Ecouri — scrise de nicole33; [p.1 /277]

nicole33, 10.04.21 11:11»@Cezar89:  

Este departe Aldau de Aquamagic? Poti merge pe jos? Se plătește extra daca esti cazat la Aldau?

Distanţa dintre Steigenberger AlDau Beach şi Steigenberger Aqua Magis este foarte mică. Ieşi din hotelul Aldau Beach pe intrarea principală şi ai de traversat doar o străduţă puţin circulată şi intri la Aqua Magic. ​

Mai pierzi două minute la poartă pentru a te înregistra şi a primi o brăţară de altă culoare decât a celor cazaţi în acel hotel, brăţară care îţi dă acces la toate facilităţile hotelului între 09.00-17.00, respectiv tobogane, şezlonguri, baruri, restaurant.

Turiştii cazaţi la S. Aldau Beach şi la S. PureLife au acces gratuit la S. Aqua Magic, iar aquaparkul pentru copii este chiar drăguţ şi comparabil cu aquaparkurile din Antalya. ​​

LA REVIEW O vacanta frumoasa - scris de ? în rubrica Steigenberger Al Dau Beach Hotel
nicole33, 10.04.21 10:02»@daniel:  

O alegere bună la un preț extrem de avantajos.

Plaja micuta, sezloguri gratuite, ponton chiar la recif corali (multi pesti!!!).

Plaja hotelului Sierra este comună cu a hotelului Savoy sau se află în dreapta acesteia cum priveşti spre mare?

Îmi place pontonul scurt şi care pare destul de stabil.

Nu-mi plac şezlongurile mult prea apropiate unele de altele.

Ai avut vreo problemă cu vântul pe durata sejurului? ​​​​​

​​

LA REVIEW Hotel normal. Recomand pentru cei care vor liniste - scris de ? în rubrica Sierra Sharm El Sheikh Hotel
nicole33, 07.04.21 06:46»@k-lator:  

So, trebuie să pleci cu ceva dolărei și euroi la tine... Cu egp, nu știu cum este mai bine...   să schimbi acolo sau aici...

Eu ţi-aş recomanda să pleci cu dolari şi cu card bancar. În Egipt dolarul american este încă la putere, adesea egiptenii considerând că 1 USD = 1 euro şi ai ieşi în pierdere plătind în euro.

În orice ţară cel mai avantajos este să plăteşti în moneda ţării.

Nu cred că merită să cauţi lire egiptene în România, cât timp poţi scoate acolo de la ATM, la curs ok, în funcţie de card. De fiecare dată eu am găsit ATM chiar în holul hotelului. ​​​​

LA REVIEW E G I P T *logistica* - scris de ? în rubrica În Egipt pe cont propriu
nicole33, 07.04.21 06:25»@Aurici:  

Felicitări pentru review şi pentru alegerea inspirată!

La Hotel Insula fumatul este interzis în toate spaţiile publice şi private, inclusiv pe balcon,  dar sunt zone amenajate pentru fumători în curtea hotelului.

Îmi place poziţionarea hotelului pe acea insuliţă, îmi place cum arată hotelul şi stilul acestuia, dar nu cred că-l voi alege vreodată. Pentru mine precizarea citată mai sus este extrem de importantă şi utilă.

Mereu am fost împotriva regulilor exagerate şi duse până la absurd. Îmi scapă logica interdicţiei de a fuma pe propriul balcon şi nu mai am răbdare să încerc să înţeleg motivele acestei discriminări . Păcat de hotel!

LA REVIEW Recomand din toata inima - scris de ? în rubrica Insula Hotel
nicole33, 07.04.21 00:52»@michaela_1961:  

Am gasit Vinum hotel @spa pentru intoarcere care mi se pare si mai potrivit pentru noi, dar cred ca nu sunt deschisi inca.

Îmi place şi mie Vinum ăsta, chiar dacă este departe de orice, ... dar poate că este chiar mai bine aşa.

Eu cred că sunt deschişi. Încearcă să-i suni pe telefon sau pe whatsapp poate te lămureşti. ​

Mai vedem, sper sa putem pleca.

Nu ar trebui să mai ai emoţii. Sunteţi toţi vaccinaţi şi nu veţi intra în izolare la întoarcere indiferent pe ce listă se va afla Turcia la vară.

