Privilegii ale membrilor AFA: cele mai mici preturi pentru vacanta in Turcia. Garantat.

Asa cum am anuntat, incepand cu 2011 calitatea de membru AmFostAcolo.ro va aduce – pe langa posibilitatea de a participa la concursuri si de a castiga premii din domeniul turistic – si anumite privilegii: functie de statutul ocupat in comunitate (SILVER, GOLD, PREMIUM etc) veti putea beneficia de reduceri si preturi speciale pentru vacantele voastre – atat in Romania, cat si in strainatate. Reducerile vor fi negociate de site cu cei mai mari tour-operatori de pe fiecare destinatie.

Inauguram astazi seria acestor privilegii cu cel care ofera membrilor SILVER sau superior cele mai bune preturi pentru vacanta in Turcia in 2011fie ca este vorba despre sejur cu transport individual, fie cu avion. Din verificarile mele, preturile sunt de departe cele mai bune din piata – verificati si voi, solicitand o oferta personalizata la adresa [email protected].

Nota:  statutul de membru  “Silver”  AmFostAcolo.ro se acorda automat la atingerea pragului de 10.000 PMA (puncte de multumire-apreciere) acumulate in user-card. Detalii despre sistemul PMA puteti citi aici

1 thought on “Privilegii ale membrilor AFA: cele mai mici preturi pentru vacanta in Turcia. Garantat.

  1. Ce pacat! Daca as fi stiut… negociam prin voi! Acum, insa e deja tarziu, avansul a fost dat…
    De-abia acum am aflat dragilor ca aveti si blog!! Noi vom merge in iulie in Antalya (mai bine spus, Lara), vom fi 7 adulti si o maimutica de 5 ani si jumatate. Sa vezi distractie. Vom incerca noul hotel care se deschide in aprilie – Royal Holiday Palace – sa vezi apoi review-uri pe amfostacolo.ro! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.