Raliul Deltei – Tulcea devine capitala sporturilor cu motor din România

După multe luni de pregătire, parteneriate, înscrieri şi recunoaşteri de traseu, astăzi Raliul Deltei a ajuns in prima zi a desfăşurării lui. Patruzeci şi patru de echipaje sunt pregatite pentru startul in Raliul Deltei 2013, prima etapă pe macadam din actualul sezon in Campionatul National de Raliuri Dunlop.

960145_4725513338692_351008166_n

 

După cele două zile de recunoaşteri, marti si miercuri, astazi urmeaza o alta zi plina pentru pilotii inscrisi in aceasta etapa, deoarece este programat shakedown-ul – ultimul test oficial inaintea startului. La shakedown vor participa, in calitate de copiloti, mai multe VIP-uri printre care DJ Wanda, campioana mondială la scrimă Ana Maria Brânză şi maratonistul Paul Dicu.

La ora 16.30 invitatii au participat pe lacul Mineri (Caslita) din Tulcea, la un concurs inedit organizat de legendarul Ivan Patzaichin. Oficialităţile si-au etalat măiestria la vâslit in canotci şi se vor duela cu echipa piloţilor condusă de Marco Tempestini.

La ora 19.30 este programată o demonstraţie cu maşinile de raliu prin centrul oraşului, iar la ora 20.00 va avea loc momentul mult aşteptat, deschiderea oficială a Raliului Deltei, in Piata Civică din centrul oraşului gazdă – Tulcea.

La startul festiv de la ora 20.00 vor fi prezenţi reprezentanţii Consiliului Judeţean Tulcea, ai Primăriei Municipiului Tulcea, precum şi conducerea Autorităţii Naţionale pentru Turism, alături de alte personalităţi politice de la nivel local şi naţional.

 

Asociatia Litoral-Delta Dunarii va fi reprezentată la deschiderea oficială şi la evenimentele din cadrul Raliului Deltei de către doamna Corina Martin, Presedinte, alaturi de domnul Dragos Gociman, in calitatea sa de Vicepresedinte al Asociatiei Litoral- Delta Dunarii, dar si in cea de Vicepresedinte al Asociatiei Patronatului in Turismul din Delta Dunarii.

431969_4698573425211_94694711_n

Reamintim ca Raliul Deltei este un eveniment organizat de Clubul Nautic Motorsport in parteneriat cu Consiliul Judetean Tulcea si Primaria Municipiului Tulcea, cu sprijinul  Asociatiei Litoral-Delta Dunarii si al altor parteneri.

 

Vă aşteptăm la Tulcea!

Alexandra Carlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.