Curaj şi mai mult optimism! ​​​​​

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 07.04.21 00:42»@michaela_1961:  

Pentru acest avantaj alesesem si eu anul trecut hotelul, dar totusi cu muezinul ce ai facut? Nu ti-a cantat sa te scoale la rugaciune?

De cântat el sigur a cântat, dar eu nu l-am auzit, aşa că nu m-a deranjat. Pe mine vecinii m-au trezit din somn

Dacă ar fi fost vreo problemă fonică din cauza apropierii de moschee, poţi să fii sigură că aş fi menţionat-o

Pozitia anul acesta nu m-a mai interesat, adica am vrut sa evitam totusi aglomeratia, chiar si terasele, de aceea am luat si cina tot la ei.   Au tot asa o terasa pe acoperis si pare mai aerisita, in poze... deh.

Nu am mai studiat şi restaurantul de la Duvan​ după ce am văzut că are camerele duble cam micuţe, dar cina inclusă este un avantaj clar, aşa scapi de o grijă.

Nu ştiu cum va fi la vară, eu sper să scadă numărul de cazuri, dar nu mi-ar plăcea să ajung acolo pentru a comanda mâncare la pachet. ​

​​​​

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 07.04.21 00:30»@doinafil:  

Scuze pentru răspunsul întârziat.

Numărul de rânduri cu dezavantaje îl depășește pe acela de „pro” alegere a acestui hotel!

Am încercat să enumăr toate plusurile şi toate minusurile hotelului din punctul meu de vedere, pentru a lăsa cititorilor libertatea de a-l alege sau nu, nu contează, important este ca decizia să fie luată informat. ​

Și mie mi s-a părut strâmt locul între perete și noptiera/policioară mică, improvizată, iar faptul că era numai una, pentru mine este un mare minus.

Eu am dormit pe partea de la geam şi, crede-mă, era imposibil să te strecori din cauza caloriferului. Am văzut însă poze cu alte camere duble, la acelaşi preţ cu a mea, însă mult mai aerisite, deci este o chestie de noroc ce cameră primeşti, la fel şi la ce etaj .

Lipsa celei de a doua noptiere l-a deranjat pe soţul meu care şi-a ţinut telefonul pe podea. Noroc că era curat. ​​​

Cititul înainte de a adormi este „somniferul” meu.

Sunt mereu atât de obosită încât adorm instantaneu, fără niciun "ajutor", iar ochii nu mă mai ajută seara.

​Acolo eram frântă de oboseală după ce condusesem aproape opt sute de kilometri​.

„Veioze-lămpi” atârnate de tavan am mai văzut prin Iordania și Turcia, la diferite hoteluri și mi s-au părut ingenioase.

Sunt simpatice. Şi mie îmi plac

ca să nu spun că, de fapt, îl interesa mai mult răcirea berii pusă la frigider

Acelaşi interes avea şi soţul meu. Am ieşit noi în oraş să mâncăm, dar nu mai aveam energie să caut un local care comercializa şi alcool, fiind preferabil să mâncăm ​cât mai repede şi apoi să-şi bea el berea liniştit. ​​​

​​

„Micul dejun” ce vi s-a dat pe farfurie este de tot hazul!   Mă întreb dacă se poate renunța la plata MD când ea este, de fapt, inclusă în cazare.

A fost o aiureală. Pe mine cel mai mult m-a enervat minciuna, pentru că nu poţi să spui că micul dejun este tip bufet şi să-l oferi meniu fix la farfurie, neavând nici măcar scuza lipsei de clienţi, hotelul fiind full.

Pot înţelege că asta a fost varianta agreată de ei în pandemie, dar corect era să informeze turiştii.

Pe booking nu aveam opţiunea cazării fără mic dejun. Eu voiam să mănânc dimineaţa, dar nu prostiile lor

Recepţionerul şi fata de la bucătărie purtau corect masca, ei se protejau, dar ar fi putut să-i atenţioneze şi pe turişti că legea turcească impune obligativitatea purtării măştii inclusiv pe stradă. Nu m-am simţit deloc confortabil printre acei bulgari prea relaxaţi, dar am avut noroc şi am scăpat cu bine

Voi povesti

Mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou! ​​

​​​​​

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 06.04.21 06:31»@Surcanradu:  

pe viitor alegeti alan suites sau hilly in edirne, mic dejun ca la resorturi, curatenie impecabila, parcare gratis... pt mine, mi se par cele mai bune din edirne

Stai liniştit că sunt şi alte hoteluri foarte bune în Edirne, nu doar cele menţionate de tine. ACR Palas are avantajul de a fi excelent poziţionat la 100 metri de moscheea Selimiye, exact în zona vizată de mine.

