturi cu pretentii din Turcia sau Egipt, ceea ce a fost o surpriza foarte placuta si ne-am bucurat de aceasta minunata experienta cu atat mai mult apreciata in aceste vremuri tulburi!

Am reveni cu drag, oricand la acest resort!

## end review sc

[fb]
---
Trimis de elenaadina in 18.07.20 09:49:14
Validat / Publicat: 18.07.20 12:45:41
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA

VIZUALIZĂRI: 10157 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

50 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elenaadina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 vedere de pe balcon
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 60300 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review - pg. 1 / 2

50 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 50
webmasterX [18.07.20 12:44:44] »

EXCELENTĂ recomandarea

Mutat în rubrica "Wave Resort [Aheloy], POMORIE" (nou-creată pe sait)

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 00010&hid=26398.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.​​​​

mishu [18.07.20 12:55:13] »

@elenaadina:  Sa tot mergi asa in concediu. O buna recomadare, felicitari, votat cu mare drag.

webmasterX [18.07.20 13:35:56] »

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

M'Liviuscris / TELEFON [18.07.20 14:18:53] »

Din ce ai relatat la acest resort și din fotografiile postate se vede ca este de luat în calcul. Poziția lui și serviciile vor face sa fie un resort cautat în următorii ani. Felicitări pentru vacanta reușită!  

mishu [18.07.20 14:34:09] »

@elenaadina:  Minunate poze, confirma buna ta impresie.

webmaster [18.07.20 16:01:11] »

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

ana anghelscris / TELEFON [18.07.20 23:32:08] »

F frumos hotel! Vroiam sa va întreb in ce proporție era hotelul ocupat și dacă oaspeții respecta regulile de distanțare. Totodata am văzut niște filmări pe YouTube și pare ca bate vântul   (nu știu dacă a fost doar impresia mea sau chiar așa este). Multumesc!

elenaadina [19.07.20 09:19:41] »

@mishu:  Multumesc!

elenaadina [19.07.20 09:42:37] »

@ana anghel:  Hotelul era ocupat cred la capacitatea maxima.

​Cu privire la regulile de distanțare  cred ca tine de vigilenta si responsabilitatea fiecaruia. Astfel, unii respectau mai mult, altii mai putin. Este greu pentru oameni sa puna in practica niste reguli cu care nu au fost invatati, in primul rand trebuie sa le tina minte si sa le constientizeze, iar apoi sa le puna in practica. Daca vrem sa ne mai bucuram in urmatorii ani de sejururi si excursii va trebui sa ne obisnium cu aceste reguli. Daca nu, vom sta acasa. In spatiu deschis, nu se prea purtau masti, dar la restaurant, erau persoane care purtau masti. Noi am avut tot timpul la masa, un flacon cu gel dezinfectant, cu care ne stergeam pe maini, iar apoi stergeam furculita, cutitul si lingura cu servetele antibacterienie puternice dupa care mancam. Important este, daca pui mana pe ceva care este la comun, de ex. butonul de comanda din lift, sau atingi ceva, sa nu duci mana la fata, ci sa ai rabdare sa te speli intai pe maini. Cand intram in camera dupa o zi intreaga de stat afara, mai stergem cu servetele antibacteriene, unele zone, pentru siguranta noastra. Poate multi vor aprecia ca exageram, dar daca o fi, Doamne fereste, sa ne infectam, vrem sa avem constiinta impacata ca noi am facut tot ce se putea pentru siguranta noastra. Cu privire la vant, dupa amiaza vantul era mai puternic, dar pentru ca noi suntem obisnuti cu vantul din Egipt, nu ni s-a parut ceva desoebit. Doar ca sunt valuri destul de mari    (e Marea Neagra nu Marea Rosie sau Mediterana, ne adaptam).

lidana [02.08.20 12:36:18] »

Un review amănunțit, un resort atractiv. Sunt în căutarea unui resort pe litoralul bulgăresc după 2 încercări eșuate de a ajunge și anul acesta în Turcia. A dori să vă întreb despre calitatea cafelei și a băuturilor alcoolice: se inscriu în media obișnuită a hotelurilor bulgărești (adică slabă), sau sunt peste această medie? Mulțumesc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
elenaadinascris / TELEFON [02.08.20 19:45:11] »

@lidana:  Buna seara. Cam greu de spus... Noi am consumat bere și vin, care erau ok... vinul era românesc (Dealurile Ostrov)... se mai poate incerca bautura lor, rachia... este că țuica la noi. Cafeaua era servită de la dozator (Nescafe și Lavazza)... era ok.

