mobile WEB  #  WELS [AUSTRIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Gasthof Pension Kinzl-Kotolenko [Offenhausen]
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Gasthof Pension Kinzl - recomandam

a fost acolo: zlatna
 • DIN: Râmnicu Vâlcea
 • în JUN-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  La întoarcerea de la Paris spre Râmnicu Vâlcea, am făcut oprirea intermediară în Austria, la Offenhausen.

  Offenhausen se află la aproximativ 20 de kilometri de Wels. Pentru a ajunge în localitate am părăsit autostrada A8, în dreptul localității Meggenhofen, am mai parcurs vreo 6 kilometri prin câteva sate austriece cu peisaje foarte frumoase și apoi am ajuns la Offenhausen.

  Offenhausen este un mic sat în care vă puteți petrece timpul liber vizitând castelul Wurting, biserica parohială sau puteți merge la aquapark. Din sat pornesc mai multe trasee pentru drumeții și biciclete.

  Pensiunea (Hanul)

  Noi ne-am cazat la pensiunea Gasthof Pension Kinzl după mai multe căutări pe booking. Pensiunea se aseamănă mai mult cu un han și este o afacere de familie veche de patru generații, funcționează de aproape 100 de ani.

  Hanul este format din două clădiri, într-una este restaurantul și câteva spații de cazare la etaj, iar în cealaltă clădire sunt numai spații de cazare. Ambele clădiri au două nivele, parter și etaj. Hanul oferă spații de cazare pentru 23 de persoane. În spatele hanului este o curte mare, frumos amenajată. Aici se află o piscină cu o mică terasă și un loc de joacă pentru copii.

  Adresa locației este următoarea: strada Braeuhausstrasse, numărul 8, Offenhausen, iar coordonatele GPS sunt: N – 48.155242 și E – 13.838881.

  Parcarea

  Am ajuns la pensiune în jurul orei 20 ora locală, am lăsat mașina în parcarea pensiunii. Parcarea se întinde pe toată lungimea hanului dar și într-o parte laterală a acestuia. Parcarea este gratuită.

  Check-in

  Recepția locației se află în clădirea cu restaurantul. Am prezentat rezervarea la recepție, apoi am făcut formalitățile de cazare, am fost întrebați dacă dimineată dorim să servim micul dejun (nu era inclus în prețul cazării), ni s-a explicat în care dintre clădiri este camera, am primit parola de wi-fi, apoi recepționera cu zâmbetul pe buze ne-a urat să avem o seară placută și ne-a înmânat cheia de la cameră.

  Camera

  Am pornit spre cameră. Camera se află la etajul 1 al clădirii din fața restaurantului. Am intrat pe holul ce duce spre cameră, aici se află o mulțime de ghivece cu flori, pe jos e pusă o mochetă de culoare verde iar pe pereți mai multe tablouri. Am primit o camera fără balcon, cu vedere spre curtea interioară.

  Conform celor de la booking camera are o suprafață de 15 m2. La intrarea în cameră am avut o supriză plăcută, pe pat am găsit câte o bomboană. În componența camerei intră un pat mare matrimonial, cu două saltele. Fiind obosiți de la drum ne-am odihnit foarte bine. Patul este încadrat de două noptiere. Pe una dintre noptiere este pus un radio cu ceas, iar deasupra patului un tablou.

  Pe o parte laterală a camerei se află un birou multifuncțional. Pe birou este un televizor cu diagonală mică și o veioză. Într-un colț al biroului, pe perete, sunt prize simple si prize media pentru internet. Deasupra biroului este pusă o oglindă, iar pe peretele din fața patului se află dulapul. Acesta este compartimentat cu rafturi și spațiu pentru umerașe. Lângă dulap, pe perete se află un cuier.

  Pe jos în cameră este pusă o mochetă de culoare verde. Wi-fi-ul parolat, a funcționat foarte bine. Pentru sezonul rece camera are în dotare un calorifer. Frigider nu se află în cameră dar hanul pune la dispoziția turiștilor un frigider care se află la parter.

  După părerea mea, cred că în cameră ar fi necesar să existe un aparat de aer condiționat și plase de insecte la fereastă.

  Baia

  Baia este destul de mare, este frumos amenajată, pereții sunt placați cu faianță de culoare marou, iar pe jos este pusă gresie în ton cu faianța, nu sunt de ultimă generație dar erau curate. În componența băii intră o cabină de duș, o chiuvetă mare, deasupra chiuvetei este o oglindă, vas wc, uscător de păr, coș de gunoi. Ca și consumabile am primit șampon, săpun lichid, hârtie igienică și cinci prosoape.

  Micul dejun

  Micul dejun se servește între orele 6-9 în restaurantul hanului. Noi nu l-am avut prins în prețul camerei. Micul dejun costă 6 euro de persoană. Am primit câte o cafea (bună), se putea cere și a doua, brânză, mezeluri, suc, chifle, unt, dulceață, omletă. Mâncarea a fost destulă și gustoasă.

   

  Gazdele au fost politicoase și atente la dorințele noastre.

  Recomandăm hanul Gasthof Pension Kinzl atât pentru tranzit cât și pentru un sejur prelungit.

  Citeşte şi continuarea aici
  Articol încărcat de zlatna in [04.11.2019 / 08:35:33]

  [validat & publicat in 04.11.19 / 09:18:29]

 • VIZUALIZĂRI: 511
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 20 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    72100 PMA (din 56 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Gasthof Pension Kinzl-Kotolenko [Offenhausen]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "zlatna"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 4 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [04.11.19 - 09:17:45]

     Excelentă recomandarea

     Mutat în rubrica "Gasthof Pension Kinzl-Kotolenko KG, WELS" (nou-creată pe sait)

     --

     Am setat coordonatele GPS conform indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

  Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate.


  zlatna » mesaj pers
  [04.11.19 - 09:30:07]

     @webmasterX: Sunt corecte coordonatele.


  webmaster » mesaj pers
  [04.11.19 - 10:14:05]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  zlatna » mesaj pers
  [04.11.19 - 10:29:09]

     @webmaster: mulțumesc mult.


  4 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0244691371918 sec