mobile WEB  #  KRIMML [AUSTRIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Krimmlerfalle Hotel [Oberkrimml]
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Nu recomand!

a fost acolo: Cristian1717
 • DIN: BRASOV
 • în JAN-2020
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Incerc sa nu fiu doar critic asa ca voi incepe cu lucruri pozitive.

  Hotelul este situat intr-o zona spectaculoasa, la sfarsitul unei vale, intre munti abrupti, strajuit de o frumoasa cascada. Are un aspect frumos (hotelul), pe dinauntru pastrand un caracter turistic, de munte, austriac.

  Camerele sunt curatele. Nu ai parte de nicun miros suspect, daca stai in partea noua a hotelului. Si... cam atat.

  Ma simt obligat sa marturisesc si aspectele mai putin pozitive, asta ca sa fiu diplomat, ca sa stiti ce alegeti, nelasandu-va pacaliti de anumite note de pe siteuri de profil, sau de pozele atent selectionate de catre propietari.

  Caldura in camere, putina.

  Prin piscina interioara ei inteleg un bazin de aproximativ 4 x 12 metrii, din care vreo 3 metrii din lungime se afla in interiorul constructiei, separati de ceilalti printr-o perdea de PVC transparenta. Ok si asa daca apa ar fi calda.

  Am uitat sa specific perioada sederii mele: 04 - 11 ianuarie 2020.

  Mai au doua saune uscate, calde, nu fierbinti si una cu aburi.

  Micul dejun este acelasi in fiecare zi, avand ca piece de resistance, omleta. Seara, ai de ales intre doua sau trei meniuri. Meniul copiilor este intotdeauna bazat pe cartofi prajiti cu cabanos sau cu burger (…).

  O apa la litru (pe care o torn din bidoane de 5 litrii intr-o sticla) costa "doar" 3,20 euro! Un pahar de 250 ml de suc (fanta, cola, sprite) costa doar 4,20 euro. Daca credeati ca doar in Romania sunt posibile astfel de practici, va inselati. Totusi, toate acestea palesc in comparatie cu nesimtirea unor angajati! Sa va povestesc.

  La seara de masa, ca sa iti vina meniul comandat, astepti intre 10 si 45 de minute, in functie de noroc. Dupa ce servesti (te autoservesti) cu supa si salata, te astepti ca masa sa fie debarasata astfel incat meniul principal sa isi gaseasca loc. Te inseli, debarasarea mesei mai dureaza mult timp.

  Intr-o seara am indraznit sa punem farfuriile folosite, pe masa din spatele nostru, masa care pe toata perioada sederii, nu a fost folosita (probabil din simplul motiv ca hotelul nu era plin). Prin urmare, ca sa facem loc meniului principal, am gasit solutia mentionata.

  Cand a trecut una din domnisoarele care deserveau restaurantul (noi credem ca, dupa aerele pe care le avea, si dupa faptul ca era singura din staff care era imbracata cu costum traditional austriac, era fica patronilor, cee ace este mult mai grav!), a inceput sa ne turuie ceva in germana, vadit nervoasa ca am indraznit sa mutam farfuriile. In acel moment, politicos, i-am cerut sa ne vorbeasca in engleza deoarece nimeni de la acea masa nu stia limba germana. Ea, bineinteles a continuat in acelasi fel, radicand tonul la noi (nu stiu daca va puteti imagina un astfel de lucru, sa platesti sa fi acolo, sa te comporti civilizat si gazdele sa urle la tine!). La insistenta mea de a se adresa in engleza si de a cobora tonul, expresia ei a fost:"bla, bla, bla", cu nerusinare, in fata noastra!

  Nerusinarea aceasta, acest tip de superioritate ariana, am observat-o si in alte ocazii, nu doar la ea. Hotelul era plin de romani (nu stiu, aproximativ 60% din ocupanti) si totusi, eram tratati ca "second class citizen". Nu stiu voi, dar eu m-am saturat sa fiu tratat astfel!

  Prin urmare, NU RECOMAND acest hotel din cauza staffului si a atitudinii vadit fals politicoase catre noi, noi cei din “lumea a treia”, ocupantii spatiului est european.

  Articol încărcat de Cristian1717 in [14.01.2020 / 09:23:56]

  [validat & publicat in 14.01.20 / 09:59:30]

 • VIZUALIZĂRI: 204
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)


  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    10300 PMA (din 9 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Krimmlerfalle Hotel [Oberkrimml]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Cristian1717"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 2 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [14.01.20 - 09:58:32]

     @Cristian1717: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  webmaster » mesaj pers
  [14.01.20 - 21:02:38]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  2 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0182871818542 sec