Alan Suites nu m-a interesat. Nu este ultracentral cum căutam eu şi nici nu mi-am dorit să încerc un cămin studenţesc la vârsta mea, dacă tot n-am făcut-o în timpul facultăţii .

Nici Hilly nu are poziţia dorită de mine.

Dacă renunţam la poziţia ultracentrală, aveam variante excelente în zona mall Erasta. Dar nu voiam să folosesc transportul în comun şi nici măcar taxiul. Vezi tu, în plină pandemie, lucrurile se mai schimbă.

Mulţumesc pentru vizită, sugestii şi ecou!

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 06.04.21 06:25»@Yoda:  

De cele mai multe ori merge pus un card obisnuit in soclul acela. Nu peste tot functioneaza, la unele hoteluri trebuie pus fix cardul de acces, pentru ca-i citeste cipul, dar astea sunt foarte putine.

Ştiu şmecheria cu un card banal încă de mulţi ani, dar în ultima vreme a mers tot mai rar.

Ideea era că oamenii serioşi pun frigiderul pe un circuit separat, independent de restul din cameră şi de prezenţa cardului în soclul special. Una este să nu las aerul condiţionat pornit când nu sunt în cameră sau lumina aprinsă la baie şi alta este să ​funcţioneze frigiderul.

Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou! ​​​

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 06.04.21 06:20»@michaela_1961:  

Bună!

Am multe restanţe, dar încerc, în limita timpului disponibil, să mai rezolv din ele

Ştiam că aveai rezervare anul trecut la acest hotel şi ştiam că l-ai schimbat. Şi eu alesesem iniţial altceva. ​

Ne-am vaccinat toti din grup, in principiu n-ar trebui sa ne retina nimic si abia asteptam, mai ales ca este la sfarsit de iunie programat concediul nostru.

Asta este foarte bine. Veţi pleca mult mai relaxaţi decât anul trecut, chiar dacă va trebui să respectaţi în continuare măurile de protecţie.

Acum, dupa ce ai scris despre ACR este clar ca nici nu ni s-ar fi potrivit noua acest hotel. Pe scarile acelea daca ne insiram numai noi, eram 10 plus bulgarii de serviciu... Sa speram ca Duvan ul este mai aerisit pentru ca desi vaccinati, tot am vrea sa pastram distanta.

Am încercat să fiu cât mai obiectivă cu putinţă. Dacă scriam anul trecut în octombrie când eram încă supărată, aş fi desfiinţat hotelul.

Pe scările acelea înguste, nu aveai cum să păstrezi niciun fel de distanţare, dar pe mine m-a deranjat faptul că nimeni nu purta mască şi nu era atenţionat că este obligat să o facă. Nu este suficient şi nici normal să pui doar nişte afişe la intrare şi apoi să "închizi ochii". ​

Sper ca Duvanul să fie mai potrivit pentru grupul vostru, dar nu este la fel de bine poziţionat ca ACR.

Mulţumesc mult pentru urări, vizită şi ecou!

Vacanţe plăcute aşa cum îţi doreşti! ​​​​

​​​​​

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 06.04.21 06:08»@webmaster:  

Mulţumesc mult!

LA REVIEW ACR Palas – un hotel ok în vremuri normale - scris de ? în rubrica ACR Palas Hotel
nicole33, 02.04.21 00:30»@doinafil:  

Cu așa un mod de a primi mâncarea te-ai mai întâlnit la unul din restaurantele la care ai mai mâncat în această vacanță la turci, dacă-mi aduc bine aminte. Ceva mai „peste mână” - și la propriu și la figurat - nu puteau imagina!

