AmFostAcolo.ro / site dezvoltat din hobby si din placere :)

Nu am completat aceasta rubrica, "Despre noi", multi timp - pur si simplu nu mi s-a parut important. Nu eu, dezvoltatorul site-ului, sunt in prim plan aici - ci utilizatorii sai care scriu impresii, incarca poze, posteaza sfaturi si recomandari utile comunitatii, totul in scopul alegerii cat mai informate posibil a destinatiei de vacanta, dezirabil optima pentru gusturile si preferintele - atat de dferite - ale fiecaruia.

In plus, lucrez la site doar in timpul liber (de obicei serile/noptile si in unele weekenduri, si am preferat mereu sa mai implementez cate o noua idee (sau sa stilizez alta deja implementata), lasand mereu pe mai tarziu "formalitatile".

Nu in ultimul rand, pentru ca ma implic constant in comunitate - m-am considerat mereu primul UTILIZATOR al site-ului (si recunosc ca l-am pus online si pentru folosul meu TURISTIC personal - ca sursa de informare pentru cele cateva vacante pe an personal), multi dintre voi ma cunosc si nu am simtit nevoia sa ma prezint intr-o rubrica distincta.

Uite ca totusi a sosit momentul sa completez si aceasta rubrica. Asta si pentru ca am lucrat destul de mult asta-noapte la site si nu ma simt in perfecta forma pentru proiectat/integrat aplicatii [mesieria, formatia si... hobby-ul meu de baza], mi-am pus o cafea lunga si-am inceput sa scriu. NB: Stiu ca nu sunt in cea mai buna inspiratie si foarte probabil o sa rescriu odata cele de aici :)

AmFostAcolo este un proiect la care m-am tot gandit, sincer, timp de doi ani (din 1996). Ani in care am tot batut site-urile straine, in special tripadvsior si holidaycheck, in documentarea pentru vacanta cea mai potrivita pentru familia mea. Bineinteles ca ma gandeam cat de util ar fi un asemenea site in Ro si ma batea gandul sa-l fac eu.
O paranteza necesara, despre mine. Muncesc in programare de peste 20 de ani. De fapt, un pic mai mult decat simpla programare - PROIECTEZ programe si supervizez implementarea lor de catre o echipa ce lucreaza cot la cot cu mine. AmFostAcolo.ro era insa - si a ramas, intre timp! :) - o experienta inedita, singura in acest domeniu - WEB-ul.

- continui in scurt timp -

[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Fatal error: Call to undefined function utils9_templatecount() in /home/amfost/public_html/trafic.inc on line 55