Ne vedem la Targul de Turism al Romaniei (3-6 noiembrie 2011, la Romexpo)

Am vazut intotdeauna – si vad si-acuma –  Targul de Turism al Romaniei ca fiind cel mai reprezentativ eveniment national in domeniul turistic in Romania; pentru prima data, AmFostAcolo va avea propriul (mic) stand la aceasta manifestare  care se va desfasura, sub un nou concept,  la Complexul Expozitional Romexpo (Bucuresti), intre 3 si 6 noiembrie 2011.

Gasiti mai jos cateva informatii utile, extrase din comunicatul oficial al organizatorilor:

In perioada 03 – 06 noiembrie 2011 Romexpo organizeaza cea de-a XXVI-a editie a  Targului de Turism al Romaniei – TTR toamna 2011.

In premiera, editia de toamna a TTR 2011 va fi sectorizata in 3 pavilioane, respectiv:

  • C1pavilion dedicat agentiilor de turism si tour operatorilor din Romania, unde vizitatorii vor regasi oferte pentru vacanta de iarna
  • C2pavilion dedicat ofertarii si promovarii Romaniei ca destinatie turistica si va reuni autoritati si asociatii patronale si profesionale, consilii judetene, primarii, organizatori de congrese si turism de afaceri, statiuni turistice si complexe balneare, servicii de transport, servicii financiare si de asigurari, IT si sisteme de rezervari, reprezentanti din sistemul de invatamant si formare profesionala in turism, cultura si agrement, edituri si publicatii de profil, pensiuni sau hoteluri, etc
  • C3pavilion dedicat participarilor internationale, de la reprezentanti oficiali ale Ministerelor Turismului, la oficii de promovare turistica, ambasade sau agentii de turism

La editia de primavara a TTR 2011 au participat peste 180 de firme din Romania si din strainatate, expozitia inregistrand un grad de internationalizare de aproape 50% si peste 20.000 de vizitatori.

Mai multe informatii despre manifestarea „Targul de Turism al Romaniei – Toamna 2011” sunt disponibile pe site-ul  www.targuldeturism.ro.

Ne vedem acolo! :)

PS:  Voi fi in Bucuresti de joi, 3 noiembrie, si pana duminica la pranz; webmasterJr va ajunge vineri dimineata, pentru a da o mana de ajutor in “functionarea” standului AFA.  Orice alt voluntariat = ajutor in organizare (daca timpul va permite) ar fi binevenit

20 thoughts on “Ne vedem la Targul de Turism al Romaniei (3-6 noiembrie 2011, la Romexpo)

  1. poate ca trebuie schimbat anul din titlu: din 2012 in 2011.
    o zi frumoasa.

  2. ok fiindca e anuntat din timp si zilele i-mi permit ma bag si eu sa ajut , asta in masura in care e nevoie.
    Vorbim din timp despre detalii.
    Cu drag.

  3. Dracu’ a văzut tîrg fără Sa(n)tana? Îmi dau demisia de la scîrbici şi tot vin să vă ajut :)

  4. Cu mare drag daca aveti nevoie de ajutor, eu sunt la 5 min de Romexpo asa incat pot veni sa va ajut.
    Dati numai un semn.
    Sa speram ca va fi ceva de capul lui (al Targului) in ultimul timp a fost destul de slab mai ales pentru cei din domeniu.

  5. Multumesc tuturor pentru ofertele de ajutor.
    Pe masura ce aflu detalii “organizatorice” (e prima participare ca “expozanti”), va contactez pentru a ne sfatui si organiza.

  6. voi incerca sa vin si poate sa fiu si de folos
    aveti nevoie de ceva in mod deosebit ?
    Aurelia

  7. Stiu că prezenţa mea nu este dorită si nici măcar binevenită dar pot să o rog pe fata mea sa mearga pe post de hostess, cu condiţia să nu se apropie Flaviu de ea.

  8. ai niste flyere, ceva de impartit ? te-ai gandit la promo ? putem sa punem niste tricouri AFA sa ne fataim in ele pe acolo , sau orice altceva…mai exact in ce consta standul AFA , ce promoveaza , dar mai ales cum ?
    Poate ca ma bag unde nu-mi fierbe ciorba , dar daca tot ma ofer ..voluntara , macar sa-mi dau cu parerea
    De hostess nu sunt buna , ca depasesc gabaritul si varsta , dar pot sa ma dau la varsta a 3a si peste , ca aia nu mai aleg…mai am si alte idei dar mi-e sa nu par putin nebuna

  9. Tricouri pentru voluntarii care ne ajuta o sa fie; de asemenea, inca o mica supriza pentru membrii AFA care ne vor vizita standul; orice alte mijloace si materiale publicitare ar fi, bineineteles, binevenite, insa ma tem ca nu am / nu voi avea timpul si bugetul necesare pentru a le pregati… :(

  10. Acum am descoperit anuntul.M-a intrebat Tora ceva zilele trecute,dar nu m-am prins atunci despre ce e vorba.Da’ ce aveti cu Flaviu? Daca se apropie de cineva face scintei?

  11. Mi-ar face o deosebita placere sa va cunosc, sper ca agenda mea sa-mi permita acest lucru; macar cateva minute….
    Multumim de invitatie.

  12. pot sa ajut si eu sambata de la 11.30 pana duminica la 17.30.
    din pacate doar atat !

  13. a.sr. eu te rog sa nu vii incognito la Romexpo doar ca ne-am ciondanit nitel pe sait. Daca ar fi p-asa, la ce limba spurcata am eu, ar trebui sa-mi scot de la naftalina vesta antiglont.

  14. Multumesc cu drag tuturor celor care s-au oferit sa ajute. In primele zile din saptamana viitoare va voi contact pentru a ne pregati si organiza.
    Am fost alocati in pavilionul C3, chiar la intrarea dinspre C2, pe dreapta, langa standul Japoniei, al Bulgariei (e vizavi de noi) si al Turciei.

  15. e super, chiar asteptam vesti, oricum noi mai vorbim pe luni fiindca eu joi dimineata voi fi la prima ora acolo.

  16. Chiar azi am treaba (cam multa) in Bucuresti.Dar tentatia de a ne cunoaste e mult prea mare ca sa ratez o intalnire cu membrii AFA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.