Îţi aminteşti corect, este acelaşi restaurant despre care am povestit deja , doar că în acel articol am prezentat comparativ​ sistemele all inclusive "reinventate" în pandemie întâlnite de mine la cinci hoteluri toate de cinci stele şi toate cu UAI, apreciind că ar fi util celor care, ca şi mine înainte de plecarea în vacanţă, şi-au pus întrebarea cum vor rezolva turcii problema, cum vor respecta regulile de protecţie sanitară cu un disconfort cât mai redus pentru turişti.

Nici mie nu mi-a plăcut sistemul de servire de la Orka, mai ales că aveam şi termen de comparaţie. Pentru mine a fost cel mai dezavantajos dintre toate.

Aici am încercat să prezint nu doar restaurantul, ci hotelul în ansamblul lui, cu toate facilităţile oferite. ​

Ce poate fi mai plăcut decât să ai și mare și pădure, și soare, și plajă?!

Această combinaţie de elemente a constituit marele plus al hotelului

Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou! ​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 02.04.21 00:14»@msnd:  

Bună seara, Mihai

Ecoul tău a fost o surpriză pentru mine. Nu ce ai scris, ci faptul că ai scris, eu fiind mai obişnuită cu ecourile Doinei

Mie nu mi-a plăcut la Marmaris. Este drept că am fost acum 12 ani si am stat la un hotel din linia a doua. Adică a doua stradă de la faleză.

Îţi respect părerea.

Mie mi-a plăcut această staţiune, fără însă a face o pasiune. Am mers şi cu aşteptări destul de mari, influenţată de către cei care au fost acolo înaintea mea, au fost încântaţi şi au tot revenit.

În 12 ani multe lucruri s-au schimbat, poate nu neapărat în bine.

Din câte am apucat să văd, s-a construit foarte mult, staţiunea s-a aglomerat şi cred că mi-ar fi plăcut mai mult pe vremea când era mai aerisită.

Dar nu avea acces la o plajă proprie, trebuia să mergem la o plajă de folosință comună. Aici nisipul era foarte tare, parcă așezam prosopul pe asfalt.

Bănuiesc că te referi la plaja publică din Marmaris, cea aflată înainte de a ajunge în port. Am văzut-o şi eu şi, recunosc că nu mi-a plăcut şi nu aş merge niciodată acolo. Nu oferea nimic altceva decât umbrele, dar fără şezlonguri,   existau nişte toalete şi duşuri la intrarea pe plajă, precum şi locuri speciale pentru fumat , nefiind permis să fumezi altundeva pe plajă.  Chestia asta pe mine m-a enervat maxim.

Nu am văzut pe această plajă decât localnici care făceau plajă pe propriile prosoape, toţi cu masca pe faţă. Imaginea m-a întristat. Dacă şi intrarea în mare este mâloasă, cu atât mai mult este de evitat.

în acest golf, în afara descărcării canalizărilor hotelurilor din ambele stațiuni, mai este și portul pentru navele turistice sau de agrement.

Nu am ştiut povestea cu canalizările, nu ştiu ce să zic, dar eu nu am sesizat nimic dubios, ba chiar am fost impresionată de claritatea apei mării din această zonă.  

Toată lumea ştie că apa din imediata apropiere a unui port nu este recomandată pentru baie.

În concluzie, nu cred că voi mai reveni vreodată aici.

Nimeni nu-şi doreşte să revină într-un loc care l-a dezamăgit, dar... nu se ştie niciodată

Eu intenţionez să revin cândva pentru că mi-a plăcut şi pentru că nu am reuşit să văd tot ce mi-am propus în scurtul sejur petrecut aici.

Îţi mulţumesc mult pentru vizită şi informaţii!

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 01.04.21 23:49»@nrs:  

a raspuns ​excelent krisstinna: pe plaja imi place sa stau la soare dar sa fie umbra  iar "vietnamezele" mi se pare ca nu fac umbra

A fost şi mai rapidă    

Vă cam potriviţi la gusturi din câte observ 

Ştiu că "vietnamezele​" permit trecerea razelor soarelui, dar mie chestia asta îmi place, deoarece totuşi filtrează destul de bine. ​​Aşa reuşeşti să te şi bronzezi puţin fără a risca arsuri sau insolaţie.

oricum chiar imi place hotelul asta, din pacate mai e mult pana la vara iar anul asta nu imi fac planuri pana nu vine iulie inceputul lui august​

Mă bucur că ţi-a plăcut hotelul ales de mine. Să ştii că nu mi-a fost deloc uşor să aleg de această dată.

