mobile WEB  #  PLOIEȘTI [ROMÂNIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Unde mâncăm în Ploiești și împrejurimi
Trattoria Prestij / Republicii

Trattoria Prestij (II) - Ploiești

a fost acolo: Mihai18
 • DIN: Ploieşti
 • în MAY-2018
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Bună ziua tuturor.

  Astăzi am să vă scriu scriu despre acest restaurant în care nu am mai fost și pe AFA nu am găsit reviewuri scrise.

  Anterior, @ Mirmicu, într-un ecou la un review al meu despre Rest. Trattoria Ploiești situat pe Bul. Independenței, la care au fost la un eveniment (am scris un review) mi-a spus că în această urbe mai sunt alte două restaurante cu același nume și sub același patronaj. Interesant și de avut în vedere.

  Ieri am avut plăcerea să particip la o miniântîlnire cu colegi din liceu, puțini (7) câți au mai fost găsiți după mulți ani. O bună parte dintre aceștia, după 1989 au plecat în cele patru zări, iar trei au plecat prematur pe drumul fără întoarcere.

  Date despre restaurant.

  Trattoria Prestij este situat pe Bul. Republicii nr. 219 din Ploiești. Este înființat din anul 2010. Este un restaurant preferat de clienți datorită spațiunului generos cât și a unor meniuri deosebite. Capacitatea acestui restaurant este de 80-100 locuri. Specific acestor restaurant este faptul că în interior sunt amenajate separeuri pentru un număr restrâns de persoane, care îți oferă intimitate.

  Restaurantul are și o terasă foarte mare cu capacitatea de până la 300 locuri și este foarte frumos amenajată. Pe pardoseală este o mochetă care imită gazonul și montate prelate care să te protejeze de soare ori ploi.

  La acest restaurnat se poate ajunge ușor. Din zona Halelor Centrale, cu tramvaiul 1 se merge 3 stații.

  Cu permisiunea patronului și la ora deschiderii când încă nu erau clienți, am făcut fotografii pe care le voi posta la acest review.

  Câteva cuvinte despre această miniîntâlnire. Eu am fost încântat deoarece am avut posibilitatea să ne amintim din frumoșii ani de liceu, de profesori cât și drumul în viață al fiecăruia dintre noi. Cu aceștia am considerat că nu era necesar să postez fotografii deoarece nu vă sunt cunoscuți.

  Ce s-a servit la acest local. Are un meniu foarte bogat, mâncăruri gustoase și foarte frumos prezentate. Așa cum era firesc, la un „pahar de vorbă” a fost și câte ceva pe masă. Era aproximativ ora 14 și nu prea erau clienți. Ospătarul, un tânăr foarte atent și prompt și care oferea si recomandări la meniu, a contribuit la reușita întîlnirii care a fost numai între noi colegii, fără soții.

  Deschiderea s-a făcut cu o băutură aperitiv, la alegere, însoțită de 2 platouri cu mezeluri, măsline, cașcaval, șuncă, etc. Felul următor de mâncare a fost ales uniform. Piept de pui-grill cu garnitiră cartofi la tavă, foarte gustos. Vinul a fost alb ori roșu, după preferințe și nelipsita cafea.

  A fost o revedere reușită și într-un local foarte bun pe care vi-l recomand.

  Articol încărcat de Mihai18 in [18.05.2018 / 10:52:50]

  [validat & publicat in 18.05.18 / 18:30:07]

 • VIZUALIZĂRI: 1371
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 11 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    30600 PMA (din 35 voturi) show/hide
  NOTĂ: Datorită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Mihai18"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • 3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  elviramvio » mesaj pers
  [19.05.18 - 00:07:40]

     @Mihai18:

     Foarte frumos că v-ați revăzut, măcar cei ce au mai rămas pe plaiurile noastre. Să repetați și anul viitor!


  Mihai18 » mesaj pers
  [19.05.18 - 10:58:30]

     @elviramvio:

      Vă mulțumesc pentru lectura reviewului.

      Asemenea întâlniri sunt plăcute. Ce mai pot să vă spun?

      Toți aveam fizionomiile schimate. Pe unii colegi îi recunoașteam doar după nume. Sosul discuției se lega repede. Erau amuzante „poznele” făcute de noi în anii

     de liceu. Au fost spuse destule glume. Unul dintre noi care a urmat matematica în învățământul superior, ne-a făcut să ne simțim „mici” punându-ne întrebarea. Cât fac 1+1. Răspunsul a fost în cor „2” El zâmbind a spus „Nu întotdeauna” și ne-a demonstrat cu creionul pe hâtie. Cu cele 2 numere a făcut mai multe operațiuni matematice de genul, ridicări la pătrat, paranteze mici ori pătrate, extrageri din radical, etc. și mereu ne întreba, sunteți de acord. Finalul. 1+1=3 Zâmbind, ne-a spus că nu știm matematică, deși toți am urmat liceul la secția reală. Am mai făcut și alte pozne acolo în separeu, nu ne vedea nimeni, iar soțiile nu erau cu noi să ne tragă de mână la timp. Trei ore au trecut repede si frumos.

      Nu așteptăm să treacă anul ca să ne revedem pentru că timpul trece repede și nouă ne-a mai rămas puțin. Ne vom reîntâlnim după 3-4 luni.

      Cu bine.


  Puteți EVALUA ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt: 50 (pma.std) + 300 PMA (din 1 voturi)]
  elviramvio » mesaj pers
  [19.05.18 - 23:38:25]

     @Mihai18:

     Fiecare etapă a vieții cu farmecul ei!


  3 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.026741027832 sec