Operaţiunea Moş Crăciun 2013

Ca în fiecare an site-ul AmFostAcolo.ro a iniţiat, coordonat şi finalizat acţiuni de suflet pentru familii şi în special copii, cu mai puţin noroc şi şansă în viaţă, dar care au zâmbit câteva momente ştiind câ oricât de greu o duc majoritatea, totuşi ei nu sunt uitaţi, nu sunt abandonaţi.
Fiind din Constanţa, am încercat ca pe plan local să organizez o astfel de acţiune umanitară pentru copii care au uitat să zâmbească, strângem de la jucării şi până la cărţi cu poveşti, de la hăinuţe până la lenjerii sau pături. Orice este necesar într-o familie şi se prezintă în stare bună constituie un ajutor important pe care, ca oameni cu suflet, avem datoria de a-l acorda.
În acest an ne-am îndreptat atenţia către localitatea Tortomanu din jud. Constanţa, însă în acelaşi timp voi încerca să nu ocolesc două familii din Sinoe, care pe cei prezenţi acolo cu ajutoare, în urmă cu un an, ne-a impresionat şi întristat în acelaşi timp.

483099_518640698180181_962018731_n
Dacă doreşte cineva să se alăture campaniei cu orice le este de prisos în casă facând o FAPTĂ BUNĂ, poate lua legătura cu mine la tel. 0722.565071 – Ovidiu, ne-am bucura ca lucrurile voastre să le puteţi înmâna personal acelor copii care cu siguranţă se vor bucura şi vor zâmbi. Cine n-a privit niciodată un copil cu ochii trişti primind o ciocolată nu poate înţelege sentimentul de furie şi nepuţinţă care te încearcă ştiind că ai fi putut face mai mult bine unor chipuri nevinovate a căror speranţă îmi doresc să nu se fi pierdut.
În acelaşi timp, vă invit pe toţi cei care doresc să aducă bucurie în viaţa unor copii necăjiţi, să o facă din toată inima, în localităţile de unde proveniţi, din păcate oriunde priveşti descoperi sărăcie şi neputinţă, iar o faptă bună întotdeuna aduce o speranţă.

Pentru întrăbări, discuţii şi alte detalii vă rugăm accesaţi forumul, în secţiunea dedicată acestei campanii.

http://amfostacolo.ro/cafenea/index.php?/topic/264-operatiunea-mos-craciun-2013/

[shareB]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.