Reducere 13% pentru pasagerii Blue Air, oferita cu ocazia implinii a 6 ani de la infiintare

Cu ocazia aniversarii a 6 ani de activitate, Compania Blue Air a anuntat o promotie de exceptie prin care biletele de calatorie sunt reduse cu 13% (valabilitate pana in 29.10.2011).

Nu imi este clar daca reducerea se refera doar la biletele achizitionate astazi (13 decembrie) ori va fi activa pentru o perioada mai mare de timp (nedefinit?).

Redau mai jos comunicatul oficial:

Astazi, 13 decembrie, este o zi cu noroc! Blue Air implineste 6 ani de cand zboara in Europa la cele mai mici preturi!

Istoria celor 6 ani de Blue Air a fost scrisă în cea mai mare parte de oameni – de pasageri, de colaboratori, de oamenii din companie. Toţi aceştia au transformat o companie românească într-un brand puternic, recunoscut şi apreciat în Europa.

De aceea, astazi, dorim sa le multumim pasagerilor nostri printr-o  reducere* de 13% pentru toate destinatiile Blue Air.

Perioada de calatorie a biletelor reduse este: 13 Decembrie 2010 – 29 Octombrie 2011.

Biletele se găsesc accesând website-ul www.blueairweb.com, în reţeaua de agenţii Blue Air, agentii partenere sau apelând serviciul Call Center (+4021.208.86.86).

Blue Air iti face cadou si un website mult mai prietenos pentru a-ti cumpara bilete de avion catre destinatiile tale preferate.

Noul website este special conceput pentru a vizualiza mult mai rapid ofertele speciale oferite de companie, exista posibilitatea de a naviga manual in preturile rotative, motorul rezervare este mai compact si, nu in ultimul rand, acesta reflecta mai mult identitatea Blue Air.

Pentru a fi mult mai aproape de pasagerii sai, Blue Air are acum si o pagina personalizata de Facebook, unde poti interactiona in timp real cu persoane specializate din companie, care iti pot raspunde la orice intrebare cu privire la serviciile oferite de Blue Air.

*locuri limitate; check-in online gratuit pentru zborurile din Bucuresti, Sibiu si Bacau

Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta!


Despre Blue Air

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat românesc. Compania este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo.

sursa: comunicatedepresa.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.