Forum AmFostAcolo.ro: Topul Saptamanal "Hot Users" si MiniPremiile acordate - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

 • 12 Pages +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Last »

Topul Saptamanal "Hot Users" si MiniPremiile acordate Mini-regulament de desfasurare, respectiv de acordare

#1 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 17 March 2010 - 04:12 PM

Dupa cum unii dintre voi ati observat deja, in weekendul trecut am lucrat la o alta idee mai veche a mea, aceea a unui TOP SAPTAMNAL AL CELOR MAI VOTATI UTILIZATORI.
Rezultatul este vizibil incepand de luni sub forma Topului Saptamanal "HotUsers", accesibil din prima pagina a site-ului.
Am speranta deplina ca noul set de pagini se vor dovedi interesante, utile si, nu in ultimul rand, distractive -- cel putin pentru acei dintre voi carora va plac jocurile si concursurile :-). Si poate se vor rfelecta si in cresterea motivatiei postarii unor texte cat mai de calitate, in beneficiul comun.

Regulamentul Concursului "TopHotUsers"

1. Clasamentul se determina de un program automat care contabilizeaza voturile acordate de voi (in cursul unei saptamani) la impresiile, ecourile sau raspunsurile scrise in aceasi saptamana SAU in saptamana precedenta.

2. Este important sa sesizati dubla conditie "aceeasi saptamana" (sau saptamana precedenta). - voturile acordate in saptamana curenta pentru textele mai vechi NU se contabilizeaza de program (ele se iau in considerare doar la determinarea Clasamentului Anual (curent), respectiv al celui General AllTime)

3. Saptamana este considerata ca incepand cu ora 0 a zilei de luni si pana la ora 23.59 a zilei de duminica.

3. Nu sunt incluse in calcul voturile acordate impresiilor, ecourilor sau raspunsurilor invalidate, suspendate ori sterse.

4. Tentativele de manipulare a clasamentului TopHotUsers (precum crearea de conturi fantoma pentru votarea multipla) vor fi sever pedepsite - suspendarea/banarea utilizatorilor in cauza, precum si retregerea dreptului de participare la concursul saptamanal pentru intreg anul in curs.

5. Primii clasati in clasamentul fiecarei saptamani POT sa fie recompensati cu premii simbolice si/sau de valoare din domeniul turistic sau din alte domenii conexe. Premierea se va face doar in functie de existenta sau nu a acestor premii.
Disponibilitatea unor eventuale premii cu care sunt recompensati primii clasati va fi anuntata din timp, cel tarziu in ziua de marti a acelei saptamani.
Eventualele premii vor consta in documente tip "voucher" care vor dovedi dreptul detinatorului la serviciile sau produsele indicate pe document, in conditiile specificate explicit acolo. Voucherele sunt nenominale (transmisibile).

6. Eventualele premii castigate vor fi inmanate sau transmise (prin fax ori posta) castigatorilor in termen de cel mult doua saptamani de la incheierea etapei in cursul carora au fost catigate.

7. Alocarea premiilor se va face, de regula, prin alegere directa, in regim de teleconferita sau prin dialog individual. Primul clasat POATE alege oricare premiu din lista sau poate RENUNTA la dreptul sau; urmatorul - oricare din cele ramase disponibile (sau poate renunta) samd.

8. Un utilizator care a ales unul dintre premiile oferite intr-o anumita saptamana nu mai poate alege un alt premiu, indiferent de pozitia pe care se claseaza, timp de 2 luni de la data castigarii acelui premiu.

9. Regulile de desfasurare se pot schimba de catre organizator, insa orice schimbare nu poate intra in vigoare decat cel mai devreme in saptamana urmatoare anuntarii lor pe forum.

10. [adăugat 01.12.2013] Opțiunile cocnurenților cu drept de algere se pot exprima fie prin participare directă la teleconferință (scriind direct pe forum), fie anticipa (sub formă de listă de preferințe), ca REPLY al mesajului de înștiințare primit.
[adăugat în 09.08.2013] În cazul înc are dibn diverse motive nu ați primit mesajul de înștiințare trimis automat (ați verificat și în BULK/SPAM?): puteți trimite opțiunile voastre pe adresa top-hot-users@amfostacolo.ro.