Dan&Emascris / TELEFON [29.12.20 05:59:00] »

Uite si o alternativa mai apropiata la ofertele turcesti.  Nu pot spune ca sar in sus la ideea de a face un concediu in Bulgaria desi am citit multe articole, majoritatea laudative despre turismul la vecinii nostri din sud. ​​

​​Este insa de bine ce scrii in articol, asa ca cine stie? Mai ales ca de la Bucuresti o doar o aruncatura de bat! Una mai lunga e drept. ​​

Felicitari pentru articol si alegere, sarbatori fericite, numai bine! ????

​​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
elenaadina [30.12.20 19:11:43] »

@Dan&Ema:  Multumesc frumos!

Si eu va doresc tot ce e bun si frumos sa se infaptuiasca in viata dvs!

La multi ani! ​​

black_mamba [25.02.21 18:42:36] »

Felicitari pentru alegere si pentru articol.

Anul trecut, dupa rezervarea anulata in Turcia, si noi am stat in cumpana daca sa al​egem Wave Resort sau Reina del Mar. Am ales Reina si nu am gresit deloc. Anul asta vrem sa incercam Wave.

Vreau sa va intreb daca seara trebuie sa iti pui o gecuta pe tine, daca bauturile - racoritoare sau berea au fost imbuteliate sau de la dozator si daca ai posibilitatea sa iesi pe jos la o plimbare in imprejurimi - un orasel, ceva, la care sa se mai zgaiasca copiii. Multumesc si apreciez! ​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
webmaster26 [25.02.21 19:48:50] »

@black_mamba

daca ai posibilitatea sa iesi pe jos la o plimbare in imprejurimi - un orasel, ceva, la care sa se mai zgaiasca copiii.

Pina iti raspunde autorul/autoarea la celelalte intrebari, am actualizat coordonatele GPS / certe si raspunsul ar fi ' ' NOPE' ' ! harta

elenaadina [26.02.21 13:59:48] »

@black_mamba 

„Vreau sa va intreb daca seara trebuie sa iti pui o gecuta pe tine, daca bauturile - racoritoare sau berea au fost imbuteliate sau de la dozator"

Noi am fost in luna iulie si dimineata si seara era mai racoare. Apreciati dvs. daca e bine sa va luati o geaca, dar daca sunteti cu masina, nu strica sa ai niste haine in plus... Cu privire la bauturi, la restaurant si la baruri erau si la sticla si la dozator (la dozator mai mult in zona piscinei si a plajei).

Noi nu am iesit din resort sa ne plimbam, asa ca nu pot sa va recomand unde sa mergeti, dar va puteti informa de pe google maps.

Sa aveti o vacanta minunata!

lucy [26.02.21 22:52:18] »

@black_mamba

Noi am fost in luna august, anul trecut. Hotelul este absolut superb, servicii foarte bune.

Desi am prins o noapte cu ploaie torentiala nu am avut nevoie de haine mai groase gen geaca etc. Dar pentru orice eventualitate puteti pune in bagaj ceva jachete mai ales ca aveti copii mici.

Pe de alta parte desi este un hotel foarte bun, comparabil cu resorturile turcesti- chiar seamana foarte bine cu sueno deluxe belek, unul dintre hotelurile noastre preferate din turcia, are si 50% management turcesc asa se si explica zic eu serviciile foarte bune, nu cred ca este recomandat pentru cei cu copii.

Plaja este foarte ingusta, in panta, cu nisip negru si destul de greu de prins sezlonguri pe nisip. Apa piscinelor foarte rece, parca special pentru a nu se creea aglomerari. piscinele erau mereu goale.  

Ca sa concluzionez, ... si noi ne-am simtit extraordinar la acest hotel, dar am fost tot doi adulti. Am preferat baldachinele de la piscina pentru adulti, ne-am relaxat, mancarea a fost foarte buna, avea gust ca sa ma exprim asa , cocktailurile foarte reusite la orice bar. Eu aici v-as recomanda un sejur sau cateva zile doar cu dna intr-o camera signature, asa acum am avut si noi. Are o vedere foarte frumoasa si un design superb.

