Targul de Turism, editia de primavara – din nou “bicefal”, in 17-20 martie si 31 martie – 3 aprilie

Spre dezamagirea mea, si in acest an Targul de Turism se va desfasura sub forma a doua manifestari distincte, care va fragmenta din nou interesul, atentia si participarea – atat din partea vizitatorilor cat si a expozantilor – si va dilua semnificativ importanta acestui eveniment.

Imi pare ca organizatorii  nu au invatat nimic din experienta anului trecut si au tinut mortis sa repete greseala de a organiza cate un Targ distinct tocmai in acesti ani atat de dificili pentru turism, poate mai mult decat in aproape orice ramura economico-sociala.

Primul in ordine cronologica (insa si cel mai subtire, din constatarile de anul trecut) este  Targul International de Turism “Holiday Market”, organizat de ANAT in cadrul Centrului International de Conferinte de la Palatul Parlamentului intre 17-20 martie.

La exact doua saptamani urmeaza a 25-a editie a Targului de Turism al Romaniei, organizat de Romexpo in perioada 31 martie – 3 aprilie in Pavilionul Central din Centrul Expozitional Romexpo

Pentru mine personal, ambele manifestari au fost o mare dezamagire si participarea mi s-a parut o risipa inutila de timp si bani. Dealtfel, foarte multi expozanti de calibru au anticipat corect acest lucru si au participat cu standuri mult-reduse sau chiar au spus pas.  Nu ma astept ca anul acesta situatia sa fie mult diferita.

1 thought on “Targul de Turism, editia de primavara – din nou “bicefal”, in 17-20 martie si 31 martie – 3 aprilie

  1. Asa este, dar din pacate, cand in joc nu sunt decat dorintele fiecaruia de a face cati mai multi bani, nu mai conteaya ca va iesi doar o varza. Fiecare cu treaba lui, nu stim si nu vrem sa invatam ca pentru a face lucruri cu cap trebuie uneori sa renuntam la niste castiguri urgente pentru altele mai mari, dar ulterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.