5=7. Programul ‘zile gratuite’ pe Litoralul romanesc

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism anunta lansarea celei de-a doua editii a programului “ZILE GRATUITE DE VACANTA” de anul acesta, ce se desfasoara exclusiv prin agentiile de turism membre ANAT, in perioada 15.08-31.08 2012.

Programul, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale care vin in sprijinul turistilor, prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul 5=7 (ceea ce inseamna ca platesti 5 nopti si stai 6 sau chiar 7!).

Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele in Romania pentru perioada 15.08-31.08. 2012 pot primi pentru pretul platit, una sau doua nopti gratuite de cazare.

Este de apreciat stradania sustinuta a ANAT de promovare a destinatiilor turistice din Romania si – in acest caz particular – a Litoralului romanesc. Sa speram ca un numar cat mai mare de hotelieri  se vor alatura programul – dupa cum ati observat si din exprimarea de mai sus, aceste promotii sunt valabile doar pentru o parte din hotelurile de pe Litoral.

Declaratie Corina Martin, presedinte ANAT:

“ZILE GRATUITE DE VACANTA” face parte din proiectul “Vacanta in tara mea” 2012, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, primite cu un mare interes de public, precum: ”Inscrieri timpurii”, “ Litoralul pentru toti”, “O saptamana la munte” , “Saptamana de refacere balneara”, “Vacanta la tara”, ” Delta Dunarii pentru toti” etc .
In fiecare editie, acest program a reusit sa atraga zeci de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane de traditie si sute de agentii de turism din toate judetele tarii. Inregistram cresteri pe aceste programe speciale in fiecare dintre cei 3 ani de Campanie si suntem mandri ca reusim sa deteminam, astfel, tot mai multi romani, sa calatoreasca in vacanta in Romania.
Pentru al treilea an consecutiv solicitam sprijinul MDRT pentru a face cunoscute aceste programe speciale, astfel incat sa demolam mitul conform caruia “in Romania e scump si prost”. Dimpotriva, trebuie sa invatam romanii sa aleaga cea mai buna oferta, si anume cu ajutorul unui agent de turism, alegand programele si perioadele speciale si efectuand rezervarile din timp. Pana in prezent nu am fost sprijiniti in promovare de catre minister, din pacate. Consider insa ca statul are obligatia de a se implica in atragerea romanilor in vacanta in Romania, pentru a sprijini dezvoltarea turismului romanesc.
Asteptam sa se produca schimbarea de mentalitate si de directie. ”

Detalii despre acest program puteti consulta  pe site-ul www.anat.ro .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.