Azi 24 = ziua de naştere a AmFostAcolo.Travel, cel mai tânăr membru al familiei AmFostAcolo

AmFostAcolo.travel, saitul agenţiei de turism cu acelaşi nume, funcţionând exclusiv pentru membrii comunităţii AFA, a pornit la drum azi, într-o zi specială pentru noi, cei care lucrăm la el.

Veţi regăsi acolo, într-un format la pas cu vremurile noi, oferte de sejur pentru destinaţiile tradiţionale,  croaziere şi, în plus ca premieră, oferte de city-break gândite, croite special pentru voi de consilierii AmFostAcolo.

Ceea ce oferă AmFostAcolo Travel în plus față de agențiile clasice este, în cazul achiziționării unui pachet transport și cazare, și un plan detaliat de vizitare/mini-circuit creat special de consilierii noștri în funcție de profilul vostru de utilizator. Astfel, cu cât profilul este mai complet, cu atât ei vor ști mai bine ce vi se potrivește. Încercați ! Aceste oferte le veți găsi în secțiunea « SPECIALE ».

Suntem la început, mai sunt multe de făcut, dar sunt bucuros că lucrurile au pornit, în sfârşit, pe direcţia bună, şi acolo.
Şi pentru că este “saitul nostru”, al comunităţii — orice sugestii, propuneri, idei sunt binevenite… Le puteţi scrie imediat mai jos, ca şi comentarii la acest post.

 

Vă aşteptăm cu drag, (şi) pe www.AmFostAcolo.travel.

 

2 thoughts on “Azi 24 = ziua de naştere a AmFostAcolo.Travel, cel mai tânăr membru al familiei AmFostAcolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.