Facilitati noi la dispozitia utilizatorilor – rezervari hotel, bilete avion, rent-a-car – direct de pe AmFostAcolo.ro

Lista facilitatilor oferite pe AmFostAcolo s-a marit considerabil prin introducerea posibilitatii de a rezerva direct camere de hotel, bilete de avion si/sau de a inchiria o masina – toate la cele mai mici preturi – direct de pe site. Deasemenea, avem de-acum o agentie de turism proprie, infiintata special pentru a putea acorda discounturile conferite de privilegiul de membru AFA ; puteti apela la serviciile oferite indiferent de destinatia pe care o studiati pentru vacanta dvs din acest an sau din anii ce vin.

Am adaugat recent aceste functionalitati pentru ca mi-as dori ca treptat AmFostAcolo sa va ofere TOT ce aveti nevoie pentru planificarea unui concediu cat mai reusit: informatii si consiliere in prvinta alegerilor, optiuni de rezervare directa a oricaror servicii aveti nevoie pentru sau in concediu – totul in acelasi loc. Important de mentionat: am selectat, zic eu,  cele mai bune optiuni – parteneri 100% de  incredere  si care ofera cele mai bune conditii plus cele mai mici preturi – pentru a va scuti de cautarile si documentarile aferente, mari consumatoare de timp.

Mai merita mentionat ca preturile pe care le obtineti rezervand pe AmFostAcolo sunt absolut identice cu preturile partenerilor (AmFostAcolo primeste, e adevarat, un mic comision, insa acesta e suportat integral de parteneri si nu de catre cumparator).

Daca nu le-ati observat deja, aceste facilitati sunt disponibile prin meniul de mai sus (imediat sub antet): Rezervari hotel — Bilete avionRent-a-car

Pentru a apela la serviciile agentiei noastre, contactati-ne –  pe mine sau pe webmaster7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.