Forum AmFostAcolo.ro: De ce ?!? - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

Page 1 of 1
 • You cannot start a new topic
 • This topic is locked

De ce ?!?

#1 User is offline   turistul mihnea 

 • Newbie
 • Pip
 • Group: Members
 • Posts: 6
 • Joined: 25-December 15

Posted 08 January 2016 - 02:41 PM

Pe data de 5 ianuarie , stimatul Webmaster0 mi-a dat un cartonas albastru pe nedrept . Derapaj verbal , zice el . In primul rand , in ecoul respectiv (cel pt. care am primit cartonasul ) eu il rugam pe un alt user sa nu se mai bage in seama . In al doilea rand, judecand dupa postarile lui la adresa mea ar fi trebuit sa-si dea singur cartonas albastru sau rosu . Iata cateva dintre postarile lui Webmaster0 la adresa mea:

WebMaster0 said:

turistul_mihnea said:

Stiu si eu sa trimit un mesaj privat... nu trebuie sa-mi explicati ca la unul care nu stie pe ce lume traieste... sau e un mesaj standard
Se pare că nu știi totuși așa multe precum te lauzi!
1. exact cum se spune (nu doar) în acel mesaj (standard, e adevărat, dar foarte util) ai încălcat regulamentul.
2. în loc să recunoști eroarea și să-ți ceri scuze, te dai erudit...
3. știi foarte bine că ești „sub lupă” și că ți s-a atras în nenumărate rânduri atenția să-ți revizuiești atitudinea față de restul utilizatorilor și față de echipa tehnică. Așadar, mai capeți un avertisment poate reușești să pricepi că nu ești în curtea ta să faci ce vrei!

Webmaster0 said:

@turistul_mihnea - ai un cartonaș albastru (ultimul!) pentru derapajul verbal și de comportament din mesajul anterior (șters între timp).
Învață de la ceilalți să combați ideile, opiniile, nu oamenii!
De asemenea l-am intrebat pe web 0 de ce ma tutuieste (prin PM ) . Acesta mi-a raspuns cu tupeu ca sa-l las in pace , ca si functia si varsta ii permit si ca e moderator si ca face ce are chef . Ei bine , web0 , afla ca nu faci ce vrei si ca trebuie sa respecti daca vrei respect !!! Asa ca webmaster0 , nu mai da sanctiuni ca asa ai tu chef si ridica-mi sanctiunea data pe nedrept si fara motiv !!! Si nu mai da sanctiuni in cascada ca ti-a venit cheful de sanctiuni . De asemenea , am observat ca , cum spui un adevar referitor la Admin sau la un web , imediat ti se inchide gura si esti amenintat cu diverse . Aflati ca pe mine nu ma sperie nici sanctiunile nici amenintarile voastre . Asa ca nu va mai straduiti de pomana . Admin , inca mai astept un raspuns la cele 2 feedback-uri trimise de mine . Si mai astept ridicarea sanctiunii si scuze de la web 0 . P.S. : Webmater0 este 0 pt. ca nu are niciun prieten .
0

#2 User is offline   WebMaster6 

 • Advanced Member
 • Group: Administrators
 • Posts: 79
 • Joined: 16-May 10
 • LocationAcasă

Posted 08 January 2016 - 10:13 PM

De ce?
Păi hai să vedem:

 • Pe acest topic ai menționat în clar numele unei agenții de turism. Evident, un lucru interzis de regulament, specificat clar ȘI deasupra casetei de editare ecouri - dar degeaba... Așadar, un membru al echipei tehnice te-a avertizat printr-un mesaj standard asupra greșelii tale. Și tu, în loc să spui că a fost o eroare fără intenție, ce faci? Răspunzi exact așa:

turistul mihnea said:

@webmaster39 - Stiu si eu sa trimit un mesaj privat... nu trebuie sa-mi explicati ca la unul care nu stie pe ce lume traieste... sau e un mesaj standard si ii dati copy-paste??? Sa stiti ca nu suntem prosti , macar atata stim si noi ... sa trimitem un PM...Am încercat să-ți explicăm cu frumosul că răspunsul tău (citat și aici) nu e tocmai OK la adresa unui moderator: vezi ecoul (citat și de tine, de asta nu-l mai scriu încă odată).


