Forum AmFostAcolo.ro: De ce scrieţi pe saitul AmFostAcolo? - Forum AmFostAcolo.ro

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

De ce scrieţi pe saitul AmFostAcolo? concurenţă neloială :-)

Poll: De ce scrieţi pe saitul AmFostAcolo? (45 member(s) have cast votes)

De ce scrieţi pe site?

1. De pomană (3 votes [4.29%] - View)

Percentage of vote: 4.29%

2. Pentru puncte (4 votes [5.71%] - View)

Percentage of vote: 5.71%

3. Pentru premii (2 votes [2.86%] - View)

Percentage of vote: 2.86%

4. Pentru patrie (3 votes [4.29%] - View)

5. Pentru glorie (3 votes [4.29%] - View)

6. Pentru că îmi place (28 votes [40.00%] - View)

Percentage of vote: 40.00%

7. Pentru a ajuta pe alţii (26 votes [37.14%] - View)

Percentage of vote: 37.14%

8. Din alte motive (enumeraţi în topic) (1 votes [1.43%] - View)

Percentage of vote: 1.43%

De ce citiţi articolele de pe AFA?

1. De plăcere (18 votes [26.09%] - View)

Percentage of vote: 26.09%

2. Pentru informare cu scop precis (20 votes [28.99%] - View)

Percentage of vote: 28.99%

3. Pentru informare generală (fără un scop bine definit) (20 votes [28.99%] - View)

Percentage of vote: 28.99%

4. Ca să treacă vremea / din lipsă de altceva mai bun de făcut (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

5. Sunt dependent/ă (8 votes [11.59%] - View)

Percentage of vote: 11.59%

6. Ca să acord voturi (3 votes [4.35%] - View)

Percentage of vote: 4.35%

7. Alte motive (detalii la topic) (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

#21 User is offline   Balasa Violeta 

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • LocationCampina

Posted 09 November 2011 - 10:58 AM

Buna ziua!
Mocnesc de mult timp, acum mi-am facut curaj si-am sa va spun, tot ce-am strans.
Sunt aici din 08.07.2009, dragostea nu s-a stins, tot valvataie este. Am citit recenzii deosebite, cum ar fi cele de la motaneata, pepsi,ionescunic,badge,creivean,dragos si a unui tanar caruia imi scapa numele. Nu era o postare, sa nu o citesc. Am suferit cand badge a plecat, avea foarte multe de spus si noi de invatat. Motaneata scrie atat de rar...Doamna si nu numai dumneaei, din fruntea clasamantului, de ani, de luni, face review-uri placute dar nu inteleg cum au fost apreciate mai mult ca ale lui badge, de exemplu? Eu, ca sa le fac pe plac, sa ramana pentru totdeauna acolo, votez fara sa citesc. De ce sa nu fie omul fericit, chiar daca-mi povesteste numai aeroportul si hotelul? Dar, nu am vazut nici-un review de al lui badge avand vreun punctaj apropiat de-al doamnei( ma refer la cele din 2010,cu punctajul de atunci).
Imi place aici, sunt foarte multi oameni de calitate, oameni care fac bine" amfostacolo".
Sufar cand apar situatii ca la Romexpo. Din afara se vede urat si fac mult rau "amfostacolo". Daca tineti la AFA, fiti mai toleranti!
O zi buna!
5

#22 User is offline   Dragos 

• I'm a wonderer
  • PipPipPipPip
  • LocationBucureşti, Vitan

Posted 04 December 2011 - 07:14 PM

Nu credeam c-o să fac asta vreodată, dar a venit totuşi şi ziua când m-am hotărât să NU mai scriu pe AFA. (Poate voi mai publica articole, încercând să ofer altora informaţii utile, dar nici pe asta să nu contaţi prea mult. Oricum, vor fi topice fără PMA şi cu firul de discuţie închis, pentru că, la rândul meu, nu mai vreau nici să fiu inoportunat de comentarii diverse şi adesea neavenite, nici să răspund public la niciun fel de întrebări).
Aşadar, de ce NU mai scriu? pentru că unii colegi de pe acest sait consideră că doar ei au dreptate, că utilizatorii care sunt şi wm ar trebui să-şi ţină gura, că dacă nu eşti cu ei, eşti împotrivă ş.a.m.d.
Sincer - m-am săturat. Dacă a avea o opinie şi a o expune public este doar dreptul lor, să fie sănătoşi, îi las să se bucure de el liniştiţi. Mai ales că ulterior am observat că, în lipsa mea, şi-au însuşit şi opinia pe care o exprimasem deja mai de mult. :P (şi pe care o criticau, apărând bietul utilizator oropsit de un user-wm)...
LOL!!!
Le dedic melodia celor de la teatrul Masca (publicată cu ocazia zilei naţionale), "Să-mi trăiască sănătoşi!"
În încheiere, vă doresc tuturor un an nou fericit, multă baftă şi sănătate şi vacanţe frumoase, oriunde vor fi ele! Şi vă mulţumesc pentru că m-aţi primit temporar printre voi.
3

#23 User is offline   Eliana 

• Newbie
  • Pip

Posted 07 December 2011 - 01:25 PM

Pai nu stiu, chiar ma gandesc daca are rost sa scriu. Am gasit deja n recomandari despre locurile in care am fost si eu, prin diverse tari....Destul de bine documentate, pareri pro si contra deci nu sunt sigura ca recomandarile mele despre anumite vacante ar umple vreun gol
Felicitari, e un site foarte complet.
0

#24 User is offline   Dragos 

• I'm a wonderer
  • PipPipPipPip
  • LocationBucureşti, Vitan

Posted 07 December 2011 - 05:21 PM

@Eliana, orice informaţie este binevenită. Fiecare aduce o mică "felie" în plus - pot fi condiţii diferite iarnă/vară, sezon/extrasezon, week-end sau în cursul săptămânii etc.
Aşadar, dacă te decizi să împărtăşeşti impresiile tale, cu siguranţă vor folosi cuiva!
Oricum, chiar şi eu încerc să mai aduc din călătoriile mele ce informaţii cred că pot folosi şi altora, fie prin impresii proprii, fie prin răspunsuri la întrebările punctuale ale colegilor. În ciuda hotărârii mele de mai sus...
0

#25 User is offline   Nicu 

• Member
  • PipPip
  • LocationTimisoara

Posted 28 February 2013 - 10:40 AM

Pentru prima data primele trei locuri in clasament din aceasta saptamina sunt ocupate de trei membrii care nu participa la concurs si nu vor premii.
0

Share this topic:

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users