mobile WEB  #  DUBAI [ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Two Seasons Aparthotel (ex Gloria)
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Ne-am cazat la același hotel Two Seasons

a fost acolo: Aniram
 • DIN: Brașov
 • în JAN-2020
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  După 4 cazări la acest hotel cu view pe toate părțile hotelului m-am hotărât (la Sfatul unui administrator 😏) sa scriu despre acest hotel.

  Se afla situat pe Sheikh Zayed Rd in Dubai la stația de metrou Dubai Internet City. Are 40 de etaje, piscina, sala de sport la et 8 și terasa pentru sport la etajul 41, practic pe hotel.

  Are 1 piscina mare, o piscina de copii cu supraveghetor și 1 piscina cu apa fierbinte doar pentru Adulți, toate la etajul 8. Bai separate și saune separate tot aici. Și tot aici un părculeț pentru copii care trebuie sa fie însoțitor de Adulți. Îți dau prosoape pentru plaja, doar te treci pe un tabel, și prosoape pentru piscina. La piscina e soare doar pana pe la 11:00.

  Micul dejun e fabulos: se face omleta pe loc de care vrei in fiecare dimineața, salate suficiente, humus, brânzeturi, oua fierte, mezeluri, sucuri, apa, cafea la filtru, pâine, unt, lapte, cereale, patiserie cam 5/6 feluri, fasole, orez, clătite, vafe, miere, ciocolata, ovăz fiert, fructe și salata de fructe, și desert. La etajul 8 se ia micul dejun.

  Cine are demipensiune masa e la alegere seara sau la prânz la etajul 40 cu vedere la Burj Al Arab. Masa aceasta nu este foarte bogata pentru unii, mie îmi place foarte mult. Orez simplu, salate cam 5/6 feluri, un fel de supa sau ciorba, humus, lipii, pâine, unt, vita, pui, miel, peste (in fiecare zi sunt 2 sau 3 feluri de carne), paste, legume fierte, măsline, cartofi, mult desert și bun. Vinerea, contra costa 89 aed Adulți și 45 aed copii, e seara barbeque - grătar pe terasa la piscina.

  Cine vrea sa nu plece de la hotel are și la parter Noodle House și sushi contra cost.

  Au alimentara in partea dinspre parcare foarte utila pentru apa, un stand de Inghetata, și un birou de închirieri mașini și birou de achiziționat diverse bilete și excursii. Și sa nu uitam de frizerie, coafura și bancomat. Valet pentru cărarea bagajelor sau parcarea mașinii. Și dacă vreți la 3 dimineața sa ronțăiti ceva este exact in lateralul hotelului o alimentara nonstop.

  Cine nu are masina coboară din hotel intra in stația de metro pentru a tranversa strada către stație, cine vrea la plaja e un autobuz pe un orar bine stabilit fără bani.

  Mie nu îmi place sa stau in camerele cu Bucătărie cu plita funcțională, adică va puteți găti. Apartamentele sunt exagerat de mari și frumoase gen unde am stat noi, 2 dormitoare, 2 bai, Bucătărie utilată dar fără plita, camera pentru trolere, masa de călcat și fier de călcat și un living imens cu canapea, birou și masa cu scaune. 3 televizoare. In fiecare zi fac curățenie dacă nu dorești altfel, schimba prosoapele dacă le lași special ka schimbat. Au și 2 balcoane mari dar se cer cheile in mod special (noi nu am vrut cheile Pentru ca avem copii).

  E a patra oară la ei și dacă ma întorc tot la ei as sta, și de fiecare data a fost mai bine in sensul ca personalul este foarte amabil. Dacă vreți aceleași condiții cereți la etaje superioare și la Recepție va arată pe tableta cum arată camera.

  Au 2 linii de lifturi câte 5 sau 6 lifturi la fiecare și cu cardul tău poți urca doar la etajul tău si la cele comune (piscina, parcare, lobby, masa).

  Cred ca chiar am detaliat tot, view -ul e după noroc ca după 4 view -uri aici, cel mai frumos a fost cel cu geamul la Burj Al Arab.

  Citeşte şi continuarea aici
  Articol încărcat de Aniram in [13.01.2020 / 00:47:32]

  [validat & publicat in 13.01.20 / 08:29:21]

 • VIZUALIZĂRI: 432
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 11 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    18800 PMA (din 15 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Two Seasons Aparthotel (ex Gloria) ? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Aniram"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 5 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [13.01.20 - 08:28:14]

     Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță. - și excelentă recomandarea

     Mutat în rubrica "Two Seasons Hotel, DUBAI" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)


  Aniram » mesaj pers
  [13.01.20 - 13:37:49]

     @webmasterX: da, e buna locatia


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]
  webmaster » mesaj pers
  [13.01.20 - 15:39:54]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  webmaster26 » mesaj pers
  [16.01.20 - 09:53:44]

      Mutat, la reorganizare, în rubrica "Two Seasons (apart) Hotel (ex Gloria) , DUBAI" (deja existentă pe sait)

  [Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]


  mishu » mesaj pers
  [22.03.20 - 10:53:54]

     @Aniram: Faptul ca ai stat deja de 4 ori la acelasi hotel reprezinta o recomandare foarte buna. Felicitari, votat cu mare drag.


  5 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0183579921722 sec