mobile WEB  #  CHANIA [GRECIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Kavros Beach Hotel [Paralia Kourna]

Kavros Beach Hotel

a fost acolo: SimonaNa
 • DIN: Bucureşti
 • în SEP-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Am fost la acest hotel pe data de 11 septembrie 2019. Am mai vazut ca a scris o persoană despre acest hotel, care a avut sejur in anul 2018. Vreau sa confirm faptul că se intampla ceva cu mâncarea. Si eu am făcut toxiinfectie alimentara, si ultimele 3 zile ale sejurului nu am prea mâncat.

  Mi-a fost atât de rau încât ma rugam sa imi revin cu medicamente, sa nu fie nevoie sa apelez la salvare. Nu stiu ce a fost de vina. Pește sau combinația de condimente. Bucătarul este marocan, deci poate face combinatii care nu priesc oricui. Mancarea nu are gust rău, uneori chiar mănânci cu poftă.

  Nu as recomanda sa veniti cu copiii la acest hotel din pricina mâncării.

  Am avut in schimb o surpriza placuta pentru ca am avut bauturi gratuite la masa de seara. Vin alb si rosu, ceai, apa.

  Referitor la camere, sunt foarte mici, cam sărăcăcioase. Noi am stat la parter si a fost o idee excelenta pentru ca stăteam practic in grădină sa ne relaxam, langa ficuși uriași. Puteți pune lucruri la uscat, sa lăsați papuci afară in grădină, noua nu ni s-a furat nimic.

  In camera aparatul de aer condiționat e extrem de vechi. Folosirea acestuia e gratuită. Dar bănuiesc că aparatul fiind asa imbacsit cu praf si necurațat, ar putea si acesta sa transmită niste bacterii si sa duca la state de rau, sa ajute la instalarea toxiinfectiei.

  Plaja este mare, lunga, peisajul superb, iar sezlongurile sunt gratuite. Noi am stat si pe sezlongurile de la alt hotel, fără să vină cineva să ne deranjeze, sau sa ne spuna ca trebuie sa consumăm ceva.

  Internetul uneori pica, sau nu merge perfect dar e ok, am putut să comunicăm cu cei de acasă. Internetul il aveti doar la receptie, acolo aveti cateva canapele. Mai frumos e la receptie, decât în cameră.

  Statia de autobuz se află în fața hotelului ceea ce e minunat.

  Nu am avut multi tantari, probabil nu le plăcea vântul. Am avut si zile cu valuri, si zile in care ne-a fost interzis înotul, si zile fără valuri. Nu a fost atât de cald pe cat ma asteptam. Dimineata si seara chiar racoare, e nevoie de jacheta.

  Per total hotelul a fost bunicel, nu e de aruncat, e clar ca nu toata lumea va face toxiinfectie alimentara, dintr-un grup de români de 6 persoane, doar mie mi s-a intamplat.

  Dar in cazul in care o pațiti, pregatiti-va pentru ce-i mai rau: vomitat, diaree, febra, frisoane, transpirație, tremurat, durere de mușchi, spate, burta si cap, nu puteti respira, ameteala, țiuit in urechi... deci in cea mai agresiva forma. Si luati medicamente de acasă special pentru treaba asta.

  Chania merita vizitată, excursia la Balos cu vaporul foarte frumoasă.

  Vacante minunate!

  Articol încărcat de SimonaNa in [13.01.2020 / 14:23:05]

  [validat & publicat in 13.01.20 / 16:04:17]

 • VIZUALIZĂRI: 726

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    11250 PMA (din 15 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Kavros Beach Hotel [Paralia Kourna]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "SimonaNa"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [13.01.20 - 16:03:38]

     Bun review de debut, merită remarcat

     @SimonaNa: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     --

     Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

     --

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 07&ridAnt=98440


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0166230201721 sec