10. [adăugat 18.06.2013] Premiile "materiale" (tricouri, calendare, tastaturi, autocolante, magneți, insigne etc) vor fi expediate prin poştă sau curier rapid, în termen de 3-5 săptămâni de la alocare. Câştigătorii trebuie să-şi completeze adresa poştală şi nr de telefon în secţiunea CONTUL MEU (pe sait, nu pe forum!)

11. [adăugat 01.08.2013] Dacă descrierea minipremiului permite acest lucru, MP respectiv se poate dona de câștigător (unui alt membru al comunității sau oricui dorește câștigătorul). În caz contrar, ori dacă utilizatorul solicită expres, premiul se adnotează ca fiind returnat sau refuzat.

12. [adăugat în 24.10.2014] Minipremiile nevalorificate sau nesolicitate (prin necompletarea adresei de expediere, ori prin lipsa de răspuns la solicitările de detaliere = de exemplu precizarea mărimii tricourilor) se pot anula — la un an de la alocarea lor.
0

#2 User is offline   Dragos 

 • I'm a wonderer
 • PipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 635
 • Joined: 02-December 09
 • LocationBucureşti, Vitan

Posted 17 March 2010 - 06:38 PM

ar trebui un link spre acest regulament pus in pagina cu topul saptamanal de pe sait. (sau daca este deja, sa fie mai vizibila, ca mie nu-mi sari in ochi)
0

#3 User is offline   dananecula 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 150
 • Joined: 21-February 10
 • LocationPLOIESTI

Posted 17 March 2010 - 07:10 PM

Super idee cu acest Top Saptamanal "HotUsers" si felicitari Cornel !
Nu putem decat sa primim cu bratele deschise si bucurosi aceasta proaspata initiativa, de bun augur pentru toti userii de calitate !!!!!
Cu ocazia aceasta se vor aprecia cu adevarat review-urile de calitate, scrise din suflet, pentru a ne fi de folos, noua, tuturor celorlalti cititori dornici de cat mai multe informatii despre calatorii frumoase, care merita intr-adevar votate. Consider ca este o stimulare bine venita pentru cei care se straduiesc sa scrie impresii calitative si care merita cu adevarat sa urce in clasament si sa primeasca bine meritatele premii.
Succes si la cat mai multe provocari de genul acesta, Cornel !
0

#4 User is offline   lizuk 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 97
 • Joined: 11-November 09
 • LocationBucuresti

Posted 17 March 2010 - 08:38 PM

Cornel, felicitari pentru idee! a fost o surpriza tare placuta, cand mi-ai spus ca am castigat un premiu in urma voturilor primite de la colegi (multumesc frumos!!). Se pare ca materialul despre Cambodgia mi-a purtat noroc :-)
Desi mi-ar fi placut mult sa imi pot valorifica premiul, la un calcul scurt nu prea imi iesi zilele de concediu de care as avea nevoie pentru o vacanta la Ranca in timpul saptamanii, motiv pentru care sunt nevoita sa cedez premiul urmatorului clasat (si, poate, sa ma bucur de altul daca voi mai ajunge vreodata asa de sus in topul userilor "fierbinti"). Merci si succes!
0

#5 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 20 March 2010 - 07:55 AM

Am primit voucherele pentru primul set de mini-premii pe care le acordam - cele pentru saptamana 10 (8-14 martie). Clasamentul final Hot-Users pentru aceasta saptamana il puteti consulta aici.

Premii acordate in saptamana 10 constau in 5 sejururi gratuite la Ranca, la Pensiunea Valea Mariei (a cate 5 nopti - duminica-joi).

Castigatorii premiilor: ileanaexperta, georgiana, pepsi1970, pami, lizuk.

