mobile WEB  #  VÂRTOP [AB / BH] [ROMÂNIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Cristalin Hotel

Ne-a plăcut!!!

a fost acolo: Remicade
 • DIN: Cluj Napoca
 • în JUL-2013
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Hotelul era practic gol nu prea este sezon turistic vara în Vârtop deși obiective de vizitat sunt cu tona. Nu are momentan (?) siglă și la cum arată i-aș fi dat 4 stele fără nici o problemă, pe cheia camerei am văzut că sunt trei deci probabil că nu îndeplinește anumite standarde deși repet arată peste unele cotate 4 ****.

  Amplasarea hotelului este vizavi de pârtia Vârtop deci ai o priveliște minunată mai ales dacă ești cazat la ultimul etaj.

  Baia are cabină de duș cu hidromasaj, bideu, ai și săpun gel de duș, camera este destul de mare, mobilată cu gust, TV LCD cu Digi satelit, pe jos mochetă. Nu are frigider/minibar deși în mobilă este prevazut loc ptr așa ceva. Foarte bine că altfel iară dădea iama ăsta micu'. Curat, alb, nimic de reproșat.

  Restaurantul este destul de mare cred ca încap vreo 100 de persoane, frumos, mâncarea a fost foarte bună (o fi și aerul de munte care te zăpăcește după atâta stat între betoane), au și bar pentru cei interesați.

  Wireless există dar cu probleme, se pare că firma furnizoare nu-i de treabă din cate am discutat. Foarte bine ați venit la aer curat mai lăsați tehnologia nu vă fie frică că o să observe ăia de la scârbici că merge treaba și fără voi.

  Micul dejun este inclus dar ce nu mi-a plăcut e că virgulă cafeaua nu este inclusă (5,5 ron sau mai pe românește 15 cu bacșis ca n-am avut lei mici (?) ceea ce este o blasfemie care trebuie corectată pentru viitor la fel și siteul locației care urlă după un webdesigner care chiar a luat bacul :).

  Există loc de joacă pentru copii in stânga hotelului cu leagăn si chestii de cățărat. Foarte bine că mai scăpăm de urlete și inerentul "Vreau acasă"!!!

  Personalul foarte amabil ne-am simțit excelent e o locatie pe care v-o recomand.

  Un pont: m-am tot gândit să le zic să nu le zic? In stânga este un deal pe care crește "în prostie" Vaccinium myrtillus - Afin. Anul ăsta nu mai prindeți că l-am rezolvat noi trei dar poate la anul dacă vă grăbiți.

  Distanța până în Arieșeni este de aproximativ 11 km, slabă mișcarea prin Vârtop multe pensiuni de vânzare, chiar lângă hotel era una ridicată doar parter la "gri" (un fel de stadiu pre-alpha? ca beta no way) care era de vânzare. Și prin Cristalin bătea vântul mă gândesc că fac bani buni iarna ca să-și permită să țină deschis și vara.

  Ce-am vizitat? Evident ghețarul de la Scărișoara (am văzut pitzi în sandale cu poșetuța dârdâind la zerooo grade), care pentru cei care nu știu e asfaltat in ultima porțiune până sus, peștera Poarta lui Ionele, grota Corobana lui Girtau si Cheile Ordâncușei; din cauză de puradel pe care nu-l intere decât parcurile am ratat groapa de la Ruginoasa, Izbucul Cotețul Dobreștilor, Izbucul Tăuzului, Peștera Coiba Mare, Peștera Vârtop. Dacă vreți să faceți drumeții lăsați plozii acasă că o să aveți scandal (mă adresez viitorilor părinți că aștia condamnați stiu deja).

  Poze nu vă dau pentru că exact ca în filmele cu proști acumulatorul camerei foto a cedat, dacă o să stați în camera 26 o să vedeți o urmă de cap pe perete, e al meu :(

  Articol încărcat de Remicade in [19.07.2013 / 21:59:56]

  [validat & publicat in 19.07.13 / 22:35:31]

 • VIZUALIZĂRI: 1080

 • EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    4950 PMA (din 8 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Cristalin Hotel? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "Remicade"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • Nu s-a scris, până acum, niciun ECOU la acest articol

  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.021311044693 sec