mobile WEB  #  MANGALIA [ROMÂNIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Vila Angi
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Vila Angi - Mangalia

a fost acolo: Mihai18
 • DIN: Ploieşti
 • în MAY-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Sărbătoarea Rusaliilor a dat posibilitatea românilor să aivă o minivacanță. Puteam alege între munte sau mare. Noi am ales marea deoarece drumul pe autostradă era mai rapid decât cel pe Valea Prahovei. Am evitat Mamaia care de obicei este aglomerată și am ales Sudul litoralului - Mangalia.

  Scriu acest review deoarece pe AFA nu am găsit încă impresii de cazare pentru Vila Angi.

  Cu o săptămână înainte de data plecării, rezervarea s-a făcut pe Booking com. pentru o cameră cu 3 paturi, 3 nopți. S-a primit un e-mail prin care am fost înștiințați ca în termen de 72 ore să fie achitată c /val. primei nopti de cazare, în sumă de 150 lei /1 noapte, fără mic dejun, apoi dovada plății prin bancă am comunicat-o prin internet proprietarului vilei. Pentru celelalte 2 nopții s-a plătit acolo în numerar deoarece la această vilă nu se fac plăți cu cardul.

  Am plecat seara și în cca. 4 ore am ajuns. Am anunțat proprietarul vilei, ora sosirii. Am fost întâmpinați de acesta cu amabilitate care ne-a prezentat vila și ne-a repartizat camera cu 3 paturi.

  O scurtă descriere a vilei.

  Ca poziție, este situată în spatele Primăriei Mangalia sau la cca. 350 m. de centrul orașului. Vila este nouă, în final vor fi date în folosință 16 camere iar la data cazării noastre erau gata 10 camere pentru a primi clienții. Are demisol ca loc pentru pregătit sau servit masa și 2 nivele. La data sejurului nostru era dat în folosință primul nivel.

  La intrare, dacă se coboară câteva trepte se ajunge la sala de pregătit și servit masa. Tot de la intrare, urcând niște trepte în spirală, cu balustradă din inox și ghivece de flori pe ambele părți, se ajunge la primul nivel, unde este un hol lung cât și vila. Sunt 10 camere pe aceiași parte a holului.

  Intrând în camera repartizată, în partea stângă era un pat dublu și alături lângă fereastră, al 3-lea pat de o persoană. În partea opusă ușii de la intrare, alături de fereastră era un dulap de haine, cu 2 uși, una din ele având în exterior aplicată o oglindă mare. Lângă peretele din dreapta, la mijloc, erau o măsuță cu 2 scaune și deasupra ei, pe perete, un televizor cu ecran plat. Alături mai area un cuier de perete. Mobilierul era nou și lengeria de pat avea cearceafuri impecabil de curate. Pardoseala era cu parchet.

  Despre baie.

  Pe pereți era faianță aplicată și gresie pe pardoseală. Am găsit cabină de duș cu săpun lichid, chiuveta pe un dulap mic, vas WC, toate noi. Baia avea o fereastră mică. Prosoape se ofereau la cerere.

  Locul de preparat și servit masa este o sală lungă, la demisol. Imediat după intrare și pe partea dreaptă erau un dulap cu 4 uși pentru veselă, pe el un blat cu stative pentru cuțite, furculițe, linguri, etc. Deasupra un dulap cu 2 uși în care era veselă, apoi o chiuvetă cu un flacon de detergent pentru spălat vase. În colț era o sobă aragaz cu butelie, apoi o masă. In lungul sălii erau 5 mese cu scaune și un TV prins sus în perete. Desigur, în partea de sus erau și mici ferestre pentru aerisire.

  Vila nu are balcoane. WI-FII este gratuit. Această vilă mai are și o curte mică, pavată, unde sunt mese cu scune și toate sub mare umbrelă. De-a-lungul gardului erau ghivece cu flori.

  Parcarea se face în lungul străzii și nu se percep taxe. În apropiere este un magazin Lidl.

  Cu amabilitatea unor vecini, am făcut fotografii și într-o cameră cu 2 paturi.

  În încheiere, doar câteva cuvinte despre sejur. Vremea nu a fost prietenoasă, în dimineața primei zile a plouat, apoi în celelalte zile, cer variabil și un vânt stânjenitor. Pe mare probabil a fost furtună, erau valuri mari și nu se făcea baie.

  Urmează să adaug cca. 16 fotografii

  Apreciez ca bună această cazare.

  Articol încărcat de Mihai18 in [30.05.2018 / 17:16:08]

  [validat & publicat in 30.05.18 / 19:53:25]

 • VIZUALIZĂRI: 1742
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 15 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    55000 PMA (din 45 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Vila Angi? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Mihai18"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa [email protected]
 • 3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmaster26 » mesaj pers
  [30.05.18 - 19:52:51]

     @Mihai18: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

  Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

     ===

     Mutat în rubrica "Vila Angi, MANGALIA" (nou-creată pe sait)


  webmaster » mesaj pers
  [30.05.18 - 20:22:20]

     Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

      — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

      — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

      Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)


  Mihai18 » mesaj pers
  [30.05.18 - 22:17:07]

     @webmaster26:

      Este bine.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 0 PMA (din 0 voturi)]

  3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0245471000671 sec