 • turistul mihnea said:

  De asemenea l-am intrebat pe web 0 de ce ma tutuieste (prin PM ) . Acesta mi-a raspuns cu tupeu ca sa-l las in pace , ca si functia si varsta ii permit si ca e moderator si ca face ce are chef

Hai să arătăm publicului larg ce anume a răspuns WM0 și să lăsam cititorii să aprecieze:


WebMaster0 said:

De ce te tutuiesc? Pentru că vârsta și funcția îmi permit. Și nu o fac din lipsă de respect, ci pentru că pe internet, în general, adresarea colocvială e mai recomandată, tocmai pentru a nu crea o poziție de superioritate față de ceilalți.WebMaster0 said:

Se pare că nu reușești să pricepi niște reguli de conviețuire într-o colectivitate. Mă acuzi pe mine că aș vorbi agresiv și necivilizat.Așa cum nu îți dai seama de faptul că jignești (voit sau nu - prea puțin contează din punctul meu de vedere), eu unul nu găsesc absolut nimic necivilizat în niciuna dintre adresările mele către domnia ta, deși sincer să fiu reușești să fii deosebit de bun în a face flame (google it!). Faptul că nu folosesc adresarea cu „Dumneavoastră” am explicat-o mai demult și nu am de gând să îmi schimb modul de a vorbi, atât timp cât ceea ce spun este corect, decent și civilizat.

OK - pentru că ești deosebit de insistent, voi folosi pe viitor pronumele de deferență „Dumneata”.

Și încă un lucru: atât timp cât vrei să fii respectat, învață să respecți tu în primul rând pe cei din jurul tău! • Să ne referim acum și la ultima sancțiune, acordată - chipurile - abuziv, pe nedrept! În același topic menționat mai sus, ai răspuns ulterior ecoului unui alt utilizator așa:

turistul mihnea said:

@jimjim - Nu cred. Noi am fost in autocar cu niste oameni care aveau rau de masina si le-a fost bine.
Drum fără serpentine spre Thassos NU există decât poate în vis. Poate ar fi existat pe calea aerului, dar, ghinion, această insulă NU are aeroport.

Despre aceasta afirmatie ce sa zic, mai bine taceai, ca filosof ramaneai. Asa ca nu inteleg, jimjim, de ce a trebuit sa te bagi ca musca-n lapte. Autoarei solicitarii puteai sa-i scrii, dar in legatura cu raspunsul meu trebuia sa-ti vezi de mucii tai si sa faci altceva. Nu stiu daca ai observat, dar eu sunt membru GOLD iar tu esti SILVER. Asa ca, ai respect fata de userii cu grad mai mare si vezi-ti de mucii tai si nu mai vota aiurea. P. S. : Si ca sa citez un clasic din viata : te-ai pus cu omul nepotrivit, asa ca ai grija ce scrii! Si eu ma voi uita mai atent. Asa ca taca-ti gurita, dragul meu, si vezi-ti de mucii care-ti siroiesc pe fata... http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gif http://amfostacolo.ro/icons/rofl_24.gifUn mesaj cald, prietenesc și plin de cuvinte gingașe, nu-i așa? Să nu uităm și respectul pe care nu uiți să-l ceri celor pe care-i consideri inferiori... Ai fi așteptat să primești probabil un premiu, pentru felul deosebit de amabil prin care ai reușit să pui la punct un utilizator obraznic, nu-i așa? Când colo, ce să vezi? uite ce primește turistul mihnea pe mail (dar uită să reproducă tot mesajul, ceva mai sus):Quote

