Posted 04 December 2009 - 10:01 AM
@all (sau doar celor care vor sa citeasca :P ),
Am citit mai devreme omagiul lui MissB catre Mos Craciun si m-a lovit melancolia….imi este dor de atmosfera de alta data de pe AmFostAcolo cand citeam cu sufletul la gura astfel de scrieri fara ca nimeni sa judece pe nimeni cum si despre ce a scris….
Sunt de ceva vreme membra a comunitatii, au fost zile in care nu imi puteam stapani degetele sa nu scrie macar un ecou sub imboldul instictului la cele citite...daca simteam ca vreau sa spun doar WOW, asta spuneam, si sunt sigura ca facea cat o mie de cuvinte pentru cel care asternuse pe hartia virtuala impresiile lui de vacanta cum se pricepuse mai bine. Am "crescut" (oare?!?) in ale scrisului impreuna, sunt sigura ca 99% dintre noi am scris aici pentru prima data, iar daca ceilalti ne-au incurajat, ne-am luat inima in dinti si am recidivat, mai bine sau mai rau, dupa putinta dle.
Uitandu-ma in urma, pot spune ca “review-urile mele de suflet” nu dau prea multe detalii nici despre coodonatele hotelului, nici despre cat de proaspata este "lavabila" si nici cate feluri de mancare au fost la pranz...sunt despre spiritul turistului, daca imi pemiteti sa ma exprim asa, despre o zi petrecuta in cea mai banala statiune de pe Valea Prahovei sau cum este sa locuiesti 5 zile in mijlocul pustietii intre ape. Ma intreb oare unde ati fost la acel moment dragi vanatori de fantome de nu m-ati infierat pentru aceste scrieri? Aaaaa, corect, atunci nu erau PMA-uri...pai si acum daca sunt, de ce nu ne putem bucura in continuare de ce poate fiecare sa scrie???? Nu am mai scris de mult din cvasimotive, sper doar ca atunci cand ma va lovi inspiratia sau cheful de a posta ceva sa o fac cu aceeasi placere si nu cu frica ca cineva imi sulfa in ceafa nemultumirea lui. Cred ca toti ar tb sa ne bucuram de aceleasi drepturi pe AmFostAcolo atata timp cat nu deranjam pe ceilalti prin comportamentul nostru.
Nu mi-o luati in nume rau (si daca o faceti...treaba voastra :)), nu sunt nici pe departe de acord cu 'n-shpemii de review-uri dintr-un singur loc (consider ca poti face un user sa-si doreasca sa plece acum intr-acolo fara sa fie nevoie de “n” review-uri ale aceleiasi destinatii (si sunt ceva exemple notabile:) daca mai scotocim :D ), dar de aici si pana la analiza fiecarei miscari a celorlalti... Am vazut cum este urecheat seara de seara Cristian_h pentru ecourile sale care contin propuneri de melodii….de ce??? pentru aceleasi PMA-uri….eu zic ca isi merita cu varf si indesat cele 50 de puncte…se strang multe??? sa se stranga daca sunt meritate, nu?
Oare chiar merita, acea gratuitate sau reducere mult ravnita, atata vrajba????
Am citit pe aici propuneri sa ne putem asterne decat impresiile din ultimul an sau ca acestea tb musai insotite de fotografii personale...ca ar tb sa sa incadreze in anumite sabloane, sa aduci nu stiu ce dovezi, ca trebuie sa ne cenzuram ecourile, etc, va spun sincer ca m-am mai uitat o data la link daca sigur sunt pe acel forum de turism mult indragit sau am nimerit printre niscai “SRI-isti”....
Dupa umila mea parere turismul nu este matematica, din acest motiv da cu virgula uneori sejurul nostru in comparatie cu asteptarile, asa ca nici AmFostAcolo nu poate fi pus intr-o ecuatie si nici intr-o matrice indiferent de cate propuneri am avea noi. Mai mult decat atat, sarcina administratorului cred ca devine pe zi ce trece un calvar, cu atatea “capre si verze de impacat”!!! Incet, incet, noi am ajuns sa trecem de cateva mii, iar cei care trebuie sa ne impece sunt cativa…daca nu or fi dat bir cu fugitii si ei…
Ok, se va vota un regulament: din cate vad, va fi cartea de capatai al celui care doreste sa posteze ceva, dar odata cu el cred va fi necesar si un complet de judecata, altfel…cu tot cu regulament….Webmaster-ul va fi suspectat in continuare ca ii pune parte lui X sau lui Y, ca o “user-itza” ii este sotie :lol: )…sau mai stiu eu ce alta perla mai citim pe aici.
Haideti sa ne reamintim de ce am intrat pe acest site si sa lasam pe "covorasul de la intrare" atitudinile smulse din cotidian...ne este arhisuficienta doza zilnica de politichie sau….orele de trafic sau….sau…etc., nu cred ca ne foloseste la ceva hartuiala si pe un site de turism.
Propuneri??? Sa incercam sa ne respectam!!! Daca toti am face un minim de efort in acest sens, cu siguranta nu vom avea nevoie de niciun regulament si de niciun arbitru care sa daruiasca cartonase ;) .
Va doresc ca Mosii pe care ii asteptam in decembrie sa va aduca cate un pic din toate cele care vi le doriti!!