Voi lua legatura cu ei pe mail sau mesaj personal pentru a le trimite voucherele.
Daca unul dintre castigatori nu-si poate valorifica din diverse motive premiul castigat, poate opta sa cedeze premiul castigat urmatorilor clasati. LIZUK m-a anuntat deja, anterior, despre aceasta optiune a sa, asa ca premiul ei ii va fi ofertat unuia din urmatorii clasati (in ordine).
0

#6 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 30 March 2010 - 07:03 AM

Cu usoara intarziere, datorita faptului ca destuld e multi dintre primii clasati au renuntat la premiu, acesta fiind oferit (conform Regulamentului) urmatorilor clasati (care si ei si-au exprimat regretul ca nu pot, din diverse motive, sa-l valorifice samd), iata castigatorii premiilor editiei cu numarul 10 (mai precis "saptamana 10") a Top HotUsers:

- ileanaexperta
- georgiana

3 premii au ramas nealocate - daca figurati in acel clasament si doriti sa valorificati voucherul care va ofera 5 nopti gratuite la Pensiunea Valea Mariei din Ranca, scrieti-mi. Voucherele se vor inmana in ordinea "prima mesaj venit, primul servit".

Voucherele vor fi trimise prin email foarte curand. Pentru a le valorifica (pentru a rezerva sejurul), iata datele de contact ale pensiunii:

- TEL: 0742.62.74.34 sau 0742 MARIEI sau 0766.33.99.55
- E-mail: valeamariei@gmail.com

---

In cursul zilei de astazi voi finaliza centralizarea optiunilor pentru premiile saptamanii 11, iar la final voi reveni cu o varianta schimbata de alocare, care sa nu mai implice o asteptareaatat de lunga a confirmarilor voastre.
0

#7 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 30 March 2010 - 07:44 AM

Castigatorii din saptamana 11:

SEJUR 5 NOPTI RANCA - Pensiunea Valea Mariei
- florinene
- ionescunic
- must-see
- Alex Macedo
- kmy

CEWE FOTOCARTE GRATIS - oferita de www.foto4ever.ro:
- pepsi1970

CUPON REDUCERE 30 LEI la CEWE Fotocarte - oferit de foto4ever:
- astept solicitari de la toti care care au acumulat cel putin 2000 de puncte in Clasamentul Saptamanii 11 si nu au optat pentru un alt premiu in aceasta saptamana sau saptamanile trecute

--

Si pentru ca avem 3 premii nealocate saptamana trecuta, am decis sa le aloc utilizatorilor clasati in Top Hot Users Saptamana 11 si care si-au exprimat optiunea pentru un sejur la Ranca, dar nu le-a putut fi alocat acel premiu (in aceasta saptamana)

Astfel daca pana la sfarsitul acestei zile nu primesc solicitari de la cei indreptatiti sa le fi primit saptamana trecuta, dannek, libertango si vini vor primi si ei un voucher care le da dreptul la un sejur de 5 nopti la Pensiunea Valea Mariei Ranca.
0

#8 User is offline   Valentina69 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 30
 • Joined: 11-January 10

Posted 30 March 2010 - 09:10 AM

Cornel, cum ne putem exprima optiunea pentru premiile din saptamana 12?
0

#9 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 30 March 2010 - 10:45 AM

Cum spuneam in unul din mesajele precedente, incerc sa proiectez un nou sistem prin care sa nu mai asteptam atat de mult optiunile individuale.

In principiu, acest sistem cuprinde:

- mailuri automate trimise catre toti cei care figureaza in clasamentul unei saptamani, trimise in ziua de luni (imediat dupa incheierea unei etape)
- aceste mailuri va vor instiinta ca premiile se aloca in urmatoarea zi de sambata si va invita sa-mi trimiteti liste de optiuni si/sau sa va alegeti direct premiul (pe forum), scriindu-va optiunea, atunci cand va vine randul
- voucherele vor fi expediate prin email in cursul aceleiasi zile sau cel tarziu a doua zi (nu e musai sa le asteptati, puteti lua legatura cu cei care acorda premiile si inainte, dar aceste hartii va vor fi strict necesare la valorificarea efectiva a premiului)

--

@Valentina - avand in vedere ca te-ai situat pe primul loc in clasament, poti scrie de pe acum optiunea ta, iar daca vei opta cumva pentru sejurul la Ranca, poti deja sa-l contactezi pe proprietar pentru a stabili perioada. (vezi datele de contact mai sus)
0

#10 User is offline   Valentina69 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 30
 • Joined: 11-January 10

Posted 30 March 2010 - 11:21 AM

Multumesc Cornel despre sejurul la Ranca imi doream, si o sa-i contactez pe cei de la pensiune, multumesc foarte mult.
0

#11 User is offline   georgiana 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 181
 • Joined: 10-January 10
 • Locationsannicolau-mare,timis

Posted 30 March 2010 - 12:07 PM

:P Cine mai vine la Ranca in 18 aprilie???????
Noi atunci ne-am hotarat sa mergem si am si anuntat la pensiune sa ne confirme ca au liber si este totul in regula! :D
0

#12 User is offline   dannek 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 44
 • Joined: 11-January 10
 • Locationbraila

Posted 01 April 2010 - 06:34 AM

Astfel daca pana la sfarsitul acestei zile nu primesc solicitari de la cei indreptatiti sa le fi primit saptamana trecuta, dannek, libertango si vini vor primi si ei un voucher care le da dreptul la un sejur de 5 nopti la Pensiunea Valea Mariei Ranca. ?????
Dom" Cornel cum a ramas cu cele de mai sus??
0

#13 User is offline   Admin 

 • Administrator
 • Group: Administrators
 • Posts: 4,511
 • Joined: 30-October 09

Posted 01 April 2010 - 07:39 AM

View Postdannek, on 01 April 2010 - 09:34 AM, said:

Dom" Cornel cum a ramas cu cele de mai sus??Ramane... cum am stabilit :-) - nu am primit alte solicitari, asa ca premiile reportate merg catre voi, cei trei nominalizati mai sus.
Puteti lua legatura cu proprietarul pensiunii (avetid atele de contact mai sus) pentru a stabili, impreuna, perioada sejurului.
Voucherele va vor ajunge si ele in cel cel mai scurt timp.
0

#14 User is offline   georgiana 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 181
 • Joined: 10-January 10
 • Locationsannicolau-mare,timis

Posted 11 April 2010 - 06:26 PM

Deci,nu vine nimeni la Ranca??Dimineata a nins.... :huh:
Ma lasati singura acolo sa ma plictisesc??? :P
Nici macar nu schiez si nici nu cred ca ma voi apuca acum!Oare mai citeste cineva ,pe aici,sau....fac monolog? :D
0

#15 User is offline   dannek 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 44
 • Joined: 11-January 10
 • Locationbraila

Posted 11 April 2010 - 08:28 PM

As fi mers eu dar lipsa finante
0

#16 User is offline   Valentina69 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 30
 • Joined: 11-January 10

Posted 12 April 2010 - 08:38 AM

Noi vrem sa mergem dar mai la sf lunii mai ca pe 6-10 mai are fi-mea teze, mai vorbim
0

#17 User is offline   georgiana 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 181
 • Joined: 10-January 10
 • Locationsannicolau-mare,timis

Posted 12 April 2010 - 08:44 PM

Eu stiam ca trebuie sa mergem doar in luna aprilie,pana la sfarsit!
In mai nu cred ca se mai poate asa,dar mai suna acolo,mie asa mi s-a spus,de aceea am ales data aceasta,ca nu eram foarte mare amatoare de zapada,iubesc mai mult verdele!(fara a fi unguroaica!)
0

#18 User is offline   Valentina69 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 30
 • Joined: 11-January 10

Posted 13 April 2010 - 05:32 AM

Daca intri pe premiu scrie valabilitate martie-mai, am zis ca sun azi.
0

#19 User is offline   georgiana 

 • Advanced Member
 • PipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 181
 • Joined: 10-January 10
 • Locationsannicolau-mare,timis

Posted 13 April 2010 - 05:45 AM

Si la premiul meu scrie tot martie-mai,dar mi s-a spus sa-l ''folosesc'' pana la sfarsitul lunii aprilie.
0

#20 User is offline   Valentina69 

 • Member
 • PipPip
 • Group: Members
 • Posts: 30
 • Joined: 11-January 10

Posted 15 April 2010 - 06:01 AM

Am vorbit ieri la Valea Mariei si am facut rezervare 23-28 mai
0

Share this topic:


 • 12 Pages +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Last »


Fast Reply

  

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users