Gala de excelenta AmFostAcolo 2014 pentru Litoralul românesc și Delta Dunării

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ne face plăcere să vă anunţăm organizarea de către AmFostAcolo (www.amfostacolo.ro ), cu sprijinul Asociației Litoral – Delta Dunării și al Radio Vacanța, a celei de a treia ediții a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare de pe Litoralul romanesc și din Delta Dunării, care au acumulat recomandări pozitive și note foarte bune din partea utilizatorilor acestui site pentru anul 2014.

amfostacolo_ro

Înfiinţat în 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de peste 44.000 de membri, o comunitate sufletistă și entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 12.000 de destinaţii distincte contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a turiştilor români.

 

Pe această cale, vă invităm să participaţi la conferinţa de presă organizată joi, 19 iunie 2014, ora 11, la Hotel Modern Mamaia (sala de conferințe). La conferinţă vor participa:

  • Doamna Corina Martin, Presedinte al Asociatiei Litoral – Delta Dunării și vicepreședinte ANAT,
  • Domnul Daniel Sîrbu, Manager al Radio Vacanța, partener tradițional al www.AmFostAcolo.ro
  • Domnul Cornel Bociort, manager AmFostAcolo,
  • reprezentanții unităților de cazare premiate. Conferinţa de presă va fi urmată de festivitatea de premiere a celor 50 de unități de cazare de pe litoral și din Delta Dunării care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo. Ataşăm prezentei invitaţii lista unităților de cazare care vor fi premiate.

Criteriile de selecţie au fost:

  • (1)părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat în anul anterior un număr de minim 2 impresii şi recomandări din partea clienţilor săi – de exemplu, nu au fost luate în calcul acele unităţi unde existau doar recomandări mai vechi sau care aveau doar o singura recomandare in 2013;
  • (2) gradul de recomandare general să fie de minim 70%;
  • (3) mediile pe grade de satisfacție sa fie de cel puțin 7;
  • (4) Unitățile de cazare sa dețină certificat de clasificare.

 
Declarație Corina Martin: „Asociația noastră încurajează investitorii în turism de pe Litoral și din Delta Dunării să ofere și să dezvolte servicii și standarde turistice de calitate. Este firesc astfel să încurajăm turiştii şi membrii AFA să posteze recenzii despre vacanța lor, ca indicator important al calităţii serviciilor în turism. Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii în lista locațiilor premiate de AFA sa fie existenta certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, intrucât noi nu promovăm turismul la negru. Ne face placere însă sa promovăm hotelierii și locațiile turistice care onorează eforturile pe care Asociația noastră le face pentru a promova Litoralul Românesc ăi Delta Dunării, prin servicii de calitate.”
 
Declarație Daniel Sîrbu, Manager, Studioul Regional Radio Constanța/Radio Vacanța: „Colaborarea statornică, de tradiție, între cel mai important site romanesc, care promovează turismul de calitate în țară și în străinătate – www.amfostacolo.ro – și singurul post estival din România – Radio Vacanța – se materializează, din nou, într-un moment de excepție, prin care eforturile hotelierilor de a oferi servicii la standarde înalte de calitate se materializează prin obținerea recunoașterii naționale. Considerăm că acțiunea noastră comună, de promovare a turismului de calitate, a devenit o tradiție a litoralului”.
 
Declarație AmFostAcolo.ro: „Un turist nemulțumit este de obicei extrem de motivat în a scrie comentarii și impresii – iar în această privință AmFostAcolo, prin profesionalismul și verticalitatea demonstrată în cei 5 ani de funcționare  a devenit rapid o «lectură obligatorie» în alegerea unei cazări. E îmbucurător și dătător de speranță însă că foarte  multe hoteluri și vile reușesc să adune doar impresii pozitive, reușind să preîntâmpine sau să rezolve orice posibilă nemulțumire. E un semn care atestă un profesionalism în creștere în managementul unităților, de progres pentru turismul românesc. Administratorii acestor unități merită felicitați – sunt cei care reușesc să aducă soarele și implicit turiștii pe litoralul românesc și în Delta Dunării”.

 

[shareB]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.