Anul trecut dupa ce cu greu am putut recupera avansul dat pt un sejur pentru Steigenberger Aldau-EGIPT, am avut aceeasi dilema ca si dvs. Reina sau Wave. Pentru anul acesta deoarece nu ma incumet inca sa rezerv in Turcia, am ales 3 zile in iulie la Reina pentru ca are recenzii atat de bune si vreau sa testam  si noi si in august 5 zile tot la Wave. Fiica mea are acum 21 de ani si bineanteles ca nu isi mai petrece concediile cu noi... dar daca ar fi avut varsta copiilor dvs mai mult ca sigur nu as fi ales Wave din considerentele expuse mai sus, desi poate ma repet este un hotel extraordinar.

Tocmai acest aspect m-a facut sa va scriu comentariul... Ce e extraordinar pentru mine, pentru tine s-ar putea sa nu fie chiar asa...

In alta ordine de idei, hotelul e destul de izolat, cumva in camp, lac sarat. Fara masina nu aveti cum sa vizitati nimic. In schimb cu masina la nici 20 minute distanta aveti Nesebarul, care este absolut superb. Eu v-as sugera o noapte de cazare inainte de sejurul all inclusive,   in Nesebar Old Town, Un orasel superb atat ziua cat si noaptea cu luminile lui superbe. Noi asa am facut.

Va doresc alegeri inspirate si o vacanta de vis!!

lucy [26.02.21 23:54:39] »

@lucy:  Wave, daca se poate corecta. Multumesc!

webmasterX [27.02.21 08:40:30] »

@lucy:  Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [27.02.21 09:13:22] »

@lucy:  

WoW! Un ecou foarte util și mai complet ca multe articole!

Ar fi păcat să nu scrii un review distinct despre acest hotel, unde ai putea atașa și fotografii astfel convingând mai ușor cititorii să aleagă acest hotel sau nu

Acest hotel nou şi asemănător în multe privinţe cu cele turceşti mi-a atras şi mie atenţia încă din 2019, motiv pentru care în ianuarie anul trecut am făcut şi eu o rezervare la Wave. Pandemia mi-a dat însă planurile peste cap şi minivacanţa mi-a fost anulată şi reprogramată, în prezent având speranţe că se va concretiza totuşi anul acesta.

Ştiu că este poziţionat fix în câmp şi pe mine nu mă deranjează acest aspect, având maşina la dispoziţie pentru a revedea locurile care mă interesează din împrejurimi.

Cu certitudine, plaja de la Reina este incomparabil mai bună decât cea de la Wave.​

Mai mult mă interesează dacă vântul ţi-a creat vreo problemă pe durata sejurului, acesta fiind poate singurul aspect deranjant legat de poziţionarea hotelului.

webmasterX [27.02.21 09:19:21] »

@lucy:  

Corectat​

lucy [27.02.21 18:56:56] »

@nicole33:  Multumesc mult pentru aprcieri!   Eu nu am scris niciun review pe site pentru ca nu sunt o buna povestitoare/ scriitoare si am asa... cum sa zic emotii ca nu o sa iasa ce trebuie.   Dar promit sa imi fac timp, sa sparg gheata  sa postez cate ceva pe aici oricum ar iesi.

​In legatura cu intrebarea ta in perioada in care am fost noi, nu a batut vantul absolut deloc. Nici pe plaja nici la piscine. Marea a fost calma, cu valuri destul de mici. Toate cele bune!

lucy [27.02.21 19:02:33] »

@webmasterX:  Multumesc!

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [27.02.21 23:18:29] »

@lucy:  

Eu nu am scris niciun review pe site pentru ca nu sunt o buna povestitoare/ scriitoare si am asa... cum sa zic emotii ca nu o sa iasa ce trebuie.

Lasă emoţiile deoparte şi scrie aşa cum simţi tu. Review-ul perfect nu a fost scris încă , chiar dacă mulţi tot caută "reţeta"  

Puţini dintre cei care scriu pe aici au talente deosebite şi o mare uşurinţă în ale scrisului. Noi ceilalţi, ne străduim cum putem şi muncim mai mult decât ei.

