„Litoralul pentru toti” all inclusive!

“Trei hoteluri lansează o opţiune specială a programului „Litoralul pentru toţi” all inclusive. Această opţiune este pusă în vânzare, începând de luni de trei hoteluri din staţiunea Mamaia: Complexul Mercur Minerva Family Club 3* şi hotelurile Dorna 3 * şi Modern 4 *.
O vacanţă în noul program are un tarif de 695 lei/ persoană în cameră dublă, pentru un sejur de 5 nopţi.
Turiştii care vor opta pentru acest program vor primi 3 mese servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.
Programul oferă şi facilităţi pentru copii – gratuitate până la 7 ani, 50 % reducere pentru copii între 7 şi 12 ani.
Perioada de sejur aferentă acestei opţiuni se derulează între 27.05 şi 23.06.2012 iar biletele de vacanţă se pot achiziţiona numai prin agenţiile de turism ANAT.
Atracţii pentru turişti
Turiştii beneficiază şi de un „voucher de atracţii“, ce oferă, din partea Consiliului Judeţean Constanţa, intrare gratuită la Acvariu, la Muzeul de Istorie şi Arheologie sau la Muzeul de Artă Populară. Voucherul este primit la cumpărarea pachetului turistic, de la orice agenţie ANAT din ţară.
Turiştii pot face o plimbare cu telegondola în Mamaia. Un bilet costă 10 lei, iar copiii până la 10 ani nu plătesc nimic. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanţa pune la dispoziţia turiştilor autobuzele etajate. Un bilet costă 5 lei.”

Sursa : ANAT – Adevarul.ro

1 thought on “„Litoralul pentru toti” all inclusive!

  1. all inclusive romanesc e inferior total all inclusive-ului bulgaresc, acolo chiar nu duci grija de nimic in 6 zile am cheltuit 200 lei in rest totul am avut inclus, pur si simplu nu avem pe ce sa dam bani si la 330 euro doua persoane super-all inclusive, nu cred ca gasesti in romania, plus ca acolo scapi de tigani, caini vagabonzi, mizerie, fum de mici si hamsii prajite pe plaja (desi la snack bar aveam mici de dimineata pana seara), de vanzatorii ambulanti de pe plaja, de hoti de buzunare…daca vreti clipe de relax total recomand din inima bulgaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.