​Dacă în majoritatea cazurilor, preţul era un argument important în alegere, eu tot râvnind la hoteluri care îmi depăşeau bugetul, acum diferenţele de preţ mi s-au părut mici​ şi a trebuit să ţin cont de alte criterii.

Şi eu îmi propusesem să stau liniştită anul acesta, după vacanţele ratate de anul trecut şi tot stresul prin care am trecut, am vrut să aştept şi să văd ce se întâmplă, dar tot nu am avut răbdare​ şi m-am pripit cu rezervările şi... acum istoria se repetă. Cred că sunt masochistă dacă nu am învăţat nimic din propriile greşeli.

Sunt curioasă ce planuri ai pentru la vară. ​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 01.04.21 06:41»@krisstinna:  

Bine că te-ai hotărât să scrii!

Ehh... eu hotărâtă sunt să scriu despre multe, însă adesea nu ​reuşesc să îmi şi finalizez intenţiile, multe rămânând în faza de proiect.

În acest caz, promisesem să scriu şi eu despre Orka mea din Marmaris, hotelul, nu vaporul şi uite că am reuşit să-l termin. ​

Pozele cu pinii și marea sunt minunate, de-aia îmi doream să ajung in Marmaris, peisajele sunt încântătoare, îmi plac golfulețele, pădurile de pini, plajele nu foarte mari și apa cristalina.

Şi pe mine m-a impresionat această staţiune foarte verde, cu peisaje de vis, iar în ceea ce priveşte hotelul, cred că am făcut o alegere bună, chiar dacă a fost clar cel mai slab dintre cele cinci din această vacanţă mai atipică din toate punctele de vedere, dar şi aşteptată mai mult ca niciodată.

Mă bucur că ți-a plăcut hotelul, știu că ești pretențioasă la cazări

Cazarea a fost ok, nu am ce să reproşez, iar serviciile au fost pe măsura preţului plătit, unul nu prea mare.

Din cauza pretenţiilor am tot amânat ani la rând să rezerv în Marmaris, de teama comparaţiilor cu hotelurile de alt nivel din Antalya şi cred că am greşit. Nu poţi să le ai pe toate.

Când a început nebunia, am avut mari emoţii​ cu privire la posibilitatea păstrării distanţei pe o plajă destul de îngustă, dar a fost ok. Iar în comparaţie cu alte hoteluri, plaja de la Orka este chiar destul de lată şi mai este şi lungă. M-am bucurat că nu au fost probleme cu şezlongurile, au fost destule şi la orice oră, chiar dacă hotelul a fost destul de plin.

Şi eu sunt mândră de lucrurile cumpărate de mine din Turcia, de calitate fără a fi de firmă, dar în serie limitată. ​

Da, in Marmaris apa e liniștită, intrarea in mare e lină, exact pe gustul meu. Iar “muntisorii” văzuți de pe plajă îmi luminează chipul, nu îmi place plaja foarte lată, marea agitată și neagră, nu îmi place să văd doar apă in fața ochilor, prefer plajele care îmi oferă și peisaje, așa cum am întâlnit și in Marmaris.

Intrarea în mare a fost cam prea lină pentru gustul meu, eu mai încântată am fost de lipsa valurilor care mi-a permis să înot în voie şi, într-adevăr, când înoţi şi nu vezi doar apă nesfârşită în faţa ochilor senzaţia este deosebită. Eram convinsă că aş fi putut ajunge înot până la insulele vecine, dar la vârsta mea nu mă mai aventurez aşa.

Şi copertinele au avantajele lor, măcar pentru că nu trebuie să te tot învârţi cu şezlongul în jurul umbrelei , însă anul acesta mi s-a părut mai ok să am umbrela mea.

Îţi mulţumesc mult pentru aprecieri, vizită şi ecou! ​​​​​​​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 31.03.21 06:23»@alinafulg:  

Of, Marmarisul se află și pe lista mea de dorințe, în uma cu 6 ani chiar eram pe cale să rezerv un sejur acolo, însă la îndemnul  soțului meu am renunțat. Eu voiam să mergem cu autoturismul, el nu voia să conducă atât de mult.

