mobile WEB  #  KEMER [TURCIA]V9 vers. DESKTOP
[versiune pt dispozitive mobile]
Crystal Flora Beach [HV1]

Vacanța!!!

a fost acolo: calcan andreia
 • DIN: buzau
 • în AUG-2012
 • CASETA TEHNICĂ

  SCURTĂTURI:

  Multumim in primul rând pentru atenția, responsabilitatea si profesionalismul de care au dat dovada cei care administrează acest site si agenție!

  Sejurul a fost unul de relaxare totala... am fost niste robotei: masa, plaja, masa, plaja... si tot așa. In afara hotelului nu ai ce sa faci, nu exista decât cateva magazine de suveniruri, iar in excursii nu am mers având cu noi copilul. Pe cont propriu e cam riscant sa încerci sa pleci, deoarece vorbitorii de limba engleză sunt foarte rari. Ne-a fost de multe ori greu sa ne facem intelesi plecand de la premisa ca personalul hotelier are cunoștințe de limba engleză.

  Despre hotel va pot spune ca este superb amplasamentul, arată ca o grădina, ca un parc situat între munte si mare... un peisaj minunat cd stai pe sezlong, fie la piscina, fie la mare. Exteriorul este, într-adevăr de 5 stele, compenseaza cu interiorul camerelor care este ușor sub acest standard.

  Plaja are 2 niveluri, amestec nisip cu pietre iar in apa sunt numai pietre, dar nu reprezintă decât un mic inconvenient (l-am considerat un masaj al talpilor, deși am avut incaltaminte specială, am folosit-o o singura data). Apa este foarte limpede si foarte calda. Temperatura de afara este foarte ridicată in luna august, recomandărilor fiind pentru luna septembrie din acest punct de vedere.

  Personalul este dragut, dar e dificil de comunicat cu ei, când aud limba engleză se pierd... vorbitorii de lb. rusa sau germana nu vor avea probleme. Majoritatea turiștilor, de fapt, cam 95% sunt din Rusia sau din tari ale fostei URSS.

  Mâncarea a fost buna, cu preparate diverse, eu zic ca pentru toate gusturile... la capitolul desert: foarte multe tipuri de prajituri, fructe si la fiecare 2 seri inghetata si cascada de ciocolata.

  Seara, in amfiteatru, se organiza minidiscoteca (foarte apreciata de cea mica) urmată de diverse spectacole puse in scena de echipa proprie de animatori.

  Ca si concluzie: o locatie perfecta pentru relaxare, pentru noi a fost locul ideal in care fetița noastră si-a perfectionat cunostiintele de înot, scufundari si de ce nu, de dans.

  Va uram vacante plăcute!

  Mulțumim inca o data agenției AmFostAcolo Travel!

  Articol încărcat de calcan andreia in [17.08.2012 / 23:27:42]

  [validat & publicat in 18.08.12 / 07:00:00]

 • VIZUALIZĂRI: 2078
 • Foto atașate (se deschid în pg nouă)

  + 15 alte poze Vezi pozele

  EVIDENTIAȚI IMPRESIILE UTILE!
  PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std)    4050 PMA (din 5 voturi) show/hide

  VOTEAZĂ ŞI TU!

  F.UTIL/F.BUNUTIL/BUNNU-MI PLACE

 • Ai fost acolo, la Crystal Flora Beach [HV1]? - Scrie impresii / Incarcă foto
 • Dorești să întrebi/discuți ceva referitor la impresiile încărcate de "calcan andreia"? - folosește rubrica Ecouri (de mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa [email protected]
 • 1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE / ARATĂ ecourile

  ECOURI SCRISE LA ACEST ARTICOL:
  webmaster33 » mesaj pers
  [18.08.12 - 00:42:18]

     @calcan andreia: Profitam de postarea acestui prim articol pentru a-ti ura bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!

  Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare


  1 ecouri scrise până acum la acest articol. ASCUNDE ECOURILE

  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte particulare pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
  Alte impresii din această destinaţie:
  VEZI toate impresiile scrise despre această destinaţie
  TOP

  versiunea DESKTOP (non-mobile) # HOME (mobile)

  pagină generată in 0.0446009635925 sec