mobile WEB  #  CLUJ [ROMÂNIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Pensiunea Vidalis
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Pensiunea Vidalis Cluj

a fost acolo: Trank
 • DIN: Satu Mare
 • în MAR-2019
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Review-urile de pe site nu erau tare încurajatoare, ne-am cazat totuși pentru doua nopți, impresia mea e că situația s-a îmbunătățit mult.

  Trebuie început cu locația: destul de centrală, e la cam 200 de metri de Casa de cultură a studenților și la să zicem 10 minute de mers pe jos în plimbare până în centru. Pensiunea e însă poziționată strategic față de multitudinea de clinici medicale din zonă, sunt mulți oameni care de voie, de nevoie ajung aici și pică bine să ai un han aproape.

  Mie mi s-a părut că pensiunea are clienți în permanentă. Dată fiind cererea mare, cred, la un moment dat au fost făcute camere până și in subsolul casei – și aici am nimerit să fim cazați noi. Am văzut și alte camere „de suprafață” din pensiune și mi s-au părut in ordine, destul de bine aranjate iar holul frumușel. Camera de la subsol unde am stat era și ea ok, curată, mobilierul in stare bună, fără mirosuri sau igrasie sau alte probleme, baie mare, însă pentru mine o mare problemă – fără geam spre exterior. Este un geam in cameră dar dă spre un hol interior al subsolului iar din baie se face un gemuleț mic către exterior, dar orientat în așa fel încât nu vezi decât peretele casei de vis-a-vis. Practic nu vezi cerul din cameră, și iți dai seama cu greu dacă afară e zi sau noapte. Nu credeam să-mi fie așa de important aspectul acesta, de multe ori am lucrat în asemenea spații fără lumină naturală, însă într-un spațiu de locuit, fie și temporar am dus lipsă. Holul și mobilierul de aici sunt finisate frumos, este chiar și un frigider la comun, pe hol. Au rezultat astfel câteva spații de cazare în plus, la un preț relativ mic - ceva de genul 160 de lei (suntem totuși in centrul Clujului) cu siguranță o alternativă mai bună decât dormitul în mașină sau alte cele.

  Clădirea e una veche, i-ar mai trebui câteva înfrumusețări, ar mai fi una alta de pus la punct, nu e ocupată integral de pensiune, mai sunt și alți colocatari. Are o curte destul de mare transformată aproape integral în parcare. Încap cam vreo 10 mașini dacă sunt aranjate bine. Sunt și situații in care ai de făcut manevre serioase pentru intrare sau ieșire, însă e unul din punctele forte ale locației. Alternativa e de a lăsa mașina în drum, unde e problema nu e că ar fi cu plată, ci faptul că nu sunt locuri libere mai niciodată.

  In curte este și un restaurant micuț, într-o clădire separată, nu doar pentru mic dejun ci are bucătărie și se gătesc tot soiuri de mâncăruri. Nu știu ce preturi au la mâncare, știu doar că o bere era 6 lei, mă gândesc că sunt preturi rezonabile pentru zonă. La micul dejun au fost vreo două tipuri de mezeluri, brânză, ochiuri, cârnăciori, cereale, aș spune suficient. Am avut parte și de o cafea bună. Prețul micului dejun e inclus în prețul camerei; în cameră am stat doi adulți și doi copii mici, în alte locații am plătit suplimentar pentru cele doua persoane în plus, aici a fost gratis pentru toți patru, o surpriză plăcută. De altfel personalul mi s-a părut foarte drăguț și politicos, s-au comportat frumos și doamnele de la recepție și cele de la restaurant.

  Un alt punct pozitiv e legat de curățenie, în camera, pe holuri și in restaurant nu am avut nimic de reproșat.

  Cam asta ar fi. Pe scurt, o pensiunea corectă la un preț corect pentru zonă, singura problemă pe care am avut-o e legată de lipsa ferestrei la camera de la subsol, dar cum spuneam și in alte articole orice deficiență poate fi mai ușor trecuta cu vederea sau înțeleasă dacă personalul e fain și are atitudinea potrivită.

  Articol încărcat de Trank in [12.04.2019 / 15:44:44]

  [validat & publicat in 12.04.19 / 16:06:30]

 • VIZUALIZĂRI: 214
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 13 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    14300 PMA (din 11 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Pensiunea Vidalis? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Trank"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmaster » mesaj pers
  [12.04.19 - 16:14:29]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0228171348572 sec