Concursul săptămânal intră în vacanța de iarnă; în săptămânile 50, 51, 52 se va acorda câte un singur premiu – autorului “Articolului săptămânii”

Având în vedere decalajul de două săptămâni dintre anunțarea și înmânarea minipremiilor (ceea ce implică că nu voi fi în măsură să mă ocup de teleconferințele din zilele de sărbători), începând cu Săptămâna 50, concursul săptămânal intră în vacanța de iarnă (până în Ssăptămâna 4 a anului 2014)

Cum unul dintre premiile cele mai râvnite (biletul de avion ce ar fi trebuit acordat în săptămâna 51, cf contractului cu Blue Air) ar fi rămas nealocat, mă gândeam inițial să suplimentez minipremiile Săptămânii 49. 

Mai potrivit mi se pare însă acum să acord acest premiu (împreună cu două premii de tip „weekend gratuit la orice pensiune sau hotel din România”) articolelor care vor câștiga titlul de „Articolul Săptămânii” în următoarele 3 săptămâni, după cum urmează

– “Articolul Săptămânii 50″ – un premiu de tip „weekend gratuit la orice pensiune sau hotel din România (voucher 300 lei)”

– “Articolul Săptămânii 51″ – un premiu de tip „Zbor gratuit (dus-intors) pe orice destinatie operata de Blue Air”

– “Articolul Săptămânii 52″ – un premiu de tip „weekend gratuit la orice pensiune sau hotel din România (voucher 300 lei)”

“Articolul săptămânii” este declarat setul de impresii care obține cel mai mare număr de voturi (atenție! nu punctuajul obținut contează, ci numărul de voturi!) de duminică și până sâmbăta seara la ora 23.59

Merită reținute trei patru reguli suplimentare:

1. unui câștigător al unuia dintre aceste 3 premii „speciale” nu-i poate fi alocat un alt asemenea premiu. Cu alte cuvinte, dacă un câștigător al “Articolului Săptămânii” (de exemplu în S52) a beneficiat deja de un asemenea premiu (de exemplu în S51), premiul acelei săptămâni va fi alocat ocupantului locului 2 în “Articolul Săptămânii” (cu condiția ca nici el să nu fi câștigat un premiu „special”!)

2. adnotarea „retras din concurs” nu este aplicabilă în cazul premiilor „speciale” – premiul POATE FI acordat chiar dacă autorul unui review declarat „articolul săptămânii” este retras din concurs.

3. prevederea “nu poate beneficia de premiu (special, în cazul de față) dacă a câștigat un minipremiu în ultimele 8 săptămâni” NU SE APLICĂ în cazul minipremiilor „speciale”.

4. [adăugată astăzi, 16.12, în urma renunțării de către le_maitre la premiul din S.50 – vezi mai jos] la fel ca în cazul minipremiilor obișnuite, dacă – ulterior alocării – unul dintre câștigători renunță la valorificarea premiului alocat, minipremiul respectiv nu se va reatribui unui alt concurent. În acest caz, premiul respectiv se anulează.

2 thoughts on “Concursul săptămânal intră în vacanța de iarnă; în săptămânile 50, 51, 52 se va acorda câte un singur premiu – autorului “Articolului săptămânii”

  1. Vaaaaaaaaiiiii ce haos o să fieeeee!!!! Vaaaaaiiii, ce o să ne distrăm!!!! Vaaaaai ce luptă acerbă! Acum o să se strice prietenii şi o să se lege altele pe viaţă… Abia aştept! În săptămâna 51 o să fie măcel pe faţă, daaaaarrrr… vom vedea calitate… sper!

  2. le_maitre, autorul “Articolului săptămânii” în etapa a 50-a, mi-a comunicat că din cauza programului încărcat renunță la valorificarea premiului alocat.
    În aceste condiții – și dat fiind faptul că premiile speciale din S.50-52 s-au introdus în mod excepțional în principal datorită modului simplu și direct de atribuire – am anulat alocarea; premiul destinat acestei săptămâni nu se va mai acorda
    Voi introduce această a 4-a “regulă suplimentară” (“în cazul în care câștigărul renunță la valorificarea premiului, premiul se anulează”) mai sus, în “miniregulamentul de acordare a premiilor speciale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.