Ai primit pe AmFostAcolo.ro o sancţiune administrativă - CARTONAS ALBASTRU,ceea ce atrage o suspendare de 7 ZILE - pana in 12.Jan.16 22:18.
MOTIV:
te bagi ca musca-n lapte; ... trebuia sa-ti vezi de mucii tai; ... eu sunt membru GOLD iar tu esti SILVER. Asa ca, ai respect fata de userii cu grad mai mare si vezi-ti de mucii tai si nu mai vota aiurea. P. S. : Si ca sa citez un clasic din viata : te-ai pus cu omul nepotrivit, asa ca ai grija ce scrii! Si eu ma voi uita mai atent. Asa ca taca-ti gurita, dragul meu, si vezi-ti de mucii care-ti siroiesc pe fata...
Cu adevărat, dai dovadă de mult respect față de ceilalți utilizatori. Bine că vrei să fii tu respectat, restul...Ultima suspendare de 7 zile. Următoarea deraiere (chiar și prin mesaje pe mail ulterioare sancțiunii!) va duce la închiderea contului definitiv.


Sancţiunea a fost aplicată pentru acest RĂSPUNS (NB: cel mai probail, textul a fost parţial sau integral şters)

Și pentru că tot vorbim despre respectul pe care acest utilizator îl acordă celorlalți, mai vin cu un exemplu:

turistul mihnea said:

Mi se pare ca sanctiunea lui Admin a fost prea putin dura pt. faptele tale. Asa ca draga mea, nu mai folosi AFA pt. pofta ta de scandal


Observați cu câtă deferență folosește pronumele de politețe „TU” când se adresează unei doamne” :rolleyes:

Revenind la zilele noastre, voi reda mai jos și mesajele trimise de user către sait, prin formularul de feed-back, cele la care spune că încă mai așteaptă răspuns:


Feedback trimis in [06.01.2016 10:41:54 000000] de : turistul mihnea

Stimate domn Bociort, observ ca miati dat un cartonas albastru. As vrea sa va multumesc, albastrul este culoarea mea preferata!!! Dar mi lati dat pe nedrept. Cum adica derapaj vebal? Tot recitesc pe word acel mesaj si nu gasesc nicio obscenitate. Asa ca va rog sami ridicati sanctunea. Si va rog sai spuneti lui webmaster0 sa ma lase in pace, pt. Ca nu vreau sa mai vorbesc cu el!


===

Feedback trimis in [06.01.2016 14:26:38 000000] de : turistul_mihnea

Stimate domn Bociort , observ ca mi-ati dat un frumos cartonas albastru . In primul rand , as vrea sa va multumesc , albastrul este culoarea mea preferata . In al doilea rand , as dori sa-l inlocuiesc cu un cartonas galben . De ce ? Acum pe bune , as dori sa contest sanctiunea prin urmatoarele argumente : Oricat de mult recitesc acel raspuns ( il am pe word ) nu pot gasi vreo obscenitate pt. care as putea fi sanctionat . As dori sa spun ca nicio particica din activitatea mea din ultima vreme nu va incalca regulamentul "comunist" . Asa ca , domnule Bociort aveti acestea in vedere si ridicati-mi cartonasul , ca nu mai suport sanctiunile voastre nefondate si date in dreapta si-n stanga . Si sa--i spuneti lui webmaster0 sa ma lase in pace , ca nu-i mai suport comportamenul ofensator si chiar tupeist si obraznic !!!! P.S. : Grabiti-va si raspundeti-mi ca nu mai am rabdare !!!


