mobile WEB  #  AG. MARINA [GRECIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Isidora Hotel

Cazare frumoasă în Agia Marina

a fost acolo: cloverina
 • DIN: Targoviste
 • în AUG-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:
  Urmare de aici

  Inițial ne-am dorit să stăm doar 7 nopți pe insula Aegina, ultimele 3 rezervându-le pentru riviera Atenei, undeva aproape de aeroport, pentru a vedea cum sunt stațiunile din acea zonă. Ulterior au venit incendiile pe care toți le cunoaștem, așa că am decis să prelungim vacanța pe insulă, cu riscul de a ne plictisi de atâta plajă. Cum nu am mai găsit camere libere la Hotel Delfini, am decis să rezervăm o cameră dublă la Isidora Hotel, proprietate cu un scor de 9,4 pe Booking.

  Cum am ajuns aici? Simplu, am mutat bagajele 800 metri - 1 km, de la prima cazare, mai către centrul orașului. Astfel, Isidora Hotel se află pe strada principală a satului Agia Marina, stradă relativ paralelă cu marea, în apropiere de cel de-al doilea supermarket din localitate, vis a vis de pescăria stațiunii și lângă singura... și cea mai bună cofetărie din sat!

  Am fost întâmpinați de însăși Isidora, o doamnă pe la 30 de ani, care administrează alături de familia sa hotelul. Isidora cunoaște engleză foarte bine, dar nici cu româna nu stă prost, informându-ne că iubește românii și că mereu e încântată de clienți români. Am fost primiți cu suc și prăjituri.

  Camera primită dispunea de un pat matrimonial format din unirea a două paturi single, baie proprie, chicinetă și balcon. Am avut inclus în preț aerul condiționat și micul dejun bufet suedez. Dar... pe rând.

  În cameră am găsit un pat cu saltele foarte confortabile, lenjerie impecabilă, prosoape pufoase și albe. În chicinetă aveam tot ce ne trebuia pentru o masă ușoară, de la plită, frigider, chiuvetă, ustensile. Nu le-am folosit, mai ales că aveam micul dejun inclus, însă la o scurtă inventariere, părea că au de toate, cel puțin pentru masa unui copil, lucru foarte căutat de familii. Totodată, camera dispunea de televizor, pe care din nou doar l-am pornit ca să vedem că merge.

  Balconul dispunea de masă și două scaune, precum și de o vedere parțial obstrucționată, către mare. Loc suficient pentru a întinde rufele la uscat.

  Baia este nouă și dispune de toate cele necesare, consumabile, foehn, cabină de duș închisă parțial, prosop de picioare. Am avut apă caldă la discreție și o presiune de invidiat (vreau si eu acasă!).

  Curățenia se făcea zilnic, însă nu cred că ni s-au schimbat prosoapele și lenjeria vreodată în cele trei zile.

  Micul dejun inclus în preț a fost de tipul bufet suedez, cu o diversitate de produse, majoritatea făcute în casă, ceea ce a făcut ca proprietatea să crească în ochii mei cu 100 de puncte! Toate produsele se completau constant. Am avut (din amintiri) cereale de mai multe feluri, iaurt grecesc, prăjituri de diverse feluri, mezeluri, legume, lapte, cafea, ceai, ouă.

  La plajă se ajungea prin parcurgerea unei alei din spatele pensiunii (fața acesteia fiind spre munte, spre centrul stațiunii), în maxim 5 minute. De data aceasta, era mai la îndemână să stai tolănit la soare pe plaja de nisip a stațiunii, stâncile bune pentru snorkeling fiind mai departe. În centru se ajungea... într-o secundă, fiind de fapt în centru!

  În concluzie, Isidora Hotel este o cazare foarte bună, centrală, cu singurul minus al zgomotului produs de uși la trântirea lor (evident, de către oamenii care nu le țineau). O recomand la fel ca pe cea de la Delfini, deși condițiile poate au fost chiar mai bune la Isidora (atmosfera familială câștigă la Delfini!).

  Articol încărcat de cloverina in [14.05.2019 / 14:32:40]

  [validat & publicat in 14.05.19 / 17:56:18]

 • VIZUALIZĂRI: 421
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 11 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    26100 PMA (din 30 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Isidora Hotel? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "cloverina"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [14.05.19 - 17:55:25]

     Fain și această recomandare

     Mutat în rubrica "Isidora Hotel [Agia Marina, i. AEGINA], SARONICE, alte insule" (deja existentă pe sait)


  michirec » mesaj pers
  [15.05.19 - 11:57:46]

     O suspectez pe Isidora ca ar fi romancuta... prea multe intelegea din discutiile dintre noi... :) studiile stiu ca le-a facut in Anglia.


  cloverina » mesaj pers
  [15.05.19 - 14:32:10]

     @michirec: Haha si noi am suspectat! 😂 Dar de ce nu ar fi recunoscut??

     Mă bucur că mai sunt AFA-isti care au ales Agia Marina si Isidora. Poti confirma (sau contrazice 😁) cele de mai sus.


  3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0494239330292 sec