mobile WEB  #  MEHADIA [CS] [ROMÂNIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Pensiunea Casa Ecologică

Vizita la Casa Ecologică Mehadia

a fost acolo: dana2006
 • DIN: Bucureşti
 • în MAY-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Buna ziua! Am fost de curând la Casa Ecologica Mehadia am fost cazați în vila de lângă piscină la parter.

  Am avut o camera foarte mare cu televizor, frigider... Conteaza mult caracterul turiștilor cu care va potriviți cazați în acea perioadă fiindca se aude absolut tot (Nu este menționat nimic).

  În toată perioada cazarii de 6 zile, nu a trecut nimeni sa faca curățenie prin camera, chiar la solicitarea mea in penultima dimineata dupa mai multe solicitări a venit cineva spre seara... Personalul este insuficient.

  La micul dejun am prins chiar a 3-a zi de Paște și cred că mai aveau chestii făcute fiindca primele 2 zile a fost mai diversificat apoi zilnic aceleași mezeluri și ouă ochiuri, o cafea la cazan foarte slabă și încolo sa, care in ultima zi lipsea complet! Micul dejun era intre 8.30-9.30 dar daca nu ajungeai in prima parte a programului se mai completați doar anumite produse din micul dejun. Aveau la cina in schimb bufet suedez la 25 ron de persoana cu o varietate nu prea mare dar destul de bine gătite. Ca și mâncare nu mureai de foame nicicum dar trebuie sa stii ca nu prea este varietate și să te prezinți printre primii la masa!

  Au piscină interioară cu apă mica, ca pentru copii, jacuzzi, o mini sala de sport, sauna nu mai este, teren de fotbal piscină exterioară pe care noi nu am folosit-o ca era frigut, un alt spațiu cu masa de biliard cam defectă și cu un singur tac ok... cu tenis de masă fără mingiute, le achizitionau turiștii din țară Herculane...

  Au grătare pe care le pun la dispozitie și sunt ok. Wi fi este foarte slab, doar daca te aflii in zona unde este amplasat beneficiezi!

  De la această cazare nu poti merge nicăieri fără masina, nici plimbări prin împrejurimi nu poti face fiindca este doar drumul pe unde circula masinile in zona, fără trotuar... Am fost prin Herculane de 2-3 ori, cu masina, este zona destinată exclusiv pensionarilor, destul de degradată și plină de ruine...

  Am făcut in schimb plimbare cu salupa pe Dunăre care a fost senzațională, în rest nu prea ai ce face in zona! Dacă doriți o oaza de liniste si aveti noroc de turiști ok in aceeasi perioada va recomand aceasta locație care are o priveliște de vis, aflandu-se situată în mijlocul munților plini de verdeață!

  Articol încărcat de dana2006 in [14.05.2019 / 11:54:02]

  [validat & publicat in 14.05.19 / 12:41:59]

 • VIZUALIZĂRI: 417

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    6750 PMA (din 8 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Pensiunea Casa Ecologică? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "dana2006"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmasterX » mesaj pers
  [14.05.19 - 12:41:47]

     @dana2006: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

      Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

     ===

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 96&ridAnt=93537


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0458288192749 sec