===

Feedback trimis in [08.01.2016 15:06:01 000000] de : [nelogat]

Stimate domn Bociort, observ ca nu mi-ati ridicat inca sanctiunea. Asa cum v-am promis in primul feedback, va voi mai trimite o serie de 4 motive. Voi face asa pana imi ridicati sanctiunea. 1. Nicio particica din activitatea mea de pe AFA nu incalca Regulamentul. 2. Mesajul pt. care am primit asa-zisa sanctiune nu era deloc obscen. 3. Observ ca, atunci cand un om spune adevaruri care nu va convin, dvs. ii inchideti gura fie prin suspendare, fie prin banare. 4. Webmaster0 (acum inteleg de ce e 0) nu ma lasa in pace, motiv pt. care nu pot sa-l sufar. 5. Poate ca dvs. credeti ca in 168 de ore (7 zile), omul inebuneste si numai poate sa spuna adevaruri. Ei bine, aflati ca pe mine nu ma intimideaza sanctiunile voastre stupide si absurde!!! Ne auzim la urmatorul set de motive sau la ridicarea sanctiunii, dupa caz. P. S. : Bonus : Webmaster0 este 0 pt. ca are 0 prieteni. Daca va intebati cine sunt, sunt userul turistul_mihnea.


Nu; cu siguranță nu ne întrebam cine ești... :huh: Și mă tem că singurul răspuns pe care-l meriți este cartonașul roșu, deja promis.


Așadar, ce spuneți, merită turistul mihnea să fie iertat, sau să trecem la pasul următor, anunțat deja în ultima sancțiune (Următoarea deraiere (chiar și prin mesaje pe mail ulterioare sancțiunii!) va duce la închiderea contului, definitiv)???

O seară faină s-aveți!
0

#3 User is offline   turistul mihnea 

 • Newbie
 • Pip
 • Group: Members
 • Posts: 6
 • Joined: 25-December 15

Posted 09 January 2016 - 08:09 AM

In primul rand , nu aveti DE CE sa imi banati contul , oricat de mult ati cauta in acele feedback-uri , nu veti gasi un motiv . Si nu inteleg de ce a trebuit sa ma amenintati si demigrati . Si cu email-ul nu puteti sa ma banati , pt.. ca nu este sub tutela voastra . Ma bucur ca ai postat raspunsul de la sanctiune aici , sa vada si altii cum m-ati amenintat si cum o faceti din nou , in public . Si da , merit sa fiu iertat . Si astept un raspuns cu scuze de la web 0 , NU de la WEBMASTER6 . Asa ca , web6 , nu te mai baga in seama aiurea si lasa-l pe web0 sa discute cu mine !!!!!
0

#4 User is offline   turistul mihnea 

 • Newbie
 • Pip
 • Group: Members
 • Posts: 6
 • Joined: 25-December 15

Posted 09 January 2016 - 08:18 AM

A , da , in caz ca vrei sa stergi acest mesaj ofensator , il am pe word , salvat , asa ca e prea tarziu s-o faci... sac sac ...
-2

#5 User is offline   turistul mihnea 

 • Newbie
 • Pip
 • Group: Members
 • Posts: 6
 • Joined: 25-December 15

Posted 09 January 2016 - 09:04 AM

A , da , cum adica :

Quote

Ai primit pe AmFostAcolo.ro o sancţiune administrativă - CARTONAS ALBASTRU,ceea ce atrage o suspendare de 7 ZILE - pana in 12.Jan.16 22:18.
MOTIV:
te bagi ca musca-n lapte; ... trebuia sa-ti vezi de mucii tai; ... eu sunt membru GOLD iar tu esti SILVER. Asa ca, ai respect fata de userii cu grad mai mare si vezi-ti de mucii tai si nu mai vota aiurea. P. S. : Si ca sa citez un clasic din viata : te-ai pus cu omul nepotrivit, asa ca ai grija ce scrii! Si eu ma voi uita mai atent. Asa ca taca-ti gurita, dragul meu, si vezi-ti de mucii care-ti siroiesc pe fata...
Cu adevărat, dai dovadă de mult respect față de ceilalți utilizatori. Bine că vrei să fii tu respectat, restul...Ultima suspendare de 7 zile. Următoarea deraiere (chiar și prin mesaje pe mail ulterioare sancțiunii!) va duce la închiderea contului definitiv.