Te înţeleg perfect, deoarece, aşa cum am povestit în articol, şi eu am cochetat multă vreme cu ideea unei vizite în Marmaris care s-a concretizat abia câţiva ani mai târziu.

În cazul meu, nu drumul lung m-a împiedicat să ajung, ci faptul că nu reuşeam să mă hotărăsc la un hotel anume, mai mereu alegând în loc Antalya, chiar dacă drumul până acolo era chiar mai lung. ​

Eu sunt adepta vacanţelor cu maşina, dar, dacă distanţa este prea mare, mai bine ajungi acolo cu avionul decât deloc .

Din păcate, pentru Marmaris, varianta cu avionul nu este avantajoasă din cauza transferului foarte lung, charterele din România aterizând pe aeroportul din Bodrum, chiar dacă aeroportul din Dalaman este ceva mai aproape.

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

Îţi doresc să-ţi îndeplineşti cât mai curând dorinţa de a ajunge în Marmaris​ - o staţiune foarte verde şi foarte animată, care sigur îţi va plăcea . ​​​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 31.03.21 00:42»@nrs:  

am vazut bine? pe plaja in afara de rasurile vietnameze aveau si umbrele adevarate din panza?

Ai văzut bine .

"Vietnamezele" erau doar în partea centrală a plajei, dar eu tot nu pricep ce ai tu cu ele de nu îţi plac. Tu şi Krisstina ce sunteţi nemulţumiţi de ele

Pe mine nu m-a interesat ce fel de umbrelă mă apără de soare, interesul meu era să stau în primul rând lângă mare şi mă opream unde găseam liber. Dar să ştii că şi cele cu pânză erau tot destul de micuţe.

Pe plajele publice atât în Marmaris, cât şi în Icmeler erau doar vietnameze, dar plajele private ale hotelurilor aveau şi umbrele de pânză. ​

Mulţumesc mult pentru vizită şi ecou! ​​​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 31.03.21 00:34»@micutzu:  

Asa cum spuneam intr-un review mai vechi, Marmarisul este stațiunea mea de suflet. Intotdeauna m-am simțit foarte bine aici indiferent de hotelul unde am stat.

Te înţeleg perfect. Aceleaşi sentimente am şi eu faţă de Bodrum - staţiunea mea preferată de la Marea Egee, unde m-am simţit extraordinar de fiecare dată, indiferent de hotelul ales. Cred că şi clima din Bodrum contribuie la starea mea de bine

Marmarisul mi-a plăcut şi mie, dar nu a fost dragoste la prima vedere . ​

Despre Orka pot sa spun ca arata super ok, chiar dacă ai avut mici nemulțumiri legate de regimul de masa.

Orka mi-a placut mult şi când am comparat hotelul cu altele din zonă, pe care am mers personal să le văd cu gândul la o viitoare revenire în zonă. ​

Despre regimul de masă ar fi multe de povestit şi am făcut într-un articol anterior comparaţii între cele cinci hoteluri de anul trecut, fiecare cu altă variantă ​de abordare a "all inclusive-ului" în pandemie. Aici mi s-a părut cel mai aiurea, dar colegii mi-au spus că au întâlnit şi ei acelaşi sistem anul trecut la alte hoteluri tot din Marmaris.  

Când a început anul trecut nebunia​, am avut emoţii legate de aspectul meselor în regim bufet, temându-mă chiar că turcii vor renunţa la acest sistem pe care nu ei l-au inventat, dar ei l-au dus la cel mai înalt nivel.

Prezenţa cărnii de porc la acest hotel nu m-a surprins, eu având deja informaţia asta din două surse, dar am considerat util să o confirm. ​Chiar dacă nu primeam porc oricum nu era bai, mi-am asumat acest lucru încă de la prima mea vacanţă în Turcia în urmă cu mulţi ani şi am tot revenit de atunci pentru că am găsit variante chiar mai tentante decât porcul.

Eu personal în concediile din Turcia, vreau sa îmi răsfăț papilele cu vita și oaie preparate traditional. In tara nu nu mănânc carne de oaie, dar cea preparata în aceasta tara este de nota 10.

