Votează şi alege “doodle”-ul care va fi afişat de Google, în 1 Decembrie, ca logo personalizat, de ziua României

Tu cum vezi România?

Google a lansat “Doodle 4 Google”, o competiţie naţională prin care invită copiii să creeze un desen cu tema ‘România mea este… ’, prin care să exprime ce reprezintă ţara noastră pentru fiecare dintre ei.

Concursul de creaţie se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani ce urmează cursurile primare sau gimnaziale ale tuturor şcolilor din România.

Desenul marelui câştigător al concursului va apărea pe 1 Decembrie, pe pagina de start a Google România, pentru a fi admirat de milioane de români.

Micul artist va primi şi un premiu în valoare de 15.000 RON, iar finaliştii, în număr de zece, vor fi premiaţi cu tablete. De asemenea, şcolile din care provin primii 5 clasaţi în funcţie de voturi vor primi câte o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 RON.

Juriul a selectat deja din miile de desene primite pe cele mai artistice și autentice 15 din fiecare grupă de vârstă (clasele 1-4, respectiv clasele 5-8).

Se poate vota cate un desen pentru fiecare grupă de vârstă (clasele 1-4, respectiv clasele 5-8), pe siteul „Doodle 4 Google”!

Votează şi tu  – aici:  http://www.google.ro/doodle4google/vote.html#g=g1

 

ADMIN

[shareB]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.