Curaj şi spor la scris pentru că ştiu că ai multe de povestit!

-

in perioada in care am fost noi, nu a batut vantul absolut deloc. Nici pe plaja nici la piscine.

Mulţumesc pentru lămurire, deci sunt speranţe şi pentru mine, chiar dacă am ales o perioadă mai răcoroasă.

​Prieteni de-ai mei au fost la Wave în august 2020 şi s-au întors încântaţi de acolo, având doar două nemulţumiri: parcarea cu plată şi vântul, dar se pare că ţine mult de noroc. ​​​​

​​​​

MARINA NITAscris / TELEFON [09.05.21 16:59:26] »

SUPERB!    Wave resort este de nota 10. Dacă dorești sa-i găsești lipsuri, poate reușești, dar în mare măsură poate fi comparat cu hoteluri din lanțuri renumite. Are un preț mărișor, dar de aici se poate face diferența (calitate la preț mic nu există). Alegeri înțelepte va doresc tuturor!

webmasterX [09.05.21 17:29:25] »

@MARINA NITA:  Dac-ați fost cazați acolo:

​Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

alina80scris / TELEFON [03.06.21 20:29:31] »

Buna ziua. Multumesc pt. Reviw. Va rog daca sunteti amabilă sa imi răspundeți si mie la niste intrebari. Am inteles ca plaja ar fi plină de scoici cu margini mai tăioase.

Credeti ca ar fi potriviți niste papuci de apă pt. toata familia (mai ales că am un copilaș de 1an si un pic si inca unul de 12 ani, si un soț sensibil?

Tot in legatura cu plaja, am observat din poze ca sezlongurile sunt cam puține. Pentru mine e important sa obtin un sezong. Sunt șanse să obțin unul si in ce condiții?

Apoi, având copil mic, as lua caruciorul sport cu noi. Ati mai vazut famili cu cărucioare după ei la hotel? Credeti ca m-as putea plimba in voie cu caruciorul de la hotel pe drumul care duce spre piscine până spre plajă? Dar la restaurant si... efectiv peste tot... l- as putea lua?

Si ultimul lucru, credeți că ar fi posibil un check- in early in conditiile in care ajung la ora 10 dimineața la hotel (poate cu o mica atentie in pașaport...)?

MULTUMESC FRUMOS.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
alina80scris / TELEFON [03.06.21 20:32:29] »

@elenaadina: Sper sa puteti cititi„ecoul" meu doamnă Elena Adina. Sper ca am procedat ok.

nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / BULGARIA [03.06.21 20:55:11] »

@alina80:

Credeti ca ar fi potriviți niste papuci de apă pt. toata familia (mai ales că am un copilaș de 1an si un pic si inca unul de 12 ani, si un soț sensibil?

Sigur că da, dar nu atât din cauza scoicilor, ci pentru a vă proteja tălpile de nisipul fierbinte. Fiind un nisip mai negricios se încălzeşte foarte repede sub razele soarelui.

Tot in legatura cu plaja, am observat din poze ca sezlongurile sunt cam puține. Pentru mine e important sa obtin un sezong. Sunt șanse să obțin unul si in ce condiții?

Ai observat bine. Posibil să dorească să respecte regulile de distanţare fizică, nu ştiu.

Aş mai adăuga faptul că plaja este îngustă şi ÎN PANTĂ.

Pentru TOŢI turiştii este important să beneficieze de un şezlong, la fel ca şi de restul serviciilor pentru care au plătit.

Traverse de lemn sunt puţine pe plajă şi manevrarea căruciorului prin nisip se poate dovedi dificilă.

Dar la restaurant si... efectiv peste tot... l- as putea lua?

Fără supărare, dar în aglomeraţia din restaurant cred că doar cărucioarele pentru copii mai lipseau . Restaurantul oferă scaune speciale pentru cei mici.

alina80scris / TELEFON [03.06.21 21:24:26] »

@nicole33: Iti multumesc. pt raspunsuri.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
12 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alina80, ana anghel, black_mamba, ceasornicarul, Dan&Ema, elenaadina, lidana, lucy, M'Liviu, MARINA NITA, mishu, rolrol
Alte impresii din această RUBRICĂWave Resort [Aheloy]:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.10993885993958 sec
    ecranul dvs: 1 x 1