Turcii nu m-au impresionat cu carnea de vită decât în cazuri rare, însă oaia şi mielul​ le gătesc dumnezeieşte într-adevăr.

Soţul preferă legumele gătite în fel şi chip pe care le caută în zona de mâncăruri tradiţionale, condimentate cum şi cât trebuie, chestii pe care noi nu le mâncăm acasă. ​

Pentru vacanta de vara am rezervat în Oludeniz și în Grecia la Zakynthos. Am anulare gratuita asa ca în funcție de situația sanitara ma voi decide unde sa merg. ​

Dacă vei merge în Oludeniz este posibil să ni se intersecteze din nou drumurile, deoarece şi eu mi-am propus să ajung din nou în zona Fethiye în septembrie.

Nu îmi explic de ce, dar anul acesta sunt mai încrezătoare decât anul trecut în ceea ce priveşte concretizarea planurilor noastre de vacanţă.

Îmi doresc enorm să revenim la normalitate​.

Îţi mulţumesc mult pentru vizită şi ecou!

Vacanţe plăcute indiferent ce vei alege! ​​​​​​​​

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 31.03.21 00:09»@webmaster:  

Mulţumesc mult!

LA REVIEW 4. ORKA din pădurea de pini - scris de ? în rubrica Sentido Orka Lotus Beach Resort [Icmeler]
nicole33, 27.03.21 10:35»@maricim:  

Dealtfel, pot considera ca singurul neajuns al acestui sejur a fost perioada aleasa de noi, insa am avut un pret foarte bun per sejur. Am aflat ca daca veneam cu doar o saptamana mai tarziu, ieseam din luna vanturilor, dupa un calendar egiptean, de retinut, este bine de venit dupa data de 8 martie

Nu poţi să le ai pe toate. Eu am preferat să plătesc mai mult, dar să mă bucur de toate avantajele unei vacanţe.

Povestea cu vântul este discutabilă. Am fost la acest hotel în luna septembrie şi a bătut vântul în fiecare zi din cele 14, cu viteze variabile. Pe mine nu m-a deranjat prea mult acest aspect, deoarece, afară fiind foarte cald, şi vântul era cald, aproape fierbinte, ​aveai aceeaşi senzaţie ca atunci când îndrepţi uscătorul de păr spre faţă. Dacă vântul este rece atunci se cam schimbă datele problemei şi este chiar neplăcut.

Pentru acestea am primit un voucher de la reprezentanta agentiei de turism, si am facut cate o rezervare pe sejur,

Acele vouchere pentru câte o rezervare la restaurantele a la carte mexican şi italian pe săptămână sunt oferite de fapt de hotel, nu de agenţie. Eu le-am primit de la recepţioner​ la momentul cazării.

Bănuiesc că ai ştiut şi faptul că puteai mânca de prânz în fiecare zi la cele două restaurante a la carte, fără rezervare şi fără a "cotiza​", meniul fiind asemănător cu cel de la cină.

Acum trei ani la Tropitel funcţionau două restaurante principale: Palm şi Wave. Din spusele tale înţeleg că a rămas doar unul. Ciudat modul în care au înţeles egiptenii "distanţarea socială" prin introducerea tuturor turiştilor într-un singur restaurant . ​

La plaja erau sezlonguri si umbrele bine infipte in nisip, precum si baldachine, toate erau gratis, iar in dreptul hotelului era un ponton ce mergea cca 100 metri in mare, pentru a ajunge la o apa de peste 2 metri, unde puteai vedea ceva pesti sau corali, insa noi nu am putut intra deoarece vantul era puternic si era arborat steagul rosu

Curat ghinion!

Acesta mi se pare aspectul cel mai dezamăgitor al vacanţei: faptul că nu ai putut face baie în mare şi că nu te-ai putut bucura de zona superbă de snorkeling avută gratuit la dispoziţie, pentru că nici nu ştii ce ai pierdut .

Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost să bat drumul până în Egipt doar pentru a mă bălăci într-o amărâtă de piscină, fie ea şi încălzită, şi doar să privesc de la distanţă superba Mare Roşie ​​​​​​​

LA REVIEW Alegere foarte inspirata Hotel Tropitel Sahl Hashees - scris de ? în rubrica Tropitel Sahl Hasheesh Hotel
pagină generată în 0.0803771018982 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM