Forum AmFostAcolo.ro: Hai la o cafea.... - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Hai la o cafea.... ... pareri, sugestii, filozofii de calatorie. Si nu numai...

#61 User is offline   dananecula 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • LocationPLOIESTI

Posted 01 May 2010 - 07:33 PM

Sincere condoleante ! Fii tare Cornel ! Suntem cu gandul alaturi cu totii de tine ! Dumnezeu poate a avut nevoie de ei acolo ...unde este poate mai liniste si o lume mai buna ...
0

#62 User is offline   Admin 

• Administrator
  • Group: Administrators

Posted 01 May 2010 - 08:22 PM

Multumesc tuturor celor care mi-au scris.
In special georgianei, care ne-a fost alaturi (mie si sotiei) si la propriu si la figurat, in acea seara
0

#63 User is offline   cosminp 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Locationbucuresti

Posted 03 May 2010 - 06:44 PM

sincere condoleante.
este a doua pierdere de care am auzit in ultimile zile.
mare pacat ca cei de care avem nevoie se duc parca prea devreme.
0

#64 User is offline   Balasa Violeta 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • LocationCampina

Posted 03 May 2010 - 07:34 PM

Imi pare rau ca incep cu Sincere condoleante ! Din acest site cred ca am facut un hobby. Sunt incantata de calitatea oamenilor intalniti, imi plac povestile lor iar unii au un talent real de narator. Nu-mi plac rautatile si tot ce deriva din ele. In permanenta aflu ceva nou care ma determina sa visez la calatorii minunate. Viata e frumoasa ! Va multumesc tuturor pentru calatoriile (virtuale ) facute impreuna ! Noapte buna !
0

#65 User is offline   gabrielatodea48 

• Newbie
  • Pip

Posted 02 June 2010 - 10:58 AM

buna,la mine tocmai se serveste o cafeluta cu frisca si tot ce imi mai place mie si citind acest forum am inceput sa visez la concediul trecut care a fost un sejur in Malta (soare, relaxare, cafeluta de dimineata servita pe o terasa cu o priveliste care te relaxa total si multe altele) dar si la cel care va urma in Ierusalim, speram sa fim la fel de incantati, noi luam mereu pachetele de vacanta de la * * * , au si preturi buni si au si o oferta diversificata (destinatii + preturi). este asa de bine cand ai o agentie la care sa apelezi constant cand ai nevoie de un concediu, noi i-am gasit pe acestia si suntem foarte multumiti, ii recomandam. toate cele bune tuturor.
0

#66 User is offline   Admin 

• Administrator
  • Group: Administrators

Posted 02 June 2010 - 11:43 AM

gabrielatodea: te rog sa eviti pe viitor referirile explicite la agentii, se pot considera reclama si poti suporta eventuale sanctiuni administrative
PS: aceste reguli (interdictia de a posta reclama catre o organziatie comerciala, care poate castiga bani din aceste recomandari) sunt universal valabile pe orice site sau forum -- imi vine greu sa cred, sincer, ca nu ai fi stiut de ele...
0

#67 User is offline   gabrielatodea48 

• Newbie
  • Pip

Posted 03 June 2010 - 08:02 PM

View PostAdmin, on 02 June 2010 - 01:43 PM, said:

gabrielatodea: te rog sa eviti pe viitor referirile explicite la agentii, se pot considera reclama si poti suporta eventuale sanctiuni administrative
PS: aceste reguli (interdictia de a posta reclama catre o organziatie comerciala, care poate castiga bani din aceste recomandari) sunt universal valabile pe orice site sau forum -- imi vine greu sa cred, sincer, ca nu ai fi stiut de ele...

buna...ok...imi cer scuze, am mai vazut pe forumuri postari unde se mai zicea de agentia x sau y ca e buna sau nu dar se retine pentru viitor... mersi pt atentionare
0

#68 User is offline   georgiana 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Locationsannicolau-mare,timis

Posted 15 August 2010 - 04:28 AM

View Postgabrielatodea48, on 03 June 2010 - 09:02 PM, said:

buna...ok...imi cer scuze, am mai vazut pe forumuri postari unde se mai zicea de agentia x sau y ca e buna sau nu dar se retine pentru viitor... mersi pt atentionare

Scuze ,am dat click din greseala aici. <_<
0

#69 User is offline   georgiana 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 15 August 2010 - 04:31 AM

La multi ani,tuturor celor care astazi sarbatoresc ziua numelui!Mariilor si Marianilor!
La multi ani de ziua Marinei!Pentru ca stiu minim 2 marinari pe site,dar poate ca sunt mai multi...si o zi frumoasa tuturor! :P
0

#70 User is offline   laurentiucapac 

• Member
  • PipPip

Posted 16 August 2010 - 12:29 PM

View Postgeorgiana, on 15 August 2010 - 04:31 AM, said:

La multi ani,tuturor celor care astazi sarbatoresc ziua numelui!Mariilor si Marianilor!
La multi ani de ziua Marinei!Pentru ca stiu minim 2 marinari pe site,dar poate ca sunt mai multi...si o zi frumoasa tuturor! :P

Multumesc frumos Georgiana,
Eu nu mai sunt de cativa ani, dar...
0

#71 User is offline   cristian_h 

• Member
  • PipPip
  • LocationCraiova

Posted 24 August 2010 - 07:42 PM

Nu vreau sa sperii pe nimeni insa cred ca toata lumea ar trebui sa stie acest lucru,saptamana trecuta am fost sa donez sange pentru un prieten drag care avea mare nevoie, pentru acest lucru a trebuit sa complectez un chestionar si una din intrebari a fost daca am fost plecat in ultimele 2 luni si unde, la care am raspuns da si Grecia, in acel moment am fost informat ca nu pot sa donez sange deoarece s-a primit o circulara care interzicea recoltarea de sange pentru o perioada de 6 luni de la persoanele care au au calatorit in grecia datorita pandemiei de encefalita transmisibila prin muscatura tantarilor, in prezent au fost depistate 70 de astfel de cazuri in special in Macedonia si Salonic! Asa ca Atentie!
0

#72 User is offline   piti 

• Member
  • PipPip

Posted 25 August 2010 - 03:53 PM

View Postcristian_h, on 24 August 2010 - 09:42 PM, said:

Nu vreau sa sperii pe nimeni insa cred ca toata lumea ar trebui sa stie acest lucru,saptamana trecuta am fost sa donez sange pentru un prieten drag care avea mare nevoie, pentru acest lucru a trebuit sa complectez un chestionar si una din intrebari a fost daca am fost plecat in ultimele 2 luni si unde, la care am raspuns da si Grecia, in acel moment am fost informat ca nu pot sa donez sange deoarece s-a primit o circulara care interzicea recoltarea de sange pentru o perioada de 6 luni de la persoanele care au au calatorit in grecia datorita pandemiei de encefalita transmisibila prin muscatura tantarilor, in prezent au fost depistate 70 de astfel de cazuri in special in Macedonia si Salonic! Asa ca Atentie!

Acu voi sta cu frica in san . La inceput de iunie m-au compostat si pe mine cativa in insula Corfu . Sa speram ca erau d'aia " buni " . In cazul asta vorbim peste 20 de ani . Daca nu ...
0

#73 User is offline   georgiana 

• Advanced Member
  • PipPipPip

Posted 25 August 2010 - 06:44 PM

Sper ca ati citit si review-ul @almonei ,in care a povestit ce bataie de cap si cati euro a cheltuit in insula Thassos pentru o intepatura de ...nu stiu ce insecta.Deci...in nordul Greciei,exact cum anunta la actualitati problema!
0

#74 User is offline   Nicu 

• Member
  • PipPip
  • LocationTimisoara

Posted 02 January 2014 - 10:59 AM

Aveti o cafea in asteptare ?

http://infoinsider.r...a-in-asteptare/
1

#75 User is offline   Nicu 

• Member
  • PipPip
  • LocationTimisoara

Posted 24 September 2019 - 07:30 AM

Ceva de citit ca si asa a trecut vara.

Povesti adevarate de la mare, ce fac..unii.. asa zis turisti la mare, tichete de vacanta, preturi umflate, etc
https://www.profit.r..._campaign=Cross
0

Share this topic:

• 4 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users