WebMaster6, on 17 February 2011 - 08:07 AM, said:
Azi i-am propus lui Cornel un amendament la reglement, asemeni celor din regulamentele de disciplina de la locurile de munca: celor care au "abateri", sa li se ia dreptul in acel an sa beneficieze de astfel de premii!
Despre ce premii vorbeşti?. Tocmai s-a anunţat că nu vor mai fi premii.
WebMaster6, on 17 February 2011 - 08:07 AM, said:
S-a vazut ca impresii de tipul mentionat mai sus au fost chiar mai multe DUPA instaurarea acestei restrictii. La fel si restrictiile in privinta voturilor - a trebuit sa fie implementate DUPA renuntarea la premiile tip "MOKA".
Ceea ce spui aici nu are nici un sens.
Este clar că dacă nu mai sunt premii nu are rost să limitezi numărul de rew-uri dintr-o vacanţă. Limitarea a fost introdusă pentru o tempera partiţionarea vacantelor în scopul obţinerii unui număr cât mai mare de puncte care să le permită accederea la premii. Acestei măsuri au căzut victime colaterale cei ce au avut parte de vacante tip circuit si cei ce am făcut mai multe vacanţe într-o singura lună (cazuri mai rare dar nu inexistente).
Şi restricţiile în sistemul de votare au fost introduse tot ca o forma de limitare a accesului la vot a celor mai "comozi" în postarea de impresii precum şi a noilor înscrişi pe site, ambele categorii fiind susceptibili a fi clone ale combatanţilor.
Lipsa premiilor face nejustificata menţinerea acestor masuri restrictive. Părerea mea.
Staţi!... nu daţi!... nu eu am desfiinţat premiile.
Recunosc că mă bucur... ce să fac?... am şi eu "frustrările" mele.