mobile WEB  #  ALBENA [BULGARIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
PrimaSol Ralitsa Superior De Luxe (ex Lora)

Concediu plăcut la Ralitsa

a fost acolo: aleLuca
 • DIN: Satu Mare
 • în SEP-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Bună dimineața, m-am gândit ca asa cum la rândul meu am fost ajutata de niște review-uri, sa las și eu un review, poate ajuta pe cineva.

  Am ales ca vacanta de septembrie sa fie bineînțeles petrecuta în Bulgaria. Am rezervat pe Primasol Ralitsa Superior, camera deluxe. Acest tip de camera era prima varianta din oferta, nu, pretenția, noastră. Am venit cu o alta familie, care în momentul în care a rezervat, era disponibila doar camera standard în corpul K.

  Hotelul este ca și un cartier, cu multe corpuri de clădiri, în mijloc recepția. Piscine ici, piscine colo.

  Camerele deluxe sunt în clădirea noua, însă nu e de anul trecut ci... Dinainte de inundații, dovada tocurile ușilor înnegrite și umflate de la spa.

  Camera super moderna, avem 2 bai, una cu chiuveta și wc și încă una cu chiuveta, wc și dus. Lucruri de calitate, obiectele sanitare Grohe, TV smart Samsung, nu frigider ci racitor vitrina. Deci... Foarte ok.

  Păcat ca nu sunt atenți la detalii, cum ar fi: curățenia, dacă nu anunți... Nu întra, anunțul se face prin apasarea imaginii, doamnei cu matura, de pe suportul de cartela.

  Camerele toate dotate cu aer condiționat, balcon,

  cât despre parcare, se ia tichet la întrare în zona, și se achita la roboțel după ce predai tichetul la ieșire. În zona hotelului nostru e 10 leva/zi.

  Cat despre cei cazați în corpul K, camera mica, mobilierul vechi, Baia... Cu perdea la dus, după mine nu merita mai mult de 2*, au balcon, aer condiționat, insa pt frigider au achitat 15 euro și ulterior le-au adus în camera. Ciudat!

  Punctul forte... Restaurantul. Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu aibă ce manca. Sunt de toate pentru toți. Comparativ cu celelalte hoteluri la care am stat de - a lungul anilor în BG... Nota 10***.

  Cat despre zgomotele de la vesela sparta, menționată anterior, sunt foarte putini copii, însă gafele le fac fetele care debaraseaza, dar... De fapt pe mine nu ma deranjează deoarece nu e frecvent.

  Distanta fata de plaja este relativ ok. Plimbare de max 10 minute pana la plaja.

  Aquaparcul este la 2 minute, iar în baza brățări, întrarea la Aqua Park e gratuita. Tot în baza brățări, sunt gratuite la plaja hotelului, 2 șezlonguri și 1 umbrela.

  La restaurantul Rai, de pe plaja, care e în spatele sezlongurilor hotelului, se poate servi masa de prânz, care e foarte ok, nu asa variata ca cea de la hotel dar... Pentru cei care vor sa economisească timp... Pot manca și acolo.

  Una peste alta, încă un concediu reușit 😉

  Articol încărcat de aleLuca in [11.09.2019 / 08:35:13]

  [validat & publicat in 11.09.19 / 09:09:52]

 • VIZUALIZĂRI: 1222
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 11 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    13050 PMA (din 16 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la PrimaSol Ralitsa Superior De Luxe (ex Lora) ? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "aleLuca"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa [email protected]
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  m liviu » mesaj pers
  [11.09.19 - 22:55:31]

     Felicitări ptr vacanta reușită... Dar și pentru preț. Unul foarte mic. Ai achiziționat prin Last minute vacanta sau a fost achiziționată din iarna.


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0265347957611 sec