Pana acum ,vad ca mi-ai dat numai motive absurde . Judecand dupa posturile tale la adresa mea , ar trebui SA TE BANEZI singur . Ce sunteti voi , supraoameni ?????????? Noi nu putem sa pomenim numele vreunei agentii de turism , ca vezi doamne , facem reclama mascata . Dar voi puteti sa ne jigniti fara vreo limita impusa si sa faceti reclame directe la orice , cum ar fi pe linkul : http://amfostacolo.r...anta__38469.htm . Voi spuneti ca e drept la replica , dar e reclama grosolana . Nici nu v-ati mai straduit s-o mai ascundeti; . Asa ca nu mai faceti pe sfintii , ca de fapt sunteti niste hiene mascate care asteapta la colt sa muste .P.S. : Fiti cinstiti si nu mai amenintati si sanctionati aiurea , ca nu ma speriati voi pe mine . Fata de cum sperii eu , voi sunteti amatori !!!! P.S. 2 : V-ati pus cu omul nepotrivit !!!!

This post has been edited by WebMaster6: 09 January 2016 - 10:18 AM
Reason for edit: formatare

0

#6 User is offline   WebMaster6 

 • Advanced Member
 • Group: Administrators
 • Posts: 79
 • Joined: 16-May 10
 • LocationAcasă

Posted 09 January 2016 - 10:27 AM

View Postturistul mihnea, on 09 January 2016 - 08:09 AM, said:

In primul rand , nu aveti DE CE sa imi banati contul , oricat de mult ati cauta in acele feedback-uri , nu veti gasi un motiv . Si nu inteleg de ce a trebuit sa ma amenintati si demigrati . Si cu email-ul nu puteti sa ma banati , pt.. ca nu este sub tutela voastra . Ma bucur ca ai postat raspunsul de la sanctiune aici , sa vada si altii cum m-ati amenintat si cum o faceti din nou , in public . Si da , merit sa fiu iertat . Si astept un raspuns cu scuze de la web 0 , NU de la WEBMASTER6 . Asa ca , web6 , nu te mai baga in seama aiurea si lasa-l pe web0 sa discute cu mine !!!!!


În afară de tine însuți, nu te denigrează nimeni aici, nici nu te amenință.


View Postturistul mihnea, on 09 January 2016 - 08:18 AM, said:

A , da , in caz ca vrei sa stergi acest mesaj ofensator , il am pe word , salvat , asa ca e prea tarziu s-o faci... sac sac ...Ne bucurăm că ai un sac unde salvezi pe word. :rolleyes:

View Postturistul mihnea, on 09 January 2016 - 09:04 AM, said:

Pana acum ,vad ca mi-ai dat numai motive absurde . Judecand dupa posturile tale la adresa mea , ar trebui SA TE BANEZI singur . Ce sunteti voi , supraoameni ?????????? Noi nu putem sa pomenim numele vreunei agentii de turism , ca vezi doamne , facem reclama mascata . Dar voi puteti sa ne jigniti fara vreo limita impusa si sa faceti reclame directe la orice , cum ar fi pe linkul : http://amfostacolo.r...anta__38469.htm . Voi spuneti ca e drept la replica , dar e reclama grosolana . Nici nu v-ati mai straduit s-o mai ascundeti; . Asa ca nu mai faceti pe sfintii , ca de fapt sunteti niste hiene mascate care asteapta la colt sa muste .P.S. : Fiti cinstiti si nu mai amenintati si sanctionati aiurea , ca nu ma speriati voi pe mine . Fata de cum sperii eu , voi sunteti amatori !!!! P.S. 2 : V-ati pus cu omul nepotrivit !!!!Aferim! total nepotrivit, chiar și pentru acest forum. Ban 2 zile definitiv pentru flame, pseudomoderare și atac la persoană.
Și ca să nu mai fii supărat, trebuie să recunosc: Webmaster0 (pe sait) = Webmaster6 (pe forum). :ph34r:

This post has been edited by WebMaster6: 10 January 2016 - 03:21 PM
Reason for edit: ban definitiv

0

Share this topic:


Page 1 of 1
 • You cannot start a new topic
 • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users