mobile WEB  #  SAN FRANCISCO [AMERICA DE NORD]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
De vizitat în San Francisco şi împrejurimi

Până in San Francisco

a fost acolo: Aniram
 • DIN: Brașov
 • în JUL-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:
  Urmare de aici

  18.07.2019

  am incadrat aici 2 zile pentru ca in Las Vegas nu mai foarte mult de adăugat.

  Ne-am intors cu toții in Las Vegas, am mers la cumpărături si am tras un gratar zdravăn langa un lac cu multe gâște si rațe si păuni.

  Dupa asa gratar am adormit la piscină si noaptea am plecat iar la fântânile de la Bellagio, si am mai facut un tur prin oras cat am putut si ne-am intors cu încetinitorul la masina :).

  Am descoperit un hotel daca vreti sa stiti un raport calitate /pret foarte bun, in Las Vegas, se numește Vdara. Las Vegas e un loc in care sa revii si sa faci vacanta aia de care ziceam eu in prima pagina, cea cu sezlongul si palmierii 😉😉😉. Poate revelionul.

  19.07.2019

  Am plecat in direcția San Francisco ca ne-am răzgândit cu Miami, sunt tornade mari 🌪🌪🌪 in New Orleans, si se duc in Florida.

  Am nimerit in Cuyama Valley, pentru ca aseară am luat-o prin munți, si dimineață am vazut ca putem face drumul pe coastă pe langa ocean, si i-am dat pe gps un punct lângă ocean, si trebuia sa trecem munții inapoi la ocean. O sa vedeti in poze cum arată Valea asta.

  Dupa ce am coborât din munți a apărut oceanul. Ne-am oprit la Pismo Beach cu ideea sa facem plaja si baie. Dar plimbându-ne pe un ponton imens (nu am mai văzut așa ceva vreodată, doar in filme) ni s-a făcut frig si nu am rămas, apa sigur era rece.

  Am mâncat si niste burgeri, comandă fără unt, fără pâine, fara sosuri si separat cu salata. Nu imi place deloc mâncarea lor, are prea mult zahăr, am vazut un sandwich cat o mână cu 1020 calorii. Biscuiții au si zahar si sirop de porumb si zahar invertit. Cârnații au la zahăr ca nu știi ce mănânci de fapt, am vrut sa gust dar efectiv nu am putut sa inghit prima îmbucătură. Si v-am zis ca au o cafea cum faceam noi economie pe vremuri de mai lăsai odată filtru, ca era scumpa cafeaua 🙈🙈🙈.

  Am gasit pe marginea drumului niste mexicani ce vindeau fructe proaspete, aveau 2 tarabe, la una ti le curăța si ti le punea in pahar, dar... peste turnau un zahar roșu, serios??? Am luat de la taraba unde ne-am ales noi, si asta e, am muscat din ele in loc sa le luam de-a gata. Foarte gustoase, nectarine, cireșe, piersici, si am luat un mango galben foarte aromat, nu am mai văzut asa soi.

  Directia San Francisco Cupertino. Ne-am cazat la Aloft Cupertino, foarte bine pot sa zic, cu mic dejun inclus. Am ajuns târziu si am vrut sa facem un pic de mișcare, si ne-am "împiedicat " de un salon de masaj 😂😂😂. Noapte bună.

   

  Eram ferm convinsă ca nu mai am ce scrie pe ziua de azi. Ei, nu-i așa. Deja ma seacă faza cu "tips-urile", nu e ca ca nu dăm, dar deja aici s-a ajuns la un nivel nejustificat, aici tips-ul se cere indiferent de cum te comporți sau prestezi serviciul către client, ți-l cere, se roagă.

  Inainte de masaj plătim 81usd amândoi pentru o oră. Dupa masaj când sa ieșim întinde mâna si sotul ii da 9 usd, si dăm sa iesim pe ușă, ieși daca poți, ca ușa era încuiată. Si începe gagica in chineză sa tot arate banii, ne-am prins... era prea mic bacșișul. Ideea e ca daca zici pretul si am acceptat e ok, dar după dacă tragi de mine ca vrei mai mult deja ne supăram. I-am zis" open the door "pe un ton mai răstit, si s-a calmat. Iar o bilă neagră pentru ei. Aici la tips nu cred ca e vreo lege, ca daca mergi la restaurant poti alege procentul de bacșiș pe care il dai sau exista butonul No Tips, deci nu e obligatoriu. Bacșișul este pentru persoana care s-a purtat frumos cu tine sau te-a ajutat.

  Aici in America oamenii sunt doar politicoși, amabili nu. Si-a cerut unul scuze ca a trecut câinele lui pe langa mine, păi săracul câine pe unde să treacă, doar l-ai scos la plimbare? Nu? Nu, nu, nu, nu e normal.

  Mai avem câteva zile... 🤪🤪🤪

  Citeşte şi continuarea aici
  Articol încărcat de Aniram in [21.07.2019 / 10:40:43]

  [validat & publicat in 21.07.19 / 11:29:52]

 • VIZUALIZĂRI: 464
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 10 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    6300 PMA (din 7 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Aniram"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • Nu s-a scris, până acum, niciun ECOU la acest articol

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0257511138916 sec